Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Aflikken kreng! - 19347 keer gelezen
Aflikken kreng, met die woorden begon het. Een sex relatie met mijn dochter.

Na mijn scheiding zagen we elkaar alleen in de weekenden dat ze bij mij was. Thuis, nog samen had ze als puber wel eens de neiging om me lekker op te geilen, haar eigen wapens eens uitproberen op een vent en tja als vader ben je dan wel lekker dicht bij. Maar tot echte aanraking kwam het niet. Na de scheiding op mijn flat, ze was al 16, werd ze steeds vrijer. Net als thuis liep ik naakt van mijn slaapkamer naar de badkamer, en deed niet anders ook al was zij in de buurt, ik schaamde me nergens voor. Nu liep zij ook wat bloter rond, soms alleen in een slipje en ook wel eens zonder. 's-Morgens met een half harde paal liep ik de badkamer in om te plassen en trof mijn dochter die zich stond af te drogen. Ik kwam er niet langs, ze bleef voor me staan en mijn vooruit staande paal raakte haar buik. Dat hoort niet pa, een stijve krijgen van je dochter. Dat komt omdat ik moet piesen schat, daarna zal het wel minder zijn. Afwachtend onder het piesen stond naast me er op te kijken. Eenmaal klaar, was er weinig verandering in gekomen. Brutaal pakte ze hem beet met een hand mijn eikel, die ze stond te masseren en met de andere hand onder mijn ballen. Zie je wel dat je een stijve krijgt van mij. Ik vond het een zalig gevoel en op mijn beurt pakte ik haar stevige borstjes beet en speelde met haar tepels. Rode koontjes vertelde mij dat ook zij opgewonden werd van het spelletje. Mijn paal stond nu recht overeind in volle hardheid, Moniek keurde hem aandachtig met haar handen, keek me lachend aan, schuurde met haar warme lijf tegen het mijne aan en liep terug naar haar kamer met de woorden.... Smeerlap.

De toon was een beetje gezet. een paar dagen later, het was warm en ik liep nog naakt door het huis, Moniek had haar liefelings ontbijt, beschuitje en een bak vanillevla. Ik stond vlak bij haar toen ze haar vla aan het eten was, en had de krant net te pakken en stond de voorpagina te lezen. ik voelde een hand om mijn lul en zag hoe ze mijn eikel in de vla doopte. Mooi geel dopje lachte ze, heb je wat om schoon te maken onder de douche. Ik heb al gedouched dame, en hij was al schoon, dus aflikken kreng. Voorzichtig likte ze alleen het puntje af en zei, verder ga ik niet. Mond open, gebood ik, jij bent begonnen dus je maakt het af ook. Ze deed het maar ik zag aan haar gezicht dat ze gespannen was. Ik stopte mijn lul in haar mond en bewoog wat heen en weer, genieten van een warme mond en een tong over mijn eikel. In een no time was die hard en in volle lengte. Ik zie nog geel, zei ik, ga nog maar even door, je doet het zalig. Nu zag ik dat ze iets meer ontspande, er was weer een geile twinkeling in haar ogen. Ik pakte haar hoofd en stopte mijn paal terug in haar mond. Stond zachtje mee te neuken. Moniek hield op, pa ik heb hier geen goed gevoel over dat ik je sta te pijpen hier. Volgens mij vind je het best leuk, je bent er zelf mee begonnen en je doet het zalig. Niemand hoeft hier toch iets van te weten, dit is tussen jou en mij. Mijn paal was weer op de terug weg en Moniek pakte haar vla weer, ik moet er over na denken, ik vind het inderdaad een beetje dubbel, maar toch.... Ik gaf haar een zoen. Ze ging met haar vla op de bank zitten, trok haar benen op en... shit.

Ik zag hoe de lepel met vla uit haar kom viel, over haar buik tussen haar benen. Haar badjas was opengevallen en een fikse klodder zat op haar poesje ze zocht zijn weg tussen haar schaamlippen naar beneden. Lachend zei ik dat het nu mijn beurt was. Ik zette de kom weg, met de lepel probeerde ze alles weg te halen maar haar poesje en schaamlippen bleven nog een beetje geel. Ik knielde voor haar op de grond, deed haar benen uit elkaar en begon van boven af het spoor naar beneden te volgen. Eenmaal bij haar schaamlippen aan gekomen, proefde ik een nat kutje, trok de lipjes iets van elkaar en vond een licht gezwollen klitje, die met een paar likjes en snel kogelhard werd, Ik zag en hoorde de reactie van Moniek, die ontspannen haar benen uit elkaar liet vallen en genoot van het schoonlikken van haar kutje. Het duurde niet lang, ze was zeker al fiks opgewonden geraakt van hetpijpen, want onder luid gekreun en gekerm kwam ze klaar op mijn tong. Ik zoende haar buik, zoog even aan haar tepels en kuste haar mond. Met een rood hoofd keek ze me beschaamd lachend aan, je hebt gelijk pa, niemand hoeft hier iets van te weten. Ze zat even uit te blazen en bij te komen. Ik zat naast haar en ze kroop tegen me aan. Nu zoende ze mij, deze keer vol op de mond. Pijp ik lekker? Vroeg ze in ene uit het niets. Niemand die het nog beter heeft gedaan, tot nu toe. Ze lachte geil, keek me aan. Maar dan wil ik wel met een smaakje weer. Ze ging tussen mijn benen zitten, doopte aandachtig mijn eikel in de laatste restjes vla en begon mij te pijpen zoals ik nog nooit was gepijpt. Haar handen gingen over mijn hele lijf, speelde met mijn ballen onder een heftig zuigende en tongend mondje die over mijn paal heen en weer ging. Ik waarschuwd meerdere keren dat ik ging spuiten maar Moniek ging door. Ik zal niet de eerste zijn geweest nam ik aan, want op het punt van klaarkomen slikte en zoog ze alles weg. Ze zoog me helemaal leeg en ging daarna op schoot zitten en kwam loom tegen mij aan liggen.

Dat was onze eerste sexervaring met ons tweeen op mijn flat. Zij had genoten van haar bef beurt, ze had zich die dag wel aangekleed, maar bleef zonder slipje en is die dag nog vier keer klaar gekomen. Mij heeft ze die avond voor het slapen gaan nog eens helemaal leeggezogen en we zijn toen moe van de sex tegen elkaar in slaap gevallen. Vanaf die tijd is alles anders geworden.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners