Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Behangen bij schoonzus - 20106 keer gelezen
Mijn schoonzus had net een nieuw appartement betrokken , waar nog een en ander te doen was. Daar ik nogal goed overweg kan met behangen vroeg ze me haar even te komen helpen.
Ik nam een dagje vrij en op maandagmorgen begonnen wij aan de klus.
Na een paar uur te hebben doorgewerkt vroeg ik haar of ze ook een stukje p de muur wou kleven. Ze nam het behang en ging schuchter op het bankje. Ze was nogal onwennig en het lukte haar niet de twee banden nauw te laten aansluiten. Terwijl ze op het trapje stond, probeerde ik met haar het behang terug van de muur te krijgen , waardoor ik nogal vrij intiem tegen haar aanleunde.
Ze deed of er niets aan de hand was wat me duidelijk opwond. Heel snel zat er een bobbel in mijn broek,die ik ongegeneerd tegen haar bips wreef. In die houding duurde het nog wat voor het behang op zijn plaats zat.
Terug van het trapje glimlachte ze , en terwijl ze over mijn bobbel wreef, stelde ze voor de (behangklus) snel af te werken om aan het serieuze werk te beginnen.
Rond 4 uur waren we zo ver. We namen de tijd om even een aperitiefje te nemen , om te wachten op de Piza die we besteld hadden.
In deze intieme houding was het voor ons echt te moeilijk om te wachten tot de Pizaman er was, dus begon ik meteen haar joekels te strelen. Ze liet rustig begaan , en al snel waren ze ontdaan van het beha. Weelderig bewogen ze in haar ruime bloeze. We gingen zo een tijdje door met elkaar op te geilen , zo dat we allebei half naakt in de zetel zaten.
Wat moest gebeuren gebuerde. De bel ging , en in allereil deed ze haar bloeze aan, om de Piza in ontvangst te nemen. Het duurde wel een tijdje aan de deur , wat ze opzettelijk deed om de pizaman wat op te geilen. Je kon duidelijk zien dat haar joekels vrij spel hadden in de blouze.
Zse kwam binnen om het juiste geld te nemen , en toen ze terug naar de voordeur ging, ging ik van achter de muur een kijkkje nemen. De Pizaman was een goed gebouwde neger, met een kale knikker. Zo zij ze hier is het juiste bedrag, en als drinkgeld kan ik je dit aanbieden. Ongegeneerd trok ze haar bloeze omhoog en gunde de neger een prachtig zicht op haar bortsen.Ik begon van geilheid aan mijn peimel te snokken , toen ze hem voorstelde er even over te strelen. De Pizaman deed een stap naar binnen , en begon over haar tepels te wrijven.Ze werd er duidelijk heet van want in een mum van tijd was ze met de neger aan het tongzoenen. Hij werdt van het hele gebeuren zo geil dat hij in één ruk zijn broek met slip afstroopte , en zijn enorme lul bevrijde. Daar mijn schoonzus haar slipje al kwijt was door ons gevrij in het salon was het voor de neger een koud kunstje zij piemel droog in de kut van schoonzus te boren. Hij begon te pompen als een sneltrein, en na een paar minuten kwam hij hijgend klaar. Hij trok zich terug en in de haast kon schoonzus nog even zijn lul schoonlikken, voor hij snel weer op pad moest.
Toen schoonzus terug in de living kwam proeste ze het uit van lachen. Ze stond daar poedelnaakt , met een glimmende kut vol negersperma.
De piza was ondertussen wat lauw, maar de microgolf deed wat hij moest en snel konden wij de Piza naar binnen werken.
Toen gingen wij verder met het serieuze werk. Schoonzus kreeg met zeer snel in mijn blootje , en begon mijn paal met haar mond te bewerken. Ik deed ze net op tijd stoppen om mijn lading niet in haar mond te spuiten. Terwijl ze zo bezig was draaide ze haar kont boven mijn gezicht en zette zich met haar kut vol negersperma op mijn gezicht. Hier zie broertje zei ze lik dat maar eens schoon, is dat niet beter dan behangstijfsel? Ik had geen verhaal en likte al het geille sap van die neger uit haar kut. Toch liet ze me niet allen aan mijn lot over , want ze draaide zich terug om om extreem te tongzoenen, en het sperma te delen.
Als alle restjes wegwaren zijn we gewoon in missionarishouding beginnen te neuken tot ik op mijn beurt haar schachtje vulde met mijn zaad. Genoegzaam zijn we nog een hele tijd naakt tegen elkaar aan blijven na genieten.
Toen ging terug de bel. Snel dook ik in mijn broek, en zijn deed gewoon haar korte rokje en wijde bloeze aan.
Het was haar zoon die op bezoek kwam samen met zijn nieuwe vriendin , een verpleegster.
De avond werd nog lang want al snel had ons verpleegstertje door dat er meer was gebeurd dan allen behangen.
Ik vertel deze exploten in een volgend verhaal.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners