Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn geile nichtje - 51528 keer gelezen
Mijn geile nichtje.

Verzoek verhaal!
Anthony, achttien jaar, een meter vijf en zeventig, kort donkerblond haar, sportief uiterlijk. Gezegend met een 18 cm!

Lobke, zijn zeventien jarige, langharige donkerblonde nichtje, een meter zestig, stevige B-cup, lekker kontje, mag ik als neef zeggen.
Sanne, haar zestien jarige vriendin, een meter zeventig. Brunette half lang krullend haar……C-cup en een kontje om van te watertanden.Lobke, tja ik als neef, geil daar een beetje op! Zij weet dat niet. Hoeft ze ook niet te weten.

Lobke was op mijn verjaardag, haar lange blonde haren tot ver over haar schouders. Ze had geen Bhtje aan zag ik, want haar tepeltjes priemden hard in haar T-shirtje, kort rokje. Precies zoals ik haar graag zag.
Ze ging tegenover mij zitten nadat ze mij gezoend had op mijn wang en ik haar tietjes vol tegen mijn borstkast voelde drukken. Nu kreeg ik gratis zicht op haar gele onderbroekje, wat behoorlijk wat opstand in mijn broek veroorzaakte. Ze dronk witte wijn…nog geen achttien…maar ja gewoon op visite, maak je dat zelf uit en ik had er geen enkel probleem mee.
Ik zorgde natuurlijk wel dat haar glas goed gevuld bleef. Want je hoorde immers goed te zorgen voor zo een mooi nichtje! Steeds boog ze zich voorover om het glas te pakken een slok te nemen en het glas weer terug te zetten. Haar rokje kroop daarbij steeds verder op, waardoor ik steeds meer van haar dijen zag……
Ik moest even mijn omhoog komende lul verplaatsen omdat ie nu werd afgeklemd door het elastiek in mijn slip, ‘’pppfffffff….,’’ dat luchtte op. Ik zag haar kijken……
Zou ze het gezien hebben, die bult? Zou ze het snappen dat het door haar kwam, dat ik…

Volgende week is haar moeder jarig en ik had mezelf al uitgenodigd. Ik wilde haar vaker zien en zocht daar elke mogelijkheid die er maar was voor uit.

Lobke stond op. Ze moest naar het toilet, zei ze.
Ik hoopte dat haar plaats vrij bleef en gelukkig was dat ook zo. Wauw ik zag nu een donkere plek in haar onderbroekje. Natuurlijk was dat wat na druppende urine, maar in mijn fantasie werd ik daar geil van en bleef nu zo zitten, dat ze het schokken in mijn broek wel moest zien.Ze stond driekwartier later weer op.
Ze had zeker een glas of zes naar binnen gewerkt en dat was te zien aan het wat onzeker opstaan, ‘’Ik..ik moet weer naar toilet..hihihihihihi,’’ zei ze lachend.
Ze zat net op het toilet en ik stond op. Mijn lul deed gewoon zeer, zo hard was ie…
Ik hoorde dat ze opstond en het rode vakje klikte weg, keek gauw even rond of er niet iemand in de buurt was en trok snel de deur open. Ze keek verrast en was volkomen overrompeld dat ik binnen kwam en de deur achter mij sloot!
‘’Ik heb nog een wens voor mijn verjaardag,’’ fluisterde ik, haar toe.
‘’O, ja?’’
Ik duwde haar terug op de wc-pot. Ritste mijn gulp open en haalde mijn staalharde lul naar buiten, ‘’mondje open sletje,’’ bromde ik haar, geil toe.
‘’Ik..ik..hhh..heb dat..nn..nog nooit gedaan,’’ stotterde zij en van het formaat wat voor haar mondje stond, was ze ook erg geschrokken.
‘’Eens moet de 1e keer zijn, He…open dat mondje,’’ en met twee handen pakte ik haar, achter haar blonde hoofdje vast en trok het naar voren, zodat ze de voorvocht lekkende lul tegen haar lippen aankreeg en geschrokken haar mondje iets opende. Ruw van lust drukte ik mijn paal naar binnen.
Ze kokte wat, omdat ik diep naar binnenschoot en het echt haar eerste harde pik in haar mondje was, jong geleerd is oud gedaan, denk ik dan maar, ‘’ZUIGEN!’’
Ze gorgelde en ik was haar eigenlijk diep in haar mondje aan het neuken, af en toe haalde ik de paal er even uit en nam Lobke piepend diep adem, tuien van slijm verbonden haar mondje met mijn harde dikke lul. Direct neukte ik haar weer diep in haar mondje.

Ze was dat niet gewend. Haar lippen omsloten de stotende paal, zo goed mogelijk.. Af en toe kokte ze als ik te diep kwam en haar keeltje penetreerde. Maar ik vond dat ze een lekker geil pijp smoeltje had!
Ik voelde het borrelen in de ballen, mijn lul verdikte zich. Ik begon te kreunen… Greep haar hoofdje stevig vast, als in een bankschroef. Nog een harde DIEPE stoot, hield mijn paal stil, ‘’aaagghhh… ggggg..aaaaggghh….aaaagghh….aaagghh…’’ Ik explodeerde en pulserend kreeg Lobke de sperma diep in haar mondje, haar first cum.
Ze was totaal verrast en overdonderd toen ze de sperma met harde stralen naar binnen kreeg, ‘’ss.. slikkenn..slikken….oooohhh..slikken..sletje!!’’
Zwaar hijgend liet ik mijn verslappende uit haar mond glijden. Ze proestte het uit, wat sperma liep uit haar mondje en lekte langs haar kin op haar T-shirtje.

Ze hadden ons in de woonkamer niet gemist.
Lobke ging gauw zitten en nam een paar flinke slokken wijn, om het sperma in haar mond weg te spoelen, er zat nog sperma op haar kin en een vlek op haar shirtje.
Ze durfde mij niet aan te kijken en ik meende nu een veel grotere natte plek in haar onderbroekje te zien, was ze van het gebeuren…geil geworden? Of was die wishful thinking…in mij geile hoofd.

Het gebeuren bleef in mijn hoofd spoken. Ik was nog nooit zo lekker in een mondje klaar gekomen en natuurlijk was het zo geil en lekker verboden, dat ik mijn nichtje…

Week later.
Ik had een bos bloemen gekocht en een waardebon. Dan moest de moeder van Lobke zelf maar zien wat ze daarmee deed! In me nette pak er heen…
Lobke opende de deur en alsof er vorige week niets gebeurd was, zoende ze op mijn wang en voelde ik haar tietjes, toch wel een stevige B…. Tegen mij aandrukken.
Ik werd aan iedereen voorgesteld, ook aan haar vriendin Sanne. Wauw die had me toch ff een paar flinke tieten en alles was rond aan Sanne…wat rond moest zijn. Het moest gewoon verboden worden, dat dergelijk geil spul ongedekt vrij kon blijven rondlopen. Spookte het in mijn hoofd en in mijn broek werd hevig geprotesteerd.Lobke weer aan de wijn. Blijkbaar mocht ze dat thuis ook drinken. Verbeelde ik het…. Of zat ze nu expres met haar benenwijd en werd mijn oogopslag getroffen door een minuscuul stringetje. Zo sletje, dacht ik, je moet mij niet uitdagen!

Ik een paar biertjes later.
Lobke een paar wijntjes later!
Ik was op het toilet, toen er aan de deur werd getrokken, ‘’schiet eens opp!’’ Lobke moest blijkbaar hoognodig. ‘’Verdomme ik ga boven wel,’’ en ik hoorde haar snel de trap op stuiven, ff rustig de laatste druppels uit mijn al half stijve schudden.
Ik keek even om me heen, toen ik het toilet afkwam. Niemand te zien, rechts af en de trap op. De badkamer daar was natuurlijk het tweede toilet. Haar slaapkamer. Die van haar moeder. Rommel kamer. De zolder…mooi!
Lobke kwam van de badkamer af en ik greep haar bij een schouder. Ze schrok….
‘’Kom jij maar mee naar de zolder….sletje!’’ Ik duwde haar die kant op, deur open, trap op, ‘’doe..doe je weer je piemel in me mond?’’
Ik zei niks, er stond een hoop troep op de zolder, ook een stevig oud eikenhout bureau. Ik greep onder haar korte rokje en in een ruk verwijderde ik het niemendalletje.
‘’AUW..AAUUWW,’’reageerde ze, toen het elastiek, dat knapte, gemeen in haar stevige dijvlees… , ‘’verdomme weet je wel wat dat kost?’’
‘’Nee.’’
‘’Twintig euro, gek.’’ Ik vond dat raar, hoe minder stof eraan zat, hoe duurder ze waren.
‘’Je was vorige week geil, He?’’
‘’Hoe…hoe..kk..kom je daarbij?,’’ protesteerde ze, wat niet echt overtuigend overkwam.

Ondertussen had ik mijn staalharde lul al door de gulp gehaald. Zo te zien nog dikker en harder dan de vorige week.
Ze wilde door haar knieën zakken…
‘’Oho…,’’ riep ik.
‘’Je wil toch in mijn mond?’’ Hoe blond moet je zijn, spookte het in mijn hoofd. Ik trek haar stringetje kapot en zij denkt dat ze moet pijpen…..?
Ik duwde haar naar het bureau. Had ondertussen al gevoeld dat ze behoorlijk nat was…de slet. Duwde haar tegen het bureau aan, ‘’bukken sletje en beentjes wijd graag!’’ Zette daar kracht bij, door een knie tussen haar dijen.
‘’Wat…wat..ggg..ga je doen?’’ Echt erg blond….Maar ze bukte zich over het bureau. Ik had bewust voor de zolder gekozen i.v.m. geluidsoverlast!
Lobke haar kutje was glad en kaal, voelde aan als een perzik. Ze voelde ook aan als…ongebruikt! Des te lekkerder.Zette mijn donkerpaars glimmende dikke eikel op haar kutje en drukte ermee iets haar kut lipjes uiteen.
‘’He?…Nee, nee dat niet hoor..ik..bb.ben nog..m…..oooooohhh..nneeeeeeee!’’
Ze voelde zich direct al flink oprekken. Toen de eerste centimeters..naar binnen drongen. Dit was dus haar eerste pik…..een blonde maagd? Ze bestonden nog….
‘’Je hebt geen condoom om gedaan…………???,’’ schreeuwde ze.
‘’Mijn pik is anti rubbertje!’’
‘’Huh..aaagghh….huh..aaaggh,’’ kleine plaagstootjes en minimaal terrein winst. Mijn handen gleden nu onder haar T-shirt en omvatte haar stevige tiener tietjes. Hield mijn paal even stil en luisterde, naar haar onregelmatige ademhaling en haar hart ging te keer.
‘’HUH…OMG…OOOOOOOOOOOOOOHHHH..NEEEEEE,’’schreeuwde zij het uit, toen haar maagdenvliesje eraan ging, korte stekende pijn. Haar kut lipjes trokken wit weg van de spanning die erop kwam te staan
Ze dacht dat ze uit scheurde! Maar ze was al zo nat en het kutje kon de 18 cm, gemakkelijk hebben, met diepe halen werd Lobke genomen, tot aan de wortel drong de indringer naar binnen. Zijn volle kloten kletste tegen haar lichaam. Haar klitje werd deels mee naar binnen gejast bij iedere stoot, ‘’oooohhh mmmmm.’’ Een heerlijk gevoel trok door haar lichaam. Het leek of haar onderlichaam in de fik stond en dat trok nu omhoog en geheel haar lichaam werd betrokken bij het klaar komen.
‘’O…ja…ja….oooohhhh,’’ kreunde ze luidruchtig. Haar vriendin Sanne stond voor de zolder deur te luisteren.

Beiden kreunden hevig, nu ze hem voelde klaar komen in haar kutje en voor Lobke was het haar tweede orgasme. Ze moest nog wel even zijn pik schoonlikken. Rozig schuim liep langs haar dijen.
Lobke vond het lekker. Klaarkomen was erg lekker…

‘’Ik heb je gehoord op zolder,’’ zei Sanne, tegen Lobke toen ze weer beneden was, ‘’valt me vies van jou tegen, wist niet dat je zo een slet was!’’
‘’Nee hoor, ging heel anders, ik moest naar het toilet en die was bezet, dus ben ik boven gegaan en toen ik van toilet afkwam werd ik min of meer gedwongen de zolder opgestuurd.’’
‘’Zo te horen vond je het wel lekker?’’
‘’Ja, maar daar kan ik niets aan doen….hoor, ik wilde helemaal niet, maar was al ontmaagd voor ik er erg in had!’’ ‘’Hij heeft trouwens een grote pik!!’’
‘’Hoe groot?’’
‘’Nou een 18 cm en echt erg dik!’’
Sanne voelde voor het eerst haar kutje knijpen en merkte dat ze vochtig werd, ‘’ik wil ook?…denk ik.’’
‘’Zullen wij hem samen pakken?,’’ opperde Lobke.
‘’Hoe wil je dat doen dan?’’
‘’Ik weet wel wat!’’

Een week later.
Lobke belde aan bij Anthony.
‘’Hee? Lobke,’’ zei hij, verrast. Die was wel het laatste, die hij verwacht had. ‘’Wat kom je doen?’’
Lobke duwde hem naar binnen en greep hem in het kruis, ‘’oefff…,’’ reageerde hij. ‘’Ben je geil of zo?’’
‘’Ja, ik heb zin in jou harde lul!’’
Ze liepen samen naar boven. Hij was alleen thuis, dus van niemand last.
Lobke legde haar schoudertas op een stoel en begon zijn riem los te maken. Al snel hing die op zijn enkels, ‘’doe uit en je slip ook!’’ Ze nam de leiding. Ze zag dat hij al behoorlijk stijf was. Zelf had ze een kort rokje aan en een stringetje…strak shirtje zodat hij haar tepels in de stof zag prikken.
Hij stapte uit zijn broek en trok de slip naar beneden. Zijn dikke paal stuiterde omhoog. Ze mocht van hem de leiding nemen…….. Leek hem wel lekker!

‘’Ga op die stoel zitten,’’ commandeerde Lobke.
Hij ging zitten. De paal stond recht omhoog. Wat hem betrof, mocht ze haar kutje er overheen laten zakken. Lobke haalde handboeien uit haar tasje, pakte zijn arm…klikte een boei om zijn pols, trok die arm achter de stoel rug, deed de andere boei om een spijl heen, ‘’hier met je andere arm!’’
Hij voldeed maar al te graag aan het commando. De geile slet was al nat zag hij, het liep haar al af.
Anthony zat nu vast en zijn enkels werden vastgemaakt aan de voorste stoelpoten, ‘’laat je nu..je kutje er overheen zakken?’’
‘’Ik maak NU uit wat er gebeurd, He!’’
‘’Ja, meesteres.’’
Ze haalde twee gemene tepelklemmen uit haar tasje, met van die puntjes eraan.
‘’Wat ga..ga je doen?……….aaagghh..aaaggh..nneee.’’ Zo te horen deed het pijn. De pik bleef staalhard staan. Dus die bond ze af, zodat hij stijf zou blijven en trok hem even af…..‘’Ben zo terug!’’
Ze liet hem verbaasd achter. Ze liep de trap af. Opende, de voordeur en liet Sanne binnen.
‘’Is het gelukt?’’
‘’Ja, hoor….. Er staat 18 cm staalharde pik omhoog en meneer zit vast op een stoel.’’ Samen liepen ze naar boven. Sanne in een minirokje…stringetje en strak shirtje.
Ze had een klein paardenzweepje mee…………?
Anthony keek erg verbaasd, ‘’Sanne?’’
Sanne drukte hem een balletje in zijn mond en maakte het riempje achter zijn hoofd strak vast. Het paardenzweepje flitste een paar keer langs de staalharde lul. Je zag aan zijn gezicht dat het pijn deed.
‘’Doet pijn, He.’’ Zei Sanne en lachte erbij.
‘’Is echt een grote lekkere pik…,’’ zei Sanne. ‘’Ik heb wel zin in pijpen!’’
Sanne knielde tussen zijn benen, pakte de donkerrode lul, de kleur door het afbinden en sloot haar zuigmondje om zijn eikel.
Hij kreeg wel het klaarkom gevoel, maar het was zo strak afgebonden, dat hij dus NIET klaar kwam. Ze bleef hem een half uur lang afpijpen. De lul zat nu onder haar slijm en Lobke ging voor hem staan, met de rug naar hem toe en liet zich over het levende neukwapen zakken, ‘’ooooohhhhh….,’ kreunde ze. Ze was nog erg strak. Pas de tweede keer dat er een lul naar binnen drong. Zijn lul en het gevulde geile gevoel kwam terug. Ze ging hem berijden, ‘’ooohh.. Ja..ja..ooogghhh lekker…!’’

Sanne bekeek de voorstelling met een geile glans in haar ogen en haar kutje was er klaar voor, zeiknat, ‘’ik wil ook!’’
‘’Oooohhhhhh..ja..mmmm..jjj..jij mag zo..ooohhhhh…gggg.’’
‘’Dan moet ik me zelf ontmaagden?’’
Anthony voelde weer…zijn ballen wilde zijn sperma afschieten…maar…., ‘’mmmppfff,’’ was het enigste geluid wat hij voort kon brengen. Die geile meiden gebruikten zijn pik gewoon, om hun genot uit te halen….een OEFENPIK!.
Lobke wipte door, naar haar inmiddels tweede orgasme. Sanne stond te wachten, terwijl het geil haar langs de dijen afdroop.
‘’Lobke kwam zo heftig klaar dat ze voorover duikelde.

‘’Nu ik….,’’ riep Sanne, kwijlend van geilheid. De ballen van Anthony zaten onder het geil van haar voorgangster, maar dat mocht de pret niet drukken. Staalhard stond de oefenpik te wachten, levende ontmaagdingspik…eigenlijk.
Sanne keek hem aan, met haar zaadvragende ogen en draaide zich om. Voorzichtig zette ze haar iets openstaande..natte kutje, zo penetreerbaar als de pest..op de dikke donkerkleurende harde pik, ‘’Ah. .huh…huh.’’ Liet ze de dikke eikel naar binnen dringen. Ze begon zich ruig af te zetten en met een kreet ontmaagde zij zichzelf. Zij drukte zich zover naar beneden, dat zijn ballen toch al pijnlijk, ook nog eens geplet werden. Bloed van haar droop nu langs zijn ballen op de stoel. Ze gebruikte de pik ruim drie kwartier voor meerdere orgasme!
‘’Jeetje, dit was lekker zeg, moeten we vaker doen!’’
Ze kwam moeizaam van de pik af. Pakte zijn slip en veegde zo goed mogelijk het geil en bloed van haar ontmaagde kutje af.

Sanne haalde het balletje uit zijn mond, ‘’verdomme, doet verschrikkelijk zeer, maak mijn lul los pleas…!’’
Lobke maakte de handboeien los en samen met Sanne verlieten ze het huis.
Anthony achterlatend, die nu het touw dat zijn lul afbond los maakte, dat een pijnlijke kreet die tot achterin de straat te horen was, opleverde.
‘’Doen we vaker, He,’’ zei Sanne.
‘’Ja, met andere jongens..natuurlijk..hihihihihi!’’ En de beide vriendinnen liepen lachend de straat uit.
Einde verhaal XXX Angela
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners