Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Valentijn Karin - 36079 keer gelezen
Na een heerlijke ontbijtje met Karin mijn huis en studie maatje die op een heerlijke manier is verrast door mij op VALENTIJNSDAG .

We zijn voor de rest nog steeds samen en meer dan goede maatjes zij zit meer bij mij boven dan op haar eigen kamertje waar ze alles moeten delen met een andere jongen die er altijd een bende van maakt.

Karin is gewoon zo aardig om altijd de boel keurig schoon te poetsen en hem er maar weer mee weg te laten komen maar daar komt snel verandering in hoe lees maar verder.

Ik was de jongen die keurig was en alles voor me alleen heb boven door dat mijn Pa zijn beste maat de verhuurder is van dit mooie nieuwe complex.


Karin was meer dan klaar mede door mijn toedoen
en perfect band die wij nu samen hebben slaapt zelfs naast mij omdat het gewoon veel lekkerder is om samen in een bed te liggen dan alleen .


MMMM en wat is er nou lekkerder dan eens lekker een mooie blonde meid naast je te hebben liggen zonder iets aan , Feestje voor elke jongen toch of niet soms .


De klik is er gewoon meer dan dat alleen hoor
wilde dan ook maar wat graag haar voor eens en altijd eens goed weten te verassen en verwennen hebben erg leuke en fijne goed contact samen en meer dan dat echt waar .
Bij mij boven heb ik een separate slaapkamer en eigen woonkamer op de zonnige zuiden waar je heerlijke uit kijkt op de groene kunst gras hockey velden waar we samen sporten .


En daar blijft het niet bij kan ik je melden hoor heb sinds dat ze bij mij inwoont nog nooit meer alleen gedoucht en wil dat ook niet meer ook .

Wat is er nou beter dan bij het ontwaken van de dag lekker tegen dat heerlijke moppie aan te kijken en alles lekker eens aan te moge raken en voelen .

Lijkt wel of ik elke dag weer droom met dit prachtige
blonde godinnetje te kunnen ontbijten en heerlijke lang de liefde te mogen voelen zo ook de deze ochtend
Karin was weer eens mij te snel af en was al lekker wakker en werd wakker met dat heerlijke beauty op mijn body zittend was lekker massage gevende meid
die precies mijn gevoelige plekje raakt tussen mijn benen nadere uit leg lijkt mij niet nodig toch.


Ik kreeg de heerlijke Massage ooit van haar en was direct klaar wakker en mijn staaf was al meer dan goed in vorm door de heerlijke manier zoals zijn over mij heen gleed echt waar spiernaakt een paar heerlijke paar prachtige smalle billetjes die zo heen en weer over naakt over mijn paal voelde gaan .

MMMM dat vind je wel lekker he, zij ze tegen mij lag echt puur te genieten van dat heerlijk uitzicht die prachtige volle ronde vormen die met recht naar voren staande spenen mij als een paar mooie sprekende oogjes aan keken .


OOOOO wat doe je toch allemaal met mij schat lachende blauwe kijkers deden mij smelten en was er zo voor in de stemming ,Karin was echt flink nat aan het woorden en voelde meer dan lekkere molletje van haar het vocht lekker lekken langs mijn staaf .

Binnen paar tellen tilde ik KARIN op en nam ik het gezag over van haar en K L O O T Z A K MMMMMMM
dit wilde jij toch hebben en met een snelle flits gleed ik naar binnen en tergend langzaam vulde ik haar smalle natte spleet met mij stijve paal .

Ik trok haar soepele heupjes naar mij toe en voor de echt eerste keer zat ik lekker van achter vol in haar warme gleufje kon ik de spiegel aan het plafond zien dat ze heerlijke manier mijn volle pik naar binnen ging en bij lekker diepe stoot meer en meer passie en vuur in haar naar boven kwam .


Wil dat je me eens lekker volle vaart vol gaat
vol spuiten schat van mij , JA JA ik ga zo kei harde gil en Karin komt echt volle vaart klaar en voel dat het dammetje lekker veel sapjes laat vrij komen .


MMMMM dit is zo lekker lieverd van me dat was alleen niet de afspraak he , Wat is de afspraak dan en trek mijn eikel volle vaart uit haar mol en spijt deze stoute meid voor de volle vaart onder de dikke witte
pap uit mijn pik .


OOOOO zo lekker is dit voor me haar koppie en oogjes zijn als door mijn warme dikke sappen niet meer blauw kijkers maar nu echt spier witte zaad
spoor onder zittend .


Ik stap uit het warme lekkere bed van ons samen en neem haar in mijn armen en loop direct naar de heerlijke DOUCHE en heb de heerlijkste ochtend ooit met haar gehad .


hoe het verder gaat tussen ons lees je na plaatsing van het mooiste Moppie bij mij in huis .

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners