Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Marja wordt ontmaagd Deel 2 - 21930 keer gelezen
Marja schaamde zich een beetje dat ze zich zo haat laten gaan met Henk. De dagen na het feest is ze niet verder geweest dan het tuintje naast de caravan. Het idee dat de hele camping haar gehoord kon hebben beschaamde haar. Maar af en toe liet ze de gedachten toe hoe ze had genoten van haar eerste keer seks en het best vaker zou willen doen. Henk was inmiddels weer naar huis vertrokken en had nog geprobeerd met haar te praten. Ze schaamde zich te veel. Ze had hard geschreeuwd en gekreund in zijn tent. Het schaamrood kwam op haar kaken maar tussen haar benen voelde ze het jeuken. Het voelde zo verwarrend.

Inmiddels had Marja's moeder de geruchten ook vernomen en vond dat ze in moest grijpen. Ze ging naast Marja zitten en zei: Lieve dochter van me je hoeft je nergens voor te schamen hoor genieten van seks is heel gewoon en denk je dat ik me nooit eens laat gaan?


Wat bedoel je daarmee vraagt ze aan haar moeder, oeps zei ik dit nou hard op reageerde ze. Moeders had net iets te veel gezegd en moest nu dus wel haar grote geheim verklappen, beloof me dat je dit aan niemand maar dan ook echt niemand door vertelt, Beloofd! Ik ga af en toe vreemd met Henk de zelfde Henk ja en moeders schaamde zich diep, Marja schrok en wist niet goed wat ze hier van moest denken ze liep zonder wat te zeggen de tuin uit. Ze liep verbaasd over de camping en kon dit niet geloven, mijn moeder neukt met de zelfde man als ik. Ze vond het ook een beetje een vies idee haar moeder en Henk. Had haar moeder daarom zo haar best gedaan met haar mooi aankleden voor Henk?
Boos liep ze over de camping. Ze keek niet op of om. Haar hoofd maalde ze was behoorlijk in shock. Henk die haar ontmaagd heeft doet het ook met haar moeder. Ineens moest ze aan haar vader denken die Henk zo hartelijk had begroet. Wat moest die er niet van denken. Ze was er behoorlijk van in de war . Ze liep steeds sneller zonder te kijken en ineens klap viel ze voor over. Ze had de scheerlijn van de tent niet gezien. Wie geht's ? Marja sprak geen duits maar riep maar sorry ik viel! Uit de tent kwam een blonde jonge man. Fiel ihr auf dem Abspannseil ? Schöne Frau. Marja keek hem aan en wist niets te zeggen hij stak zijn hand uit om haar omhoog te trekken.

Hallo, ich bin Helmut. Oh eeh hallo ik Marja stamelde ze. Helmut keek haar en en zag haar grote romige borsten. Leuke meid dacht hij en vroeg zich af of hij haar mee kon vragen om wat te drinken.


Zijn Nederlands was niet goed en haar Duits niet dus dit werd lastig voor Helmut, hij wees naar de ingang van de tent en probeerde Marja zo duidelijk te maken dat ze de tent in kon gaan. Ze snapte het niet goed en durf ook niet zomaar de tent in te kruipen stel je voor dat hij zit niet bedoelde, voor ze het besefte duwde Helmut haar de tent in en dook er zelf ook meteen achter aan. Hij opende 2 blikken halve liters bier en zei proost, Marja snapte wat hij bedoelde en durfde het drank niet af te slaan dit is niet netjes dus dronk ze het maar op. Helmut kwam dicht tegen Marja aanzitten en legde zijn hand op haar been deze begon hij te masseren en ging steeds een stukje hoger, Marja die een topje aan had met daaronder een rokje verstijfde helemaal en durfde geen kick te geven. Ze wist niet goed wat ze moest doen en liet Helmut maar zijn gang gaan. Hij pakte Marja haar hand en stuurde het blik bier naar haar mond toe, hij duwde hem tegen haar lippen aan en moedige aan flinke grote slokken te nemen. kluk kluk kluk de slokken waren niet meer te tellen zo snel ging het en voor ze het wist was het hele blik leeg, toen het blik haar ontnomen werd om weg gegooid te worden zag ze nog net staan 12% alcohol en bam het steeg meteen naar haar hoofd en dit gaf haar een dronken gevoel. Vanaf toen ging het allemaal heel snel ineens, haar topje en BH werd uitgegaan door Helmut eveneens haar rokje en slipje, daar lag ze dan helemaal naakt met een dronken bui in de tent van een onbekende Duitser.
Hij fluisterde in haar oor Ich bin geil auf dich en begon haar te tongzoenen. Marja zoende terug en voelde die heerlijke kriebel weer in haar kutje. Door de drank en het geile gevoel liet ze hem zijn gang gaan. Helmut voelde hoe ze ontspande en betaste haar borsten begon ze te likken en er aan te zuigen. Marja kreunde zachtjes en drukte haar heupen omhoog. Helmut werd hierdoor nog meer aangemoedigd. Zachtjes gleed hij met zijn tong naar haar navel en zachte lager tot haar schaambot. Ze had een kaalgeschoren kutje waar Helmut helemaal geil van werd zijn pik stond stijf. Hij likte langs haar schaamlippen en gleed af en toe met zijn tong over haar klitje. Marja kreunde gromde erbij zo lekker vond ze het. Ze raakte super opgewonden en drukte haar heupen nog hoger en deed haar benen wat wijder. Zo kon Helmut nog beter bij haar sappige druipende kutje. Ze was super nat. Helmut likte langzaam en sloom haar kutje en hoorde haar gekreun en werd hierdoor zelf ook super opgewonden en begon aan haar klitje te zuigen. Aan het gekreun en gehijg te horen van Marja zou ze snel klaar komen. Hij likte en zoog haar klitje en ineens kwam ze schokkend en gillend klaar.

Helmut keek haar aan en liet haar zijn flinke pik zien.


Marja kwam overeind en zoog de pik haar mond in ze had zo genoten net van hoe Helmut haar had klaar gebeft. Ze vond dat ze hem een wederdienst verschuldigd was. Ze kwam niet veder als de helft van zijn pik in haar mond, ze liet zich niet kennen en nam hem nog veder in haar mond net zo ver tot aan ze hem tegen haar huigje aanvoelde. Ze merkt dat hij het enorm geil vond en probeerde het zo lang mogelijk deeptroath vol te houden, ze liep helemaal rood aan en moest kokhalzen snel haalde ze zijn enorme pik uit haar mond. Ze hapte naar adem en hoestte en proestte, voor ze maar even op adem kon komen werd haar hoofd stevig vast gepakt en naar beneden geduwd ze voelde weer die enorme pik in haar mond glijden en haar hoofd werd helemaal naar beneden geduwd tot de pik helemaal in haar mond zat. Helmut zag een mooie kans om dit onzekere campingsletje eens goed te misbruiken als zijn pijpslet.


Schöne schlampe kreunde Helmut. Marja geen idee wat Helmut zei maar het wel lief en aanmoedigend vond klinken nam zijn Pik weer helemaal in haar mond. Ze zoog er hard aan en Helmut begon zijn heupen meer te bewegen op en neer in de mond van Marja. Ze kreeg bijna geen adem meer en kreunde hierdoor nog wat harder. Helmut aangemoedigd gaf nog een paar stoten voor hij zijn zaad geheel in haar keel spoot. Schlucken kreunde Helmut. Ze kon niet anders het was stikken of slikken. Ondanks dat ze het wel heftig vond was ze zelf weer helemaal opgewonden geworden.


Wordt Vervolgt.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners