Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Betrapt 2 - 15548 keer gelezen
Ik ben Ruben, een jongeman van 16 jaar. Ik studeer natuurwetenschappen in Mechelen 4de jaar. We waren met 14 in de klas, niet te veel of te weinig. Er waren maar enkele meisjes in de klas maar toch was er een mijn vriendin. Haar naam was Marina, haar ouders zijn afkomstig van de zuiderse landen maar zij is in Nederland geboren. Waarom ze naar Nederland gekomen zijn weet ze zelf ook niet. Maar dat boeit dus niet. Op een avond was ik alleen thuis. Ik was wat op mijn laptop bezig toen de bel ging. Ik ging opendoen en zag Marina voor mijn neus. Ik had haar zo laat niet verwacht en gaf haar een omhelzing. Ik nodigde haar uit binnen en zei dat ze mocht gaan zitten. "Wil je iets te drinken?", vroeg ik. "Ja graag, je weet het hé!". Daarmee bedoelde ze dat ik een cola licht moest halen voor haar. Ik begon te denken dat ik vanavond mijn slag maar is moest slaan om haar in bed te krijgen. Ik had al veel blogs, forums, verhalen gelezen en ik voelde dat ik er klaar voor was...mijn en haar ontmaagding. Ik kwam terug in de huiskamer met de drankjes. En zette mezelf wat "opener" En toen ik aan het flirten wou slaan..."Mijn pa moet naar Spanje voor zijn werk en ik moet mee." Ik was geschrokken en vroeg door mijn gestotter:"Wanneer vertrek je?" "Straks ik kwam eigenlijk gewoon afscheid nemen." "Maar het is niet voor eeuwig, mijn ouders zeggen dat we ongeveer 2maanden zullen weg zijn. En ik wil even nog contact houden met hotmail en webcam enzo." Ik was natuurlijk teleurgesteld maar wist dat ze er zelf niets aan kost doen. "En je school?" "Die haal ik wel in." Ze wou meteen afscheid nemen zodat het niet zwaar zou vallen, maar dat deed het toch. Na ze weg was heb ik 10minuten zitten staren en ging toen gewoon slapen.

De volgende dag heb ik me niet veel kunnen concentreren op school, er was een heel groot gemis in de klas, Marina. Maar ik keek wel uit naar de avond want ze zou al aangekomen zijn en hadden we afgesproken om te chatten. En na lange uren ging eindelijk de schoolbel en konden we naar huis. Thuis = meteen achter de computer en hotmail aanzetten. Na enkele minuten kwam ze online. Na wat gechat te hebben over het weer enzo wou ze op cam, ik stemde toe.Ik kom eindelijk alle moed verzamelen en zei haar dat ik de afgelopen avond eigenlijk onze ontmaagding wou verbreken omdat we alleen waren en wat hield ons eigenlijk tegen? Ik had meteen spijt want ik begon te blozen. Ze zei:"Ja eigenlijk fantaseer ik al lang over ons en..." Ik kon alleen maar verliefd kijken en zeggen dat ik van haar hield. Ik ging eten en zei had ook wat beter te doen dus zei ze dag en sloot af.

Die avond kwam ook mijn moeder terug van haar zakenreis. En begroette mijn met een zoen en ze vroeg hoe de dagen waren geweest. Ik legde dan heel de situatie uit en ze hed precies medelijden met me. Ik had natuurlijk het deel van de ontmaagding voor mezelf te houden. Omdat ik de laatste dagen wel bijna constant opgewonden was bekeek ik voor het eerst anders in mijn leven. Ze zag er veertig uit in plaats van vijftig, mooie rondingen en ik hoorde op mijn 10, 11jaar mijn ouders de liefde bedrijven en wauw zij kreunde nogal, dat zal ik nooit vergeten. Ze ze:"Niet zo dromen jongen straks val je nog in slaap!" Ik schoot weer wakker en zei beter op te letten tegen mezelf.

Ik ging weer even chatten met Marina op de cam. Alles vertellen over school en hoe het stadje was waar ze logeerde. Maar ze zei dat ze nog wat te doen had en haakte af. Maar om een reden(of expres)was haar cam nog aan. Ik wou het zeggen, tot ik zag dat ze dingen begon uit te spelen. En ze zat er in haar lingerie. En ze begon zichzelf te strelen...

Vervolg...

Reacties naar gewoon@hotmail.nl

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners