Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Alsnog een geil wijf mijn Moeder - 30013 keer gelezen
Het was weer zover. Piet hoorde zijn vader weer schreeuwen tegen zijn moeder. Deze keer was het echter erger en omdat vader echt hard schreeuwde, hoorde Piet alles, woord voor woord. Piet begreep niet hoe moeder het kon uithouden met zijn vader. Hij schold haar voor alles en nog wat uit. Dan werd het stil en even later hoorde hij de voordeur hard dicht slaan. Zoals zo vaak was zijn vader voor de nacht vertrokken. Hij hoorde moeder huilen. Dan werd het stil en viel hij uiteindelijk in slaap.

Dit was nu alweer vier dagen geleden. Al die tijd was vader niet weer gekomen. Normaal meldde hij zich de andere dag wel weer maar deze keer dus niet. Moeder hield zich goed maar Piet zag dat ze het zwaar had. Als hij op weg was om zich uit te kleden om te gaan slapen liep hij langs de badkamer. Moeder was zich gaan douchen. Maar hij hoorde geen water stromen, WSel hoorde hij haar huilen. Dat weerd hem teveel en hij besloot haar te troosten. Als hij de badkamer binnenliep zag hij haar tegen de muur geleund staan. Ze leunde met haar hoofd op haar arm. Als ze hem hoorde binnenkomen, schok ze en pakte een handdoek om die voor haar naakte lichaam te houden. Piet liep naar haar toe en streelde haar wangen droog. Hij vroeg of ze wilde praten. Ze knikte. Piet ging op het kledingbankje zitten en Moeder perstte zich naast hem. Hij vroeg wat er nu precies aan de hand was tussen haar en vader. Even dacht ze na. Dan besloot ze hem alles te vertellen.
Het was allemaal lang geleden in haar jeugd begonnen. Vanaf haar twaalfde was ze misbruikt door haar vader en later ook door haar broers. Doordat ze zo jong al gedwongen was tot sex , had ze nooit echt kunnen genieten van sex. Later als ze haar man had ontmoet, bleek die ook alleen gericht te zijn op zijn eigen genot. Hierdoor kwam het dat ze zelden nog nat was. Vader trok zich er niets van aan en nam haar toch gewoon. Droog of nat maakte niet uit. Vaak deed het daardoor pijn als hij haar neukte. De laatste tijd had Vader echter een nieuwe hobby. Drinken. Hierdoor kreeg hij hem soms niet overeind. De laatste tijd gaf hij haar de schuld er van. Dit was eerder die week uit gelopen op het verdwijnen van vader. Piet trok haar naar zich toe om haar op zijn schouder uit te laten huilen. Ze sloeg haar armen om zijn nek. Hierdoor zakte haar handdoek op haar schoot en voelde Piet haar ferme borsten tegn zijn shirt aan. Hij voelde zijn pik verstijven. In zijn hoofd ontstond inmiddels een geile gedachten. Hij vroieg haar of vader haar dan ook nooit eens klaar likte voor hij haar neukte. Ze schudde haar hoofd. En vingeren? Weer schudde ze haar hoofd. Moeder ging weer recht zitten en realiseerde zich nu dat de handdoek in haar schoot lag. Piet keek eens naar haar volle licht hangende borsten. Moeder wilde de handdoek weer optrekken maar Piet hield haar tegen. Hij had ze nu toch al gezien.
Zonde dacht Piet nog. Moeder kleedde zich altijd in alle verhullende kleding. Hij had zich nooit gerealiseerd dat ze zulke lekkere dikke tieten had. Piet zei haar dat het zonde was dat ze zoveel moois altijd maar verborg. Moeder moest lachen. Piet keek haar in de ogen en vroeg haar of hij de rest van haar lichaam ook mocht zien. Ze keek hem twijfelend aan, maar stond dan op en draaide hem de rug toe. Dan liet ze de handdoek op de grond vallen en Piet keek tegen haar mooie ronde kont aan. Dan draaide ze zich langzaam om en keek hij haar recht in haar genotsdriehoek. Die was redelijk behaard maar hij kon haar schelp toch aanschouwen. Hij stond op en liep naar haar toe. Hij zoende haar zacht op de mond. Ze beantwoorde zijn kus. Hij keek haar aan en vroeg of hij haar mocht laten voelen dat er meer was dan alleen geneukt te worden. Ze keek hem vragend aan. Hij zei dat hij haar kutje wilde likken en haar eens laten komen met zijn tong. Hij zou stoppen als ze dat wilde. Ze keek hem aan. Piet pakte haar hand en voerde haar mee naar zijn slaapkamer. Daar vroeg hij haar op bed te gaan liggen. Moeder ging daar liggen met haar handen naast haar lichaam. Erik boog over haar heen en kuste haar op de mond. Al snel drukte hij zijn tong bij haar naar binnen en beantwoorde door met haar tong terug te stoten. Dan maakte Piet zich los en zei haar nogmaals dat hij zou stoppen als ze dat wilde. Dan ging hij tussen haar benen zitten en spreide ze. Hij boog voorover en likte eerst langs haar lippen. Ze sloot haar ogen. Dan likt hij haar spleetje. Dan drong hij met zijn tong wat meer tussen haar lippen en raakte haar klitje. Hij draaide met zijn tong rondjes om en over haar klitje. Hij merkte dat haar ademhaling wat versnelde en dat ze haar buikspieren aanspande. Verder geen reactie. Haar armen lagen nog steeds slap langs het lijf. Met zijn vingers streelde hij haar lippen die vol begonnen te lopen met bloed. Zijn tong bleef haar klitje en lippen strelen. Nog steeds bespeurde Piet geen wijvengeil. Maar dan alsz hij richting haar neukgaatje gleed met zijn proefde hij toch het eerste nectar. Hierdoor aangemoedigd, likte hij ijverig door en liet zijn tong af en toe haar kutje in glijden. Hij hoorde haar hijgen en zag haar spleetje gaan kieren als een roos die zich opent in de ochtendzon. Steeds vaker en steeds dieper zakte zijn tong haar kutje in. Ook vergat hij haar klitje niet. Haar wijvenfeil kwam nu op gang en hij voelde de eerste spierkrampen in haar kutje. Hij verhoogde zijn tempo en beet af en toe op haar likpjes en zacht in haar klitje. En dan was daar haar ontlading. Ze hief haar bekken van het bed en kreunde het hard onder het uitstoten van een langgerekte jaaaaaa.
Als ze weer tot rust gekomen was kroop Piet naast haar en hij zag dat ze huilde. Ze vertelde hem dat het zeker twintig jaar terug was sinds voor het laast gekomen was. Erik wreef haar tranen van haar wangen en zoende haar op de mond. Hij keek haar aan en zei haar dat dit nog maar het begin was en dat hij haar nog wel een paar keer wilde laten komen. Ze greep hem bij zijn nek en trok hem naar zich toe. Ze zoende heftig tongend. Piet liet zijn handen onderzoekend over hgaar lijf glijden en omvatte haar borsten. Hij voelde haar tepels reageren in de palm van zijn handen. Hij kneedde haar borsten zacht en teder. Dan liet hij één hand afglijden naar haar kruis. Hij speelde wat met haar lippen en gleed dan met twee vingers haar schacht in. Soppende geluiden vulde de kamer. Hij vroeg haar of ze hoorde hoe nat ze was. Ze keek hem geil aan en als hun tongen om elkaar kronkelde, roerde hij haar kutje. Hij voelde hoe ze zich opwerkte naar een tweede orgasme. Hij vingerde haar stevig door terwijl zijn duim haar klitje streelde. Ondertussen kneedde hij met zijn vrije hand stevig haar linkertiet. Ze maakte zich los uit hun tongzoen en begon nu hard te kreunen. Zelfverwende ze inmiddels haar andere borst. Piet zag dat ze detepel haast van zin hof trok. Hij zette zijn mond over haar andere borst en hapte zoveel mogelijk vlees in zijn mond om dan vervolgens zijn tong over haar tepel te kronkelen. Haar onderlijf begon te stoten tegen zijn hand. Hij liet de borst uit zijn mond glijden tot hij alleen nog haar tepelhof in zijn mond had.Hij beet eens zacht en dan harder in haar tepel. Moeder wierp haar hoofd in haar nek en gilde het uit van genot. Dan voelde hij haar krampen en voelde hij een golf vocht zich langs zijn hand persen. Moeder zakte slap achterover en leek in een trance. Erik keek eens naar het lijf van Moeder. Haar tepels strak gespannen en gezwollen. Haar buik heftig bewegend op het ritme van haar gehijg. En dan die geile driehoek. Haar lippen waren gezwollen en stonden open. Hij streelde haar lijf met zijn vrije hand en vingerde haar langzaam door. Met zijn tong drukte hij overal kleine zoentjes. Als hij haar nek zoende, hoorde hij haar zeggen dat hij dat lekker deed. In een ractie zoog hij zich vast aan haar nek en gaf haar een zuigzoen. Hij keek naar haar gezicht. Ze keek hem aan. Hij reikte naar haar hand en gleed samen met haar naar haar kut. Hij trok zijn vingers uit haar. Zijn andere hand liet haar vingers over haar eigen spleetje glijden. Hij fluisterde in haar oor dat ze nu toch wel lekker nat was. En dat haar kutje wijd open stond. Ze beaamde dit kreunend als hij haar vingers samen met twee van zijn eigen vingers in haar schede duwde. Hij vroeg haar of ze nu wel een pik in haar wilde.
Het was allemaal een beetje onwerkelijk voor haar. Eerst getroost worden door haar zoon. Dan zag ze de reactie als hij haar volle boezem zag. De bobbel in zijn broek tekende zich duidelijk af. Dan als ze besloot dat ze hem haar hele lichaam wilde laten zien, was er geen weg meer terug. Ondanks zijn lieve woorden en de gararntie dat hij ieder moment dat zij het wilde, zou stoppen. Dan in de slaapkamer voelde zijn natte tong op haar lippen als een openbaring. Een gevoel als niet eerder ging door haar heen. Tuurlijk, ze was al eerder geil geweest. Maar tot een orgasme was het zelden gekomen. Zeker al niet door de tong van een man. Later als hij haar hele lichaam bevoelde en verwende met zijn tong en lippen en dan ook nog haar trutje lekker streelde en vulde met zijn vingers, merkte ze dat ze erg geil was. Ze kon zich niet herinneren dat ze zo nat geweest was. De tweede orgasme was dan ook zo intens dat ze het door haar hele lijf voelde trekken. Van haar tenen tot in het puntje van haar tepels. En nu vroeg hij haar terwijl ze voelde aan haar kut hoe nat ze eigenlijk wel niet was en hoe open haar schede stond, of hij haar mocht neuken. Dat was nog nooit gebeurt. Altijd werd ze geneukt. Maar nooit vroeg iemand of ze er zin in had. Ze kon maar op één manier reageren……Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners