Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Adoptie 1 - 11815 keer gelezen
Dit is al het vierde gezin waar, ik het ga proberen. Mijn naam is Ellen, er ik ben zeventien jaar oud. Ik ga niet helemaal uitleggen wat er precies met me aan de hand is. Ik heb ouders maar die willen niet voor me zorgen. En de gezinnen waar ik tot nu toe geweest ben, konden dat ook niet. Als ik het ergens niet naar mijn zin heb, loop ik gewoon weg, met alle gevolgen van dien natuurlijk. Als ze me weer hebben gevonden zetten ze me weer een tijdje vast bij soortgenoten in een soort van inrichting. Eigenlijk vind ik het daar veel leuker, daar heb ik een eigen kamer, en heb ik mensen om me heen die van het zelfde slag zijn als ik. En als ik alleen wil zijn ga ik op mijn kamertje zitten.

Afijn, vrijdag a.s. is het weer zo ver. Dan ga ik weer naar een nieuw gezin. De leiding hier zei tegen me, dat ik het eigenlijk niet verdien om bij die mensen te gaan wonen. Ze zijn hartstikke rijk, hebben zelf al twee kinderen, een jongen en een meisje, van de zelfde leeftijd als ik. Gelukkig, dacht ik. Die doen het dan in ieder geval niet voor de poen net als die andere. "Verknal het deze keer nou is niet," zei de leiding van het opvanghuis tegen mij. "Probeer het nu eens een keer vol te houden. Dat ligt niet aan mij," zei ik toen, "ja ja," lachte de leiding toen sarcastisch. "Het ligt nooit aan jouw!!"Dat is ook de reden dat ik niet uitleg dat het nooit werkt, ik word niet gelooft en niemand snapt hoe ik ben, ik word hier zo moe van in mijn hoofd.

Die vrijdag werd ik voorgesteld aan mijn nieuwe ouders toen me op kwamen halen. George is de vader, Anky de moeder, Lodewijk de zoon en de dochter heet Adelheid. Ik had nog nooit zo'n bekakt en arrogant stel bij elkaar gezien. Ik liep even terug naar de leiding om te zeggen dat ik niet wilde, maar die zeiden dit is je laatste kans. Je hebt geen andere keus.

Zwaar tegen mijn zin in, stelde ik me voor. En ik moest in een dure auto stappen. Eerst dacht ik dat het een taxi was maar het bleek achteraf dat ze een eigen chauffeur hadden!! Het was stil in de auto toen we naar hun huis reden. Het huis lag eenzaam in een bos.
Toen we door het hek van het huis reden duurde het ongeveer nog een kwartier voor we voor de deur stonden. Ik keek verbaast rond toen we uitstapte. Er kwam iemand die mijn koffer uit de auto haalde en naar binnen bracht. "Mijn god," zei ik tegen de jongen dit lijkt wel een beetje op paleis Soestdijk!!! Lodewijk keek me hooghartig aan, "het was de zelfde architect," zei hij hooghartig. Hij wenkte de huisknecht die mijn koffer vast had en riep, "laat mijn paard brengen, ik wil paardrijden." De man boog als een knipmes en riep "jawel jongeheer." Ik stootte Adelheid aan, "dus als ik een biertje wil hoef ik maar te roepen?" Ze keek me een beetje stuurloos aan alsof ze niet wist wat bier was. We liepen naar binnen. Er stonden wat mensen in de hal op ons te wachten. Het bleek het personeel te zijn. Ik werd toevertrouwd aan de gouvernante, een bleke vrouw gekleed in het zwart. Zij zou me rondleiden. :Maar eerst naar uw kamer jongedame," zei ze, "want U stinkt." Dat was geen goede binnenkomer, vond ik. Als ze zo gaan beginnen!! Ik kreeg een kamer met uitzicht op het park achter het huis. Er was een meisje in een uniform bezig om mijn koffer uit te pakken. Ze had het bad al vol laten lopen, ik had zelfs een eigen badkamer! De vrouw zei tegen haar, "als de jongedame klaar is bel je me maar." Het meisje boog en ze verdween. "Hoe heet jij," vroeg ik toen ik me op het bed liet vallen en mijn schoenen uit schopte. "Sonja" zei ze, "zal ik je helpen met uitkleden?" vroeg ze. "Hoe bedoel je, dat kan ik ook zelf hoor!!"
Ik begon me uit te kleden terwijl het meisje naar me keek. "Kan je het zien!" "Je met alles uitdoen," zei ze, toen ik nog in mijn ondergoed stond, "ik moet alles in de was gooien." Met tegenzin trok ik ook de rest uit, "ik hou er niet zo van om naakt tegenover een vreemde te staan" zei ik. Het meisje keek discreet naar de grond. "Het spijt me, juffrouw," zei ze, "maar het moet van mijn meester."
Ik liet me in het bad glijden, en zei "ik heet Ellen en geen juffrouw," ze lachte. "Goed juffrouw, zal ik U helpen met baden?" Ze knielde naast het bad en begon mijn rug in te zepen. "Ga maar even staan dan kan ik er beter bij." Ik deed wat ze vroeg en Sonja waste me helemaal. "Doe je dat bij iedereen" vroeg ik? "Alleen bij jongeheer Lodewijk en juffrouw Adelheid. Die was ik elke dag." Sonja begon me tussen mijn benen te wassen, ze deed het wat langer dan nodig was, ze masseerde mijn poes met het washandje. "Wat doe je nu?" hijgde ik, ik kreeg een heerlijk gevoel in mijn onderbuik. "Dat moet ik bij de andere ook," zei ze, "ik kan het ook met mijn mond hoor!, als U dat liever wilt." Ik wilde nog iets roepen van, "Sodemieter op," maar Sonja verstond haar vak. Ze bleef maar over mijn kut wrijven met de washand. Ik kreeg kreunend mijn orgasme, of ik nu wilde of niet. Ik liet me wiebelend op mijn benen terug in het badwater zakken. Sonja liet me alleen. "Als U klaar bent dan roept U maar dan help ik U met afdrogen en aankleden."

Ik overdacht de situatie toen ik in het bad lag. Ik was van een gesloten inrichting in een soort van paleis beland. Hoe veel gekker kan het leven nog worden? 'Wat het meisje daar met mijn kutje had gedaan mocht ze elke dag wel doen,' bedacht ik. Dat was best een lekker gevoel.Nadat ik was afgedroogd en aangekleed, belde Sonja de gouvernante dat ik klaar was.
Voor het eerst van mijn leven droeg ik een jurk. Sonja zei dat er vanmiddag iemand kwam om mijn haar te doen. En iemand die me een compleet nieuwe garderobe zou aanmeten. Ik had een stil vermoeden dat ik mijn eigen kleren nooit meer terug zou zien.
De Gouvernante liet een goedkeurende grom horen toen ze me in de nieuwe kleren zag.
Later bleek dat het een paar afdankertjes waren van Adelheid, maar voor nu voldeed het. Ik kreeg een rondgang door het complex, het was zo groot dat je er makkelijk kon verdwalen. Ik vroeg me af, wat iemand toch met zo'n groot huis moest. Ik hoefde helemaal niet meer weg te lopen, als ik me zou verstoppen zou het minstens een paar dagen duren voor ze me weer hadden gevonden.

Ik werd dat gewandel een beetje zat. "Wanneer krijgen we hier wat te eten," vroeg ik aan de Gouvernante. "Waar is de keuken?" Ze lachte zuur. "Daar mag U niet komen, daar komt alleen het personeel, ik breng U naar de familie toe".
Mijn toekomstige gezin zat in een van de zitkamers. "Ik heb de juffrouw het huis laten zien, gaat U zitten," zei ze tegen me. "En" vroeg de vader, wat vind je van het huis?" "Een beetje groot, ik zou zo de weg kwijt raken." Hij lachte, "dan heb je het zelfde probleem als wij, het is zo groot dat we zelf ook niet overal zijn geweest, de zuid vleugel staat helemaal leeg, daar komen wij nooit." De huismeester kwam vertellen dat de lunch klaar stond. We liepen naar de eetzaal en ik kreeg een plaats aangewezen.
Dit had ik nog nooit gezien.
Een eettafel zo lang, daar kon wel twintig man zitten. Ik keek voor me en werd bijna duizelig van al het bestek dat voor me lag. "Gaan we iemand opereren," vroeg ik. Adelheid proeste van het lachen. "Ha ha ha, wat ben jij toch simpel!!" Haar vader sloeg met zijn hand op tafel, "weg wezen jij, dat meisje kan daar ook niets aan doen dat ze dat niet weet, dat moet ze allemaal nog leren." Zijn arrogante zoontje deed ook nog een duit in het zakje. "Ze is natuurlijk gewend om met haar handen te eten." "Lodewijk, tch schaam je, dat soort opmerkingen wil ik niet aan tafel horen hoor!! Jij mag de maaltijd ook in je kamer voorzetten." Zijn moeder keek hem kwaad aan. De tafel werd opnieuw ingedeeld en ik zat nu met mijn nieuwe vader en moeder aan tafel. Het hoofd van het gezin smoesde even met de huismeester. De man verliet de eetzaal en ik hoorde dat hij de deur op slot draaide.

Mijn nieuwe ouders keken me aan. "Je moet je broer en zus maar niks kwalijk nemen hoor. Ze weten niet beter, en wat het eten betreft, dat leer je wel." Hij stond op en kwam naast mijn stoel staan. "Er zijn nog een paar dingen die jij moet weten. Om te beginnen, je kunt bijna alles krijgen wat je wilt, als je tenminste doet wat we tegen je zeggen. Er zijn hier regels. Alles wat er hier onder dit dak gebeurd blijft hier in dit huis. Scholing gebeurd ook hier. Als we uit gaan is er altijd iemand die er voor zorgt dat jij met niemand praat. Voor jouw is het bijna onmogelijk dat je hier wegloopt." Hij keek op zijn horloge." "Nu op dit moment besta je niet meer, al je bestanden bij de gemeente waar je geboren bent zijn gewist, je bent nu van ons."
Zijn toon van praten was veranderd, het was veel strenger als daarvoor. Anky mijn nieuwe moeder stond op en opende een deur die ik nog niet gezien had. "Kom," zei mijn nieuwe pa, hij nam mijn hand en we liepen met zijn drien door een deur. Via een trap kwamen we in een fel verlichte ruimte. Er stond in het midden van de kamer een massage tafel, en tegen de muur een tweezitsbankje. "Uitkleden," zei George kort tegen mij, en ze trokken zelf ook hun kleren uit.Een beetje zenuwachtig was ik inmiddels wel geworden. Niet dat ik me bedreigd voelde, maar meer door dat verhaal dat ik op papier niet meer bestond. Als het tenminste de waarheid was die hij sprak. Ze konden nu alles met me doen wat ze wilde.

Mijn nieuwe ouders gingen naakt naast elkaar op het bankje zitten. Toen ik uitgekleed was moest ik voor ze gaan staan. Ze bekeken mijn voorkant. "Ze heeft mooie borstjes, vind je niet," zei Anky, "en haar buik is mooi plat. Zet je benen eens wat uit elkaar!" Ik deed wat ze vroegen zodat ze mijn kut konden bekijken. "Moet wel geschoren worden," zei George. "Draai je eens om." Ik draaide me om en ze bekeken mijn achterkant. "Lekker kontje, we houden je wel in training dat het zo blijft, elke dag, s'morgens en s'middags een uurtje sporten daar blijf je van in conditie, blijf zo maar even staan." Ik hoorde George kreunen, "buk eens voorover," hijgde hij. "Ik wil je kut zien, spreid je billen!"
Toen ik voorover boog zag ik tussen mijn benen door, waarom hij zo opgewonden was. Zijn vrouw had zijn stijve lul in haar hand genomen en zat er verwoed aan te zuigen. Hij op zijn beurt hield zijn hand tussen haar benen en zat over haar kut te wrijven. "Vinger jezelf," hijgde George, "speel met je kut, zodat wij het kunnen zien!"
Ik begreep dat het stel steeds geiler werd van mij. Ik stak achterlangs twee vingers in mijn kut, en met de andere hand vingerde ik mijn stijve klitje. George brulde dat hij ging klaarkomen. Anky liet zijn pik uit haar mond glijden en trok hem verder af. Dikke stralen sperma spoten uit zijn dikke pik.
Ze likte de restje van zijn lul af. Toen hij klaar was ging Anky op de tafel liggen met haar benen wijd.
Ik keek zo recht in haar geschoren spleet. "Kom," zei ze "lik m'n kut, maak me klaar." Ik wist ook wel dat protesteren geen zin had. Ik bukte en kuste haar venusheuvel.
De vrouw was behoorlijk geil geworden, haar volle schaamlippen waren kletsnat van haar kutsappen. George die nog steeds een stijve lul had ging achter me staan.
Hij drukte zijn stijve lul tegen mijn kutgaatje aan.

Ik voelde hoe hij bij me naar binnendrong, er leek geen eind aan zijn lul te komen, ik werd helemaal gevuld door zijn stijve lat.
Ik likte de natte kut van zijn geile vrouw. En hij begon me stevig te neuken. Ik voelde zijn handen mijn billen stevig kneden. Anky lag te kronkelen op de tafel. Ik likte haar stijve klitores, zo te merken was ze daar zeer gevoelig. "Ooooh jaaaah, toe liefje, je vinger, stop een vinger in m'n natte kutgat" ik deed wat ze vroeg, hoewel dat niet meeviel, door dat gebeuk in mijn kut, ik kon bijna niet op m'n benen blijven staan. Anky begon te trillen, ze kreunde, van al dat sjieke gedoe was geen sprake meer.
Mevrouw begon wat ongepaste taal uit te slaan. "Ooooooh ja, vinger me, geile slet, duw je gezicht in mijn kut, Ooooh jaaah vreet me op, drink m'n kutgeil!!!" Ze drukte mijn hoofd tegen haar spleet en kwam schokkend in mijn gezicht klaar. George voerde het tempo in mijn kut ook op, hij sloeg met zijn vlakke hand op mijn blootte billen en begon me steeds sneller te neuken tot hij met een schreeuw zijn zaad diep in m'n kut schoot. "Ben jij nu ook klaargekomen" vroeg Anky bezorgt. Ga eens liggen, en laat mij je jonge gleufje eens likken. Ze likte het zaad van haar man uit mijn nog openstaande kutgaatje op.
Ik kreunde toen ik haar tong over mijn klit voelde wrijven. Ik duwde mijn heupen omhoog om de warme mond nog beter op mijn misbruikte kutje te voelen, god, wat was ik geil geworden. Ik wilde nog maar n ding en dat was klaarkomen, dat heerlijke gevoel laten komen dat steeds erger werd in mijn onderbuik. George was ondertussen druk bezig om over mijn tietjes te wrijven. Ik voelde mijn orgasme komen. Het trok als een storm door heel mijn lichaam het leek wel of ik alleen nog maar gevoel in mijn kut had. "Jaaaaaah," schreeuwde ik hard door de kamer. "Jaaaah ik koooooom." Schokkend kwam het beste orgasme dat ik ooit in mijn jonge leven had gehad. Mijn kutsappen spoten in Anky's wijd geopende mond.

Wordt vervolgd

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners