Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn kikc-off - 51962 keer gelezen
Het was in de warme zomer dat ik net 13 geworden was, dat ik mijn eerste 'ervaring' met zoiets als bdsm had, wat het alleszins allemaal in gang zette. We speelden met een gemengde groep kinderen uit de buurt regelmatig in het nabij gelegen bos, dat door ons dikwijls omgedoopt werd tot cowboy-en-indiaan territorium.
*
Op een dag was ik als squaw in een bepaald spel gevangen genomen door de cowboys. Ik werd meegenomen naar hun kamp en daar deskundig vastgebonden door Eric, die al 14 was en bij de scouts de knepen van met touw werken had geleerd. Mijn handen werden op mijn rug samengebonden en dan omhoog vastgemaakt aan een lage verende tak; op die manier kon ik nooit bij de knopen om me los te peuteren. Opdat ik niet weg zou kunnen trekken en de tak boven mij afbreken, werden ook m'n enkels uit elkaar vastgemaakt met touw. Ik stond dus in grote spreidstand en licht voorover gebogen, onmogelijk om te ontsnappen. Om het helemaal echt te maken, werd ik ook geblinddoekt.
Ik voelde me nogal opgelaten, zoals ik daar weerloos in de aanbieding stond met alleen mijn korte rokje, t-shirt en een broekje aan, en mijn schoenen natuurlijk. Het gevoel werd er niet beter op toen ik een van de jongens hoorde fluisteren: "Hee mannen, je moet hier eens komen zitten, dan kun je net haar broekje zien zoals ze nu staat". Ik hoorde aan de hilariteit dat ze dat ook deden en schaamde me een ongeluk ... terwijl er zich tegelijkertijd een rare warmte in mijn onderbuik begon te ontwikkelen. Ik wist toen nog niet wat het was, maar hun reacties gaven me wel een leuk en opwindend gevoel. Mijn schaamte en de opwinding streden met elkaar, ik wist niet of ik het wel leuk vond toen ze terug 'op jacht' vertrokken en me alleen achterlieten. Ergens in m'n verwarde gedachten had ik al een fantasietje gehad dat ze met hun handen overal aan mijn lijf zaten, maar dat had ik dan weer vlug weggeduwd, want dat hoorde echt niet, al maakte de gedachte me wel warm.
*
Hoe lang ik daar zo alleen gestaan heb, weet ik niet meer, maar wel dat de 'wilde gedachten' steeds opnieuw hun kop opstaken. Ik voelde me enorm schuldig dat ik zulke dingen dacht en me er precies ook nog goed bij voelde, het wond me wel heel erg op. Mijn schaamte en opvoeding maakten het enorm verwarrend en moeilijk om mee om te gaan. Ik wist niet wat ik ervan moest denken en probeerde het allemaal weg te drukken. Net toen me dat een beetje lukte, hoorde ik ergens takken kraken en geluiden van voetstappen. Ik vroeg wie er was, maar er kwam geen antwoord, alleen kwamen de geluiden dichterbij tot ze vlak bij mij waren. Twee handen voelden aan mijn blinddoek en controleerden blijkbaar of die goed vastzat. Ik kon dus onmogelijk zien wie het was en gesproken werd er ook niet. Ik kreeg het knap benauwd, want mijn stoute fantasietjes van daarnet kwamen terug boven drijven en ik wist niet of ik dat echt wel waarheid wou zien worden.
Plots gleden twee handen langs mijn haren naar mijn keel, lager langs mijn schouders ... tot op mijn tietjes. Mijn muggenbeten van een jaar geleden waren ondertussen opgezwollen tot echte tetjes, die nu losjes en vrij onder mijn T-shirt verbleven. De aanraking van de vreemde handen door de dunne stof was zo opwindend, dat mijn tepels al direct reageerden en zonder mijn toestemming keihard werden. Ik voelde me enorm vernederd, opgelaten, beschaamd en gebruikt ... maar de warmte in mijn buikje en elders nam samen met mijn opwinding toe. Eigenlijk had ik moeten gillen ofzo, maar mijn verwarring en leuk gevoel waren te groot om daar aan toe te komen. Moraal en opvoeding vertelden me dat dit niet okť was, maar mijn lichaam dacht er anders over. Bijna verlamd liet ik gebeuren en wist me geen raad met mijn gevoelens, ik rilde van een vreemd en onbekend verlangen.
*
De eigenaar van de verkennende handen had besloten dat hij verder kon gaan, aangezien ik niet echt tegenwerkte. Stevig begon hij mijn tieten te kneden, los door mijn t-shirt, met daaronder mijn blote tweeling. Toen hij even later mijn shirtje omhoog stroopte en dus tegen mijn bloot tietenvlees aankeek, voelde ik hem (van stille bewondering?) stilvallen. Ik schaamde me een compleet ongeluk, nu ik besefte dat ik er zo bloot bij stond. Een warme mond omsloot even later toch een van mijn tetjes en dat werd stevig opgezogen, terwijl het andere met de hand gemolken werd. En toen wisselde hij telkens van kant en werd ik om beurten gezogen en gemolken, tot ik hijgde als een renpaard. Zijn vingers en lippen op m'n blote tetjes, het draaien aan m'n tepels, het lekkere kneden ... het was allemaal verrukkelijk en maakte me haast gek. Het hoorde allemaal niet natuurlijk, maar ik wou toch liever dat hij doorging en dat kon je vast ook aan m'n hijgen horen. Dit was zo immens zalig, zelfs al mocht het eigenlijk niet, maar misschien ook juist daarom. Ook het feit dat ik dit alles machteloos moest ondergaan, wond me enorm op.
*
Ik werd uit m'n mijmeringen weggetrokken, toen die handen langs mijn lichaam naar beneden gleden, tot aan mijn knieŽn ... en toen langzaam omhoooooooooog gingen. God nee, die ging zomaar onder mijn toch al korte rokje en bleef stijgen tot z'n handen op m'n billen lagen en die stevig kneep. Ik denk dat ik al een beetje een nat broekje had, maar nu wist ik wel zeker dat er sap uit m'n poesje drupte. Ik schaamde me zo mogelijk nog meer, maar God, wat was dat lekkerrrrrrr, ik herinner me zelfs dat ik echt zwaar begon te ademen. Nog enkele keren gingen zijn handen omlaag en omhoog, met telkens dat heerlijke kneden van mijn kontje. Maar na de zoveelste keer schoven zijn handen mijn broekje in en pakte hij me op mijn blote billen, terwijl zijn duimen zachtjes de binnenkant van mijn benen masseerden. Ik plaste bijna van de onverwachte sensaties en heerlijke gevoelens die dat opleverde, want die duimen waren maar millimeters verwijderd van mijn poesje. Ergens was ik blij dat ik geblinddoekt was, want zo was m'n gloeiende gezicht niet te zien en het vele schaamrood. Zijn handen bleven in m'n broekje en zijn vingers masseerden verder, waardoor ik voelde dat mijn poezelipjes met tussenpauzes uit elkaar werden getrokken, wat ook immens zalig aanvoelde. Ik was al half van de kaart en ver weg in genotsland, toen zijn handen plots verdwenen en alles ophield.Na een tijdje kwamen twee vingers uit het niets over mijn rug omlaag gelopen, tot aan mijn enkels en dan omhoog tot onder mijn rokje, tot achter de elastiek van mijn broekje. Het zweet brak me uit bij de gedachte aan wat daarvan de bedoeling was en wat er nu dus zou gebeuren. En hoe kwam die plots achter mij terecht? Langzaam trok hij mijn broekje wat omlaag, wat me deed kreunen van schaamte en vernedering, maar me tegelijk weer deed trillen en beven van opwinding. Het idee dat een vreemde me zomaar ongestraft en ongehinderd tegen mijn blote spleetje aankeek, zonder dat ik daar iets kon tegen doen en met mijn benen wijd, maakte me bijna wild. Toen hij mijn billen uit elkaar trok en achterlangs ook nog koude lucht tegen m'n hete mosseltje aanblies, werd het genotsgevoel nog groter. Na me zo een hele tijd geplaagd te hebben met het blazen, was er plots een vinger die hij over mijn natte lipjes liet glijden. Op dat moment kon ik de spanning niet meer aan en plaste van pure emotie en genot, wat me nog meer schaamte opleverde. Daar stond ik nu, met mijn blote tieten en kutje, iemand die nu tegen mijn blote kontje aankeek en een kletsnat beplast broekje. Ik had in de grond willen kruipen, maar tegelijk stond ik in vuur en vlam en was mijn hele lichaam een werveling van genot.
Totaal onverwacht regende het petsen op mijn billen (voor het plassen?), niet hard maar wel stevig, wat me nog meer opwond. En toen werd m'n slipje kapot en weg getrokken en volgden er meer klappen op m'n blote billen. Mensen lief, was ik nog normaal dat ik dit allemaal toeliet en zelfs leuk vond? Hoe warmer mijn billen werden, hoe meer opgewonden ik geraakte en hoe meer verward door die tegenstrijdige gevoelens. Lichte pijn, vernedering, weerloosheid, opwinding, stoute blote toestanden, wilde verlangens, het kolkte allemaal door elkaar. Dit was allemaal zo nieuw en onverwachts, maar ergens kwam het zo bevrijdend over, zo ontspannend en uitermate opwindend.
*
Een duim gleed door mijn kletsnatte gleuf en deed me opwippen van het ongekende genot. Tot mijn verbijstering werd ik direct daarop bij mijn tepels gepakt en terug omlaag getrokken, wat me totaal shokeerde. Dat betekende dus dat er twee met mij bezig waren, die nu zonder vragen of toelating voor en achter mij met al mijn lekkers aan het spelen waren.
De vernedering voelde nog sterker aan, maar mijn opwinding ging nog met sprongen de hoogte in ... tot een vinger het sap van mijn gleufje tot aan mijn sterretje wreef en hier rondjes draaide. Geschrokken kneep ik mijn billen bij elkaar, maar dat resulteerde in meppen op mijn kontje, stevig geknepen tepels en petsen op mijn tetters. Van pijn, schrik en verwarring ontspannende ik terug een beetje, waardoor de billenkoek stopte en mijn tetjes terug zalig gekneed werden. Een duim verkende de volle lengte van mijn gleufje en schoof toen plots moeiteloos mijn kutje in. Ik ging op mijn tenen staan en kromde mijn rug van ongecontroleerd genot, kreunend als gek. Er kwam terug een mond op mijn melkwinkeltje en er werden twee vingers in en uit m'n grotje geschoven, terwijl er vooraan een hand mijn heuveltje en lipjes kneedde en verwende.
*
Ik ging helemaal een roes in van zwevende kleuren, rollende genotsgolven en vurige cirkels voor mijn ogen. Mijn klitje stond op ontploffen, mijn lipjes en tietjes gloeiden ongelooflijk zalig en heel mijn buikje stond in brand. Ik daverde op mijn trillende benen van het intense genot en reed mezelf suf op die pokende vingers. Toen ik op ontploffen stond, werd er plots zachtjes een kletsnatte vinger in mijn sterretje geduwd, mijn tietjes nog steeds gekneed, mijn tepeltjes gezogen en gerokken en mijn poesje gek gevingerd.
Ik had het niet meer: in een flits spatte hele mijn denken uiteen, vurige vlammen dansten voor mijn ogen, onwillekeurige spasmen daverenden door mijn lichaam, schokkende genotsgolven scheurden alle kanten op en ik beleefde mijn eerste echte orgasme, dansend op vingers, handen en mond van twee vreemden. Golf na golf teisterde mijn lichaam, terwijl ik steunend en kreunend al dat lekkere geweld verwerkte. Ik was blij dat ze me goed vast hadden, want mijn benen waren van rubber en ik kon mezelf niet overeind houden. De minste bewegingen van hun vingers brachten nieuwe zalige golven teweeg, waardoor ik schijnbaar eindeloos bleef dobberen op dit genotsniveau, helemaal bloot, vastgebonden onder een boom.
*
Dit was zo mega lekker, dat ik het nooit van mijn leven zou vergeten, dit wou ik best wel elke dag meemaken. Hoe gek het ook klinkt, de vernedering, onderwerping, machteloosheid en lichte pijn maakten me gek van genot. Ik besefte dat ik waarschijnlijk een uitzondering was en dat dit alles indruiste tegen de regels van maatschappij, moraal en goed fatsoen, maar ik had eindeloos van alles genoten, hoezeer ik me ook geschaamd had.
Dit zou de sexuale aard van mijn verdere leven blijven bepalen, dit was mijn ding, hoe tegenstrijdig en raar ook. Dit was wat ik wou, als een slavinnetje behandeld worden, speeltje in mannen hun handen, machteloos vernederd, helemaal bloot voor hun ogen! En dan voor mijn stoute gedrag ook meppen krijgen, overal op mijn intieme plekjes.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners