Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder komt van een feestje - 11469 keer gelezen
“Lenard wil je me ophalen?” “Als je me het adres geeft kom ik naar je toe,” is de reactie van een verbaasde Lenard. Zijn moeder zou ’s avonds naar een feestje gaan en had laten doorschemeren bij een college te blijven slapen. “Pa zit al weer een hele tijd in het buitenland, dus ik ben er wel weer aan toe.” Lenard kende zijn moeder goed en wist dat het woord monogaam niet in haar woordenboek voorkwam. Vader werkte in het buitenland en was vaak lang weg. Zijn moeder compenseerde dat door zich af en toe een beurt te laten geven door mannen die wel beschikbaar waren. Een voor deze avond was blijkbaar een college de gelukkige. Lenard was een beetje jaloers op hem. Maar wat je ook van de levensstijl van zijn moeder vond, ze hoorde zeker thuis in de categorie “lekkere wijven.” Ze liep tegen de 50, of was ze er net boven? Hoe het ook zij ze had nog een strak lichaam met lekker volle tieten, C of D cup, dat wist Lenard niet. “binnenkort toch eens vragen,” dacht hij bij zichzelf.

En zo zat enige tijd later een licht aangeschoten moeder naast Lenard in de auto. “Ik dacht dat je de hele nacht weg zou blijven,” vroeg hij. “Ja, ja, dat was ook de bedoeling, de bedoeling, maar mijn potentiële lover vond een andere college leuker, leuker en dus bleef ik met lege handen en een lege kut achter en een lege. . . . . Maar gelukkig kan jij me ophalen,” zuchtte moeder. ”Wat zucht je!” “Hm ik ben een beetje geil,” zegt moeder terwijl ze haar hand onder haar rok schuift en zacht haar klitje masseert. “Zo, dus je bent niet alleen dronken maar ook nog ontzettend geil en toe aan een stevige beurt!” “Ja dat geloof ik ook, zou jij mij die beurt willen geven?” vraagt moeder terwijl ze haar hand op het kruis van Lenard legt. “Hallo ma, wat is dat nu, jou neuken? Hoe verzin je het?” “Ik verzin het omdat ik geil ben en pa pas over een maand weer thuis komt en mijn afspraakje van de afgelopen avond de mist in is gegaan. En je weet het hè, een dronken vrouw is een engel in bed.”

Al pratend en zuchtend bewerkt moeder het kruis van Lenard. “Maar zo te voelen heb jij ook wel zin. Er groeit wat en behoorlijk snel.” “Kom op ma, ik moet op het verkeer letten en denken aan het neuken van mijn moeder werkt daar niet in positieve zin aan mee.” “Dat kun je wel zeggen jongen, maar je lul denkt daar volgens mij anders over.” En inderdaad de lul van Lenard werd alleen maar harder en Lenard zelf werd alleen maar geiler. Bovendien was hij single en stond wat sex betreft al een tijdje droog.

Als ze thuiskomen omhelst moeder hem en drukt haar wellustige lichaam tegen hem aan. “Lenard, neuk me, toe nou jongen, ik ben zo geil.” Lenard weet niet hoe hij er mee aan moet. Ofschoon hij inmiddels bloedgeil is, draait hij zich om en gaat naar zijn kamer. Hij gaat op zijn bed liggen en voelt zijn harde lul, die vraagt om ruimte. Hij kleedt zich uit en gaat gekleed in zijn boxer op bed liggen. Zijn eikel wurmt zich via de broeksband naar buiten. Langzaam komt hij tot rust en doezelt wat weg.
Hij droomt dat hij klaar komt. Hij voelt zijn sperma op zijn buik. Een natte droom is onder de gegeven omstandigheden niet bijzonder. Hij doet zijn ogen open en ziet tot zijn schrik en genot dat zijn nog steeds geile moeder zijn eikel likt. Zij is de oorzaak van zijn natte droom die dus geen droom is maar werkelijkheid. Lenard zegt niet veel hij laat het over zich heen komen. Maar even later zijn moeder en zoon naakt en geven zich aan elkaar over.

Lenard pakte zijn moeder stevig vast en ze beginnen te tongen. Hij grijpt haar lekkere natte, kale kut. “Ik ga je eerst likken, lekker met mijn tong door je gleuf. En dan ga ik je heftig neuken. Ma je bent een lekker wijf!”
Lenard is alle schroom kwijt. “Spreid je benen maar eens lekker.” Moeder gaat gewillig op haar rug liggen met opgetrokken benen, en trekt haar kutje voor hem open. Lenard duikt tussen haar benen. Moeder voelt zijn tong door haar kut gaan. “Jaahh, heerlijk, heerlijk.” Moeder stuurt hem in de richting van haar gezwollen klitje. “Ja zo kom ik klaar heerlijk.” Ze voelt hoe Lenard zijn tong zo diep mogelijk in haar grotje duwt de tintelingen van genot schieten van haar kutje naar haar tepels en weer terug. Moeder hijgt en kreunt. Lenard zuigt en bijt zacht op haar klitje. Even later komt moeder heftig en intens klaar. Een heftig schokkend orgasme neemt bezit van haar lichaam. Moeder weet even niet wat haar overkomt, een geheel nieuw en onbekend orgasme giert door haar opgewonden lijf.Lenard gaat tussen haar benen weg. Moeder blijft uitgeput met de benen wijd liggen om wat bij te komen. Het kutvocht druipt uit haar kut. “Wat was dit lekker.” En in gedachten weet moeder al dat ze dit vaker wil. Lekker streelt Lenard haar lichaam en richt zich op haar grote borsten. Moeder heeft gevoelige tepels. “Hm jaahh heerlijk, zuig maar lekker aan mijn tieten.” Moeder slaat de armen om hem heen en trekt hem tegen zich en fluistert in zijn oor, “Zou je me nu lekker willen neuken?”
“Jahh, heel erg graag,” kreunt Lenard. “Jij maakt me zo vreselijk geil. Ik heb het gevoel nu al klaar te komen.” Moeder streelt zijn lekkere dikke en staal harde paal, neemt zijn ballen in de hand. “Spuit je ballen maar lekker leeg in mijn kut. Daarna kunnen we lekker lang neuken, kom maar op me liggen”. Moeder spreid weer haar benen. Haar kutsappen stromen rijkelijk.
Lenard gaat op haar liggen. Moeder stuurt met haar hand zijn heerlijke harde paal naar haar openstaande kut. Probleemloos glijdt Lenard junior naar binnen.
“Oh mijn god, wat heerlijk, wat geweldig, wat wil ik dit graag, neuk me, neuk me!” Heerlijk wordt moeder geneukt, het kan haar niet lang genoeg duren. Tekens die heerlijk paal van Lenard naar binnen, helemaal gevuld worden, het voelt of ze zal barsten van genot en geilheid. “Lenard, lekkere lul van me, laat je maar lekker gaan, neuk jezelf maar klaar spuit alles maar in mijn kut.” Moeder ligt te trillen en te sidderen. Na deze aanmoediging begint hij heerlijk hard en diep te stoten. Moeder heeft haar benen gespreid en vangt zijn geweldige harde stoten op. Zo diep is ze nog niet eerder geneukt. Bij iedere stoot kreunt ze luid. Ze trekt haar benen op en zet die op Lenards billen.

En dan met een paar harde stoten begint het lichaam van Lenard spastische bewegingen te maken, Lenard gromt, kreunt en hijgt. Moeder voelt, dat zijn warme zaad in haar kut gesproten wordt. Straal na straal loost hij diep in haar geile kut. “Heerlijk, heerlijk, ik voel je zaad diep in mij, spuit maar lekker jongen, spuit mij vol.” Haar kut krampt samen en masseert zo zijn harde lul. Stoot na stoot, straal na straal voelt ze zijn sperma in zich komen.
Uitgeput zakt Lenard over haar heen. Moeder streelt hem over zijn bezwete rug en kust hem. “Ma, nog nooit ben ik zo lekker klaargekomen, wat ben jij een geile slet.” Moeder neemt zijn hoofd tussen haar handen en kust hem hartstochtelijk. “Ik hoop dat je mij nog heel vaak wilt neuken.”
Lenard trekt zijn half harde lul terug uit haar kut. En tegelijk loopt zijn zaad uit haar vol gespoten kut. Ze vraagt hem een handdoek te pakken en haar kut schoon te vegen. Als hij zijn moeder heeft schoongeveegd kust hij haar klitje.
Lenard gaat ontspannen op zijn rug liggen. Moeder neemt zijn wat verslapte paal in haar mond en begint hem te pijpen. In korte tijd staat de pik van Lenard weer recht over eind. En dan gaat moeder boven op hem zitten en laat zich over zijn harde neukpaal zakken. “Wat vul je me geweldig. Wat zit je lekker diep in mij,” zucht zijn moeder. “Wat heb je een geweldige lul.” Als de pik van Lenard helemaal in haar kut is opgenomen, maakt ze met haar bekken een draaiende en neukende beweging, rond gaan en op en neer. “Oh Lenard ik voel je overal. Alle onbezochte plekjes van mijn kut worden door die heerlijke dikke lul aangeraakt.” Lenard bewerkt met zijn handen haar volle borsten. Ze liggen heerlijk ontspannen te neuken en zijn geil met elkaar bezig. Het lijkt wel of moeder door een permanent orgasme-light is bevangen.

Maar Ma is nog bloedgeil, ondanks de heftige orgasmes. Ze wil goed hard en stevig geneukt worden. “Lenard neuk mij achterlangs op z’n hondjes!” Moeder gaat op haar knieën voor hem zitten. Lenard zit achter haar en duwt zijn harde lul lekker langzaam in haar natte grotje. “Jah ik voel je, wat vul je me lekker.” Moeder vraagt hem afwisselend haar borsten en kut en klitje te bewerken met zijn handen. En zo wordt Ma op een geweldige manier gepakt door haar zoon. Tussen haar benen door speelt moeder met Lenard zijn ballen. “Ik ga komen, ik ga komen,” zucht moeder. “Neuk jezelf maar lekker klaar, wil je zaad weer in mijn kut voelen”. “Ik ga je heerlijke kut vol spuiten,” zegt Lenard terwijl hij lekker hard en diep in het geile lichaam van zijn moeder stoot. Tussen het stoten, hijgen en kreunen door antwoord moeder, “Ja jongen, spuit alles wat je hebt, diep in mijn kut. Jah lekker diep stoot tegen mijn baarmoeder. Auw Auw ja wat lekker ram door ram door, geile neuklul.” En dan een felle stoot van Lenard “Jaahh ik kommm. Ik komm, spuit me vol dekhengst, neuk je moeder klaar. Vinger mijn kut Lenard. Neuk jezelf klaar,” gilt moeder. “Spuit je warme zaad diep in mij.” Lenard ramt en beukt stevig door. Zijn paal diep in de kut van zijn moeder en hij drukt en wrijft over haar grote en gevoelige en gezwollen klit. Het orgasme giert door het lichaam van moeder. “Neuk je moeder klaar Lenard, spuit me vol, ik ga weer komen nu” roept moeder. Haar kut begint te krampen en te knijpen, weer raast er een mega orgasme door haar lijf. Even later komt Lenard. Zijn warme zaad spuit diep in haar kut. Een heerlijke warme tinteling verspreid er zich door haar onderbuik.
Suf geneukt vallen moeder en zoon op bed. “Dit moet natuurlijk ons grote geheim blijven.” Lenard knikt instemmend., “Maar wel op voorwaarde dat ik je mag neuken als ik zin heb,” zegt hij met een geile glimlach.” “Het was geweldig, mijn kutje is altijd klaar om je te ontvangen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners