Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sporten 1 - 34132 keer gelezen
Wow wat was deze meid nog lekker strak en erg mooie perfect in perfecte model en heerlijke
sport maatje met een paar prachtige bolletjes
die mooi puntige roze tepels heeft.

Kan niet goed tegen een dammetje die lekker mijn ballen grijpt en heerlijke massage geeft OOOOO
dit is een gevoel dat mij nog nooit heb mogen voelen en weet me echt geen raad deze heerlijke blonde meid
laat er geen gras over groeien .

Wat een mooie en perfecte voelende billen heeft dit mooie sport meissie en maar nog niet te praten over haar pijp kwaliteiten .

Ja dat wilde ik graag eens jou lekker ballen voelen en dat lekkere mannelijke ding zien en proeven dit was mijn kans en dankzij Joost laat ik jou graag weer eens snelle lekker weer op je oude top Hockey club
terug keren .AAA zo gemeen ben je nu bezig grote Boef van mij
ik kan nu echt hellemaal niks meer doen lig op mijn rug op de mat waar ik net nog met jou lekker pik in mijn mondje zat .

MMMMM dit is echt de werkelijk eerste pik die me nu echt eens lekker puur natuur in mijn strakke kutje heb zitten , doe je wel een beetje kalm aan schat heb nog niet heel veel ervaring met pikken daar in mijn poesje gehad maar deze is wel lekker groot exemplaar en prachtige dikke lul heb je.

Ja dat was dan jou maagden vliesje( AAUU ) is nu maar eens lekker door geprikt en reken er maar op dat jij nu ook eens lekker volle vaart gaat genieten van echt pure seks die nooit meer anders wil dan door mij zo lekker volle pik krijg je nooit meer .

OOOOO is dat zo nou wil ook nooit meer over nadenken maar reken er dan maar op dat jij lekker dikke witte zaad gaat spuiten en mij eens lekker manier gaat laten genieten van intiem en teder contact samen .

Joost komt net binnen lopen en ziet ons lekker samen bezig dat is niet hellemaal de bedoeling van persoonlijke herstel coach ,OOOO dat heb je nooit verteld aan mij zegt zij .

Precies op dat moment komt hij volle vaart klaar in mijn strakke mol en voel een werkelijk lekkerste warme zaad in mijn komen exploderen met vele schokken spuit hij hele boeltje naar binnen en voel zijn ballen lekker tegen mijn billen ketsen .

Zo lekkere pik kan jij alleen maar van dromen met deze heerlijke hockey knul ,kan niet anders zeggen dat deze eerste kennis making goed bevallen is en meer fijne en lekkere sport momenten zullen volgen .Lopen lekker met elkaar naar de douche maar voor dat ik het in de gaten heb loopt het dikke witte sappen onder mijn poesje uit en net op dat moment draagt hij me naar de douche ruimte en krijg de heerlijke body van hem tegen mijn borsten aan en staan direct weer vol tot mooi dikke knoppen naar buiten .

Zo lekkere vent heb jij wel eens een verdient schat van mij dit wilde toch graag eens beter van dicht bij bekijken zij je tegen mij vorige week .

Nou heb speciaal jou deze extra dag weten in te plannen
en niet zonder resultaat dit heb je wel eens een keer verdient een man met ballen en lekker sport lichaam .


Een droom die uit komt en hoor hem vragen of hij me thuis mag brengen omdat het al donker is ,Laat deze heerlijke meid niet op de fiets door het donker gaan .

Wat ik maar graag wil aan nemen en stap met mijn sport outfitje in zijn auto ,mmm lekker warm thuis komen zo hoor .

Hoe het verder gaat lees snel na plaatsing

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners