Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Achternichtje 3 - 10701 keer gelezen
We hebben een vrij grote familie waaronder mijn nicht en haar gezin. Mijn nicht, Marielle, is 38 jaar, ze heeft donkerblond haar, grijze ogen, sproeten, mooie grote c-cup borsten en ondanks 3 kinderen een slank postuur. Zoals ik al zei heeft ze 3 kinderen, Bente van 12, Daniël van 10 en Beau van 7. In mijn geheugen gegrift staan de logeer partijtjes bij hun, ze was toen 26 en ik 12. Nu ben ik 22 en ben ik de logeerpartijtjes allang ontgroeid. Maar Bente is er juist verzot van, ze logeert vrij regelmatig bij mij, ik ben dan ook haar lievelingsneef. Ondanks dat ze nog volop in de groei is wordt ze al wel steeds meer een dame. Ze is inmiddels al bijna even lang als ik, ze heeft een slank postuur, lichtblond haar, ook grijze ogen en sproetjes en ook de borstjes beginnen zich al te melden, al is het een a-cupje.

Inmiddels waren de 4 weken die Bente bij mij logeerde voorbij gevlogen. Het bed dat voor haar was bedoeld was alleen de eerste avond en een weekje even gebruikt en de rest van de tijd sliep Bente bij mij in bed. Nouja slapen, ze was bij mij aanwezig. We genoten van elkaar in allerlei standjes, missionaris, lepeltje lepeltje, Amazone, 69, maar vooral doggy. Daar was Bente toch wel heel erg op gesteld geraakt. Ze kon dan haar heerlijke kontje achteruit steken, maar ze wist nooit welk gaatje ik koos.

Ook was er nog een week een vriendinnetje geweest. Het leek mij verstandig om me koest te houden en niets met Bente te doen. Tenslotte kende ik haar vriendin niet en echt normaal was onze relatie samen niet. Bente’s vriendinnetje heette Kim, ze was 13 jaar, net zo lang als Bente, iets forser, brunette, bruine ogen en grotere cup dan Bente, ik schatte een b-cup. Het was erg leuk om te zien dat ze zich goed vermaakten in mijn huis maar met name in mijn tuin. De zon scheen nog steeds dus de bikini’s kwamen dagelijks te voorschijn. Het viel me op dat Kim regelmatig op haar buik lag te zonnen zonder haar bikinitop. Die aanblik bezorgde mij alweer snel een stijve, maar dat soort gedachtes kon ik me niet veroorloven dacht ik dus die verdrong ik maar snel. Het leken echt meisjes meisjes, gewoon lekker kletsen, gezellig doen en roddelen. Tenminste daar leek het op met al dat fluisteren.

Ik moest die week een aantal keren werken. Doordat het erg voorspoedig ging op het werk kon ik de vrijdagmiddag vrij nemen en kwam ik dus extra vroeg thuis. Eenmaal thuis liep ik naar de tuin waar ik Bente en Kim verwachtte, maar daar waren ze niet. ‘Vast aan het zwemmen’ dacht ik bij mezelf. Ik liep weer mijn huis in, pakte wat drinken en ging even het nieuws bekijken. Terwijl ik het nieuws aan het bekijken was hoorde ik gegiechel van boven komen, er was dus toch iemand thuis. Ik zette mijn drinken op de tafel en ging naar boven op onderzoek uit. Eenmaal boven was het weer helemaal stil, maar dat moest Bente wel zijn. Ik liep naar haar kamer en opende heel voorzichtig de deur, er was helemaal niemand. Zachtjes deed ik de deur weer dicht en hoorde nu wat gekreun, het kwam uit mijn eigen slaapkamer. Eenmaal bij mijn eigen slaapkamerdeur luisterde ik wat er nou precies gebeurde. Ze gaven niet veel prijs want ik hoorden ze alleen maar hijgen en kreunen, uiteraard had ik wel zo mijn gedachtes die me weer een stijve gaven. Opnieuw deed ik voorzichtig de deur open en gluurde door de kier die was ontstaan, wat ik zag overtrof mijn stoutste verwachting. Bente lag op haar rug op bed met in standje 69 haar vriendinnetje Kim.Ze lagen uitgebreid van elkaars sappen te proeven. Mijn hand gleed over mijn lul welke op volle sterkte was. Ik knoopte mijn broek los en begon me langzaam af te trekken. Wat lagen daar toch twee heerlijke meiden samen te spelen, mijn ogen gleed over beide lichamen heen. Ik schrok toen ik Bente mij recht zag aankijken, ze knipoogde en ging weer verder met Kim beffen en vingeren. Er ging nog een tijdje voorbij en ik begon steeds harder en sneller te trekken tot ik met een zware kreun klaarkwam. Mijn zaad spoot tegen de deur aan en direct zag ik beide meiden verschrikt opkijken. Kim probeerde direct haar lichaam te verbergen terwijl Bente op me af kwam lopen. Ze gaf me een heerlijke tongzoen en likte daarna mijn zaad van de deur. Bente liep terug naar Kim en gaf haar ook een tong zoen terwijl ze al mijn zaad nog in haar mond had. Ze zoenden even intens en daarna stelde Bente Kim op haar gerust. ‘Het is mijn neef, wees niet bang hij doet niets wat je niet wil.’ Daar had ze wel gelijk in want ik wist dat het maar al te strafbaar was wat ik met Bente deed. Kim stond op en stelde zich netjes aan me voor, ik deed hetzelfde en complimenteerde haar met haar heerlijke lichaam. Ze begon te blozen en zei zachtjes ‘Bedankt, jij ziet er ook leuk uit.’

Ik wist maar al te goed wat ik had onderbroken en ik vroeg of ze nog verder wouden. Bente nam direct het voortouw en zei dat ze beiden wel wat mij wouden doen. Ze wou dat ik haar ging neuken terwijl zij Kim befte, zo kon ik haar beter leren kennen. Eenmaal weer op bed ging ben al snel tekeer op Bente terwijl ik Kim over haar hele lichaam streelde en we heerlijk aan het tongen waren. Ik stootte mijn piemel helemaal in Bente terwijl Kim hevig aan het kronkelen was van het beffen en strelen. Het duurde niet lang totdat Bente klaar kwam, haar kutje trok zich strak om mijn paal. Wat een heerlijk gevoel, ik hield het niet langer en loosde miijn zaad in haar poesje.

Het was nu de beurt aan Kim, ze ging op haar rug liggen, Bente kwam op haar gezicht zitten zodat Kim het zaad uit haar poesje kon likken. Bente begon mij eerst af te trekken zodat mijn penis weer stijf werd, dat gebeurde al snel in het hele gebeuren. Ik ging iets naar achter zodat ik me kon richten op het maagdelijke poesje van Kim. Mijn lul voorzichtig tegen haar poesje en toen wat kracht uitoefenen. Al snel gleed mijn piemel helemaal in haar, Kim slaakte een diepe zucht. Ik bleef eventjes zo zitten om haar te laten wennen aan het gevoel. Daarna begon ik langzaam te stoten, bij de vierde stoot begon Kim zwaar te kreunen en te kronkelen, ze kwam al klaar voor de eerste keer. Toen ze weer helemaal rustig lag begon ik het tempo weer op te voeren, steeds sneller en harder. Kim begon ook steeds harder te kreunen terwijl ze nog steeds mijn zaad uit Bente haar poesje likte. Wat was dat supergeil om te doen met twee van die jonge spetters. Ik stootte nog een paar keer in het krappe kutje in Kim en toen spoot ik alles in haar, op dat moment begonnen ze beiden weer te trillen en te schudden. Bente en Kim kwamen allebei samen klaar.

Het liep inmiddels al tegen vijfen, de hoogste tijd om te eten. Ze wouden graag patat dus dat haalde ik maar voor ze. Eenmaal thuis zaten ze in een mooie ochtendjas beneden klaar om te eten. Dat was de afsluiting voor het feestweekje want beide dames zouden savonds weer naar huis gaan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners