Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De buren - 6588 keer gelezen


Heb altijd in het zelfde huis gewoond tussen Aalten en Winterswijk,eerst met mijn moeder en later alleen omdat ze er niet meer was helaas na een lang ziek bed.

Was toen denk ik rond de 40 jaar toen ik nieuwe buren kreeg naast mijn,zelfde leeftijd ze leken mijn aardig.

De eerste avond kwamen ze langs om te vertellen of ik in het weekend tijd had om een drankje te komen drinken met een hapje erbij om het compleet te maken.

Zaterdag even mijn geschoren een bad genomen en een beetje netjes mijn aangekleed belde ik bij ze aan met een bod bloemen en twee flesjes wijn bij mijn.

Er leuk was de verwelkoming van hun en na de koffie en wat gepraat was het tijd voor een sterker drankje met een hapje.

Leuke mensen en ik begreep dat er ook een zoon was die nu met de verhuizing even bij zijn oma was maar met een paar dagen er ook zou zijn,5 jaar en binnenkort 6 moest hij ook nog naar school natuurlijk zijden ze maar die hadden ze al gevonden.Ik woon in een buiten gebied waar de huizen vrij staan en er grond is rond de woningen met voor en achter ruimte om een tuin te maken.

Zelf werk ik niet,mijn vader had verschillende cafe bedrijven maar in 1991 is hij heen gegaan en ik ben enig kind dus verdelen is niet moeilijk alleen de belasting moest betaald worden en klaar was het geen ruzie met wie dan ook en deze jongen was op zijn 35 e met pensioen,lekker hoor.

Een mooie buurvrouw had ik nu naast mijn wonen die niet werkte en lekker thuis was de gehelen dag.

Het was koffie tijd en belde de buurvrouw of ze ook een bakkie wilden dat ik dan ging zetten,ze had net koffie gezet en nodigde mijn uit anders moest ze het weg gooien en dat is niet nodig toch.

Liep achterom haar tuin binnen na dat ik riep ben er hoor,zit hier op een makkelijke stoel kom je er bij zitten,het is al warm en hier is er schaduw lekker hoor.

Buurvrouw in haar mini bikini bijna bloot vroeg als het je stoort doe ik wel iets meer aan hoor Joop geen probleem hoor.

Nee hoor heb zelf ook een korte broek aan het is niet nodig om meer aan te trekken te warm gewoon he.

Zoontje op school blijft over moet hem om 15.30 uur pas halen dus lekker rustig even he.

Na de koffie een broodje met ze twee vroeg ze heb jij niets op het moment met een vrouw of man kan je moeilijk in schatten hoor.

Vind vrouwen erg leuk en mannen eigenlijk iets leuker maar heb verder niemand hoor ben een bi man dus.

Ja dat is dan een plus punt mijn man is ook bi dus als er een klik is moet het toch makkelijk zijn en niet te moeilijk om af en toe even met elkaar bezig te zijn nu we naast elkaar wonen.

Wel een leuk voorstel de buurman is een fijn en gezellig mens waar ik wel door geneukt wil worden en dat vertelde ik haar ook lijkt mijn lekker hoor.

De eerste keren wil ik er wel bij zijn maar later mogen jullie net zo vaak als jullie het willen elkaar neuken geen ding voor mijn maar wel open en geen geheimen he.

Op woensdag avond werd er gebeld aan de voordeur en liepen de buurtjes in badjas bij mijn naar binnen.

Gelijk alles bloot ook ik was het al snel of de buurman gleed met zijn mooie pik mijn kontje in en spoot mijn vol.

Dat is toch een mooi gezicht hoor vertelde de buurvrouw twee mannen die met elkaar bezig zijn en er voor gaan he lekker hoor ben nu ook geil en op haar gemak vingerde zij zichzelf.

Nu ben ik de 55 jaar gepasseerd en al ruim 15 jaar neukt de buurman mijn toch meestal wel 5 keer per week,meestal kijkt de buurvrouw toe maar niet altijd.

Zo zie je buren zijn belangrijk hoor in het lezen,hun zoon bijna 20 jaar een mooie jongen waarvan ik hoop dat ook hij een keer mijn even neukt.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners