Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De naakte waarheid in ons gezin (deel 2) - 18221 keer gelezen
In vervolg: familie verhaal 5 december 2008. Deze zaterdag avond in augustus 2008 was er niet een zoals wij in ons gezin gewent waren. Normaal waren onze 16 jarige dochter Rebecca en 18 jarige zoon Carlo met hun vriendinnen en vrienden opstap en bracht ik deze avonden met mijn man Oscar alleen gezellig bij de televisie door. Wij maakte ook wel eens lekker gebruik van de afwezigheid van onze kinderen in de weekend avonden en sekste dan in deze vrijheid met elkaar in onze woonkamer. Nu zat het hele gezin gezellig bij elkaar met een hapje en een drankje,op mijn verzoek na wat ik die dag met eigen ogen had gezien tussen onze dochter en mijn man in de tuin. En natuurlijk mijn eigen seksuele handeling die ik door mijn zoon had laten verrichten en daarna zelf bij hem had gedaan. Zoals beschreven in ons verhaal op 5 december ,had mijn zoon nog een bekentenis voldaan over zichzelf met zijn zusje en Rebecca met mijn man. Jongens zei ik halve wegen de avond,ik wil met jullie een eerlijk gesprek hebben over wat er de laatste tijd hier in huis gaande is. Mijn man keek even verschrikt naar mijn en vroeg,waar wil je heen Petra. Waar ik heen wil zal ik jullie zeggen zei ik,maar onder de voorwaarden dat er niet gelogen of ontkend wordt,waar het de naakte waarheid betreft.

Jij en Rebecca hebben seks met elkaar en ik heb vanmorgen met Carlo seks gehad in onze badkamer zei ik,er viel een stilte,maar iedereen knikte met hun hoofd. Nu kunnen wij hier stiekem en heel hypogriet ieder voor zich mee doorgaan,maar uitkomen zal het op een dag en die dag is vandaag voor mij aangebroken. Mijn man bekende als eerste dat hij en Rebecca sinds een paar maanden seks met elkaar hadden,ik hoef geen details te horen onderbrak ik hem,maar ik wil praten hoe iedereen voor zich denkt hierover,en hoe dit verder moet. Iedereen begreep wel zoals wij nu met elkaar zaten en geconfronteerd werden,dat openheid naar elkaar toe de enigste oplossing was. Maar ja hoe doe je dat, seksueel openheid geven ten overstaan van je kinderen,maar natuurlijk ook als kinderen naar je ouders toe. Onze zoon doorbrak dit dilemma: Wij doen het gewoon allemaal met elkaar lachte hij,zonder taboe of stiekem gedoe,ja spannend reageerde Rebecca,niet lullen maar elkaar vullen. Iedereen schoot in de lach van haar opmerking, handen in de lucht zei Carlo wie het met Rebecca eens is. Iedereen stak zijn hand in de lucht en de spanning viel duidelijk van ons allemaal af. Ik ga douchen zei ik,dan ga ik met je mee zei Carlo. Ik keek naar mijn man die knikte,met een glimlach naar mijn man terug ging ik samen met mijn zoon naar de badkamer. Ik voelde mij nog niet helemaal zeker,maar de opwinding die door mijn lichaam joeg maakte mij zeer geil.

huisvrouwenvoorgeld.nl

Het eerste wat in mijn opkwam toen ik mij stond uit te kleden,was dat ik zes jaar geleden had besloten nooit meer met mijn zoon onder de douche te gaan. Ik had zijn super lul deze ochtend al stijf gezien,gevoelt en zien spuiten,maar ik kon weer niet geloven wat ik zag toen wij samen onder de douche stonden. Hoelang is ie eigenlijk Carlo vroeg ik,zijn stijve in mijn hand nemend. Valt mee hoor mam lachte hij,ik haal net de 25 centimeter niet, allemachtig die van je vader is 15 centimeter zei ik. Nou mooi toch voor Rebecca lachte hij,ik kan haar niet neuken in haar kleine kutje,kan pa zich lekker suf neuken op haar. Carlo gaf mijn een heerlijke lange tongzoen en begon mijn daarbij verder op te geile,hij speelde met mijn schaamlippen en klit. Zijn stijve warme vlees drukte omhoog tegen mijn buikje,mijn klit werd steeds gevoeliger,stop maar even lachte ik,anders kom ik klaar en wil dit nog even uitstellen. Wat gaan wij straks doen mam,vroeg hij. Wij zien wel wat er gaat gebeuren als wij zo weer beneden zijn zei ik,ik weet niet wat je vader nu verder van plan is. Niet alleen mijn zoon bleef opgewonden toen wij ons af stonden te drogen,mijn kutje was en bleef ook super geil. Toen wij in de woonkamer kwamen,gekleed in onze ochtend jassen,waren de voorbereidingen voor een seksfeestje al in erotische sferen gecreŽerd. Alle gordijnen waren dicht en er branden overal kaarsjes. Wij gaan ook even douchen zei mijn man en ging samen met Rebecca naar de badkamer.

Mijn zoon ging op de bank zitten terwijl ik een cd opzetten,ik kon mij gewoon niet verder beheersen toen ik hem zo zag zitten op de bank met een grote tent in zijn ochtendjas. Ik kroop tegen hem aan en liet verleidelijk mij hand zijn badjas ingaan,elke keer als ik zijn grote lul had gevoelt tot nu toe, kreeg ik een schok door mij heen. Langzaam deed ik zijn badjas verder open en begon zijn heerlijke strakke lichaam te kussen van zijn borstkast langzaam naar beneden over zijn platte buik. Zijn stijve lul stak boven mijn kruin uit,zijn ook al zo grote ballen bewerkte ik als eerste met mijn tong,hier genoot mijn zoon net zo van als ik deed. Ik likte mijn tong na minuten lang hiermee met zijn ballen te hebben gespeeld omhoog over zijn machtige harde grote lul,zijn besneden eikel was voor mij de mooiste paddenstoel die ik ooit had gezien. Ik had het bloedheet,stond op om mijn badjas uit te doen en ging op mijn knieŽn met mijn kont in de lucht van mijn zoon weer op de bank voor hem zitten. Met twee handen omvatten ik zijn lul en moest weer enige moeite doen om zijn dikke paddenstoel in mijn mond te krijgen. Ik keek op toen ik hoorde dat mijn man en dochter de kamer binnen kwamen,beide naakt. Zo jullie zijn al begonnen lachte hij en kwam ter hoogte van mijn billen staan,duwde pardoes een vinger mijn kutje in,die ja,..heel nat was. Ik pijpte mijn zoon weer door en mijn mam vingerde mijn kutje,hier wordt jij heel geil van hť schat zei hij. Rebecca was naast haar broer gaan staan en streelde door zijn haren aanschouwend hoe ik hem pijpte,wat is hij groot he mamma zei ze. Ja jonge hoorde ik mijn man daarop zeggen,onze leve heer heeft jouw wel heel goed bedeeld. Mijn man begon mij heel snel te vingeren en mijn eerste orgasme was een feit. Ik had mijn zoons losgelaten en mijn man liet zijn vinger uit mijn natte kutje gaan.

isheteendeal.nl

Hij ging zelf op een fauteuil zitten en vroeg aan Rebecca om bij hem te komen zitten. Rebecca daalde voor hem neer en wij zagen zijn stijve lul een stuk haar mond in verdwijnen, ik vond het een heel opwindend aanzicht waarbij Carlo mijn tieten greep en aan mijn stijve tepels begon te trekken. Ga op de bank liggen mam zei hij,ik lag nog niet of hij begon heerlijk of mijn kutje te likken. Ik lag daarbij naar mijn man te kijken en zag dat Rebecca goed bezig was haar vader te verwennen,likkend en zuigend op zijn lul,werd ik zelf heel goed gebeft door mijn zoon. De hele sfeer was heel erotisch en seksueel nu zo met elkaar bezig te zijn,stuwde alle lust in onze aantrekking naar elkaar verder op. Mijn man wisselde van stoel met Rebecca,die nu op de stoel met haar beide benen wijdt gespreid over de stoelleuning, door haar vader gelikt werd. Ik keek mijn man op zijn rug,zijn ballen bungelde onder zijn billen. Het werd mij al snel weer te veel,dit te zien,mee te maken en te voelen, zorgde dat Carlo mijn naar een tweede nog heftiger als mijn eerste orgasme klaar likte. Rebecca drukte het gezicht van haar vader stevig op haar kutje,begon met haar hoofd te schudden en te hijgen dat zij klaar ging komen,in een luit geschreeuw kwam zij ook klaar. Ja dit was opwinding ten top voor ons vieren,alleen mijn man en zoon waren nog niet klaar gekomen op dat moment. Er werd gepauzeerd, gedronken en een hapje genuttigd. Samen met mijn man,zoon en dochter zo naakt bij elkaar te zitten. was wel heeeeeeeel geil. Rebecca heeft een jong verfrissend lichaam met nog kleine schaamlipjes ,maar toch best wel leuke tieten met dikke tepeltjes. Ja en mijn zoon is vanaf jongs af aan altijd een soort trekpleister geweest met zijn feitelijk niet normale lul. Ik wilde het nog steeds niet geloven dat ik met mijn zoon zou kunnen neuken,niet denigrerend bedoeld,maar die van mijn man stak echt schril af. Ik ben hier altijd meer dan te vrede mee geweest,wij konden goed met elkaar neuken en ook anaal maakte ons samen altijs super geil. Maar Carlo is super geschapen.

Mamma ga jij neuken met Carlo vroeg Rebecca, ik weet nu of dat zomaar ken zei ik serieus. Natuurlijk kan dat lachte mijn man,hij is ook uit je kutje gekomen. Laat maar eens zien Carlo zei mijn man hoe jij die super peen van je in het geile kutje van je moeder kan laten verdwijnen. O jee het ging gebeuren,mijn man legde mij languit op de bank klaar voor onze zoon. Mijn kutje dreef van het vocht,als hij niet paste,kwam het niet dat ik niet geil genoeg was om met mijn zoon te neuken. Ik verlangde er juist naar,maar zijn dikte,lengte, ik probeerde mij er op in te stellen toen ik onze dochter een condoom om Carlo,s lul zag doen. Mijn ging aan het uiteinde van de bank vlak bij mijn gezicht staan en vroeg hem te pijpen,wat ik opgewonden deed. Onze zoon kwam op mij liggen,mijn dochter pakte mij aan beide voeten gespreid beet en ik voelde de paddenstoel van hem mijn schaamlippen open rekken. Plop hoorde denk ik iedereen wel en mijn zoons 25 centimeter gleed niet geheel zonder weerstand een deel mijn KUT in. Ik kon verbaal niets uitroepen met de lul van mijn totaal opgewonden man in mijn mond, maar dit eerste moment,dit gevoel vergeet ik nooit meer. Carlo begon mij steeds een stukje verder op te rekken,ik kon hem hebben en was misschien wel te geil om pijn te voelen,ik voelde mij euforisch dat ik zijn super lul in mij kutje, KUT kon hebben. Hij neukte mij voorzichtig en trok zich steeds weer helemaal terug waardoor ik zijn dikke eikelrand goed in mijn vooropening kon voelen,neuk haar sneller jongen zei mijn man. Zijn lul stond op springen en hij stond mij wilt in mijn mond te neuken,Rebecca hoorde ik niet,maar die bleef mijn voeten in de lucht gespreid houden. Carlo hing boven mij omdat zijn vader mijn mond innam. Na de laatste aanmoediging van met man begon hij sneller en nog dieper te neuken,stoten duidelijk tegen mijn baarmoeder aan waardoor ik helemaal wilt werd.

nationalehoerentest.nl

Zo diep en wijd was mijn KUT nog nooit geneukt,mijn man was de eerste die klaarkwam en zijn zaad diep mijn keel in spoot. Hij trok zich terug,Carlo kwam meer over mijn lichaam heen en neukte mij zover mogelijk voor hem open,dit kon ik niet langer houden en begon het uit te schreeuwen,neuk je moeder maar,ik kan je hebben zei ik trots. Mijn dochter liet mijn voeten los en mijn zoon zag de bedoeling, doe maar hoorde ik mijn man zeggen! Rebecca kwam op de bank met haar billen op mijn gezicht zitten,haar ook opvallende natte kutje drukte zij op mijn mond,op dat moment kwam ik geweldig klaar op de stoten van mijn zoon heeeeeeel diep in mijn KUT. Mijn tong gleed haar kutje binnen,ik likte haar zo goed in kon,een zoete zachte smaak proefde ik. Carlo ging verder uitzetten op het moment dat ik weer klaarkwam,hij trok zich snel terug,doordat Rebecca op mijn gezicht en tong zat kon ik niet zien wat er gebeurde, Rebecca liet haar sappen in de vrije loop uit haar kutje vloeien en kwam klaar op mijn tong. Achteraf bleek dat mijn zoon het condoom van zijn lul had getrokken en zich over het lichaam van zijn zusje had leeg gespoten,zijn zaad lekte van het lichaam van mijn dochter af en verspreide zich over mijn tieten. Carlo ging van de bank af,Rebecca smeerde haar kutje nog even over mijn gezicht uit en gaf mij ook weer wat lucht,dit was ongelooflijk geil geweest. Maar het was nog niet afgelopen! Toen ik ook van de bank was opgestaan en het zaad van mijn zoon vanaf mijn tieten verder over mijn lichaam naar beneden zag druipen,zij mijn man tegen onze dochter dat zij op de bank moest gaan liggen,ik zag zijn stijve lul en wist wat er ging gebeuren.

Zonder condoom ging mijn man op Rebecca liggen en duwde in een keer zijn lul haar kutje in, zij klemde haar benen strak om zijn billen en die twee begonnen heel geil in hoog tempo met elkaar te neuken. Carlo en ik volgde alles op een kleine afstand,mijn zoon had gelijk gehad in wat hij eerder had gezegd,dat zijn zusje altijd geil was. Kort achter elkaar neukte mijn man haar twee keer klaar. Rebecca wist precies hoe zij haar verder gek kon maakte door hem van zich af te duwen en met haar billen in de lucht op haar knieŽn op de bank voor hem te gaan zitten. Neuk me in mijn kontje pappa zei ze geil,ja ik wist wel dat je dat niet tegen mijn man hoefde te zeggen,dat deed hij graag en niet alleen bij mij zag ik even later toen hij in haar kontje zat met heel zijn lul erin. Mijn man nam haar stevig,dit was niet de eerste keer dat zij dit deden. Dit wil ik bij jouw ook eens doen mam,je lekker in je kont neuken,nou lachte ik,zullen wij mijn kontje voorlopig maar even overslaan,ik ben al verbaasd dat ik je in mijn kutje komen hebben,mijn zoon glunderde van oor tot oor. Rebecca maakte haar vader helemaal gek met haar kontje,ik zag zijn gezicht vertrekken en hij spoot ergens diep zijn zaad in de darmen van haar. Toen hij zich uit haar terug trok lekte zijn zaad uit haar kontje op de bank. Dit was het geile feestje wel,de eerste keer dat wij dit met zijn vieren deden en waar nog vele andere variaties bij denkbaar waren. Iedereen was wel toe aan de drankje,een douche en nachtrust. De rommel ruim ik morgen wel op zei ik na nog even met elkaar te hebben gesproken. Samen met mijn man ging ik douchen en wij vielen als een blok in elkaar,s armen, goed bevredigt in onze eigen bed in slaap.

Rebecca wekte ons de volgende morgen met een heerlijk ontbijt,gehuld in een keukenschortje van mij,waar zij niets onderaan had. Zij kwam tussen of in liggen,het werd een nog geilere zondag als de avond hier voorafgaande al was geweest. Ik schrijf binnen kort deel 3.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners