Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

All inclusive 1 - 18974 keer gelezen

Het voelde direct anders toen ik het vliegtuig uitstapte en voet zette op buitenlandse grond. Het klimaat, de omgeving, de mensen, maar vooral de sfeer. Alles gaat er wat rustiger aan toe dan in ons drukke en snelle land. Verschrikt kijk ik even om me heen en zie dan in de drukte het hoofd van mijn dochter achter een wat stevige mevrouw van middelbare leeftijd te voorschijn komen. We lachen beide. “Ik was je kwijt,” zegt ze. “Ik jou ook,” is mijn antwoord. Lachend lopen we de grote hal door richting de douane en de plaats waar we de tassen op kunnen halen.

Ik ben deze vakantie samen met mijn dochter op vakantie, aangezien mijn vrouw dit jaar geen behoefte had aan een vakantie in het buitenland en liever op de camping in een natuurgebied in Nederland bleef. Mijn zoon, hij is inmiddels twintig, heeft sowieso al geen behoefte om nog met zijn ouders op vakantie te gaan. Mijn dochter gelukkig wel, Laura heet ze en is altijd in voor een nieuw avontuur. Ze is, anders dan mijn vrouw, net als ik een avonturierster en ziet het liefst veel van de wereld. Zo kwam het dat ik enkele weken geleden tijdens het avondeten had opgemerkt dat ik nog wel even een aantal dagen naar het buitenland zou willen. Mijn vrouw wuifde het direct weg maar mijn dochter was direct enthousiast. “Als jullie dat leuk lijkt zal ik jullie niet tegenhouden,” had mijn vrouw gezegd.

Diezelfde avond was ik in al mijn enthousiasme begonnen met het zoeken op internet naar een mooi verblijf voor een dag of tien. Het duurde niet lang of ik had enkele leuke bestemmingen gevonden. Een veertiendaagse vliegreis naar de Spaanse kust, een zonvakantie in het Franse binnenland, ergens aan een meer, een tiendaagse reis naar Brazilië en een tiendaagse all-inclusive reis naar de Dominicaanse Republiek. Ik zou mijn dochter de verschillende opties mailen zodat ze die zelf ook nog even kon bekijken en haar voorkeur kon laten weten. We gingen tenslotte samen op reis.

De volgende dag kwam ik aan het eind van de middag thuis en direct kreeg ik een enthousiaste Laura op me af. “Pap, ik heb een keus gemaakt. Die reis naar de Dominicaanse Republiek lijkt me geweldig. Totaal iets anders dan de rest van mijn vriendinnen doet. En weet je wat het bijzondere is, ik las in de reviews dat het hotel bekend staat om bepaalde vader-dochter acties.” Dat had ik zelf nog niet gelezen, slim van haar en ik vroeg haar wat die acties dan precies inhielden. “Geen idee,” antwoordde ze. “Maar het wordt vast super!” Zoals die meid nu vol energie zat over deze reis kon ik mijn kleine meid moeilijk weigeren, daarbij leek het mij ook een enorm mooie reis. Ik had op de foto’s gezien dat het hotel over flinke luxe bezat; een zwembad binnen met sauna en massagesalon. Buiten was eveneens een groot zwembad met vele ligstoelen waar je dus heerlijk kon genieten van de zon. Tegen het hotel lag nog een café wat bij het hotel hoorde. En dan had je ook nog het strand wat op niet meer dan tweehonderd meter lopen was.

En nu lopen we dus op het vliegveld. We hebben net onze koffers opgehaald en lopen met onze trolleys richting de uitgang van het hotel. “Is het goed dat ik nog even snel ga plassen?” vraagt mijn dochter. Dat is natuurlijk geen probleem, “ik wacht hier wel met de koffers.” Ik vraag nog of ze haar handbagage niet hier wil laten staan maar ze zegt dat ze die nodig heeft, vrouwenzaken denk ik nog. Ik zie mijn dochter richting de toiletten lopen en zie in haar steeds meer een prachtige jonge vrouw. Ze heeft nog een joggingbroek en een simpel shirtje aan, dat is wel zo comfortabel in een vliegtuig, maar ondanks dat ziet ze er al prachtig uit. Niet lang daarna valt mijn oog weer op de toiletten. Daar komt mijn dochter weer aangelopen, maar niet in de kleding die ze zojuist aan had maar in een prachtig kort zomerjurkje. Ze ziet er werkelijk oogverblindend uit en haar mooie slanke benen trekken direct mijn aandacht. Ik moet moeite doen om mijn gedachten te verzetten en niet seksueel opgewonden te raken van mijn bloedeigen dochter. “Verrassing,” zegt ze als ze bij me is. “Ik had dit jurkje speciaal in mijn tas gedaan voor als we hier zouden zijn. Ik ben er helemaal klaar voor!”

Buiten aangekomen nemen we de taxi en rijden naar het hotel. Het is niet ver rijden en het ligt aan de rand van de stad. Als we door de poort het terrein van het hotel betreden kijken we onze ogen uit. Laura slaakt een, “waaauuw” uit en ik geef mijn ogen ook goed de kost. Wat een prachtig hotel is dit. Het is druk, dat wel, maar het is zeker de moeite waard als ik het zo bekijk. Mijn oog valt direct op de mooie dames die aan het zwembad liggen. Er ligt van alles wat, maar wat me vooral opvalt zijn al die mooie jonge meiden die aan het water liggen. Logisch natuurlijk, die komen hier allemaal flink feesten. Onze kamer is al even mooi. We hebben nadrukkelijk gevraagd op twee eenpersoons bedden, dat leek ons wel zo prettig. Dat ze in dezelfde kamer staan dat is een minder groot probleem. “Moet je eens kijken pap,” hoor ik vanuit de badkamer. Daar aangekomen zie ik dat we een ligbad hebben met een aparte douche. Alles is mooi ruim opgezet en we hebben een mooi balkon met uitzicht op het zwembad.“Oh, ik neem direct een duik in het zwembad. Vind je dat goed?” vraagt mijn dochter. “Natuurlijk lieverd, maar ik pak wel eerst even mijn tas uit. Dan kom ik straks bij je.” Terwijl ik mijn tas aan het uitpakken ben en mijn kleding in de kast aan het verdelen ben zie ik vanuit mijn ooghoeken dat mijn dochter zich in de woonkamer aan het verkleden is. Ze heeft dan wel een andere ruimte uitgekozen om zich om te kleden, maar ze heeft niet de deur dicht gedaan. Ik doe een stap opzij en kan nu ongegeneerd naar mijn dochter kijken die met haar rug naar mij staat. Het jurkje heeft ze inmiddels uit en het enige wat ze nog aan heeft is een mooi lingerie setje, ze heeft smaak, schiet er door mijn hoofd. Haar ronde slanke billen worden geaccentueerd door een rode string met kant langs de randjes. De bijpassende bh zie ik alleen bij van de achterkant als ze de sluiting met een hand los klikt. Ze gooit hem weg en land buiten mijn zicht op de bank. Ze bukt zich en ik tussen haar benen zie ik een bolling van haar vagina ontstaan.

Ik merk dat ik moeite heb om me te beheersen en een andere kant op te kijken. Dit is tenslotte mijn dochter en wat denk ik wel dat ik haar zo mag lopen begluren. Helaas voor mijn hersenen heeft het bloed verkozen zich richting de zwellichamen in mijn penis te verplaatsen en ik voel hoe ik langzaam hard word. Mijn dochter heeft inmiddels een bikini uit haar koffer gepakt en heeft hem op het tafeltje naast haar gelegd. Haar beide handen pakken de rand van haar string beet en ze laat hem over haar billen naar beneden glijden waarbij het koordje nog even tussen haar billen blijft hangen. Omdat ze zo mooi slank is en haar benen elkaar niet raken zie ik onder haar kontje door haar mooie vagina. Het is van deze afstand moeilijk te zien maar het ziet er nu al prachtig uit. Ze trekt snel haar bikinibroekje aan, pakt het bovenstukje en houd het voor haar borsten. “Pap,” roept ze. “Kan jij deze even vastmaken?” Shit, nu zit ik hier met een keiharde pik en moet ik naar haar toe lopen, gelukkig staat ze nog altijd met de rug naar me toe.

Het bovenstukje is met van die touwtjes die je aan elkaar moet binden, zowel in de nek als achter op de rug. Nog altijd met een stijve penis in mijn korte broek sta ik de knoopjes te leggen en vooel haar zachte warme huis onder tegen mijn handen aankomen. Als ik het knoopje van de touwtjes in haar nek leg zie ik vanuit mijn positie de aanzet van haar borsten van de bovenkant. Als deze ook gelegd is draait ze zich om, “bedankt pap.” En ik krijg een kus vol op mijn mond. Terwijl ze wegloopt glijd haar hand langs mijn middel en zwaait ze nog even. En weg is ze. Op naar het zwembad om eveneens gezonde mannen, wellicht onbewust van haar kant, het hoofd op hol te brengen met haar prachtige lichaam. Ik ben zo opgewonden dat zelfs dat me opwindt.

Ik pak een stoel op het balkon en neem plaats. Tussen de spijlen van het hekje door, kijk ik naar de binnenplaats waar mijn dochter elk moment kan verschijnen. Ja, daar loopt ze, heupwiegend met dat lekkere kontje op zoek naar een ligbed. Er zijn er nog een paar leeg naast een ander meisje, ik schat dat ze ongeveer even oud is als mijn dochter; een jaar of achttien. Naast het meisje ligt nog een handdoek op een ligbed maar degene die daar ligt is blijkbaar even een blokje om of is aan het zwemmen. Laura installeert zich op het ligbed en pak nu haar zonnebrandmelk. Ze begint zichzelf in te smeren. Eerst haar armen, dan haar hals en gezicht en dan haar mooie strakke buikje. Ik kan er niks aan doen maar het bloed kruipt maar het niet gaan kan en ik krijg wederom een keiharde pik. Geil als ik ben kijk ik rondom de omgeving waar Laura zichzelf zit in te smeren. Ik zie nog twee mannen ongegeneerd kijken naar het schouwspel. Terwijl mijn dochter inmiddels haar ene been op het bed heeft gezet in een hoek van negentig graden zie ik dat een van de twee mannen, hij zit zo’n twintig meter verderop, even gaat verzitten. Terwijl hij dat doet legt hij razendsnel zijn penis goed, hem laat dat mooie jonge meisje van me dus ook niet koud.

Ik kijk weer naar mijn dochter en elegant is ze begonnen aan haar andere been. Ze draait zich nu om en ligt op haar zij. De andere man, die aan de rand van het zwembad hangt, zo’n tien meter verder, is behoorlijk ouder. Ik schat hem zo’n jaar of zestig. Hij moet nu een prachtig uitzicht hebben op het kontje van mijn dochter, want terwijl ze op haar zij ligt smeert ze haar billetjes in en gaat daarbij ook tot ver onder haar broekje. Nu is ze echter aangekomen bij haar rug en ik bedenk me dat ze dit niet alleen kan. Nog altijd wordt mijn dochter bekeken door drie mannen, inclusief mezelf. En hoe ik het ook draai of keer, de hele situatie maakt me bloedgeil. Het meisje dat naast haar ligt zegt wat tegen mijn dochter. Ik kan het natuurlijk niet verstaan maar ik zie dat Laura nu op de rand van het ligbed van het meisje gaat zitten en de fles overhandigd. Het meisje begint nu gedreven de rug van mijn dochter in te smeren en ik zie dat mijn dochter haar ogen even sluit en haar hoofd laat hangen.

Als het meisje klaar is gaat mijn dochter weer op haar eigen ligbed liggen en beginnen de twee meiden een gesprek. Ik zie dat de twee mannen nog altijd even kijken maar dat voor hun nu ook de grootste spanning er af is. Wat nu over is zijn twee mooie jonge meiden die langs het water liggen te zonnen.

In de kamer van het hotel vind ik de lingerie van mijn dochter. Hoewel ik hier geen type voor ben besluit ik het stringetje op te rapen en even aan te ruiken. De geur van het kutje van mijn dochter dringt mijn neus binnen en ik loop naar de badkamer. Met de beelden van mijn dochter op mijn netvlies en het stringetje in mijn andere hand trek ik me naar een hoogtepunt. Mijn zaad kwakt in ferme stralen op de badkamervloer en ik kom eindelijk tot een beetje innerlijke rust.

Als ik niet veel later in mijn zwembroek de binnenplaats betreed zie ik dat er een man naast het jonge meisje en mijn dochter is komen liggen. De man heeft ongeveer mijn leeftijd en is net als ik prima gebouwd. “Hoi pap,” begroet mijn dochter me als ik bijna bij ze ben. “Dit is Danielle en dat is haar vader Rob. Ze komen ook uit Nederland, toevallig he.” Ik stel mezelf aan de twee voor als de vader van Laura. “Leuk dat jullie ook als vader en dochter op vakantie zijn,” zegt rob en we beginnen een praatje over koetjes en kalfjes en komen al snel op het werk uit. Hij heeft net als ik een leuke baan en we hebben een leuk gesprek. Af en toe laat ik stiekem mijn ogen glijden over zijn dochter. Ze ziet er net als Laura prachtig uit. Hoewel Laura slank is wil ik Danielle het predicaat volslank geven, maar dat maakt haar juist wel lekker. Ze heeft iets dikkere borsten dan mijn dochter, ik schat een goede C cup, waar mijn dochter het met een handje vol moet doen; B. Geregeld komen er obers langs om ons een drankje aan te bieden en we maken op die manier gretig gebruik van de all-in faciliteiten.

“Wij gaan even zwemmen hoor,” hoor ik Danielle zeggen en de meiden lopen al pratend naar het zwembad. Rob en ik kijken beide even naar de mooie damesbillen die nog mooi strak zijn en af en toe elegant trillen als ze een stap zetten. “Ja, joh. Dat ziet er lekker uit he.” Zegt Rob lachend terwijl hij mij aanstoot. Ik voel mijn wangen een beetje rood worden en lach met hem mee, “ja zeker. Maar het blijft je dochter he.” “Dat is waar,”zegt Rob. “Maar wat niet weet wat niet deert,” vervolgd hij en nog voor ik over deze opmerking kan nadenken vraagt hij naar de maatschappij waarmee wij gevlogen hebben deze vakantie.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners