Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Julia 2 - 9873 keer gelezen
Henry, wil je Julia helpen. Julia helpen vroeg ik, hoezo ?
Ze heeft weer een opruimwoede en nu moet alles op zolder,
schuur en tuin opgruimd worden. Wanneer vroeg ik. Tja ze wil Zaterdag beginnen. Even denken zei ik. Zaterdag was altijd m'n dag dat ik met vrienden de 'stad' in ging Een beetje kijhken in de winkels wat kopen, een beetje lol trappen 's Avonds gingen we 'chinezen' en na afloop bezochten we onze stamkroeg en nog andere, zodat ik 's nachts half lazerus thuis kwam en me nest indook.
Maar ja Julia helpen trok me ook wel aan.Ze was de jongste zuster van m'n ma en was 29 jaar oud. Als ik bij haar op bezoek ging samen met m'n ouders was het altijd leuk en had ze een ,vond ik, geile uitstraling. Dat vond ik niet alleen, want ook m'n pa zat constant te loeren naar haar grote tieten. Ik zag dat ma hem wel eens een schop tegen z'n been gaf als hij zo loerde. Als we afscheid namen kreeg ik als laatste een kus, als m'n ouders al buiten waren. Dat zo'n kus dan recht op m'n lippen kwam, was geen verrassing. Ze vond mij wel een lekker 'binkie' Ook schuurde haar tieten tegen m'n rug aan en hijgde ze 'kom vlug weer terug' dat ze ook nog zachtjes m'n zak beroerde,
zal wel geen toeval zijn.Je begrijpt dat ik 's avonds in bed enorm geil werd als ik daar weer aan dacht en na drie minuten trekken al m'n zaad in een gebruikte badhanddoek spoot. Ja, goed ik kom, zei ik tegen m'n moe Oke dan breng ik je morgen.
We werkten hard die Zaterdag vanaf tien uur tot ca. zeven uur s'avonds Veel opruimen, weg brengen naar de gemeente stort, de tuin snoeien, maaien. Kortom we zaten 's avonds rond zeven uur te eten en m'n ogen vielen soms bijna dicht. Julia zag het.Ik zal je moeder bellen of je hier mag blijven slapen, je bent zelfs te moe om nog goed in de auto te zitten, zei Julia. Ze belde, het was oke. Ik keek wat TV. Julia ging onder de douche en ik ging na haar. We dronken wat en keken nog meer TV. Julia had haar bloes voor drie kwart open staan en ze droeg geen BH.
Haar tepels staken zowat door haar bloes heen. Maar ik was zo moe dat ik daar geen stijve van kreeg. Ik ga naar bed , zei ik Oke welterusten en ze gaf me een geile kus op m'n mond.Toen ze me kustte keek ik recht in haar bloes en zag twee grote tieten, met stijve tepels en een tepelveld van zeker 7 centimeter doorsnee.Ik poetste m'n tanden en dook in bed.Dacht even aan Julia, maar viel door vermoeidheid direct in slaap.
's Morgens werd ik wakker Ik voelde eeen kleverig gevoel toen ik m'n hand naar m'n pik bracht. Gadver. wat had ik nu, had ik in m'n bed gepiest? Nee, toen ik beter voelde
voelde ik zaad. Zaad ? M'n hemel ik had en natte droon gehad. Snel sloeg ik het dek terug liep naar de badkamer pakte een gebruikte handdoek maakte die nat en probeerde het zaad van het laken te vegen.Maar daar kwam Julia al.
Wat ben je aan het doen vroeg ze. Eh.. eh... ik heb een ongelukje gehad zei ik. Ze keek. Heb je in je bed gepietst vroeg ze. Oh nee ik zie het al en ze grijnsde. Waar heb je van gedroomd vroeg ze. Eh... eh.. Maar ik wist het wel het laatste waar ik aan gedacht had, voor dat ik in slaap viel waren haar grote tieten met enorme tepels.
Kom zei ze ik heb nog wel een slip voor je , dan zal ik straks je onderbroek wel wassen.
Kom maar bij mij in bed, want hier kan je niet meer in slapen. Dat ik ondanks m'n zaadlozing toch een stijve kreeg toen ik bij Julia in bed kroop, was niet verwonderlijk. Zij drukte haar kond stijf tegen mijn pik aan. Gelijk voelde ik dat haar hand in haar slip verdween. Het toeval wil dat het die slip was die ik aan had. Ze kneep in m'n lul, voelde aan m'n zak. M'n God zo te voelen zit je zak weer vol. Waarom ben je gisteravond niet geweest, ik had geen BH aan en liet je goed in m'n tieten kijken. Ik weet het, maar ik was zo moe, dat ik aleen nog maar aan je tieten kon denken. Het gevolg was een natte droom, Maar je voelde het al, m'n zak zit weer vol met zaad Ze greep m'n pik vaster en leidde hem via haar bilspleet naar binnen Met een ploppend geluid schoot hij er in. Ik kreunde Wat een lekker gevoel was dat. Zachtjes stootte ik. Harder Henry, harder Nog harder werd m'n lul en nog harder stootte ik 'em in haar Ik voelde dat haar hand haar klit beroerde. Ja, ja, ja neuk me neuk me, M'n God Henry wat neuk je lekker Ik had het niet meer. Ook ik voelde dat m'n zak op springen stond. Daar kwam het, zes schoten zaad spoot ik naar binnen. Ze gilde "Ja , ja, ja, ik kom ook. Ze kneep in haar kut. Nog meer geil kwam er uit.Ik kustte haar in haar nek, kneep in haar tieten.
Maar kon 'em niet meer stijf houden Hij gleed eruit en hijgend lagen we naast elkaar. Straks nog een keer vroeg ik. Ja antwoordde ze. Maar we vielen in slaap.
Twee uur later werden we wakker. M'n pik stond alweer op oorlogssterekte. Oh, m'n God Henry vewen me nog eens zo als je vanochtend deed. Weer vloog er een half theekopje zaad bij haar naar binnen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners