Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

mijn geile incest broer - 20457 keer gelezen
Zo ben er net achtergekomen dat er verhalen over mij staan uit de jaren 60.
Dat broertje van me die viespeuk.
Zal nu is mij versie van ,t geheel doen ,van hoe het bij mij overkwam toen.
Hoe begin je zoiets ,een verhaal.
Ja we waren thuis inderdaad met 5 kinderen waarvan de laatste een stuk later kwam ,een ongelukje haha.
Tja ik liep inderdaad in dat groene doorzichtige baby dolletje ,vond het mooi dus deed ik het vaak aan.
Wist niet dat ik er geil uitzag zoals ze dat blijkbaar noemen hij schrijft dat ook mijn andere broer en vader met een stijve liepen dat weet ik niet ,wist ,t later wel van hem.
Ik herriner me nu dat er s,avonds wel opvallend veel ooms of buurmannen wat kwamen lenen of brengen besefte toen niet dat ze op me geilde.
Ik had nog geen bh ,maar alwel geile tietjes en een wit slipje ze zagen dus eigenlijk bijna alles besef ik ,ook dat ik al schaamhaar had beneden.Behoorlijk onthouden heeft hij dat ,een vriendin van toen tipte me omdat ze zichzelf herkende ,ik heb haar toen gevraagd zich uit te kleden voor mijn broer ik zet er geen namen bij lijkt mewel zo verstandig.
Maar om op ,t gebeuren terug te komen die broer was al in de douche toen ik zei ,dat ik me ook wilde douchen ,en ik werd bij hem ingestuurd en kleed me inderdaad gewoon uit ik zocht daar niets achter ,ik liet ,t onder rokje aan op zijn verzoek.
Ik voelde wel wat hards tussen mijn dijen en hoorde ,m ook wel hijgen ,maar ,t schorte nog al aan voorlichting in die tijd ,nu zijn de meiden over ,t algemeen veel beter gebekt ook dan toen.
Dus toen hij zei ons geheimpje ,vond ik het best had geen idee dat dit het begin zou zijn van 4 jaar lang paar keer per week.
Was laat met ongesteld worden ook ,misschien wel een geluk anders had ik met kind gezeten ,hoe verklaar je zoiets dan he.
Nee hij prenetreerde mij niet direct dat klopt ,een paar dagen later trok hij me op zijn slaap kamer en vroeg me of ik me wilde uitkleden voor hem,naief als ik was deed ik dat ,t rokje mocht ik aanhouden weet ik nog wel ja.
Ik wist niet wat ik zag opeens voor mij was het een gigantisch ding ,hij schrijft 18cm dat kan wel kloppen maar in mijn herinnering was het een enorme vlees boom dat hij tussen mijn dijen deed en hij stote zich leeg en ik kreeg witte vloeistof over mijn dijen en vagina weet nog wel dat ik er aan voelde.
En ik hoorde ook dat ,t door mij kwam omdat ik er zo geil uitzag.
Ja ik kreeg 2 kwartjes?volgens mij was ,t eerst maar 1 kwartje gierige broer ,maar ja toen was dat veel hoef je nou niet mee aan te komen.
Vond ,t eerst eigenlijk best spannend en dat ik later steeds opnieuw omgekocht werd met meer geld ,pff behoorlijk naief.
Van 1 kwartje naar 2 kwartjes ,naar 1 gulden en toen op papier geschreven ,contractjes noemt hij dat 5x voor 10 gulden en later zo een beetje aan ,t eind van die ruim 4 jaar 5x voor 100 gulden ,raar eigenlijk dat in die tijd dat niemand opviel dat ik zoveel geld had?
Ja en hij had inderdaad de steun van mijn 1 jaar oudere zus die stuurde me op verzoek ik begrijp dat ze daardoor zelf buiten schot bleef en ik was meer zijn smaak.
Wat ik toen niet door had stom eigenlijk dat ,t eerst 10min was en later uren ,ik weet nog dat ik een papier onder mijn kussen vond waarop stond ,dat ik om 22.00 uur in zijn bed moest gaan liggen met alleen dat baby dolletje aan.
Hij was stappen met zijn broer en kwam laat thuis ,ik sliep al en ik kan heel vast slapen en werd wakker toen er een pik tussen m,n dijen kwam we namen verschillende standjes door weet ik nog.
Ook werd ik wel is wakker van gestoot tussen m,n dijen en was ik vanuit m,n slaap kamer door hem naar zijn kamer gedragen.
Ik weet dat ikzelf wel is s,morgens wakker werd en m,n slipje verkeerd zat en ,t tussen m,n dijen plakte ,dus heb ik er niets van gemerkt ,hoe dat kan??
Maar toen ,t over ging naar 5x voor 10 gulden slim van ,m die kreeg ik pas na 5 keer ging ikzelf vaker ongevraagd bij ,m in bed liggen om me te laten gebruiken.
Het bleef een tijd lang neuken tussen de dijen en wat voelen.
Maar hij wilde meer ,hij had ,t een en ander in seks boekjes gezien lees ik.
Ik moest opeens op m,n knieen en zijn pik drong mijn mond in?ik had nog zoiets van huh?
Voor ik ,t besefte spoot hij die smurrie in me mond ik vond ,t en smerig klef glibberig zooitje en moest bijna overgeven ,ik weet ook dat ik een keer echt over m,n nek ging toen hij diep in me mond stote en ik de hele trap s,nachts onder kotste ,hij heeft dat schoongemaakt dat niemand dat merkte.
Maar nadat ik heel vaak daar geneukt werd wende ,t en ik moest ook slikken dat deed je dan he.
Dat tennis rokje heriner ik me ook nog ,wel raar achteraf want ma kende dat rokje helemaal niet?
Dat ik met sperma in me slipje naar school ben gestuurd weet ik niets van.
Ook de manier waarop ik ontmaagd werd was anders we waren verhuisd en hij had z,n kamer op zolder ik werd uit onze kamer gehaald toen ik daar even alleen bezig was en ,mee naar boven genomen en inplaats van tussen m,n dijen stote hij in me ,ik weet dat ik gehuild heb van de pijn ja ik was 17 en vanaf dat moment werd ik gewoon geneukt met de blanke lat en spoot hij in me ook m,n kont moest eraan geloven.Voor mij was dat best link omdat ik eigenlijk elk moment voor ,t eerst ongesteld zou kunnen worden en zover ik weet heeft hij zelfs erna pzc en neuken gedaan en heb ik gewoon geluk gehad.
Ik denk zelf dat ik een kleine 300 keer geneukt en gebruikt ben ook wel is buiten in de bosjes en in de schuur.
Hee broer vies ventje haha heb je ook je jongste zus nog gepakt lees ik dat wist ik niet zij heeft het er nooit over gehad.
En ja toen hij ,t huis uitging ,had de 1 jaar jongere broer een paar foto,s gezien 1 waarop ik op z,n hondjes een kaars in de kut had en werd ik zonder pardon na een harde beurt daar afgelevert en kreeg ik nog een harde pik erin ,werd een aantal maal door hem gebruikt en ben toen op kamers gaan wonen.
Dit was het wel zo een beetje ,we komen nu wel gewoon bij elkaar op de verjaardag.
Mijn man weet het niet en dat houden we zo.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners