Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Valentijn 2017 - 22320 keer gelezen
Mijn eerste keer dat ik iets deed met Valentijn
was al maanden heel stiekem erg weg van een mede studie maatje genaamd Karin .

Woonde in het zelfde studenten huis als ik maar op de beneden terwijl ik de mazzel had dat ik prachtig uit keek op onze passie hockey velden .

Was deze week speciaal naar de boekhandel onder onze studentenhuis gegaan had iets gelezen en gehoord
over een speciaal Valentijn actie met ontbijt op bed en een echt butler deze zou volledig anoniem de kaart voor lezen en een paar leuke passende hints weg geven van wie de kaart kon zijn .Had een goede passend ontbijt besproken met de warme bakker van de laan waar wij wonen .

Met alles er op en er aan dus bubbels lekkere verse warme broodjes en natuurlijk ook de mooie grote
kaart met een joekel van een roze hart er op.


En was speciaal voor deze keer flink uit mijn slof gegaan met haar hockey rugnummer op de kaart
in haar kleur .

Ik was natuurlijk echt bloed benieuwd of ze zou weten wie deze streek had geflikt , Is echt de mooiste meid van het hele studenten huis en weet als geen ander dat ik mijn eens flink mijn best moest doen om een leuke date met haar te kunnen krijgen .

Die dinsdag de 14 zou ik dat mooie blonde poppetje eens flink laten schrikken en heeft denk ik geen idee wie haar dit zou kunnen flikken .

Was rond half acht dat ik wilde dat zij wakker zou gebeld worden omdat ze dan geen College heeft net als ik dus dat kon al een subtiele hint zijn .

Karin deed open in haar prachtige huis pak en weet bijna zo goed als zeker dat dit heerlijke poppetje zonder iets aan slaapt .

Voor de beeld vorming dus echt spier naakt geen nacht pon en laat staan een lekkere mini string die zij steen vast aan heeft met trainen weet ik zeker heb ik zelf gezien .

Bijna een half uur later staat Karin voor mijn deur boven zo top van je dat je dit weer eens weet me echt super leuke verassing te bezorgen en kleur als een
biet zo rood en heb mezelf dus mooi verkloot .In dat precies het zelfde outfitje als waar zij heden ochtend de deur van het slot haalde toen ik naar de post bus ging voor de krant .

MMMM jij bent echt de lekkerste jongen van de hele huis hier en moet je echt wel even komen bedanken hoor en samen met jou dit flesje lekkere bubbels soldaat maken .

Dat Jij dit voor me doet is zo speciaal voor me en had het nooit van jou verwacht , Nou dat is dan meer dan goed geslaagd zeg ik vrijwel direct er over heen en geef haar een lekkere dikke zoen en voel een paar heerlijke handen op mijn billen komen van haar .


Krijg vrijwel direct een flinke bobbel in mijn slaap short en zie haar er eens lekker naar kijken , MMMM zo dat is dus jou reactie op mijn lekkere handen op jou billetjes nou moet ook gelijk hem hellemaal zien hoor .

Karin rukt mijn shortje naar beneden en springt direct de vrij ruimte in OOOO wat is die heerlijke groot zegt ze vrijwel direct .

Kleur er gelijk van en laat dit natuurlijk niet zonder een tegen reactie en pak de heerlijke harde naar voren steken tepels eens lekker tussen mijn vingers
OOOOOO zo dat is je verdiende loon terug .


MMMM nou moet je ook maar direct alles van mij zien hoor lekkere ding van me en met enkele seconde ligt alles op mijn slaapkamer vloer en staan wij beide echt spier naakt naar elkaar te kijken en weet echt wel raad met dit meer dan prachtige dammetje til haar op bij haar middel en loop met haar in mijn armen naar de heerlijke stoomdouche en zetten daar het heerlijke intieme spelletje voort pak de lekkere grote fles met rozen olie die ik al speciaal in huis had gehaald omdat ik op alles voor beried moest zijn .
OOOOOO MMMMMM AAAAA dit is de lekkerste was buurt van mijn leven weet je dat je weet me echt precies op de juiste plaatsen te raken hoor fijne knul .

Maar laat me dit niet meer bij zinnen komen dit blonde godinnetje zal en moet ook alles maar eens een keer lekker onder gaan en geef haar de massage buurt van haar leven staat met dichte oogjes te kreunen en komt volop aan haar trekken en voel dat bij elke fijne massage hand onder dat lekkere kleine kontje bij haar precies het fijne soppende geluiden komen .

De eerste water stralen stromen lang haar benen naar beneden dat is niet alleen van het heerlijke warme water of het sop maar van pure genot .

Een paar volle stralen vocht komen via de prachtige dichte roze lipjes naar buiten komen zetten AAAAAA
lik zeer teder mijn tongetje er door heen en bijna precies op dat moment komt ze voor de echt eerste keer volle vaart klaar en zie nog een volle water val op gang komen en zuig en lik of mijn leven er van af hangt .

Het prachtige roosje staat nu echt tot volle bloei en komt nog paar flinke dikke slijm proppen mee naar buiten zetten en weet even geen woord meer uit te brengen en houd mij middel eens lekker stevig beet terwijl mijn ome jan tot volle lengte naar boven staat en veel vocht parels er op heeft zitten van puur erotiek voor deze heerlijk Valentijn dit was dus een schot in de roos mag ik wel zeggen toch .

Karin is zo lekker klaar gekomen en is tot een ware roes van genot klaar gekomen en voel haar heerlijke slanke handen maken mijn pik tot een spuitende vulkaan OOOOOO zo lekker warm zaad heb je mannetje .

MMMMM dit is een wens die nu voor eens en altijd uit komt een lekkere dikke paal zuigen en proeven hoe lekker melk er uit jou prachtige staaf komt lopen .

OOOOOO ben heerlijke verwend door jou en het houd hier nog niet op hoor SCHAT we gaan niet naar college vandaag maar heerlijk eens samen op stap .

Hoe lijkt je dat dan lieverd en prachtig begin van de nieuwe dag drogen elkaar eens lekker af en zeg tegen haar kijk maar is in de kast waar ik mijn sport outfit heb daar een prachtig sexy setje voor jou klaar liggen .


Hoe en sinds waar neer weet jij mijn maat van BH en string ,OOOOO natuurlijk van de was lijn .

Kwartje is gevallen bij Karin en is super verrast met haar luxe en prachtige super de luxe outfitje .


Staat je echt beeld schoon schat kan ik zo met jou mee
fijne Valentijn van mij .

hoe het verder gaat met deze leuke eerste keer samen op stap lees je snel .

Is echt waar gebeurt verhaal op 14 febr 2017

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners