Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De ontmaagdingskliniek - 73113 keer gelezen
Ochtend, een reguliere ontmaagding.

Frank Westgaarde liep tegen half negen op een dinsdagochtend richting de ingang van de Ontmaagdingskliniek.
Het was een zonnige ochtend en het zachtroze gebouw lag er mooi bij, omzoomd door verzorgde gazons.
Hij liep door de ingang in de vorm van een geopende vagina. Bij de receptie zat Kitty.
De wachtkamer zat zo te zien al aardig vol.
'Morgen Kitty, druk vandaag?'
Ze keek op en glimlachte naar hem. 'Morgen Frank, een normale dinsdagochtend hoor. Je hebt vanochtend vier gewone patiënten en vanmiddag een paar speciale gevallen. Staat al online.'
'Mooi, ik ga me snel omkleden en kom de eerste patiënt zo halen; daarna misschien tijd voor een bakje koffie.'
Hij liep de hal in naar de vleugel 'Reguliere Ontmaagdingen' en ging behandelkamer 2 in; dit was zijn vaste behandelkamer.
De kamer was in zachte pasteltinten geschilderd met in de rechterhoek een groot formaat matras op een laag plateau; het matras was voorzien van een schoon, spierwit laken.
Verder was de kamer zakelijk medisch ingericht: de onderkant van de ramen waren matglas tegen inkijk, er stond een gyneacologische behandeltafel met beensteunen, een stalen kast met medische apparatuur en een bureau met enkele stoelen.

Hij kleedde zich snel om en trok het standaard uniform aan. Dat bestond uit twee slippers en een kort wit nauwsluitend vest dat met klittenband sloot en dus makkelijk te openen was. Het vest had lange mouwen en sloot onder zijn tepels en boven zijn navel; zijn onderlichaam was naakt. Op het vest stond een gestileerde penis in erectie met een rode krans eromheen.
Terwijl hij zich omkleedde bedacht hij dat hij morgen alweer 10 jaar in de kliniek werkzaam was; en nog elke dag ging hij met veel plezier naar zijn werk, ook al waren de dagen soms heel vermoeiend. Volgende week werd hij 45, dus hij zou dit werk nog wel flink wat jaren kunnen voortzetten; een fijn vooruitzicht.
Het principe van ontmaagdingen in een kliniek was zo'n 100 jaar oud inmiddels. Het was gebaseerd op de bevindingen van een psychiater in de vorige eeuw, Haffninger, die onderzoek deed naar sexuele trauma's bij vrouwen. Daaruit bleek dat het grootste deel van relatieproblemen als gevolg van sexueel disfunctioneren van vrouwen terug te voeren waren op de negatieve ervaring bij de ontmaagding. De theorie was om de ontmaagding uit de relatiesfeer te halen, zodat de relatie zuiver en prettig zou blijven, en van de ontmaagding een klinisch, medische gebeurtenis van te maken. Zodoende ervaren vrouwen dit trauma niet bij hun partners. Deze theorie was juist gebleken; sinds de overheid de ontmaagdingen in een kliniek wettelijk verplicht had gemaakt, was het aantal sexuele trauma's bij vrouwen en ook het aantal echtscheidingen significant afgenomen. Inmiddels werd deze vorm van ontmaagding wereldwijd toegepast; hoewel in sommige landen in nogal barbaarse omstandigheden. Frank rilde bij de gedachte hieraan en zette zijn mijmeringen terzijde.Hij nam wat olie en masseerde zijn penis en balzak er mee. Enerzijds om ze mooi te laten glimmen, maar ook om zijn penis alvast wat stijf te maken, zodat hij prominent tussen zijn benen hing. Dit was een onuitgesproken gedragsregel tussen hem en zijn collega's, maar werd door patiënten positief ontvangen.
Hij waste zijn handen en pakte de tablet van het bureau.
Als eerste patiënt een 15 jarig meisje. Hmmm, relatief jong, maar kennelijk wel noodzakelijk. De overheid had wettelijk bepaald dat elke vrouw uiterlijk op haar 18e verjaardag ontmaagd moest zijn. Een minimumleeftijd werd niet gegeven, die was ter beoordeling aan de ouders of verzorgers, en afhankelijk van rijpheid en gedrag van het meisje. Frank zag ze zelden jonger dan 16 jaar, maar er waren uitzonderingen. Onder de 16 jaar moest er wel een heel duidelijk aanleiding worden gegeven en daar zou hij een vraaggesprek met ouders en de patiënt achter moeten komen.

Hij liep naar de wachtkamer. 'Jantine de Vries' zij hij luidop.
Een stel, man en vrouw, van rond de 40 stond op en liepen met hun dochter op hem af. De eerste aanblik was een wat verlegen meisje met kort donker haar, maar lichamelijk al aardig volgroeid. 'Waarschijnlijk al aardig aan het masturberen' dacht Frank. 'Ik kan haar ouders wel begrijpen, uit voorzorg nu maar laten ontmaagden, voordat er ongelukken gebeuren'.
'Ik ben Frank, de ontmaagder van Jantine, volgt u mij maar..'.
Frank ging ze voor naar de behandelkamer en wees ze de stoelen.
'Voordat we gaan beginnen wil ik eerst een vragenlijst met u doornemen omdat Jantine nog geen 16 is. Is dat goed?'
De ouders knikten en Frank stak van wal. Tijdens de vragen bleef Jantine stil voor zich uit staren.
De antwoorden gaven de bevestiging van wat Frank al vermoedde: Jantine was aan het masturberen en had al interesse in jongens.
Hij vroeg aan het meisje: 'ben je het eens met wat je ouders aangeven en ben je accoord met de ontmaagding op deze leeftijd?'
Ze knikte ja. Hij meende een flauwe glimlach bij haar te ontwaren.
'Vermoedelijk kan ze niet wachten om met een of andere gozer het bed in te duiken' dacht hij bij zichzelf. Maar goed, dat was zijn zaak niet per slot van rekening.'Goed, dan kunnen we beginnen. Jantine, kleed jij je maar vast uit en ga dan vast op de behandeltafel liggen'.
Ondertussen legde hij een en ander uit aan de ouders.
'U heeft gekozen voor een complete ontmaagding, dus met ejaculatie. Uiteraard is dat volledig veilig, alle collega's hier zijn medisch gechecked en helemaal gezond. Van uw huisarts heb ik de uitslag van het vooronderzoek en ook Jantine is geheel gezond, dus niemand kan hier een SOA oplopen. Bovendien is elke ontmaagder gesteriliseerd zoals de wet voorschrijft; zelf heb ik mij op 35 jarige leeftijd laten steriliseren nadat mijn gezin compleet was en kon ik dit beroep oppakken; dat was voor mij een vurige wens en ik doe dit werk met veel liefde en respect voor elke patiënt. Jantine is in goede handen, dat verzeker ik u.'
De ouders knikten.
'U heeft ook gekozen voor volledige verslaglegging. Dat houdt in dat zodadelijk een collega van mij erbij komt die foto's zal maken van de gebeurtenissen, zodat we u over enkele dagen een mooi album kunnen sturen. Daarnaast krijgt u uiteraard ook het gebruikte laken mee met daarop hopelijk een mooie hoeveelheid bloed en sperma.'
Weer knikten de ouders.
'Tot slot heeft u aangegeven bij de gebeurtenis aanwezig te willen blijven; een verstandige keuze. Het wordt hierdoor een belangrijke gezamenlijke belevenis wat de band tussen ouders en dochter versterkt; dat heeft onderzoek ruimschoots uitgewezen.'
'Heeft nu nog vragen voordat ik begin met de procedure?'
De ouders keken elkaar even aan en de vader zei 'Nee, het is ons helemaal duidelijk. Gaat uw gang.'Frank tikte op zijn tablet en vervolgens ging de deur open en een man met een professionele camera stapte binnen. Hij was geheel gekleed.
'Dit is André, onze fotograaf van vandaag'.
André schudde de handen van de ouders en liep naar Jantine die inmiddels naakt op de behandeltafel zat.
'Zo jij bent een knappe jongedame en we gaan hier vandaag een mooie reportage maken'.
'Frank, als jij je uniform even uittrekt en je penis nog iets harder maakt, gaan we eerst even een plaatje van jullie twee maken'.
André leidde Jantine naar het midden van de kamer en zette haar naast Frank, die nu eveneens geheel naakt was.
'Zo nu eerst een mooi plaatje van jullie twee... prachtig!'.
'Jantine, wil jij even de penis van Frank beetpakken, leg hem maar op je hand...prachtig, prachtig!'
Na nog een paar shoots en het uitroepen van 'prachtig, prachtig' was André tevreden en mocht Justine weer op de behandeltafel plaatsnemen.
Frank had door de warme handen van Jantine inmiddels een behoorlijke erectie gekregen, waarmee hij trots op de behandeltafel afliep.
'Nou laat maar eens even kijken hoe je er van binnen uitziet.'
Hij liet Jantine haar benen in de beugels leggen en stelde ze wat bij zodat hij goed zicht had op haar niet geschoren kutje.
Hij deed met zijn linkerhand op geoefende wijze haar schaamlippen opzij en scheen met een lampje naar binnen.
Een speculum gebruiken was uiteraard uit den boze want daarmee zou het maagdenvlies beschadigen.
Gelukkig zag het er nog onbeschadigd uit, maar wel wat geďrriteerd. Ze had kennelijk recent nog met haar vinger liggen spelen.
André stond het onderzoeksproces driftig te fotograferen en toen Frank wat opzij ging maakte hij enkele foto's van de open kut en het maagdenvlies.
De ouders stonden op enige afstand toe te kijken.

'Nou alles is in orde, dus we kunnen nu echt gaan beginnen.' zei Frank.
Hij hielp Jantine van de behandeltafel af en leidde haar naar de matras.
'Ga hier maar liggen en ontspan je zoveel mogelijk. Ik weet dat het spannend is, maar hoe ontspannener je bent hoe minder pijn je hebt.' sprak Frank het meisje toe.
Ze ging op haar rug liggen en haar moeder ging naast haar zitten en hield haar hand vast.
'Gaat u ook zitten of wilt u het proces van onderen zien?' vroeg Frank aan de vader, ondertussen zijn penis masserend zodat die tot volle erectie kwam.
De vader gaf aan dat hij achter Frank wilde blijven staan, zodat hij de feitelijke penetratie goed zou kunnen zien.
André al op zijn knieën aan het voeteneinde; hij wist precies welke gezichtshoek de juiste foto's zouden opleveren.
Frank zijn lid stond nu fier rechtop; hij trok zijn voorhuid helemaal naar beneden.
'Uw dochter heeft al wat met zichzelf gespeeld en is niet super nauw meer, dus ik acht het niet nodig om een glijmiddel te gebruiken. Het vocht op mijn eikel is meer dan voldoende.' sprak Frank terwijl hij tussen de opgetrokken benen van het meisje knielde.
Langzaam bracht hij zijn penis naar haar vagina, deed haar schaamlippen wat uiteen en drukte zijn eikel tegen haar kutje.
Het was nu stil op het klikken van de camera na, André bleef driftig fotograferen.
Hij keek naar het gezichtje van Jantine en zag dat ze hem gespannen aankeek, met wijdopen ogen. Ze had de hand van haar moeder vastgeklampd en haar moeder streelde haar haar.Dit was het moment..
'Ontspan je, ontspan je....' sprak Frank en meteen daarna stootte hij met volle kracht zijn penis naar voren.
Jantine schreeuwde het uit en hij voelde hoe zijn penis in haar schede schoof na eerst een kort moment van weerstand. Hij stootte door tot zijn penis niet verder kon en vermoedelijk tegen haar baarmoeder stuitte. Zo bleef hij even liggen, steunend op zijn ellebogen, boven Jantine die lag te snikken. Er liepen tranen over haar wangen.
Hij voelde even van onderen: zijn penis zat er voor 2/3 in. Dat was heel behoorlijk voor een eerste keer. Deze dame zou veel jongens gelukkig kunnen maken...
André had alles gefotografeerd van onderen en maakte van deze pauze gebruik om wat foto's van het betraande gezicht van Jantine te maken en een paar totaal plaatjes van het tafereel.

'Gefeliciteerd Jantine, je bent nu officieel ontmaagd, mag ik als ambtenaar van deze kliniek verklaren.' sprak Frank vlak boven haar.
'Nu gaan we over tot het laatste onderdeel, de ejaculatie. Dit kan nog heel even pijn doen, maar ik verzeker je, het ergste heb je achter de rug.' sprak Frank.
Hij begon nu ritmisch zijn penis in en uit haar kut te bewegen. Jantine kreunde bij elke stoot en bleef haar moeders hand vastklemmen; het deed zeker nog pijn, zoveel was duidelijk.
Frank bleef rustig doorstoten en hield het orgasme nog even weg; per slot moest dit wel een gedenkwaardige gebeurtenis blijven, dus het zou niet goed zijn om het even vlug af te werken.
Na een aantal minuten doorstoten hield hij het niet meer en kwam klaar; hij kreunde en voelde zijn sperma in golven in haar kut stromen. Dit was een heerlijk orgasme en hij bleef in haar tot de allerlaatste druppels eruit waren. Daarna trok hij langzaam zijn penis uit haar schede.
Meteen was André erbij om foto's te nemen van zijn, inderdaad, bebloede penis. Er zat een ring van bloed om zijn schacht en nog resten sperma en bloed op zijn eikel.
Ook op het laken lag een bloedvlek.
André fotografeerde alles, ook het bloed en sperma dat uit haar kutje droop.
Frank intussen liep met zijn nog stijve penis naar Jantine en liet hem aan haar zien.
'Kijk Jantine, deze is helemaal in jou geweest en het bloed is van jou. Gefeliciteerd, je bent nu voor de wet een vrouw.'
Ze veegde haar tranen weg. 'Dankuwel meneer, mag ik mij nu aankleden?'.
'Jazeker, je bent helemaal klaar. Ondertussen ga ik een en ander afronden met je ouders'.
Frank trok het laken van de matras, vouwde het op en gaf het aan de ouders.
'Het fotoalbum krijgt u over een week thuisgestuurd; een tip: bewaar ook haar slipje want er drupt de komende minuten nog het nodige aan sperma en bloed in. Dat is ook een leuk aandenken.'.
André was inmiddels vertrokken en nadat Jantine zich had aangekleed en Frank de laatste gegevens op zijn tablet had ingevuld en zijn penis had gewassen, trok hij zijn vest aan en liep met de ouders en Jantine mee naar de uitgang. Na een paar handdrukken en bedankjes liepen ze met hun dochter naar buiten.
'Zo de eerste klus van vandaag...' dacht Frank. Het was kwart over negen, niet slecht, tijd voor koffie....

Wordt vervolgd.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners