Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Rood - 44538 keer gelezen
Drie augustus 2014 . net ontving ik een brief van de laatste school waar ik soliciteerde met de mededeling dat ik op een september kon beginneen als leraar wiskunde in de laatste graat. Zo gebeurd het dus dat ik op een september s’ ochtens de trein neem op weg naar mijn nieuwe baan. Bij het binnen rijden van het eerst volgende station na mijn vertrekplaats zie ik haar voor het eerst staan; lang , frečel gebouwd , lang blond haar , normale B cup schat ik en niet ouder dan een jaar of twintig. Ik zie haar instappen maar zie haar verder niet tijdens te trip. Ze zit in een andere wagon denk ik.

Zo gaat het een week of zes . steeds meer raak, ik geintrigeerd door haar verschijning.

Die maandag ochtend staat ze weer op haar vaste plaats , maar tot mijn blijdschap zie ik haar mijn wagon binnen komen en een drietal plaatsen voor mij aan de andere kant van het gangpad plaatsnemen.

Even kruisen onze blikken , en net zoals in een tekenfilm lijkt het of er een pretlichtje in haar ogen verschijnt. Ook dit gaat zo een paar weken tot ze op een dag aan de ander kant van het pad naast me komt zitten. Elke daag dat ik haar zag geraakte ik steeds meer in haar ban van haar onbereikbare schoonheid.

Drie maanden spelen we zo een soort spel . ik die haar bekijk en begeer , en zij die dit weet en me steeds meer en meer rond haar vinger draait met subtiele dingetjes : een lach , even door haar haren strelen , speels knipperen met de ogen.

Dan breekt ook voor mij de kerst vakantie aan en zal ik haar twee weken niet zien; ongewild heb ik het daar moeilijk mee .Zeven september . weer zit ik op de trein en zie haar even later weer instappen; even moet ik met de ogen knipperen als ze recht tegenover mij plaats neemt. Nu zie ik pas echt goed hoe ze eruitziet en moet vaststellen dat ze jonger is dan ik dacht. Met een kleine vrolijke glimlach naar me neemt ze plaats en slaat de benen over elkaar. Neemt even een boek en begint te lezen.

Onbewust dwalen mijn ogen steeds weer in haar richting en even snel weer terug om niet betrapt te worden;

Weer een aantal weken herhaald dit ritueel zich alsof we een ingestudeerde dans uitvoeren.Die ochtend neemt ze weer plaats tegen over mij , maar iets in haar houding is veranderd; snel kom ik er achter als ze haar benen met een hele trage brede zwaai over elkaar legt . even zie ik een glimp van haar rode slipje. Mijn pik die toch al weken lang verlangt naar haar laat zich voelen en ik moet me even verzetten om hem wat ruimte te geven.

De volgende dagen blijft het niet bij dat eenmalige inkijken tussen haar benen maar steeds vaker beweegt ze zich en laat me vaker genieten van dat kleine rode driehoekje tussen haar benen. Want dat valt me op , zij draagt alleen rode slipjes. Elke dag laat ze me meer en meer keren inkijken tussen haar benen;

Telkens kan ik een reactie niet onderdrukken en dit moet ze wel merken.Ondertussen zijn we half november en nog steeds hebben we geen woord met elkaar gewisseld . enkel onze ,, laat ik maar zeggen’’ dans gaat onverminderd voort. Ik die kijkt en zij die me ergens verplicht dit te doen.

Die ochtend zit ik zoals steeds de metro ( gratis krantje ) te lezen als ze weer tegenover mij plaats neemt. Even terug rechtstaat en haar jas uittrekt. Vanachter mijn krantje kijk ik weer even in haar richting.

Als door en vuist in het gezicht geslagen , schud ik even met mijn hoofd; zonder haar jas heeft ze enkel een wit kanten jurkje aan , zo doorschijnend als plastiek . haar rode slipje en bh voeren een hevige strijd om het nodige contrast met het wit te voeren.

Ze gaat zitten en weer slaat ze de benen traag en wijd zwaaiend over elkaar . het lijkt zelfs of ze even de benen opzettelijk openhoud om me meer inkijk te geven.

Mijn reactie moet haar zeker zijn opgevallen , want ik kan niet anders dan mijn lul even goed te leggen in mijn broek;

Op onze bestemming aangekomen zie ik haar zoals altijd bij een groepje meiden gaan staan en als een bende kakelende kippen beginnen ze door elkaar te praten; ik neem mijn fiets die daar gestald staat en begeef me naar de school;

De volgende ochtend verrast ze me weer , nu heeft ze een leuk ensemble aan in roze ; bloesje en rokje met eronder leuke pumps . ze heeft nu echt de uitstraling van een schoolmeisje; zoals steeds sla ik haar gade van achter mijn krantje , maar ze weet dit maar al te goed; weer gaat har rechterbeen omhoog om over haar linker gelegd te worden . en weer krijg ik een stomp , maar dan eerder in mijn maag.

Weer heeft ze een rood slipje aan , maar er ontbreekt een stukje stiksel. Het heeft een open kruis waardoor ik tegen haar kale venusheuvel aankijk. Voor het eerst in onze reeds lange relatie kijk ik nu onbeschaamd recht tussen haar benen en zie haar een glimlach van oor tot oor tevoorschijn toveren. Volgens mij heeft ze nu bereikt wat ze wil; ik die openlijk uitkom haar te bekijken en geil ben op haar.Maar nog steeds hebben we nog geen woord met elkaar gewisseld. Die dag op school kan ik er mijngedachte moeilijk bijhouden en betrap me er steeds op aan haar te denken.

Die avond trek ik mezelf af na en dag met een stijve rondgelopen te hebben en kom zo lekker klaar dat ik hoop dat er ooit meer tussen ons komt.De week daarom mis ik haar al op het moment dat0we het station binnen rijden. Ze staat niet op haar vaste plek; en hele week zie ik haar niet; maar de volgende maandag staat ze er weer; stapt in en komt weer tegenover mij zitten; zet haar schoudertas op de bank , staat recht en slat me dan volledig met verstomming : har handen gaan onder haar rokje en ze trekt haar slipje uit . dan zonder een oord te zeggen geeft ze het ban meen neemt plaats. Ik voel het natte ding tussen mijn vingers en krijg onmiddellijk weer dat opgezwollen lul gevoel;Zij lacht alleen naar me en slaat gade hoe ik even aan het ding ruik; een lekkere zoet geur streelt mijn neusgaten . jong , puur en ongebruikt ???

Nog even van mijn melk kijk ik haar aan met vragende ogen : wat moet ik er mee. Zij knikt enkel. Als heft ze mijn gedachte gelezen om het ik mijn broekzak te steken; wat ik dn ook doe;

Aangekomen op onze gezamenlijke eindbestemming moet ik echt even eerst naar de wc , war ik me binnen geen tijd ontlaad tegen de tegels en mijn geil van de muur loopt. Opgelucht en leeg trek ik weer naar de school.De volgende weken zit ze elke dag tegenover mij , zonder slipje aan en met opgetrokken rokje en gespreide benen. Elke dag geilt ze me meer en meer op door zelf even over haar heuveltje te strelen , een enkele knoopjes van haar bloesje langzaam open te maken en me een blik op haar rode bh en borsten te gunnen of s’ morgens vlak bij me te komen staan voor ze gaat zitten en ervoor zorgt dat ik haar kutje wel moet ruiken.En dan enkele weken voor het einde van het schooljaar komt alles in een stroomversnelling. Ook die ochtend zit ze voor mij zonder slip en zonder bh waardoor ik haar niet heel grote maar stevige borsten nog beter te zien krijg.

Op school aangekomen moet ik eerst even ontspannen ,, als je snapt wat ik bedoel ‘’ en trek naar het toilet. Ik ben net binnen en open de deur van een van de hokjes als ik de buitendeur hoor opengaan en voor ik het besef iemand me vanachter voel vastnemen , het hokje binnen duwt en de deur achter zich dicht doet; onbewust blijf ik met de rug naar deze person staan en voel hoe iemand anders mijn gulp opent en mijn stijve lul uit mijn te klein geworden slip bevrijd;EINDELIJK , zucht de duidelijk vrouwelijke persoon in mijn oor. Eindelijk mag het.

even uit mijn lood geslagen maar toch nieuwsgierig gaan mijn handen naar achter en raak haar aan; ik voel en rokje en strop het omhoog . ….. schit , geen slipje , en wat hoger ontdek ik dat ze ook geen bh aanheeft; NEE , het zal toch niet ……. ?
Dan laat ze me mezelf omdraaien en jawel hoor na al die maanden kijken sta ik tegenover haar , blote kut en borsten enkel nog verhuld in haar rokje en bloesje.

Mijn lul staat stokstijf naar voor en drukt tegen haar rokje. Even gaat ze op de tenen staan en zorgt er zo voor dat de rand van haar rokje op mijn lul komt en als ze weer normaal gaat staan zichzelf omhoog stroopt en zo mijn lul tegen haar poesje drukt.

Dag meester , zegt ze zwoel. Herken je me niet .

eindelijk praten we met elkaar , allee zij toch al met mij. Ik ben nog even overdonderd maar herstel me al vlug.

Herkennen ??
Ja , en niet van de trein hoor , ik zit al een heel jaar bij u in de klas ? nooit merkte je me op , alleen in de trein had ik die macht om je wel aan me te binden; me aan jezelf te tonen en je aandacht te krijgen.

Mijn handen omvatten nu haar borsten door haar bloesje heen. Hier heb ik zo lang van gedroomd.

Bij mij in de klas ?
Ja , Elvira Persoons .

Schit , ja die naam heb ik elke dag afgeroepen om te kijken of iedereen aanwezig was; en zelfs toen ze een week er niet was heb ik het verband niet gelegd; en nu sta ik dan oog in oog en bijna lul in haar kut tegenover haar;

Wat bedoel je met ,,vandaag mag het ‘’ ;
Ben gisteren 18 geworden en mag dus officieel neuken met wie ik wil; ben meerderjarig;

En terwijl ze langzaam haar schaamlippen tegen mijn eikel wrijft en het voorvocht tegen haar poesje voelt trekt ze haar rokje en bloes uit en staat naakt voor me.

En ik wil jou neuken , of waar denk je dat die hele show gedurende het schooljaar voor diende. Alleen om je zo ver te krijgen dat ik je kon neuken en jij mijn eerste zou zijn!

Ondertussen is ze op de knieen gaan zitten en bekijkt mijn lul met veel aandacht; even later staat ze terug recht.

Eindelijk , zucht ze , hoe vaak, heb ik hem niet tussen mijn lippen willen nemen in de trein , hoe vaak fantaseerde ik niet dat ik je pik in mijn handen nam en hem masseerde.

Ondertussen heeft ze mijn broek op mijn enkels doen belanden en mijn hemd uitgetrokken en laat me uit mijn broek en slip stappen; naakt staan we nu tegenover elkaar en ik voel de spanning toenemen met de seconde.

Lieve meester , wil jij mijn eerste worden en mij ontmaagden;

Even ben ik uit het lood geslagen , nu had ik het al wel en beetje door maar nu ze het zo specifiek vraagt sidder ik bij de gedachte haar eindelijk te kunnen bezitten zoals ik al maanden wil; want haar hele voorstelling tijdens de afgelopen maanden heeft me niet koud gelaten. Alle redelijkheid overboord gooiend draai ik haar om , sla de handen rond haar borsten en kneed fors haar bollen . haar tepels zwellen tot grote kersen en ze zucht als een krolse tijger.

O ja , meester : ik ben van jou! Neem me , pluk dat bloemetje van je kleine meisje. Hier en nu.

Min linker hand zakt af naar haar venusheuvel , ik voel hoe har buitenste schaamlippen gezwollen openstaan en haar roze binnen lipjes komen piepen als twee natte flapjes; even streel ik zachtjes tussen deze natte vleesstukjes en hoor haar gierend als en vliegtuigmotor die op toeren wordt gebracht beginnen zuchten. Steeds harder en harder. Dan bedenk ik me dat we in de wc ’ s staan en sla een hand voor haar mond;

Hou jezelf in meid , of we worden allebei van school gegooid;

Ik draai haar nu om en laat haar de handen op het deksel van de wc zetten ; haar gezwollen kut komt nu parmantig kijken tussen haar billen en lijkt te smeken om gepakt te worden. Ik zet mijn eikel tegen haar poesje en voel hoe nat ze is geworden. Langzaam duw ik mijn eikel tussen haar lipjes en schuif als vanzelf haar grotje in; centimeter voor centimeter tot ik de weerstand van haar vliesje voel , verdomme !! ze is nog echt maagd.

Langzaam trek ik me terug , eikel in haar kut latent en begin haar te neuken tot net tegen haar vliesje , keer op keer hoor ik haar zuchten , zichzelf inhoudend om niet op te vallen.

Na een minuut of vijf hou ik het niet meer en wil haar eindelijk een vrouw maken. Na nog eenmaal teruggetrokken te hebben en terwijl ze nog zucht van deze beweging steek ik in een vlotte beweging mijn lul helemaal in haar kut; ze tokelt als een kip die een ei legt; korte hevige kreetjes vullen het hokje; ik moet weer even mijn hand op haar mond leggen.

Ik vul haar nu helemaal op met een harde worst en dat lijkt haar wel te bevallen;

Ja , meester , neuk je leerling , maak haar een vrouw en vul haar met je zaad.

Meer aanmoediging heb ik niet nodig en begin haar dn ook als een bezetene te neuken . in en uit die natte kut , steeds nog wat dieper gerakend en haar in vuur en vlam zettend. Dan voel ik hoe ze sidderend klaarkomt en zichzelf stevig in de hand moet houden om niet te gillen;

Hierdoor voel ik mijn eigen orgasme borrelen en binnen tien seconden spuit ik mijn zaad in haar nog va n haar eigen sappen kletsnatte kut. Straal na straal vult haar intieme plekje op; en loopt over. Net op het moment dat we beide wat tot rust zijn gekomen hoor ik de deur opengaan . snel leg ik mijn hand op haar mond om aan te geven stil te zijn. Met mijn half slappe lul in haar kut horen we hoe iemand zijn rits opent en even later horen we hem zijn blaas ledigen . als hij klaar is horen we hem nog even de handen wassen en weer vertrekken; voor ons het teken om ons aan te kleden en snel te verdwijnen.Zij is snel klaar, zonder slip en bh om aan te doen , en terwijl ik mezelf aan kleed maakt zij haar kutje droog met een grote hoeveelheid wc papier en steekt nog een stuk als een soort tampon tussen haar schaamlippen om lekken op te vangen. Dn open ik de deur, kijk even naar buiten en wenk haar, ze volgt me en na weer een keer gekeken te hebben in de gang duw ik har snel naar buiten en glip achter haar aan. Op dat moment komt een lerares de hoek om ;

Zo , Elvira , kom jij straks maar even bij me langs , zeg ik snel. Dan kan je uitleggen wat je op dit moment nog in de gang doet.

De lerares knikt me toe als wil ze zeggen , goed zo : streng optreden;

En weg zijn we alle drie.

Die avond heb ik zogezegd een half uurtje met haar gesproken over haar overtreding . ik heb haar echter nog eens volgespoten en met haar afgesproken elkaar vaker te zien en te neuken;We zijn u een jaar later en ik heb mijn baan als leerkracht opgezet en een andere job aangenomen. Een ding is niet veranderd we neuken nog steeds en wel elke dag . want ze is bij me komen wonen na het afstuderen en is nu in verwachting van ons eerste kindje . en geil dat ze is van die hormonen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners