Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Alle remmen los - 13289 keer gelezen
Er is bijna alweer een week voorbij, sinds het trio in de tuin van Hank en Natascha. Ook deze zaterdag was mijn vrouw de hele middag en begin van de avond weg, vanwege haar tennis competitie. Ik had Hank al een berichtje gestuurd, of ik deze zaterdag weer op bezoek mocht komen. Zijn eerste reactie was: “Zo, je hebt de smaak te pakken”. Ik moet bekennen dat hij gelijk had. Deze keer zou ik zorgen voor een betere voorbereiding. Ik had al op forums gelezen hoe ik mijn kontje het beste kon spoelen ter voorbereiding op anale seks. Dus goed gespoeld en extra glad geschoren stapte ik in mijn auto en ging op pad.
Helaas was het weer niet zo lekker als vorige week, zonder zon was het te koud om in de tuin te liggen. Hank was een liefhebber van naturisme en sauna. Naast het vaste zwembad in zijn tuin, had Hank een kleine sauna in zijn grote berging. Na wat koffie gedronken te hebben, stelde Hank voor, om de sauna aan te zetten en hier vanmiddag gebruik van te maken. Natascha knikte instemmend en zei, dat we alvast met z’n tweeën naar de sauna moesten gaan en dat ze wat later, ook zou komen.
Hank en ik liepen alvast naar de berging. Ik had de sauna nog nooit van binnen gezien. Het was een houten ruimte van ongeveer drie bij drie meter, met een verwarmingselement en twee ligbanken. Hank zette de sauna alvast aan en ging aan de slag om twee bakjes water te voorzien van een geur. Toen de sauna enigszins op temperatuur was, kleedde we ons uit en namen ieder een van de grote badlakens die buiten de sauna al netjes klaar lagen. Hank ging op de bovenste ligbank liggen en ik op de lagere.
Het was inmiddels al aangenaam warm en Hank stapte naar beneden om het bakje met water uit te gieten op de stenen die op het verwarmingselement lagen. Naast een wolk stoom werd de cabine gevuld met een frissen prikkelende eucalyptus geur. Hank ging weer liggen op de bovenste bank. Ik ging zelf rechtop zitten op de onderste bank en keek recht in het kruis van Hank. Ik liet mijn hand over zijn bezwete been glijden en pakte zijn pik om er zachtjes aan te trekken. Hank kreunde en zijn pik reageerde direct door steeds stijver te worden. Ik ging op mijn knieën zitten op de onderste bank, zodat ik goed bij zijn pik kon. Ik stopte de bezwete pik in mijn mond en begon hem stevig en diep te pijpen. Zijn pik werd snoeihard en ik proefde zijn voorvocht, wat al uit zijn eikel begon te stromen.
Plotseling ging de deur van de cabine open en Natascha stapte naar binnen. “Zo konden jullie niet wachten voordat ik er was”: zei ze plagerig. “Ik ga even de temperatuur wat lager zetten, anders hebben we het dadelijk te warm”. Natascha zette de temperatuur iets lager en kwam direct weer terug. Heb je je kontje gespoeld?, vroeg Natascha aan mij. Ik liet even de pik van Hank uit mijn mond schieten en zei dat ik netjes gedoucht en gespoeld had, voordat ik in de auto gestapt was. Natascha kwam achter me staan en drukt mijn hoofd weer naar de pik van Hank. Ik voelde hoe Natascha mijn ballen masseerde en met haar andere hand door mijn bilspleet gleed. Mijn kontje was al nat door het zweet en ik voelde hoe Natascha langzaam een vinger in mijn kontje stopte.Natascha begon met het stimuleren van mijn prostaat, hetgeen een apart en vreemd gevoel gaf. Mijn pik begon behoorlijk hard te worden, zeker toen Natascha een tweede vinger erbij stopte. Langzaam begon ze mijn kontje te neuken met twee vingers en te trekken aan mijn pik. Hank kwam langzaam overeind en zag hoe Natascha met mijn kontje bezig was. “Kom, we gaan eens even wisselen”, zei Hank. Natascha stopte en ging op de bovenste bank zitten met haar benen wijd open. Ik zat nog op mijn knieën en kon nu haar kale kutje vingeren en likken.
Ik voelde de stijve pik van Hank langs mijn sterretje op en neer glijden. Hank spuugde in zijn hand en masseerde mijn sterretje met zijn speeksel. Langzaam plaatste Hank zijn stijve pik voor mijn sterretje en drukte langzaam door. Even schoot er een golf van pijn door mijn kontje, maar ik probeerde zo
goed mogelijk te ontspannen. Steeds dieper ging de pik van Hank in mijn kontje. Er was nog een laatste randje wat pijn deed, maar toen hij hierbij voorbij was, gleed hij verder naar binnen. Terwijl ik Natascha aan het vingeren en likken was, werd ik voor de eerste keer in mijn kontje geneukt door mijn beste vriend. Langzaam ging hij op en neer en ik merkte dat zijn pik steeds dikker werd. Na wat laatste stoten voelde ik zijn pik verstrakken en spoot hij met luid gegrom zijn sperma diep in mijn kontje.
Natascha ik waren nog niet klaargekomen. We besloten om met z’n drieën de ongemakkelijke sauna uit te gaan, om samen in huis onder de douche ons even op te frissen. Met z’n drieën stonden we onder de douche en we waste elkaar met een lekkere douchegel. Na ons afgedroogd te hebben gingen we naar de slaapkamer.
Ik moest op mijn rug op bed gaan liggen, waarna Natascha over me heen kwam zitten, om vervolgens haar gladde kutje op mijn mond te drukken. Hank pakte mijn pik en begon er driftig aan te likken en te zuigen. Ondertussen dat ik het kutje van Natascha aan het likken was, voelde ik hoe Hank mijn benen optilde om ze vervolgens naar achteren te drukken, zodat mijn kontje vrij kwam te liggen. Hank begon met zijn tong mijn sterretje te bewerken, zodat mijn kontje lekker nat werd. Niet lang daarna drukte Hank zijn stijve pik tegen mijn sterretje om hem vervolgens met korte op- en neer bewegingen, steeds dieper in mijn kontje te laten glijden.
Natascha keek even achterom om te zien hoe Hank mijn kontje met diepe stoten aan het opvullen was. “Ik wil ook wel lekker opgevuld worden” zei Natascha. Ze schoof een stuk naar achteren en liet mijn stijve pik langzaam in haar natte kutje glijden. Ondertussen dat ik de stijve pik van Hank langs mijn prostaat voelde glijden werd mijn pik met flinke stoten bereden door Natascha. Dit heerlijke gevoel zorgde er voor, dat mijn pik steeds harder werd. Hank pakte mijn knieholten vast en drukte mijn benen zodanig naar achteren, zodat mijn kontje strak gespannen stond. Natascha begon steeds wilder op mijn pik op en neer te gaan en ik voelde hoe haar kutje steeds strakker werd. Schokkend kwam Natascha klaar en ik voelde hoe haar kutje strak samentrok rond mijn pik.
Dit alles werd me teveel. Ik kon me niet meer inhouden en spoot mijn sperma met krachtige stralen diep in het kutje van Natascha. Hank voelde hoe mijn kontje samentrok toen ik klaar kwam. Niet lang daarna voelde hoe zijn pik schokkend het sperma diep in mijn kontje spoot. Dit was de tweede keer dat Hank klaar kwam en mijn maagdelijk kontje vulde met sperma. Alle drie moesten we even bijkomen van deze vrijpartij.
Na een paar minuten kwam Natascha overeind, en pakte met iedere hand een pik vast. “Ik heb ook zin om in mijn kontje geneukt te worden” zei Natascha. Helaas was de pik van Hank te gevoelig en was met geen mogelijkheid meer stijf te krijgen. “Heb jij zin om me nog een keer lekker te neuken” :zei ze tegen mij. Ik merkte dat mijn pik hier direct op reageerde, door weer langzaam stijf te worden. Hank ging in standje 69 onder Natascha liggen en ik ging achter haar zitten. Hank begon het kutje van Natascha te vingeren en ik ging aan de slag om met mijn tong het sterretje van Natascha te bewerken. Toen haar sterretje nat genoeg was drukte ik mijn stijve pik tegen haar kontje en gleed langzaam naar binnen. Met langzame stoten voelde ik hoe het kontje van Natascha strak om mijn pik sloot. Ondertussen was Hank het kutje van Natascha aan het likken. Het likken aan haar kutje en de pompbewegingen in haar kontje, zorgde er voor dat Natascha steeds meer ging hijgen en tenslotte met veel gekreun schokkend klaar kwam. Toen Natascha klaar kwam, werd haar kontje nog strakker en spoot ik met een paar laatste stoten het resterende sperma in haar kontje.
Dit was te geilste ervaring die ik ooit meegemaakt had. Na wat opgefrist te hebben dronken we nog wat fris en stapte ik weer in mijn auto om voldaan naar huis te gaan. Hank en Natascha wilden na
Koningsdag een weekendje weg en ik had met hun afgesproken om even met mijn vrouw te overleggen om met z’n vieren op stap te gaan.
Wordt vervolgd………….
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners