Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kostschool perikelen - 55450 keer gelezen
Als wees was ik op mijn 10de ondergebracht bij mijn groormoeder.Daar bleef ik een paar jaar en toen zij stierf op het einde van de grote vacantie moest men voor mij gauw een onderkomen zorgen.ijn zussen waren al ondergebracht bij enkele tates,maar wie wil eer wildebras jongen van 12 in zijn huis.Niemand!
En daarom zocht de pastoor van het dorp waar ik toen woonde ergens in de omgeving naar een internaat wat tegelijk een vakschool had.Want ik was 12 en dus moest ik een beroep gaan leren. Dus werd ik door een tante op het eind van de vacantie in augustus naar een pensionaat voor jongens gebracht in de stad.
Eenmaal binnen de grote eiken gebeeldhouwde poort van dat grauwe gebouw merkte je erbinnen niks meer van de stad.Die nacht lag ik na lichtuit eenzaam te stuiteren in mijn bed door alle nieuwe ervaringen.Al die jongens,slaapzaal,naakt douchen en nagekeken worden en teruggestuurd als je je niet
goed had gewassen.Dan lichtuit en het geadem,gesnurk van al die jongens om me heen.
De jongen naast me sisstte me toe dat ik moest opletten!
"Waarop?" vroeg ik.
"Heb je niet gezien dat de monitor een kaart met een haak aan je bedsponde heeft gehangen?"vroeg hij.Dat was inderdaad gebeurd.Voordat hij het licht uitdeed en zich in zijn kamertje terugtrok had hij een soort hotelkaartje met een haakje aan mijn bed gehangen.
"Nee!?" "Wat wil dat zeggen?" vroeg ik.
"Dat het jouw beurt is."
"Beurt....?Waarvoor?"
De jongens in mijn omgeving giechelden een beetje.
"Ga nu maar naar de monitor zijn kamer en vraag het hem maar."Zei de knaap in het bed naast me.ňn haast je want hij is ongeduldig"
"Ongeduldig...Waarvoor"
Ik veronderstelde dat ik wat misdaan had of iets vergeten te doen van de nieuwe tradities waar ik hier niets van kende.
"Ga nu maar."
Dus ik uit mijn bed en door het duister naar de lichtstreep onder de deur van de monitor(nachtwaker) zijn deur toe. Ik klopte aan.
"Binnen"werd er geroepen en ik opende de deur.Ik was wat verblind door het felle licht van een bureaulamp toen ik binnen trad.Achter mij werd de deur door de monitor dichtgeduwd,en ik werd bij mijn hand genomen en in het licht van de lamp gezet.De monitor had zijn grote hoornen bril met jampot glazen opgezet om mij te keuren.Waarvoor wist ik niet.Maar dat zou niet lang duren.Hij trok me op het bed en over zich heen tegen de muur,en boog zich gelijk over me heen.
Ik sputterde tegen want wist niet wat er te gebeuren stond maar mijn bezwaren werden weg geargumenteerd doordat hij zei dat ik maar moest doen wat hij wilde want hij kon mijn leven hier in het internaat of hemels of hels maken.Wat dat betekende drong een beetje tot me door.
Op dat moment gleed zijn hand in de opening van mijn pyama broek en sloot zich om mijn pik.weer stribbelde ik tegen el lei mijn hand op zijn arm.Daar trok hij zich niks van aan en hij begon mijn piemeltje te masturberen.
Zijn lippen kusten mijn wangen,ogen,nek en oren.Ongewild werd ik opgewonden.Ik had wel eerder eens met vriendjes van me dit spelletje gespeeld.We noemden dat Soldier Bleu naar een Amerikaanse Western film waar een soldaat uitgebreid een Indiaans meisje verkrachtte.Om beurten waren we dan het meisje of de cowboy.
Maar hij was een volwassen vent,en die begon me hier af te lebberen,want effe later schoof hij zijn tong tussen mijn lippen mijn mondholte in.Hij gaf me een flinke vrijpartij die ik in het begin gelaten over me heen liet gaan,en waar ik langzaam aan van begon te genieten.
Ik lag in zijn arm als zijn liefje,wat ik op dat moment ook moest voorstellen,en langzaam streelde hij mijn borst en buik met de andere hand.Hij opende de knoop van mijn broek en streelde en masseerde mijn pik en ballen.En toch genoot ik er van want ik wist dat ik toch geen andere kant uitkon dan hem zijn gang laten gaan.Een paar jaar geleden was ik ook in het bos zo door een man benaderd en gingen er ook gedachten door me heen om te gaan gillen,maar ook wat er zou gebeuren als hij me wilde laten zwijgen.
Daarom liet ik hem toen net als nu zijn gang gaan en maakte er het beste van.Ik wist dat het beste was om hem te laten denken dat ik er net als hij van genoot.
ffe later lag ik naakt op zijn bed en zat hij op zijn knieen me te betasten en effe later te kussen over mijn ganse lijf.Bijzonder lekker vond hij mijn piemel die vergeleken met die van mijn vriendjes redelijk lang was.Wel 12 cm en zo dik als een manneduim.Hij stroopte mijn eikel bloot en begon me vakkundig te pijpen.
Na een tijdje kroop hij naast me met zijn kruis tegen mijn gezicht aan.Hij greep mijn hoofd en richtte zijn pik op mijn mond.Ik weigerde die te openen,maar hij kneep me gemeen in mijn klootjes.en dreigde me een klap te geven.Zo ver liet ik het niet komen en begon zijn pik langzaam te likken en kussen.Ik nam hem nog niet in mijn mond omdat ik wist dat sommige mannen dit net zo leuk vinden,desnoods nog leuker.
aar het bleef niet lang uit of hij dwong zijn lif tussen mijn lippen en tanden mijn mond in.Langzaam begon hij me in mijn mond te neuken.Soms zo diep dat ik dreigde te stikken.
Hij begon te kreunen en te kronkelen met zijn heupen,maar hield net op tijd op.Hij draaide me op mijn buik.Er werd wat aan mijn gatje gesmeerd.Met beide handen trok hij me bij mijn heupen achteruit,en ik voelde hoe zijn pik in mij naar binnen drong.Terwijl hij me een paar keer op zijn pik trok zakte die dieper in me.Het deed wel pijn toen dat grote ding me penetreerde,maar hij wist wat hij deed.Door binnen te dringen op het moment dat ik me ontspande bij het op mijn knieen gaan zitten gebeurde dat bijn pijnloos.
Effe later liet hij me weer op mijn buik gaan liggen en begon hij me te neuken.In en uit mijn kontje.De ene moment wat dieper dan de ander.Wat sneller,en of met langzame stoten En ondertussen genoot hij zichtbaar.
Ik weet niet hoe lang hij het volhield,maar hij bleef bezig.
Op allerlei manieren neukte hij me in mijn gat.Op mijn knieŽn langs achteren.Gelegen met mijn gelaat naar hem toe als een meisje,of op mijn buik.Zijlings,met opgetrokken benen en noem maar op.
Aan de spleetogen achter zijn brillenglazen zag ik dat hij er begon aan te kkomen.Maar dan stopte hij even en streelde hij me of bekeek hij mijn lijf onder hem.Ik voelde zijn enorme pik in me kloppen en beuken,en dan weer rustig worden.En dan ging hij weer aan de slag met me.Hij was inderdaad een meester in het neuken van jongetjes geworden door de vele mannetjes die hij in dit kamertje te grazen had genomen.
Op het kastje naast zijn bed stond een wekker en ik keek er af en toe eens naar.Als hij zo met me bezig was dommelde ik af en toe in want ik was moe,om dan weer gewekt te worden bij het veranderen van standjes.
ij moet me wel een uur lang hebben uitgewoond voordat hij zijn lading sperma in me leegschoot.Daar deed hij wel vijf minuten over.Toen hij klaar was gaf hij me een kusje op mijn neus,en ging hij me tongzoenen.Hij bedankte me,trok zich terug uit mijn lijf,en terwijl hij een paar repen van een keukenrol in mijn hand tegen mijn jongenskutje duwde.trok hij me op het bed overeind.Hij stak me mijn pyjamabroek en hemd in mijn handen,opende de deur en zette me in de donkere slaapzaal.k zocht mijn weg naar mijn bed en viel daar snikkend en moe in slaap.Ik was in de aap gelogeerd.
Dat bleek achteraf ook te kloppen want ik werd als zijn eigendom beschouwd door de andere monitoren.En soms werd ik aan een van hen,of een leraar uitgeleend.Voor geld zoals ik zag.
En ik werd ook op pad gestuurd met tram en bus naar adressen die ik op een briefje meekreeg.Dat was van sponsoren van het internaat.En daar moest ik dan op de cacao met koekjes,en me daarna laten uitwonen door de sponsoren.Mannen zowel als vrouwen.Soms alleen,en soms met een ander of een paar van mijn vriendjes.En telkens kreeg ik bij het verlaten van hun huis een enveloppe mee die ik aan de directeur van de school moest geven.Het bleek dat ik de enige schandknaap niet was.of jongenshoertje.Er werd afgerekend naar het aantal orgasmes dat de mannen of vrouwen genoten,en ook die van mij telden ze mee.Er waren er nog een paar andere vriendjes die mee moesten en soms moest ik met een van hen door een groep genomen worden.Maar ik was hun nummer 1.
Knap gezichtje,blond haar,slank doch gespierd jongetjeslijf.Dat gaat er wel in bij ze.Of zij bij mij.Ze vonden mij een knapperdje.Elke vierkante centimeter van me.Mijn populariteit was zo hoog dat ik soms de school moest verzaken en ziek werd opgegeven zodat ik mijn afspraken kon nakomen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners