Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik heb het met mijn dochter gedaan! - 46539 keer gelezen
Hallo, mijn naam is Pascal. Ik ben 35 jaar en heb, naar mijn mening, laatsten iets vreselijks gedaan. Ik heb één dochter, Mariska, 14 jaar. Mijn vrouw was laatst een weekend weg met haar twee zussen en Mariska had een feestje bij een vriendin, dus ik was alleen thuis. Ik ben toen porno gaan kijken en begon te rukken. Ik zou bijna gaan komen, toen ik opeens een sleutel in de deur hoorde. Ik heb snel de computer uit gedaan en heb mijn broek weer aangedaan en tot mijn schrik zag ik dat mijn dochter huilend thuis kwam. Ze was gepest door een paar meisjes en is toen naar huis toe gegaan. We gingen op de bank zitten en ik troostte haar, maar ik was best wel geil, dus ik streelde haar iets meer dan normaal. Ze had dit zelf niet in de gaten, omdat ze nog maar 14 is.

Toen ze een beetje was bijgekomen begon ik haar wat dingen te vragen, over vriendinnetjes en vriendjes. Het viel me die avond pas op dat ze best wel grote borsten had, voor iemand van 14. Ik deed mijn hand om haar schouder en raakte haar borst aan, ik zei dat ik dat per ongeluk deed, maar eigenlijk deed ik dat dus met opzet. Ze schrok daarvan, maar ze ging gewoon weer zitten. Ik zei toen dat ze maar naar boven moest en dat ik zo wel zou komen om haar in te stoppen.Mariska was boven en ik was weer alleen thuis, met een harde paal in mijn broek. Ik ging naar boven terwijl zij zich aan het omkleden was en ze had geen bh aan. Daardoor zag ik haar borsten. Ze schrok en deed haar shirt snel ervoor. Ik zei dat het me speet en zij vond het niet erg, maar ik moest wel even wachten. Toen ik weer terug kwam had ze haar sexy pyjama aan en volgens mij geen bh. Ze ging op het bed liggen en ik vroeg haar of ze wel eens seks had gehad, of er tenminste wel eens over na had gedacht. Ze reageerde toen een beetje verward en ging naast me zitten. Ik legde toen mijn hand op haar dijbeen en zei dat het niet erg was. Ze reageerde niet, dus ik deed mijn hand hoger. Ze reageerde nog steeds niet en ik pakte haar hand en legde die tussen mijn benen, ze schrok een beetje, maar volgens mij vond ze het niet erg, want ze liet het gewoon toe. Ik deed haar broek naar beneden, waardoor ze in haar onderbroek en een shirt stond. Ik deed mijn gulp open en hij schoot eruit. Mariska pakte hem vast en begon eraan te likken. Ik genoot ervan en ze deed haar shirt uit. Ze was toen helemaal naakt en ik deed ook mijn kleren uit.

We gingen naar mijn bed toe, omdat dat wat groter was en ik befte haar daar. Ik voelde aan haar dat ze meer wilde en ik stak mijn lul in haar mooie geschoren kutje. Het was geweldig, ze kwam wel al snel klaar, maar wat wil je ook, ze was nog maar 14. Ze kreunde en ze wilde het harder. Dus ik deed het sneller terwijl ik aan haar tieten zat te voelen. Toen we klaar waren is zij naar haar bed gegaan en ben ik nog even gaan rukken.

Het erge ervan is dat ik er echt van genoot, ik werd er gewoon heel erg geil van. We hebben er trouwens daarna nooit meer over gesproken en we hebben het ook nooit meer gedaan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners