Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De ontknapingskliniek - 62715 keer gelezen
De ontknapingskliniek

Ik zag het verhaal over mijn collega Frank, die in de ontmaagdingskliniek werkt. Ik houd al een tijdje een dagboek bij van mijn werk in hetzelfde gebouw, de ontknapingskliniek en het lijkt me leuk om jullie daarvan mee te laten genieten. Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben Charlotte, 26 jaar oud en afgestudeerd als klinisch psychologe.
Zoals Frank al schreef is het officieel ontmaagden honderd jaar geleden ingevoerd om de band tussen man en vrouw in het huwelijk niet te laten beschadigen door de pijn en de spanning van de ontmaagding. Een paar decennia later werd duidelijk dat dit tot grote psychische stoornissen leidt bij de jongens. Zij hebben niet de gelegenheid om hun mannelijkheid te testen in de huwelijksnacht en ook veel minder ervaring met seks dan de meiden, die wel ontmaagd zijn. Daarom is van overheidswege besloten dat alle jongens voor hun achttiende in de kliniek ontknaapt moeten worden. De vrouwen die de ontknaping uitvoeren moeten geestelijk erg stabiel zijn en hun leeftijd moet tussen de 20 en de 30 liggen, om te voorkomen dat de jongens een te wijde kut vinden en niet kunnen klaarkomen bij de ontknaping. Verder moeten we niet te kleine borsten hebben en uiteraard bereid zijn om minstens zes keer per dag te neuken en klaar te komen, zonder dat te faken. Of we dat goed kunnen wordt bij onze sollicitatie in de praktijk vastgesteld. We moeten dan in ťťn uur vier mannelijke collega's achter elkaar in onze kut laten klaarkomen en zelf daarbij een orgasme hebben. Dat wordt vastgesteld met sensoren die op je hoofd worden aangebracht. Jaarlijks wordt een herhalingstest uitgevoerd, waarbij ook gemeten wordt of je kut niet te wijd geworden is. Als dat dreigt, kun je die met een kleine operatie weer wat nauwer laten maken. De eerst paar keer daarna heb je weer een echt ontmaagdingsgevoel als je een klant hebt, maar ergens is dat ook wel lekker.
Dit moest ik even kwijt om mijn dagboek begrijpelijk te maken.
Vandaag was is om 9 uur bij de kliniek. De ingangspartij is inderdaad geweldig mooi, want het is een weergave van mijn eigen vagina. De architect van het gebouw heeft persoonlijk alle collega's bekeken en toen mij als model uitgezocht. Er is een 3D-scan van mijn onderkant gemaakt en dat is met een 3D-printer dertig keer zo groot uitgevoerd. Ik ben er best wel trots op! Binnen ging ik langs de balie om de receptioniste te begroeten. Ze was gekleed als alle medewerkers: een vest onder haar borsten en boven haar navel, met lange mouwen, en een paar slippers, verder niets. Ik gaf haar een tongzoen en zijn kneep zacht in mijn linkerborst. 'Ga maar naar de kleedruimte, je krijgt je lijst met klanten zo' zei ze. Ik keek nog even om naar haar mooie borsten. Ze is een ontknaapster in opleiding en zal het best goed gaan doen, met haar vrij kleine maar wel recht vooruit staande tepels.
In de kleedruimte, die geheel van glas is en tegenover de wachtruimte voor de klanten ligt, kleed ik me snel uit en doe ook een vest en slippers aan. Die openheid stelt deze kliniek op prijs, er is niets te verbergen hier. Alleen de behandelruimtes zijn wat meer afgeschermd. Vervolgens ga ik naar de scheerruimte. We worden geacht ons elke dag te scheren of om dat hier te laten doen. Ik laat het bij voorkeur hier doen: ze kunnen er beter bij en je ziet nog eens een leuke collega. De ontmaagders en ontknaapsters in opleiding moeten ook scheren. Dat is enerzijds om voldoende beeld te krijgen van de lullen en kutten van anderen en anderzijds om te wennen aan het rondlopen met een ontbloot onderlijf. Ik mocht in de stoel bij Rick, een knul van een jaar of 22. Hij kiepte de stoel achterover en ik zette mijn knieŽn in de steunen. Hij wreef over mijn schaamlippen en zei: 'hoe wil je het vandaag, stijl of krullen?'. Mijn schaamlippen reageerden al snel en werden dik, net als zijn lul trouwens. Ik trok snel een paar keer aan zijn lul, zodat die helemaal recht overeind stond. 'Jij kunt zo ontmaagder worden, zo snel als je hem overeind hebt'. 'Ja, maar ik kijk nu ook recht in de mooiste kut van de kliniek' grijnsde hij. Voor de ruit tussen de scheerruimte en de wachtkamer stonden een paar mensen naar ons te kijken. De openheid die we nastreven hield ook in, dat de stoelen zo opgesteld waren, dat je vanuit de wachtruimte recht in het kruis van de collega's die geschoren worden kijkt. Rick zeepte nu snel mijn kut in en nam een scheermesje. Je kunt ook harsen, maar dan heb je elke paar weken dat branderige gevoel en bovendien mis je dan de haren die meer naar de binnenkant van je schaamlippen groeien. Rick deed het heel precies, ook een haartje op mijn kleine schaamlip ontsnapte niet aan zijn aandacht. Hij spoelde me af en hielp me overeind. 'Nu nog even de spoeler' zei hij. Ik ging op de spoeler zitten: een dun buisje met gaten waar warm water uit spuit. Het zit op een krukje waar je op gaat zitten, zodat het buisje in je vagina komt. Dan wordt het water aangezet en spoelt de hele binnenkant schoon. Je kunt het ook in je ster steken, als je die ook schoon wilt hebben. Omdat ik vandaag net begon, heb ik dat ook nog even gedaan. Vervolgens zette Rick de droger aan. Als we te nat zijn bij een klant, mist die het ontmaagdingsgevoel. Na elke klant gebruiken we dit apparaat even. Ik gaf ook Rick en intense kus en liep naar de receptie terug. Ik kreeg mijn lijst en liep naar de wachtruimte. Daar zaten al heel wat jongens en meisjes, sommige met hun ouders. Vooral bij de jongens leidt dat vaak tot een stevige paal in hun broek, omdat mijn borsten echt wel mooi zijn en goed recht vooruit staan, zonder steun van siliconen of zo, en mijn kut er fris en schoon uitziet.
Mijn eerste klant vandaag was Alex. Ik riep zijn naam en er kwam een aardige jongen van een jaar of vijftien met zijn moeder aangelopen. Ik zag dat zij net voor het raam hadden gestaan toen ik geschoren werd. Ik stelde me voor en we gingen naar de behandelkamer. We gingen zitten en praatten even over wat gewone dingen, om vervolgens ter zake te komen. Alex was inderdaad 15 en dus vrij vroeg met ontknapen: de meeste jongens waren 17 als ze hier kwamen. Zijn moeder vertelde dat hij regelmatig mocht kijken als zij en haar man neukten en dat hij het nu zelf wel een keer wilde. 'Goed, laten we maar beginnen' zei ik. Ik vulde de nodige zaken in en vroeg Alex om zich uit te kleden. Tegen zijn moeder zei ik, dat het toegestaan is als de ouders zich ook uitkleden, maar dat dat geen verplichting is. Ze glimlachte en zei dat ze dat graag ook zou doen, omdat we dan alle drie in dezelfde situatie zijn. Ik deed mijn vest en sloffen uit, terwijl Alex en zijn moeder hun kleren op een rekje hingen. Mamma was nog niet erg oud, ik schat 38. Ze was kennelijk gewend om naakt te zijn, want ze was het eerste klaar: twee grote borsten die nauwelijks hingen met mooie tepels en niet te grote tepelhoven en een ook fris geschoren kut. Alex was stevig, maar niet dik. Zijn pik stond al goed overeind en was nog niet helemaal volgroeid, zeker in de dikte. Ik moest dis opletten dat ik niet te nat werd, anders zou hij weinig voelen van het neuken. Ik vroeg hem om op de behandeltafel te gaan liggen, met zijn knieŽn in de steunen. Ik bekeek en bevoelde zijn pik en zijn ballen. Ze waren mooi schoon en ook geschoren. Ik vroeg of hij dat altijd deed of alleen voor deze gelegenheid. 'Ik ben altijd geschoren, net als pappa en mamma en mijn zusje' zei hij, 'dat is hygiŽnischer en mooier'. Dat was ik helemaal met hem eens! Ik trok zijn voorhuid omlaag en zag dat hij al aardig wat voorvocht had geproduceerd. Oppassen dus voor te snel klaarkomen, want het is altijd jammer als een jongen klaarkomt als hij nog niet in je kut is geweest. Ik wreef nog even zacht over zijn ballen en zijn ster, waar ik ook even op duwde. Zijn pik reageerde daar heftig op en stond nu helemaal stijf. 'Steek je wel eens wat naar binnen in je ster?' vroeg ik. 'Ja, de dildo van mamma wel eens als ik erg veel behoefte heb aan seks'. 'Dat is gezond hoor, daar hoef je je niet voor te schamen' zei ik. Mamma voegde eraan toe dat ze zelf de dildo gegeven had om mee ste spelen als hij toekeek bij het neuken. 'Trek je jezelf vaak af?' vroeg ik. Mamma reageerde daarop en zei dat hij het een paar keer per week deed, maar dat hij het in verband met de ontknaping nu al meer dan een week niet gedaan had. Dat was een verklaring voor het feit dat zijn voorhuid zo makkelijk omlaag ging.
'Nu, ben je er klaar voor?' vroeg ik, 'dan gaan we op de matras liggen'. Hij glimlachte en liep naar de matras. 'Ik wil liefst boven op je liggen, niet op z'n hondjes.' Mamma zei dat zij juist graag wel de hondjes nadeed, ook omdat haar tieten dan zo lekker heen en weer golfden. Voor mijn ging de wens van Alex voor en ik ging lekker op mijn rug liggen met mijn benen maximaal wijd. 'Bekijk eerst maar even waar je zo heen mag' zei ik. 'Dat heb ik bij mamma al vaak gezien, maar daar mag ik nog niet aankomen'. 'Nu, hier is het juist de bedoeling dat je eraan komt, dus ga je gang!' Hij pakte mijn ene grote schaamlip en trok die zachtjes opzij. Zo had hij zicht op mijn clit, die al die aandacht wel leuk vond en mooi strak stond. 'Je mag mijn clit wel een kusje geven als je wilt' zei ik, terwijl ik mijn voeten omhoog deed, zodat mijn kut nog verder openstond. Hij bekeek mijn kut nu van vlakbij en likte zachtjes over mijn clit. Ik huiverde van genot... Mamma vond het allemaal ook wel spannend, want ze zat vlak bij mij op de matras vingerde zich een beetjes, terwijl ze met haar andere hand mijn tepel aaide. Zijn pik steigerde toen hij dat zag, maar hij kwam nog net niet klaar. 'Ga nu maar lekker op me liggen' zei ik. Ik voelde zijn warme lichaam op het mijn en zijn borst op mijn tieten. Zijn gezicht lag vlak bij dat van mij en ik kon me niet inhouden om hem een zoen op zijn mond te geven. Hij bewoog wat met zijn onderlichaam, ik voelde zijn pik op mijn buik. 'Even iets omhoog, Alex, dan kan je hem erin steken'. Hij deed zijn buik wat omhoog en ik pakte zijn pik en duwde die richting mijn kut. Ik voelde het voorvocht langs mijn kut glijden, zodat hij vrij snel de weg naar binnen vond. Mijn vorige hersteloperatie was al weer een paar maanden geleden, dus voor mij was het vooral erg lekker om zo'n superstijve maar nog niet heel dikke lul binnen te krijgen. Hij duwde hem snel helemaal naar binnen. 'Nu een beetje stoten' zei ik en dat deed hij netjes: niet te hard maar wel zo hard dat ik het ook voelde. 'Als je te snel stoot ben je veel te vlug klaar en dan hebben we er allebei minder plezier van' zei ik. Ik keek opzij en zag dat mamma nu met twee vingers in haar kut zat en bijna klaar kwam. Ik voelde dat Alex ook al behoorlijk ver was. Zijn gestoot had voor mij het juiste ritme, want ook ik voelde een orgasme aankomen. Ik kneep met mijn kutspieren in zijn lul en snel daarna kwam hij met een paar golven sperma lekker in mijn kut klaar, net op het moment dat ik ook mijn hoogtepunt bereikte. Uitgeput bleef hij op me liggen, terwijl ik nu mama even hielp. Die zat duidelijk ook tegen klaarkomen aan. Ze had nu drie vingers in haar kut, daar paste ik niet meer bij. Daarom duwde ik een vinger in haar kont en dat had het gewenst effect: ze kneep mijn vinger zowat in tweeŽn en had een steunend orgasme, waarbij ze zelfs haar tranen niet in kon houden. Ze bukte zich naar mij en gaf me een tongzoen. We zijn alle drie zo nog even blijven liggen, tot zijn lul uit mijn kut floepte. Ik voelde een hele golf sperma meekomen en kwam overeind. Alex stond naast de matras en ik zat erop. Ik trok hem naar me toe en nam zijn lul in mijn mond om hem af te likken. De smaak van zijn en mijn sappen was heerlijk! In twee tellen was hij weer net zo stijf als toen hij in mij zat. Ik besloot hem een toetje te geven en zoog stevig aan zijn pik. Mamma zag wat ik van plan was en hielp hem door haar vinger zin zijn kont te steken. Ik een halve minuut had hij zijn tweede zaadlozing van deze ochtend! Ik slikte die lekker door en knuffelde nog even met mamma, die toch wel erg lekkere borsten had... 'Zo, nu hoef je niet meer alleen te kijken als je vader en moeder neuken' zei ik. 'Ja, en mij lijkt op mijn rug geneukt worden toch ook wel erg lekker, nu ik jullie zo gezien heb' zei ze. Ik gaf aan waar de douche was in het gebouw, zodat ze schoon weer naar huis konden. Van allebei kreeg ik nog een grote zoen op mijn mond!
Ik ging naar de spoelstoel, zodat ik klaar was voor de volgende klant.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners