Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

2 Vriendinnen en hun broertjes - 25257 keer gelezen
Mark en David liepen samen weg van de douches. Het was een warme zomernacht, en ze liepen rustig over de camping terug naar hun tent. Het waren goede vrienden, allebei 16 jaar oud. Hun families gingen al sinds jaar en dag samen met elkaar op vakantie. Mark had een oudere zus van 18 (Fleur), en David een van 19 (Margot). Die twee waren ook erg goed bevriend met elkaar. Het grappige was dat ‘de jongens’ vroeger vaak ruzie hadden met ‘de meisjes’, terwijl de laatste jaren Frank een oogje begon te krijgen voor Margot, en David was een beetje verliefd geworden op Fleur.

Lachend liepen ze hun tent binnen. Ze zaten hier nou al een week, en een discussie over wat nou de fijnste plaats was had ervoor gezorgd dat David nu rechts ging liggen en Mark links, terwijl dat de afgelopen week dus anders was geweest. Nog even doorpratend over elkaars zussen en andere meisjes vielen de jongens langzaam in slaap.

In de vrouwendouche stonden Fleur en Margot. Ze waren net klaar met douchen, en hun stomende lichamen stonden naast elkaar met niks dan een handdoek aan voor de spiegel terwijl ze hun tanden poetsten. Ze hadden het altijd goed met elkaar kunnen vinden, en schaamden zich niet voor elkaar. De aandacht van de jongens afgelopen week was ze dan ook niet onopgemerkt gebleven, en terwijl ze zich stonden op te maken praatten ze er met elkaar over.“Ik word soms best wel geil van dat broertje van je Margot” zei Fleur. “Hij heeft zo’n strak lichaam, hij heeft vast een grote.”

“Haha, klein geil sletje” zei Margot, “heb je hem nog nooit gezien dan? Al met al zijn we al vaak met elkaar op vakanties geweest, en ik kan me nog duidelijk herinneren dat ik in al die omkleedsessies de lul van Frank wel eens tussen zijn benen heb zien bungelen. Een goed stuk vlees hoor” zei ze met een knipoog.

“Wie is hier nou een geil sletje” zei Fleur. “Ik zou die van David ook wel eens willen zien. Heeft hij een grote?”

“Nou nou, moet ik nou zo hier over mijn broer gaan praten” zegt Margot, “ik weet niet of ik in zo’n bui ben.”

Voordat ze het doorhad was Fleur naar haar toegestapt, en behendig had ze een vinger onder haar handdoek geschoven en in haar spleetje gedrukt. Margot bloosde een beetje toen Fleur een kletsnatte vinger terughaalde.

“Ik weet wel zeker dat jij in een geile bui bent. Jij laat straks nog een slakkenspoor achter” zei Fleur, en op een erotische manier stopte ze langzaam haar vinger in haar mond. “Ben nou eens eerlijk Margot! Ik zeg het ook eerlijk: ik zou jouw broertje wel eens een keer willen neuken, en ik weet dat jij die van mij ook wel in je zou willen.”

“Oke, eerlijk is eerlijk” zei Margot. “Ik heb uberhaupt wel weer een keertje zin om te neuken.”

En zo kwamen de jonge vrouwen op het plan. Ze liepen terug naar de tenten, maar legden alleen hun spullen terug in hun eigen tent. Daarna liepen ze, nog steeds met alleen een badjas aan, door naar de tent van de jongens. In het voorportaaltje deden ze allebei hun handdoek uit, en 4 geile, grote borsten kwamen bungelend tevoorschijn. Fleur was nu echt heel geil geworden, en streelde even snel de tieten van Margot. Zo te voelen was zij ook rammend geil. Langzaam deden ze de rits open.

Margot kroop naar rechts, want ze wist dat Mark daar altijd lag, en Fleur naar links, naar David. De jongens lagen allebei te slapen, met hun voeten naar de ingang. Tegelijkertijd kropen de meiden tussen de benen van de jongens en begonnen ze hun te pijpen. Ze mochten dan allebei in slaap zijn, Fleur zag al snel dat de lul die ze in haar mond had hard werd. Het was best een groot ding, en ze werd erg opgewonden van de gedachte dat ze daar vannacht nog op zou gaan zitten.

Margot had zich toch vergist. De lul die ze nu in haar mond had was best flink, maar niet zo groot als ze gedacht had dat de lul van Mark zou zijn. Toch was het lekker, en ze kon zichzelf haast niet bedwingen er in een keer op te springen. Ze had zich in de douche al een beetje gevingerd, en toen Fleur net opeens een vinger in haar poesje stak was ze écht heel geil geworden. Ze merkte dat Mark wakker geworden was want een hand duwde haar hoofd op en neer naar beneden.De andere werd ook langzaam wakker, van een aangename droom. Toen hij erachter kwam dat het geen droom was, maar dat er daadwerkelijk iemand onder zijn dekens aan zijn piemel zat te zuigen was hij even in de war, maar toen hij naast hem hetzelfde zag gebeuren en een glimlachende David een high-five gaf, begreep hij het! Margot moest wel onder zijn dekens liggen.

Zo ging het en tijdje door. Na een paar minuten kon Fleur het niet meer houden. Ze hield van het ‘stiekem doen’ onder de dekens, maar ze wilde een pik in haar. Dus draaide ze zich om onder de dekens, en zette haar benen langs het lichaam van de jongen.

Mark zag dit allemaal gebeuren, en onder de dekens verschenen opeens twee heerlijke billen en een kletsnat poesje. Hij hoefde niks te doen. Een hand van het meisje verscheen onder haar, zette zijn lul omhoog, en met een zucht schoof het natte kutje over zijn pik heen. Hij pakte haar bij haar billen en duwde haar ritmisch op zijn pik.

David zag dit allemaal gebeuren en wilde ook neuken. Hij deed zijn dekens omhoog om Fleur eronder uit te halen, maar tot zijn schrik kwam hij erachter dat Fleur hem niet aan het pijpen was! Het was zijn eigen zus, Margot! De spanning die dit met zich meenam werd hem allemaal teveel! Hij kwam klaar en spoot het hele gezicht van Margot vol. Deze keek nu pas voor het eerst omhoog en zag dat ze haar broertje aan het pijpen was. Beide konden niks zeggen, en keken naast zich.

Mark was net klaargekomen in het kutje van Margot, en als hij het goed had, was Margot ook al gekomen. Maar toen Mark naar links keek zag hij twee geschrokken gezichten. Een van David, en een van… Margot!! “Wie lig ik dan te neuken?” zei hij hardop terwijl hij de dekens van zich af gooide. Vragend keek zijn zusje over haar schouder, toen zij er ook achter kwam dat het haar eigen broer was die haar net had klaargepompt.

Voor een klein moment zat het viertal er zo bij; volledig verbaasd. Tegen de tijd dat iedereen doorkreeg wat er gebeurd was, begon Fleur weer te bewegen. De lul van haar broer zat nog steeds diep in haar poes, en het voelde zó lekker.

“Het maakt me niks uit” zei ze terwijl ze verder ging met neuken, “het leed is nu toch al geschied, en ik ben veel te geil om er mee op te houden.”

David was jaloers, want hij had zo graag Fleur geneukt, maar nu merkte hij dat zijn eigen zus haar benen naast hem had geplaatst. Hij keek haar aan, en zag 2 rammend geile ogen, en een volle cup dubbel D; veel groter dan de tieten van Fleur. Het boeide hem allemaal geen reet meer en greep de grote tieten van zijn zus vast. Zijn zus ging zitten op zijn lul, en begon hem in een rap tempo te neuken. Hij merkte nu pas dat zijn zus een heel erg lekker lichaam had. Ze had een strak, kaalgeschoren kutje, die nu soppend over zijn lul heen en weer schoof.

Mark voelde ook geen remmen meer. Naast hem lag zijn beste maat zijn zus te naaien, en haar eigen zusje was nog steeds op en neer aan het gaan op zijn eigen lul. Hij besloot dat het hem ook niet uitmaakte, trok zijn lul uit zijn zus en ging achter haar zitten. Hij duwde zijn dop voorzichtig tegen het kontje van Fleur, om te kijken wat die ervan dacht.

Fleur was euforisch. Ze lag op handen en knieen onder haar broertje die zijn eikel probeerde in haar anus te duwen. Ze had er echter wel zin in, en ontspande terwijl ze haar billen naar achter duwde. Opeens floepte de dikke pik van haar broertje in haar strakke reetje, en begon haar kleine broertje haar te naaien. Haar lieve kleine broertje, waar ze al die jaren al mee optrok, was nu zijn 19 cm lange staaf in haar kont aan het pompen. Het was heerlijk. Met een hand vingerde ze haar kutje terwijl haar broertje haar anaal aan het neuken was. Ze keek naast zich. Daar lag Mark nog steeds op zijn rug, alleen hij zag dat Margot zich nu omgedraaid had. Hierdoor kon ze tussen haar benen kijken en zag dat zij ook in haar kont geneukt werd. Ze kroop een stukje naar haar toe terwijl haar broertje haar bleef naaien, en begon Margot te beffen terwijl ze anaal geneukt werd door haar broertje.

Er zaten geen remmen meer op, en Margot kwam squirtend klaar. Al haar sappen spoot ze in het gezicht en over de tieten van Fleur. Kronkelend trok ze de piemel van haar broertje uit haar reet, en dikke klodders sperma dropen uit haar kutje én uit haar poepgaatje. Ze had haar broertje kennelijk een paar keer klaar laten komen, en hij lag bekkaf op zijn matras. Ze keek naar Mark, die nog steeds zijn zusje van achter aan het neuken was. Ze zag dat Fleur klaarkwam, en spartelend ging ze op de grond liggen.

Margot besloot snel de pik van Mark te pakken. Wat een joekel. Ze begon eraan te zuigen alsof haar leven ervan afhing. Ze proefde de stront en het sap van haar vriendin, en het duurde maar kort voordat Mark een straal sperma in haar keel spoot. Ze slikte alles op, en ging weer liggen. Ook Mark zakte in elkaar, en terwijl iedereen elkaar bleef strelen, op elkaars kutjes, op elkaars piemels en op elkaars tepels, viel iedereen in slaap.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners