Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Marja wordt Ontmaagd Deel 1 - 36854 keer gelezen
Het is weer zomer en dit betekend dat de 21 jarige Marja samen met haar ouders mee gaat naar de camping, Marja is geen opvallende verschijning met haar korte kapsel en fors postuur is ze altijd buiten de boot gevallen bij mannen, behalve haar enorme borsten die vallen altijd erg op en mannen kijken daar meer naar als naar haar kopie. Dit is een reden waarom Marja niet echt behoefte heeft aan mannen want bij de meeste is het alleen te doen om de sex en haar enorme borsten, Marja wil graag een man die voor haar gaat en niet ziet als een lustobject. Ze is zo onzeker als de pest heeft geen vrienden en komt nooit echt buiten de deur laat staan dat ze op stap gaat. Nee voor Marja is het duidelijk ze zal altijd de eeuwige maagd blijven zowel op het liefdes gebied als seksueel.
Ze dagdroomde veel over een leuke man die haar zou begeren als in de bouqetboekjes die ze zo graag las. Hoe de man haar zou veroveren en haar zou betasten en kussen. S avonds laat las ze nog wel eens van deze boekjes en liet zich meevoeren door de romantiek en de sekscenes die er in beschreven werden. Ze deed dan haar hand in haar broekje en wreef met haar hand langs haar kutje tot deze lekker nat werd en soms deed ze haar vinger in haar kutje en dan langs haar klitje tot ze klaar kwam. Fantaseerde erbij dat een man dit bij haar zou doen. Of ze fantaseerde over hoe een man zijn penis in haar zou duwen. Helaas is dit slechts alleen maar een fantasie en zal dit ook zo blijven hoe het er nu naar uit ziet denkt ze als ze het boekje dichtslaat en gaat slapen in de caravan van haar ouders.


De volgende dag is het erg warm en Marja is onderweg naar het zwembad, ze loopt in haar badpak over de camping. Ze ziet de vele mannen ogen alweer richting haar dikke tieten gaan, ze zucht en mompelt natuurlijk dat is weer het enige wat ze zien aan mijn uit meer besta ik niet. Ze loopt langs de kantine en ziet een flyer hangen, vanavond feestavond en een ieder is welkom! Ze denkt ach het zal wel mijn niet gezien en ze wil haar weg vervolgen. Ineens hoort ze vanachter haar een stem zeggen, jij komt toch ook want zo een mooie vrouw als jou mag niet ontbreken. Marja kijkt om en ziet dat Henk vlak achter haar staat en zijn ogen niet van haar af kan houden.

Marja keek geschokt zei deze man nou echt dat ik een mooie vrouw ben . Marja de eeuwige grijze muis. Ze kleurde er van.


Henk keek haar stralend aan en zei alsof hij haar gedachten kon raden, Ja mooie vrouw kijk maar niet zo geschokt. Je ziet er fantastisch uit en blauw staat je goed verwijzend op haar blauwe badpak. Ze bleef hem verlegen aankijken. Henk als conciŽrge op een school wel wat gewend met verlegen meisjes keek haar straks aan. Ik zal me eerst eens netjes voorstellen Ik ben Henk en wie ben jij? Marja pakte de uitgestoken hand en prevelde verlegen ik ben Marja. Nou Marja leuk je te ontmoeten ik neem je vanavond mee naar het feest dus om 19:00 uur kom ik je ophalen bij je caravan. Hij liep weg en dacht we gaan niet alleen feesten we gaan ook eens lekker neuken. Het was al weer een tijdje geleden en dit jonge vrouwtje zal hij vanavond even zijn tentje laten zien. Marja bleef verbaasd zowel verlegen achter en keek Henk helemaal na, ze weet even niet goed wat ze moet denken en loopt daarom half in der eigen naar het zwembad toe om een frisse duik te nemen.
Tijdens het avond eten in de tuin voor de caravan vertelt Marja aan haar ouders wat ze vandaag mee heeft gemaakt, ik ben dus echt uit gevraagd door een man maar waarom ik vraagt ze zich meteen hard op af. Als ze vertelt dat het om Henk gaat dan ligt Marja haar vader meteen in een scheur, Henk kennen wij al jaren en dat is de meest lieve en betrouwbare man op deze wereld. Haar ouders moedigen haar aan terwijl Marja geen hap door haar keel heen krijg van de zenuwen, nee ik zie het toch niet zitten zegt ze en haakt af, haar ouders blijven haar aanmoedigen tot dat ze uiteindelijk toch maar overstag ga om het gezeur van haar ouders af te zijn. Het is bijna 19:00 uur ziet ze ojee Henk komt zo denkt ze, ze stommelt de caravan in om zich om te kleden. Zoals het iedere vrouw gaat weet ze niet wat ze aan moet trekken. Dan trekt haar moeder de deur open en geeft haar een jurk en pumps. Hier meid dit zal je leuk staan. Het was een zwart zomerjurkje met witte stippen met een diepe v hals en mooie zwarte hoge pumps. Ze keek verbaasd. Haar moeder lachte kom op meid laat zien dat je een vrouw bent. Als je zo graag een man wil dan zou je er wat voor moeten doen. Het stond haar heel sexy haar moeder deed haar makeup subtiel eyeliner en mascara en een rose lipgloss.


Haar moeder gaf haar nog een clutch mee met wat make up en en toen ze nog eens beter keek zelfs condooms. Ze kreeg het er enorm warm van. Zouden haar ouders nu echt denken dat ze die nodig had? klokslag zeven komt Henk aan lopen. Fietfieuw floot hij jeetje meid wat zie jij er anders uit heel mooi zeg. Henk moest proberen de paal in zijn broek te verbergen en trok zijn overhemd uit zijn broek zodat hij over zijn gulp viel. Henk groeten netjes de ouders van Marja en beloofde hun dat hij hun dochter veilig en wel thuis zou brengen en zo liepen ze samen richting de kantine. De muziek was al van ver af te horen net als de gezellig stemming, en schoonheid heb je er zin in vroeg Henk, ze keek hem verlegen en knalrood aan en stotterde ja hoor. Aangekomen bij de kantine liepen ze naar binnen en Henk bestelde meteen 2 drankjes, zo kijk eens aan bij een mooie vrouw hoort een mooi drankje, Marja wou meteen zeggen ik drink geen alcohol maar ze sloeg op slot en zonder pardon nam ze een aantal grote slokken, zo zei Henk jij heb er zin in en gaf haar een dikke kus. Marja wist niet waar ze het zoeken moest en stond in vuur en vlam niet alleen dat haar kutje was zeiknat en haar slipje evenals. De avond vorderde en Henk had al de nodige biertjes op, Marja liet zich niet kennen en dronk de ene cocktail naar de ander en voor ze het wist had ze hem goed hangen.
Henk zag dat Marja al flink dronken was en nam zijn kans waar. Kom mooie meid we gaan even chillen in mijn tent. Hij pakte haar bij de hand en trok haar mee naar buiten. Hij legde zijn arm om haar hals waarbij zijn hand haar borst aanraakte. Ze kreunde zachtjes en genoot van zijn hand. Ze kwamen bij de tent aan en Marja liet zich gewillig op het luchtbed vallen. Henk besloot niet lang tijd te verspillen en begon Marja te tongen en stak zijn hand onder haar jurk en in haar slip. Marja zag een droom in vervulling gaan haar eigen bouquetreeks. Ze kreunde van genot dit stimuleerde Henk om haar jurk uit te trekken en haar bh los te maken. HIj zoog aan haar tepels. Marja begon zich mede door de drank te ontspannen. Ze hijgde en kreunde. Henk zijn pik was goed stijf . Hij draaide zich om en begon de kut van Marja te likken. Eerst wat langs haar schaamlippen en zachtjes over haar klitje. Kronkelend en zuchtend gneoot ze. HIj stak zijn tong wat dieper in haar kutje. Ze kreunde zo hard dat ze bijna de camping bij elkaar schreeuwde. Henk fluisterde lekkere meid neem mijn pik in je mond dan hoort niemand je kreunen. Ze deed haar ogen dicht en nam die flinke paal in haar mond, ze had nog nooit gepijpt dus voor haar gevoel deed ze maar wat, eigenlijk ging het helemaal van zelf. Ze hoorde Henk kreunen zo wat kan jij lekker pijpen zeg, dit heb jij vast vaker gedaan en hij duwde met harde stoten zijn paal in en uit haar mondje. Ze pakte ineens zijn paal stevig vast en duwde hem tegen zijn buik, ze boog voorover en begon zijn ballen gretig te likken. haar tong draaide alle kanten op over zijn ballen en ineens nam ze beide ballen in haar mond en zoog er op. Oh Marja wat doe je nu dit is zo geil en hij duwde hardhandig haar hoofd tegen zijn zak aan, zuigen kreng zei hij dominant.


Henk voelde dat hij bijna klaar kwam en wou dit voorkomen, Hij duwde Marja om en zei dat ze doggy moest gaan zitten ze gehoorzaamde netjes. Henk duwde haar benen uit elkaar en opende haar billen hij zag die enorme heerlijke anus van haar en begon er wild en lustig met ze tong over heen te likken. Marja had het niet meer ze zat vol adrenaline en was helemaal in extase ze riep ineens GVD Henk duw gewoon je paal in me kut ik wil geneukt worden door je ONTMAAGD me gilde ze!

Henk wist in eerste instantie niet wat hij hoorde ontmaagd??? Hij werd er eigenlijk nog geiler van. Hij duwde zijn pik in haar kut ze was kledder nat. Ze gaf een gil en kreun. Dit stimuleerde Henk om door te gaan. Hij neukte haar keihard en greep haar borsten beet. Ze kreunde Oh Henk wat is dit lekker. Hij werd helemaal wild en en stootte hard door en schoof zijn had tussen haar benen en wreef met zijn vinger over haar klitje. Ze hijgde kwijlde kreunde het uit. Het kon hem niet schelen dat de hele camping kon horen hoe dit bloedgeile wijfie werd geneukt. Het wond hem steeds meer op en spoot zijn zaad diep in haar kutje. Marja voelde een spanning in haar door Henk gevulde kutje. Het was zo heftig dat ze op het moment dat ze Henk zijn zaad in haar voelde zelf ook schokkend en gillend klaar kwam.


Wordt Vervolgd!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners