Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jongens neuken hun moeder - 51703 keer gelezen
Ik ben Karin, een vrouw van 40 en moeder van twee onweerstaanbare geile jongens van 20 en 18. Wat ik met mijn zoons heb is ontstaan door verdriet. Anderhalf jaar geleden overleed mijn man, de jongens hun vader door een bedrijfsongeval. En we zochten steun bij elkaar. Beide jongens zijn fanatiek sporter en hebben mooie gespierde lichamen. Niet overdreven maar van die mooie wasbord buikjes. Ze zijn goed bedeeld met hun pikken, waar ik dan ook heerlijk van geniet.

Hoe het begon. De jongste kwam de kamer binnen. En op dat moment hoorden we op de radio een bericht dat er in het land een dode was gevallen tijdens werkzaamheden. Zijn broer en ik zaten al aan de eettafel. Hij hoorde het en begon te huilen. We zijn erg close en sloegen hem dus gelijk in de armen. Eigenlijk voor het eerst voelde ik zijn mooie gevormde jongenslijf. Wij waren ook bloot, wat eigenlijk wel normaal is binnen ons gezin. Het voelde heerlijk en intiem. En het was reden om vaker bloot te knuffelen. Een tijdje later zat ik tussen me boys in op de bank. Heerlijk bloot, armen om elkaar heen. En ze zaten aan mijn borsten. Ik kon beide heerlijke jongens geuren in me opnemen. En begon een beetje met hun tepels te spelen. Ze kregen meer lef en voelde hun handen al bij me kut. En ze hadden het lef om me te gaan vingeren. En toen wilden we eigenlijk wel meer. Ik nam de oudste zijn pik in me mond. Jemig, wat een paal... Toen nam ik ook de pik van me jongste ding in me mond, welke net zo super smaakte. Ik wist dat beide jongens ervaring hadden, want beiden hadden vriendinnetjes gehad. En vond op beide slaapkamers condooms. De oudste begon me zonder schroom te beffen. Het was al lang geleden dat ik dat gevoeld had. Had de pik van me jongste in me mond. Na een tijdje wisselden ze van plek. En kreeg ik de pik van me oudste weer in me mond. Me jongste kon ook al super beffen op een manier wat een vrouw verlangt.

Net zo spontaan als alles begon, begon me oudste me te neuken. En ik gilde het uit van genot. Maar hij gaf zijn broertje de opdracht om zijn pik in me mond te stoppen. En toen wisselden de jongens weer van plek en moest de pik van me oudste schoon likken. Toen de jongste me ook tot diverse orgasmen had geneukt, nam me oudste het weer over. Toen moest ik de pik van me jongste weer schoon likken. Zo wisselden de jongens een aantal keren. Ongevraagd begonnen ook me kont te neuken. Eerst om en om en toen dubbel!!! Toen werd ik helemaal gek! Het zaad droop even later uit beide gaatjes. Jemig, wat genoot ik van me jongens. En als dank heb ik hun nog een keer klaargepijpt.

Nu is het normaal dat we seks hebben. Vaak een trio-tje, maar als er 1 thuis is ook vaak samen. Het maakt me niet uit wat ze bij me doen. Me kinderwens is weer helemaal terug. En dat moeten een kindjes van hun zijn. De risico's van een incestkindje nemen we op de koop toe en het gaat ook heel vaak wel goed. Eerst graag van me oudste dan van me jongste. Dus, zijn druk bezig om een baby te maken. En hoop binnenkort zwanger te zijn.

Er is al 1 thuis, me jongste.... Dus, ga stoppen. Want het begint als ze thuiskomen.

XXX Karin


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners