Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Badtijd Vook Mike - 34256 keer gelezen
Debby keek met een zucht naar de oude foto die ze in haar hand hield: haarzelf, haar man, en hun toen nog jonge kinderen Mike en Clara, allemaal glimlachend naar de camera ergens op de strand van Scheveningen, nu meer dan vijf jaar geleden.

Ze hield niet zo van de oude foto’s, er is te veel veranderd afgelopen jaren, ze is te veel kwijtgeraakt. Ze voelde zich telkens weer rillen als ze aan die septemberavond dacht, zo lang terug: ze zat achter het stuur van hun oude Mazda terwijl ze in de regen over de A2 reden, de kinderen slapend op de achterbank, Danny, haar man, naast haar op de passagiersstoel met een uitgegane sigaret in zijn handen. “Wacht, ik heb hier ergens een aansteker” zei ze en begon in het donker naast de versnellingspook te tasten. Ze merkte de lichten van de auto die rechts wilde invoegen te laat op en het laatste wat ze herinnerde was het geluid van piepende remmen en het gekrijs van vervormend staal toen de auto zich in hun Mazda boorde.

Danny was op slag dood hoorde ze later, toen ze in het ziekenhuis bijkwam, en Mike, hij had zware hersenletsel aan overgehouden. Met haarzelf en Clara, haar dochter kwam alles weer goed, maar Mike zou nooit de oude worden. Geestelijk was hij blijven steken op het niveau van een 5 jarig kind, zijn taalgebruik was nog erger en zijn bewegingen waren elke vorm van fijne coördinatie kwijt.Ze keek naar hem, nu 16, terwijl hij op de vloer een tekening aan het maken was, kleurpotloden in zijn vuist geklemd, druppel kwijl op zijn kin, een diep litteken van het ongeluk nog steeds op zijn voorhoofd te zien. Hij kwam overeind en liet haar zijn tekening zien: “Paardje, paardje mammie.” Ze keek naar de wirwar van gekleurde lijnen op het witte vel en slikte met een brok in haar keel. Hij zag zijn gezicht plotseling serieus worden, ogen samengeknepen, zoals hij altijd deed voordat hij een woedeaanval kreeg, en werd plotseling klaarwakker. “Heel mooi Mike, het is heel mooi…” zei ze, en sprong op van de bank. “Wil je iets drinken Mikie? Mama komt je zo iets lekkers brengen, dat heb je wel verdiend voor zoiets moois.” Ze haastte zich naar de keuken waar ze snel een traan van haar gezicht wreef.

Ze schonk zich snel een flinke whisky in en dronk haar glas in een keer leeg. Debby hield er niet van als haar kinderen zagen hoe moeilijk ze het soms had. Mike wist niet wat er aan de hand was en zou misschien ook een huilbui of een woedeaanval krijgen en Clara had wel door waarom ze verdrietig was. Ze moest sterk zijn en niet haar kinderen de dupe laten worden van haar pijn en schuldgevoelens die haar al die jaren hadden achtervolgd. Alles had zo anders kunnen gaan! Ze had haar baan nog gehad, haar man die altijd voor haar klaarstond, ze had Clara kunnen helpen met haar school en de moeilijke periode waar ze voor stond, Mike was nu gezond geweest en had veel vrienden gehad, misschien zelfs een vriendin… Debby bekeek haar weerspiegeling in het donkere glas van de magnetron. Pas 36, al die zware jaren waren duidelijk van haar af te lezen en ze leek wel tien jaar ouder met haar doffe blonde krullen, vermoeide ogen en die paar kilo’s te veel waar ze maar niet vanaf kwam… ze schonk zich nog een whisky in en de negatieve gedachtes begonnen langzaam te vervagen…

Ze schrok plotseling op door het geluid van brekend glas uit de woonkamer. “Mam, Mike heeft weer een troep gemaakt”, hoorde ze Clara schreeuwen. Ze haastte zich naar binnen, waar ze een grijnzende Mike aantrof te midden een hoop gebroken glas, zijn lichtblauwe shirt en jeans helemaal onder de bloedvlekken. “Oh Mikie, wat heb je nou weer gedaan, je bloedt” riep ze terwijl ze bezorgd naar hem toe snelde, het glas op de vloer ontwijkend. “Het is je nagellak mam, hij heeft een hele stapel stukgemaakt,” zei Clara, “hij dacht vast dat het verf was.” Inderdaad, het is gelukkig geen bloed dat aan zijn kleren zit, merkte Debby op.

Plotseling geïrriteerd greep ze Mike bij zijn schouder. “Wat moet ik toch met jou, ik zei toch dat je daar niet met mama’s make-up mocht spelen!” zei ze streng. “Kijk eens wat een zooitje je hebt gemaakt!” Mikes ogen vernauwden zich plotseling, zijn handen balden zich tot vuisten. “Paardje tekenen, wil paardje tekenen!” riep hij schril terwijl hij zijn moeder in de buik stompte. Debby hapte naar adem. “Hou daar onmiddellijk mee op Mike!” zei ze terwijl ze naar de opgeheven vuist van haar zoon keek, bang voor een mogelijke escalatie. “Doe alsjeblieft lief Mikie, alsjeblieft, mammie wil niet dat je je bezeert.” Ze greep hem bij zijn schouder en trok hem langzaam naar zich toe, tussen de glasscherven vandaan. “Heb je je handjes of voetjes niet gesneden?” vroeg ze zachtjes terwijl ze hem onderzocht. De penetrante lucht van nagellak vulde haar neus. “Je moet in bad, je zit er helemaal onder.” “Nee, wil niet bad!” riep Mike en trok zich ruw uit haar greep. “Paardjes, wil paardjes!” schreeuwde hij. “Je mag straks tekenen, nu eerst een bad” zei Debby onverbiddelijk terwijl ze hem langzaam richting badkamer sleepte. Mike liet zijn voeten hangen en bleef zich verzetten, ze kwam maar moeizaam vooruit. “Clara, doe eens wat, laat het bad vollopen,” riep ze naar haar dochter terwijl ze Mike over de vloer sleepte.“Gelukkig sloeg hij nu niet” dacht Debby toen ze eindelijk in de badkamer waren. Mike kreeg laatste jaar steeds vaker woedeaanvallen en werd steeds onhandelbaarder, hij was al sterker dan zijn moeder en deed nooit moeite om zich in te houden, wat vaak worstel- en soms complete vechtpartijen tot gevolg had als hij zijn zin niet kreeg. De dokter had allerlei kalmeringsmiddelen en zelfs een hormoonbehandeling aangeraden, maar de bijeffecten waren zwaar: Mike werd overal onverschillig voor, praatte niet meer en werd dik. “Liever af en toe beetje ruzie dan dat hij helemaal anders wordt” dacht Debby zuchtend terwijl ze met een laatste inspanning de mokkende Mike de badkamer in trok.

Ondertussen waren ze bij het volgende probleem aanbelandt: Mike wilde zijn kleren niet uitdoen. Lieve worden en beloftes van ijsjes waren niet genoeg. “Ik kan hem niet met kleren en al in bad doen,” dacht Debby, “dat spul moet van zijn huid af.” Uiteindelijk, met veel moeite en gestribbel was het gelukt: terwijl Clara een voor een zijn armen vasthield trok Debby zijn t-shirt uit, en zij hield zijn handen stil terwijl haar dochter Mikes broek en onderbroek afstroopte. Eindelijk stond hij naast het bad, naakt, handen, borst en buik van top tot teen onder de rode en paarse nagellak.

Debby merkte plotseling dat Clara grijzend naar Mikes penis staarde. “Hup, weg jij, ik heb je niet meer nodig hier” zei ze. “Maar mam, kan ik niet nog eventjes blijven?” vroeg ze op smekende toon. “Niets ervan, ik roep je wel als ik je nodig heb”, zei Debby onverbiddelijk. Toen Clara eindelijk weg was begon ze aan de taak om Mike het bad in te krijgen. “Kom op, alle jongens moeten in bad,” en “je kan zo toch niet blijven rondlopen” hielpen niet veel. Mike lachte en smeerde een stuk paarse lak dat nog niet gedroogd was helemaal uit over zijn buik en schaamhaar. Debby zuchtte. “Ga eens erin, dan kun je met het eendje spelen,” zei ze terwijl ze de gele bad eend tevoorschijn haalde. “Eeeendjuh!” riep Mike en sprong met een luide plons in bad. “Wil eeeendjuh!”

Het water spettert hoog op en Debby doet een stap achteruit maar haar witte shirt is al helemaal doorweekt. “Het werkt nog steeds” glimlacht ze, blij dat hij eindelijk in bad ligt. De plastic bad eend was al heel oud, Mike speelde ermee toen hij nog drie was, hij was er blijkbaar nog steeds erg aan gehecht. Ze bekijkt haar shirt, dat niet alleen nat is maar ook onder het nagellak. “Die kan ik weggooien” zucht ze terwijl ze het uitdoet en het op de grond gooit. Mike kijkt even naar haar grote borsten in haar paarse bh. “Blauuuw” mompelt hij terwijl hij over zijn buik wrijft waar nog steeds het paarse lak aan kleeft, bijna van dezelfde kleur. En dan is hij weer terug bij zijn bad eend.

Debby pakt een washandje, zeept het in wrijft het over Mikes gezicht, voorzichtig uit de buurt van zijn ogen en mond blijvend. Ze moet lachen als hij plotseling zijn tong naar haar uitsteekt. Hij lacht terug, en hierop steekt ook zij haar tong naar hem uit. Ze moeten hier allebei van lachen en per ongeluk raak ze met het bezeepte washandje zijn oog aan. “Auw, aaw, auw” roept Mike en begint alle kanten op met water spetteren. Debby krijgt nog meer water over zich heen maar ze is meer bezorgd dat Mike zijn hoofd niet stoot. “Zooo, nu is het weer goed he?” zegt ze terwijl ze een handdoek pakt en zachtjes Mikes ogen droog wrijft. Hij is eindelijk weer gekalmeerd, maar de lak vlekken zijn nog steeds beetje zichtbaar op zijn gezicht. “Misschien als ik de zeep beetje laat inwerken,” denkt ze en begint alvast zijn borst in te zepen waar ook grote vlekken op zitten. “Zal ik toch maar nagellak-remover op je smeren?” maar ze verwerpt het idee, die chemische spul zou hem vast geen goed doen. “Hoe heb je je zo vies gekregen?” vraagt ze lachend, maar hij is druk bezig de bad eend te verzuipen.Debby gaat aan de rand van het bad zitten en laat Mike opstaan zodat ze hem ook lager in kan zepen, terwijl ze hem op haar schouder laat leunen, bang dat hij misschien zijn evenwicht verliest. “Zo, wat ben jij een grote jongen geworden zeg,” mompelt ze terwijl ze steeds lager over zijn buik wrijft, af en toe het washandje in het warme water dompelend om de lak resten eraf te krijgen. Het lijkt wel of hij elke dag groter, gespierder is. Sinds zijn ongeluk is Mike onlangs zijn mentale handicap gewoon verder gegroeid en is net als zijn leeftijdsgenoten steeds meer volwassen uit gaan zien. Debby kijkt even naar zijn penis en ballen die afgelopen tijd ook flink gegroeid zijn, en naar de bos bruine schaamhaar dat helemaal onder de rode en paarse lak zit. “Als ik dat maar eruit krijg,” zucht ze.

Ze zeept het washandje goed in en glijdt door zijn schaamhaar heen, zacht wrijvend om de ergste vlekken eraf te krijgen. “Was je maar net als vier-vijf jaar geleden gebleven” mompelt ze terwijl ze ook zachtjes zijn slappe penis wast. “Toen was je nog gewoon jong en was het niet zo erg dat je mentaal een klein kind was… nu heb je al bijna een baard en moet ik je binnenkort zelfs gaan scheren,” lacht ze terwijl ze naar de schaduw op zijn kin kijkt. Mike glimlacht terug, maar kijkt niet naar haar gezicht maar lager, naar haar wassende hand. Ze volgt zijn blik en bevriest midden in haar beweging als ze ziet dat zijn penis ongemerkt groter en harder geworden is. Ze laat het los en het richt zich langzaam op, zacht kloppend op zijn hartslag.

“Oh jeetje, kijk eens wat ik gedaan heb,” fluistert ze terwijl ze naar de harder wordende pik van haar zoon staart, ergens nieuwsgierig hoe groot het uiteindelijk zal worden. Ze heeft het natuurlijk wel vaker gezien, bij het omkleden en wel vaker toen ze hem in bad stopte maar nog nooit helemaal hard zoals nu; meestal liet ze hem onmiddellijk met rust als ze merkte dat hij opgewonden begon te worden of trok hem snel een broek aan, en ze had het natuurlijk ook niet van zo dichtbij kunnen zien. Nu kijkt ze naar de steigerende penis van haar zoon, de dikke paarse eikel zo voor haar neus en een vreemde mengeling van gevoelens overspoelt haar: ze is trots op haar grote zoon maar ook verdrietig omdat hij nooit een vriendin zal hebben, en van binnen schaamt ze zich ook omdat ze toch met plezier naar hem kijkt terwijl dat niet zo hoort.

“Wassen, mammie, wassen!” roept Mike plotseling en pakt haar hand beet en legt die bovenop zijn stijve pik die nu bijna verticaal de lucht in steekt en wrijft nog een beetje met haar hand op en neer. Debby lijkt wel verdoofd: ze kijkt nog eens naar haar hand dat haar zoons erectie stevig vast heeft en dan naar Mikes grinnikend gezicht alsof ze daar de betekenis van haar impulsieve daad van af kan lezen. Dan daalt haar blik weer naar beneden, en het is alsof ze haar hand voor het eerst opmerkt: ze is haar washandje verloren en is met haar blote hand haar zoons harde schacht aan het inzepen. Haar hart slaat een slag over en een vreemde kilte trekt door haar borst als ze opschrikt van haar doen en een warm gevoel in haar onderbuik laait plotseling op alsof het voor de kou wil compenseren.Ze laat hem direct los en loopt naar de deur dat ze hard achter zich dichtslaat. “Wat is er met mij toch aan de hand?” vraagt ze zich af terwijl ze haar natte haren uit haar gezicht vegend richting keuken loopt, “hoe kon ik zo losraken, uit mijn rol vallen?” Ze voelde zich net weer een oversekste tiener dat niet helder kan denken, geen grenzen kent en zich niets van de regels van haar maatschappij aantrekt. Ze schenkt zich haastig weer een glas whisky in, nu wat aangescherpt met een scheutje gin, en zodra de warme sensatie haar overspoelt voelt ze zich weer wat gekalmeerd. “Niets gebeurd,” denkt ze, “ik was hem gewoon beetje aan het wassen raakte even weg in mijn gedachten.” Toch moet ze toegeven dat ze het eigenlijk wel een beetje warm kreeg toen ze hem zo stijf zag. Ze bekijkt weer haar weerspiegeling in de magnetron en voelt zich weer wat jonger, nu met die glimlach op haar lippen en haar huid getint door de alcohol. Ze grijnst tegen haar spiegelbeeld, “Eigenlijk zie ik nog best goed uit” denkt ze terwijl ze even onbewust even aan haar hand ruikt…

“Ma, ma, kom eens!” hoort ze plotseling Clara schreeuwen uit de richting van de badkamer. Ze raapt zich bij elkaar en neemt nog een slok uit de fles whisky, zich op het ergste voorbereidend: Mike heeft vast weer al het water uit het bad gespetterd, of heeft de spiegel met tandpasta besmeurd. Ze loopt de badkamer in en ziet haar dochter aan de rand van het bad zitten in haar blauwe slipje en roze shirt, haar pyjama’s, met Mike staand in bad tegenover haar, nog steeds net zo groot en stijf als toen ze hem achterliet. “Mam, moet je kijken, zijn piemel is helemaal groot!” roept Clara terwijl ze naar Mikes erectie wijst. Debby moest haar dochter wel gelijk geven, terwijl ze dichterbij loopt en Mikes afmetingen nog een keer opneemt; met zeker 16 centimeter en dikke omtrek zou het niet misstaan op een volwassene. Ze gaat naast Clara aan de rand van het bad zitten en haar hand streelt lichtjes over Mikes billen. “Ja, dat hebben jongens soms,” zegt ze terwijl ze samen naar hem kijken, Debby nog steeds haar zoons billen aaiend. Ze voelt zich weer warm worden van binnen, maar niet van de alcohol… “Hij wil vast seks, kijk eens hoe die staat,” giechelt Clara, de stilte verbrekend. Debby lijkt plotseling te beseffen waar ze is en loopt helemaal rood aan:”Juist, en nou heb je wel genoeg gegluurd! Naar bed jij!” snauwt ze haar dochter toe. Clara lijkt even van haar stuk gebracht door haar onverwachte omslag van humeur: “Maar mam, ik kwam alleen even binnen, kan ik niet nog effe blijven...” “Niets mee te maken, naar bed, het is al laat genoeg,” zegt Debby streng terwijl ze haar bij haar schouders naar de deur stuurt. “Tot morgen schat!” roept ze terwijl ze de deur dichtslaat.

Ze draait zich met een zucht weer naar Mike, die haar met een scheve grijns begroet. Ze bekijkt hem weer van top tot teen, de nagellak vlekken nog duidelijk op zijn huid zichtbaar. “Kom, we gaan je eens afspoelen,” zegt ze en duwt hem bij zijn schouders het warme water in. Ze wrijft over zijn borst en handen om ze schoon te krijgen, maar de hardnekkige vlekken geven niet toe. Ze spettert ten einde raad nog wat water over hem heen, maar Mike ziet het als een leuk spel en begint met twee handen water terug te gooien waardoor Debby binnen de kortste keren helemaal doorweekt raakt. Met een zucht geeft ze het weer op. “Blijf jij maar even in bad Mikie, week nog eventjes…” zegt ze zachtjes terwijl ze zich naar de wasbak draait. De gele badeend slaat tegen haar rug, vergezeld met het ruwe gelach van haar zoon. Debby buigt zich moe over de kraan om wat water te drinken en richt zich weer op om zichzelf in de spiegel te bekijken. “Nou, zie ik toch lekker uit,” mompelt ze sarcastisch tegen haar spiegelbeeld met haar natte, verwarde blonde haar en helemaal doorweekte kleren. Dan pas vallen de paarsrode vlekken op haar nek en borst op: ze wrijft overheen en merkt al gauw wat het is: ook zij is besmeurd geraakt met het nagellak, waarschijnlijk toen ze Mike naar de badkamer sleepte.

Na een korte zoektocht vindt ze eindelijk de nagellak-remover en smeert een klein beetje over een van de vlekken op haar nek: de plek begint al gauw koud aan te voelen om daarna om te slaan in een brandende pijn. “Die moet ik anders af zien te krijgen,” denkt ze terwijl ze het spul met koud water afspoelt, “misschien moet ik me ook eens in laten weken.” Ze loopt weer naar het bad waar ze Mike nog een keer bekijkt. Hij lijkt niet meer opgewonden te zijn, en er is nog wel genoeg ruimte in bad, maar toch twijfelt ze. Debby heeft tenslotte geen idee hoe haar zoon zou reageren als ze plotseling bij hem in bad stapt, zoiets heeft ze al zeker 5-6 jaar niet meer gedaan. Enigszins losgemaakt door het alcohol besluit ze om toch maar te kijken hoe hij reageert als ze het zou doen, uiteindelijk heeft ze niets te verliezen denkt ze.Licht blozend begint ze met trillende handen haar paarse bh los te maken dat ze met een grote boog op de grond gooit. Zenuwachtig stapt ze met haar blote, wiebelende borsten naar het bad waar ze over de rand leunt, haar grote, doch nog steeds enigszins stevige borsten duidelijk voor Mike te zien. “Hee, hoe gaat het met Mikie hier?” vraagt ze terwijl ze met haar linkerhand haar borsten beetje opheft zodat hij ze zeker niet zou missen, haar ogen zoekend naar een reactie. Hij kijkt even op, zijn ogen eventjes op haar donkere tepels gericht, maar dan leunt hij langs haar en wijst naar de gele bad eend op de vloer naast het bad. “Wil Eeendjuh!”

“Zo dat valt mee,” denkt Debby terwijl ze met trillende vingers de knopen van haar natte spijkerbroek los begint te maken, “hij is gelukkig nog niet zo seksueel.” Ze blijft een beetje onzeker in haar paarse slipje staan, bewust van het feit dat haar dijen lang niet meer zo strak zijn als paar jaar geleden. Ze twijfelt weer. “Wil ik nou echt helemaal naakt voor hem gaan staan? Maar hij schaamt zich toch ook niet, hij heeft er helemaal geen besef van…” En het lijkt haar toch wel leuk om weer met haar zoon in bad te zitten, net als vroeger. Maar toch voelt het anders dan toen, niet meer zo onschuldig. “Wat wil je nou!” mopperde ze geïrriteerd tegen haar eigen onzekerheid en trekt met haar duimen haar paarse slip naar beneden.

Debby haalt nog eens diep adem en stapt met de gele bad eend in haar hand naar de rand van het bad. “Hier Mikie, je lievelingseendje” zegt ze terwijl ze het speelgoed naast haar zij houdt. Mike grijpt er onhandig naar en trekt het uit haar hand terwijl hij even naar de bos lichtbruine haar tussen haar benen staart. Debby voelt haar gezicht helemaal rood worden, het is alsof ze helemaal de grond inzinkt. Sinds het uit was met haar laatste vriend, bijna een jaar geleden heeft ze niet meer de moeite genomen om zich daar bij te houden, en haar net bijknipte ‘streepje’ was in de loop van de tijd in een heuse oerwoud veranderd. Al haar moed verzamelend doet Debby haar benen iets uit elkaar, klaar om weg te springen als Mike naar haar zou grijpen of plotseling opgewonden zou raken. Maar hij besteedde geen aandacht aan haar, zijn bad eend was weer het middelpunt van zijn universum geworden.

Debby liet zich langzaam in het warme water zakken, glimlachend naar Mike die een boos gezicht trok als ze zijn speelruimte innam. Ze deed haar benen om die van Mike en wreef met haar tenen licht over zijn dijen om hem te kalmeren en zakte met ogen gesloten langzaam achterover het lauwe water in. “Hmm, lekker zo, en helemaal niets aan de hand,” denkt ze. “Zelfs Clara weet meer van seks dan Mike, eigenlijk is hij net zo onschuldig als hij toen vijf was.” Ze schrikt gauw uit haar dagdromen als ze plotseling een golf water in haar gezicht krijgt. Ze doet haar ogen open, en kijkt naar Mike die op het punt staat om lachend nog een plens water in haar gezicht te gooien. Ze reageert razendsnel en slaat voor zich in het water, Mikes gezicht helemaal natmakend. Hij moet lachen en spettert onhandig terug. Ze lachen allebei en Debby kust hem spontaan op zijn wang, nog even haar neus tegen Mikes wrijvend, net als ze vroeger deed toen hij nog klein was.

Nadat haar zoon uitgespeeld lijkt te zijn grijpt ze weer het lichtblauwe washandje en begint over zijn gezicht te wrijven. Tot haar opluchting beginnen de nagellak vlekken eindelijk los te raken, na een beetje schrobben is er geen spoor meer van ze te bekennen. Ze glijdt met haar hand naar zijn nek, als Mike plotseling zijn eigen hand op haar nek legt. “Hee, niet knijpen, dat doet mammie pijn,” zegt ze verschrikt als zijn greep zich versterkt en ze geen lucht meer krijgt. Hij laat gelukkig los en begint zachtjes met een vinger over haar nek te wrijven. “Ik was het rode, mammie,” mompelt hij. “Oh, je hoeft me niet te wassen hoor, ik kan dat zelf ook wel,” zegt Debby, maar Mike is al helemaal in zijn werk verzonken, met zijn tong half uit zijn mondhoek hangend probeert hij de hardnekkige lak vlekken weg te poetsen.Debby moet weer glimlachen door zijn plotselinge genegenheid, en gaat zachtjes neuriënd verder, met haar washandje glijdt ze langzaam over Mikes borst. Het voelt ergens heel natuurlijk, zo met haar zoon in bad, zonder zich ook maar ergens voor te hoeven schamen. Eigenlijk net als vroeger, toen ze het vaker deed… Ondertussen volgt hij haar bewegingen en knijpt plotseling in haar linkertepel. “Hee, afblijven!” roept Debby lachend als een kriebelend gevoel door haar rug schiet. Mike let echter helemaal niet op haar en drukt met zijn vinger op haar tepel, “dingdong”, het geluid van hun deurbel imiterend. Debby zucht bij zijn plotselinge kinderachtigheid en doet het washandje af: “Hier, je mag daar niet met blote handen wassen.” Mike doet het om en begint met het ruwe stof over haar borsten te wrijven, nog meer rillingen over haar rug sturend. Onbewust wrijft ze met haar linkerhand even tussen haar benen en gaat dan weer verder met het schoonmaken van zijn armen.

Ze lijkt stukken vrolijker als haar vingertoppen zacht wrijvend over Mikes stevige triceps en biceps glijden. “Zo, wat heb je toch grote spieren” mompelt ze terwijl ze de hardnekkigste vlekken met haar nagels afkrabt. Mike is ondertussen nog steeds met haar grote borsten bezig, zachtjes met beide handen over haar volle d-cup wrijvend, voelend, masserend. Debby doet haar benen nog iets meer uit elkaar, haar tenen krommen zich en graven zich in Mikes dijen. Dan wil ze zijn ellebogen wassen, Mike doet haar na en trekt zijn handen van haar borsten en het kriebelend gevoel in haar onderbuik verdwijnt langzaam weer.

“Kom op Mikie, hou je armen eens stil nou,” zegt ze geïrriteerd terwijl ze zijn hand wegslaat dat over haar elleboog aan het wrijven is. De ergste vlekken zitten op zijn vingers, maar zolang Mike aan haar handen zit kan ze die onmogelijk goed schoonmaken. “Stop nou eens met mij na te apen!” roept ze geïrriteerd als hij weer aan haar vingers begint te zitten. Ze duwt zijn hand ruw weg, en Mike trekt een boos gezicht, en slaat tegen haar hand. “Nou is het echt afgelopen, zie je niet dat ik je probeer te helpen!” roept Debby boos en grijpt hem bij zijn pools. “En doe dat ding af want zo kan ik er niet bij,” snauwt ze terwijl ze zijn washandje van zijn hand trekt en met een grote boog in de hoek van de badkamer gooit. Mikes mondhoeken krullen zich plotseling naar beneden en een luide snik ontsnapt aan zijn lippen als hij het op blèren zet. “Ook goed,” zucht Debby, “in elk geval kan ik nu snel doorwerken.”

Zonder aandacht te besteden aan het gehuil van haar zoon werkt ze snel door, de lak resten van zijn hand en vingers wrijvend en krabbend. Ze weet ook wel dat zolang Mike een huilbui heeft hij zich niet zal verzetten of tegenwerken dus moet ze gebruikt maken van de gelegenheid. Met zijn handen eindelijk schoon gaat ze verder met zijn buik tot ze weer bij de grens van zijn schaamhaar uitkomt. “Nou, moet maar weer,” denkt ze als ze onder water met haar vingers door zijn zachte beharing glijdt.Mikes geblèr stopt weer als zijn aandacht naar Debbys zachte vingers getrokken wordt die kleine cirkeltjes over zijn haar wrijvend zich langzaam naar beneden werken. Debby wrijft met beide handen om de voet van zijn zachte penis heen, en strijkt paar keer zachtjes over zijn ballen. Haar bewegingen vertragen zich zodra ze ziet dat zijn pik langzaam groter begint te worden en zonder na te denken pakt ze hem losjes beet. Ze voelt zijn hartslag harder worden en kijkt met een aftandse interesse toe hoe zijn grote paarse eikel zich tussen haar wijsvinger en duim naar buiten wurmt en langzaam schokkend door het wateroppervlak breekt. Ze knijpt er nog even zachtjes in om te voelen hoe hard het is, trekt het een beetje naar zich toe en laat los, waarop het onmiddellijk terug floept naar verticale positie.

Debby zucht, leunt achterover en sluit haar ogen, geeft zich helemaal over aan het warme water. “Ik ben te impulsief, moet echt minder drinken,” denkt ze terwijl ze langzaam bewust wordt wat ze net gedaan heeft. Toch kan ze het niet laten om niet even te glimlachen als ze aan Mikes pik denkt, het is toch al erg lang geleden dat ze zo’n strakke en stevige lul in haar handen heeft gehad. “Ik waste hem alleen maar een beetje, hij reageerde gewoon zoals elk jongen van zijn leeftijd zou doen…” zegt ze tegen zichzelf, “ik zou me meer zorgen moeten maken als er niets was gebeurd.”

Plotseling schieten haar ogen open als ze een zachte aanraking op haar buik voelt: het is Mike dat met zijn tong half uithangend met zijn handen steeds lager over haar buik aait. “Hee, ik ben daar helemaal niet vies,” zegt ze maar ze zet niet door als ze de eerste warme rillingen over haar rug voelt lopen als hij langzaam door haar schaamhaar begint te aaien. Ze bevriest even, niet wetend hoe ze moet reageren, maar haar schouders raken steeds meer ontspannen terwijl hij langzaam over haar onderbuik wrijft, geen plekje missend. “Voor hem is het gewoon wassen,” denkt ze, “er is eigenlijk geen reden om hem niet te laten.” Ze leunt weer achterover en sluit haar ogen, alleen nog maar denkend aan het warm pulserend gevoel dat langzaam van haar bezit neemt.

Mike lijkt het wassen wel leuk te vinden, met zijn tong bijna tegen zijn neus rent hij met zijn wijsvinger telkens van boven naar beneden door haar zachte krullen, elke keer ietsje lager eindigend, steeds meer tussen haar benen. Hij duwt met zijn voeten haar dijen wat uit elkaar en wrijft met zijn vingers op het stuk waar haar haar wat dunner lijkt te zijn. Debby lijkt plotseling een klein sprongetje te maken en knijpt haar benen dicht, zijn verkennende hand tussen haar stevige dijen sluitend. Haar ademhaling is duidelijk zwaarder: “Mikie, wat doe je me nou!” giechelt ze helemaal rood aangelopen. Ze kijkt nog eens naar haar zoons erectie dat als een periscoop uit het water steekt en voelt haar kut weer aangenaam warm worden. “Vooruit, je mag mammie daar wassen, maar alleen als je het voorzichtig doet,” mompelt ze, doet langzaam haar benen weer wat uit elkaar en sluit haar ogen.Aangemoedigd begint Mike weer tussen haar benen te voelen en glijdt met zijn vingers zachtjes over de top van haar krullend haar langzaam van haar haargrens tot aan haar bil. Hij doet het weer, met ietsje meer kracht en Debby houdt haar adem vast als zijn vingers langzaam over haar schaamlippen strijken. Ze kreunt zachtjes als hij derde keer, vingers helemaal over haar huid strelend, zachtjes haar klit beroert. Mike leunt geïnteresseerd dichterbij, hij heeft nog nooit een vrouw daar gevoeld en wrijft met zijn vingers door haar spleetje. Debby kreunt zachtjes, laat haar benen over de rand van het bad bungelen, haar kut nu helemaal tot Mikes beschikking, en begint zachtjes met haar tepels te spelen.

Mike trekt nog eens een paar vingers door haar warme spleet en zijn vingers raken de zachte bobbel van haar klit. Met zijn duimen trekt hij haar roze lippen onhandig uit elkaar om beter te kunnen zien en Debby voelt een warme gevoel haar overspoelen als ze beseft dat haar zoon naar haar geheimste delen kijkt. “Vind je het leuk Mikie?” vraagt ze hees terwijl ze met de vingers van haar linkerhand haar lippen voor hem spreidt. Hij kijkt toe terwijl ze met een vinger over haar klit wrijft dat nu steeds groter begint te worden. “Toe, was mammie nog een beetje,” zegt ze hees en duwt haar heupen omhoog. Mike beroert haar knopje met zijn vingers en Debby kromt sissend haar rug van genot; het is al maanden geleden dat ze zo aangeraakt is en dit lijkt precies wat ze nodig heeft.

Achterover hangend met gesloten ogen beweegt ze haar heupen langzaam op en neer, haar behaarde lippen nog steeds gespreid zodat Mike overal goed bij kan. Mike komt al gauw achter waar hij moet wrijven om zijn moeder die grappige geluidjes te laten doen en streelt zachtjes haar klit. Dan pakt hij haar knopje beet en trekt er zachtjes aan, een lange kreun uit Debby trekkend die haar benen nu nog meer voor hem opent. “Oh ja, Mikie, voel mammie tussen haar benen, kneed mammies poes nog even, grote jonge van me” kreunt ze terwijl ze druk aan haar tepels trekt, voelend dat het niet lang meer duurt voordat ze haar toppunt bereikt.

Mike trekt plotseling zijn hand terug en Debby open langzaam haar ogen, beetje geïrriteerd dat ze niet klaargekomen is. Haar irritatie verdwijnt echter al gauw als ze Mikes grote pik ziet, nauwelijks tien centimeter van haar gezicht. “Wassen mammie, wassen!” roept Mike terwijl hij zijn lul voor haar gezicht schudt. Debbys adem stookt even als ze haar blik overheen laat glijden, zo van dichtbij lijkt het nog groter. Ze pakt hem voorzichtig beet en laat haar vingers overheen glijden, voelt hoe hard het is en voelt haar kut spieren zich samentrekken. Ze aait nog eens lichtjes overheen en glimlacht als het met een schok verder de lucht in springt. “Je piemel is verschrikkelijk hard, doet het geen pijn zo?” vraagt ze en grijpt zijn dikke schacht stevig beet. Ze moet even slikken: bijna de helft van zijn pik steekt nog steeds tussen haar vingers uit, ondanks dat ze geen kleine handen heeft. Zonder na te denken begint ze langzaam haar hand op en neer te pompen, met grote ogen kijkend hoe zijn eikel keer op keer onder de voorhuid verdwijnt en weer tevoorschijn komt. Mike begint zachtjes over haar hoofd te aaien, zijn vingers door haar blonde krullen wrijvend.“Voelt het lekker Mikie? Mammie wil ook eens zien of je klaar kan komen, weet je wat dat is?” vraagt Debby terwijl haar andere hand zachtjes zijn bungelende ballen bevoelt. Mike begint te kreunen, een vreemd, haast grommend geluid dat Debby nog niet eerder heeft gehoord. Aangemoedigd begint ze begint hem ritmisch af te trekken, met haar andere hand tussen haar eigen benen voelend. “Dit vind je wel lekker, toch? Mammie gaat je echt heel lekker doen voelen, net als jij deed… fluistert Debby, helemaal in beslag genomen door zijn grote pik, elk reactie van Mike voelend. Plotseling begint hij met een grom zijn heupen naar voren te stoten, zijn moeders hand neukend, steeds harder en dieper. De tip van zijn pik raakt Debby op haar wang en ze laat hem los, beetje geschrokken door zijn plotselinge heftigheid. Mike duwt het nog eens in haar gezicht, en het glijdt over haar zachte wangen langs haar neus omhoog. Hij merkt dat dit ook lekker voelt, zo over zijn moeders zachte huid wrijvend en stoot zijn heupen weer wild vooruit.

Debby is als bevroren en haar hoofd voelt vreemd, vol watten, als Mike zijn pik in cirkeltjes over haar gezicht begint te wrijven, langzaam over haar wang naar boven, langs haar neus, over haar andere wang weer naar beneden en over haar mond en kin. Ze ruikt zijn donkere mannengeur en likt haar lippen waar nog steeds het zoute smaak van Mikes voorvocht aan kleeft. Mike merkt dat haar bevochtigde lippen nu veel beter voelen en wrijft grijnzend met zijn pik over zijn moeders mond. Debby, buiten zichzelf van geilheid, likt nog eens aan haar lippen af en raakt zijn eikel even met het puntje van haar tong. De zoute jongenssmaak stuurt rillingen over haar rug, helemaal naar beneden, naar haar hete kut waar nu twee van haar vingers pompend in verdwijnen. Mike grijpt zijn penis beet en houdt het voor haar mond die speels nog eens over zijn glanzende eikel likt. “Hmm, ik zit mijn zoons grote pik af te likken,” schiet het Debby door het hoofd en bij de gedachte voelt ze haar kut zich om haar vingers samentrekken. Ze lebbert nog eens aan de paarse kop, golven van genot door haar onderbuik sturend.

Al haar moed verzamelend steekt ze haar tong helemaal uit en begint langzaam, met korte likjes over Mikes glanzende eikel te cirkelen, steeds verder naar beneden, over de gladde huid van zijn harde paal, steeds lager tot ze bij zijn haargrens komt. Luisterend naar zijn zwaar gekreun glijdt haar tong met lange halen weer naar boven, over Mikes trillende pik waar ze de rand van zijn eikel met haar tong verkent, met haar hand steeds sneller haar hongerige kut neukend. Ze voelt haar orgasme naderen en glijdt weer met haar tong weer naar beneden en zuigt zachtjes aan zijn harige ballen en met zijn natte, glanzende pik kloppend tegen haar wang kijkt ze op naar Mikes verlekkerd gezicht.Debby voelt dat ze nu maar seconden te gaan heeft en grijpt met haar andere hand naar haar opgezwollen klit dat ze met korte, snelle bewegingen begint te bewerken, haar samentrekkend kutje in dezelfde tempo vingerend. Haar mond valt beetje open en met een kreun laat ze Mikes eikel zachtjes haar mond in glijden en sluit haar warme lippen overheen. Ze zuigt zo hard als ze kan als haar vingers nog een keer diep in haar hongerige kut stoot en al haar spieren zich samentrekken als ze wild schokkend en kreunend klaarkomt.

Verslapt en nog steeds duizelig opent ze langzaam haar ogen als ze merkt dat ze nog steeds aan Mikes eikel aan het sabbelen is, die nog steeds niet klaargekomen lijkt te zijn. Teleurgesteld en opgelucht tegelijkertijd probeert ze haar hoofd weg te trekken, maar voelt plotseling haar zoons sterke handen haar achterhoofd grijpen, haar geen millimeter de ruimte gevend. Debby slaakt een gil, zover haar volle mond het toelaat als Mike zich met een stoot van zijn heupen plotseling naar binnen duwt totdat zijn pik helemaal in haar mond verdwenen is. Met zijn moeders hoofd stevig in zijn handen geklemd houdt hij een half minuutje stil om op adem te komen en zich te laten wennen aan dit nieuwe gevoel en begint dan steeds harder kreunend met lange halen zijn pik in en uit te pompen, steeds sneller en krachtiger, drie, vier, vijf keer. Dan ramt Mike zijn schokkende pik nog een laatste maal helemaal zijn moeders mond in en spuit met een wilde kreet haar keel vol met zijn hete zaad.

Debby probeert te slikken maar Mike zit nog steeds diep in haar keel, en beweegt haar hoofd zachtjes heen en weer tot hij trillend het laatste beetje zaad uit zijn verslappende penis perst. Debby merkt plotseling dat ze met haar volle mond geen lucht meer krijgt en probeert uit zijn grip te komen, maar Mike blijkt te sterk. Ze probeert iets te roepen, maar er komt nauwelijks geluid uit haar, haar vingers graven zich in zijn billen maar ondanks haar protest houdt hij haar stevig vast totdat al het lekkere gevoel verdwenen is en laat dan pas zijn druipende, halfzachte pik uit haar proestende mond glijden.

Mike laat zich met een zucht tussen haar moeders benen glijden, omhelst haar nek, legt zijn hoofd op haar borst en sluit uitgeput zijn ogen. Debby slikt nog een paar keer om haar keel vrij te maken en sluit Mike in haar armen terwijl ze heen en weer wiegend hem zachtjes over zijn rug aait. “Je bent nu een grote jongen Mikie, mammies grote jongen,” mompelt ze en sluit ook haar ogen. Hij nestelt zich nog meer tussen haar moeders benen en als ze zijn schaamhaar kriebelend tegen de hare voelt wrijven weet Debby dat het nog lang niet afgelopen is…

Clara sluit ongezien de badkamerdeur en sluipt naar haar kamer terwijl ze zwaar ademend over de voorkant van haar kletsnatte slipje begint te wrijven…Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners