Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Betrapt door Mama - 32449 keer gelezen
Het was ondertussen twaalf uur en ik dacht dat iedereen nu wel zou slapen. Wij woonden in een klein oud huis, wat heel gehorig was, dus als ik mezelf wilde aftrekken, deed ik dit vaak pas heel laat, zodat niet de rest van de familie kon meegenieten.

Ik trok mijn boxershort naar beneden, gooide de deken aan de kant en pakte mijn telefoon erbij. Ik zocht een geil filmpje op en begon met aftrekken. Mijn pik was al lekker stijf en het voorvocht droop al over mijn eikel. Ik was net twee minuutjes bezig tot ik ineens dacht iets te horen. Stokstijf lag ik in mijn bed en ik durfde mij niet te bewegen. Was er toch nog iemand wakker of draaide iemand zich gewoon om? Ik lag denk ik zo twee minuten doodstil in mijn bed, maar het bleef stil en ik ging weer verder waar ik gebleven was.

In het filmpje werd een blonde meid door twee donkere mannen geneukt. Hmm heerlijk vond ik het altijd om die kleine lijfjes genomen te zien worden door een dikke donkere pik en nu waren het er zelfs twee tegelijk. Ik ging zo op in het filmpje en het aftrekken dat ik niet had gehoord dat er een deur open was gegaan. Ik schrok mij dan ook kapot toen het ineens mijn deur was die langzaam openging. Doordat het een oud huis was kraakte de deuren echter, dus ik was meteen weer bij kennis en zag mijn moeder in de deuropening staan! Shit betrapt!
Daar lag ik dan, in de ene hand mijn mobiel met de porno en in de andere hand mijn stijve pik. Ik was zo geschrokken dat ik niet eens mijn deken over mijn naakte lijf had getrokken en lag aan het bed genageld. Mijn moeder zei echter niks, maar keek mij met een rare blik aan. Was ze boos of net als mij geschrokken door wat ze zag? Het was in ieder geval een blik die ik nog nooit van haar had gezien. We bleven allebei denk ik zo tien seconden staan, zonder dat n van ons ook maar iets deed. Ze bleef mij aankijken en ik keek haar aan.

Ik dacht dat we allebei zo zouden blijven staan, maar mijn moeder deed na tien seconden iets wat ik nooit had verwacht. Haar handen gleden langs haar heupen onder haar nachthemdje en haar handen kwamen even later weer terug en hielden haar slip vast! Ze had een kanten stringetje aan en ik zag hoe ze deze op de grond liet vallen en nu mijn kamer in kwam. Ze deed zachtjes de deur dicht, zodat mijn zusje niet wakker zou worden. Zij sliep altijd echter diep, dus de kans dat zij wakker zou worden was bijna onbestaande.

Mijn moeder kwam nu dichterbij en kwam naast me staan. Ze bukte voorover en fluisterde in mijn oren: Zal ik je anders even helpen? Ik slikte, maar kreeg de kans niet om wat te zeggen. Het kon eigenlijk niet wat ze wilde gaan doen, maar ik was zo opgewonden dat ik mij niet wilde verzetten. Ze pakte mijn telefoon en keek even naar het filmpje en met een glimlach op haar gezicht legde ze deze vervolgens op mijn nachtkastje. Nog steeds had ik mijn pik vast, iets slapper door de schrik, maar mijn moeder pakte nu mijn hand beet en haalde deze van mijn pik af. Ze kroop naast mij op het bed en legde haar benen aan weerszijden van mijn lijf. Ze ging op mijn bovenbenen zitten, waardoor mijn pik net voor haar omhoog stond.

Ze pakte nu voor het eerst mijn pik beet en ik kon voelen dat haar vingers vochtig waren. Was dat wat ik had gehoord? Had ze zichzelf liggen vingeren voordat ze mijn kamer binnengekomen was, wetende dat ik mijzelf aan het aftrekken was? Ze liet haar hand over mijn eikel glijden en hierdoor kwam voorvocht op haar hand, welke ze over mijn hele pik verspreidde, waardoor haar handen heerlijk over mijn pik gleden. Het was o zo fout wat zich afspeelde, maar het was o zo spannend en lekker!

Ik raakte langzaam gewend aan de situatie en durfde zelf ook wat te doen. Mijn handen gingen naar voren en ik greep haar borsten door haar nachthemdje heen. Hmm wat voelden ze heerlijk. Mijn moeder was dan in de veertig, maar ze voelde zeker niet verkeerd. Ik speelde zo wat met haar borsten, waarvan haar stijve tepels voelbaar waren door de stof van haar hemdje, terwijl zij mij langzaam aftrok.
Mijn moeder liet mijn pik nu los en kroop naar voren. Ze pakte mijn pik beet en deze verdween onder haar nachthemdje. Direct voelde ik haar schaamlippen tegen mijn eikel en aan het glijden door haar lippen, kon ik voelen dat ook zij flink opgewonden was. Langzaam liet ze zich zakken op mijn pik en ik moest moeite doen om niet te kreunen. Veel seks hadden mijn ouders niet gehad en ze was zeker niet meer zo straks als de gemiddelde twintiger, maar ik kon toch de weerstand van haar kut voelen naarmate mijn pik dieper en dieper in haar verdween.

Ze liet zich helemaal zakken op mijn pik en begon daarna rustig mijn pik te berijden. Nu ze dichterbij zat, konden mijn handen onder haar nachthemdje en ik pakte haar blote borsten nu beet en liet haar stijve tepels tussen mijn vingers glijden en mijn moeder kreunde zachtjes goedkeurend. Ze pakte nu zelfs de rand van haar hemdje en trok hem langzaam omhoog, mij doen verlangen naar het zien van haar borsten. En daar waren ze dan. Twee prachtig hangende borsten. Ik kon nu vrij met haar borsten spelen en mijn moeder bereed mijn tegelijkertijd, God wat was dit heerlijk!

Niet veel later kwam mijn moeder klaar en ze moest echt moeite doen om niet luid te kreunen. Haar kutspieren spanden zich heerlijk strak om mijn pik en zelf ging ik dit ook niet lang meer volhouden. Ik fluisterde dat ik ging klaarkomen, niet wetende wat nu te doen, maar mijn moeder blies mij met verbazing weg door wat ze toen zei: Spuit maar lekker in mijn kut. Ik wist niet wat ik hoorde, mijn bloedeigen moeder zei gewoon dat ik mijn ballen in haar kut leeg mocht spuiten. De combinatie van haar orgasme, de spanning omdat we iets verboden deden, de spanning dat mijn zusje ons kon betrappen en dan haar foute geile reactie maakte dat ik klaarkwam en mijn zaad diep in haar kut spoot.

Na amper te zijn bijgekomen, begon mijn pik minder stijf te worden. Mijn moeder pakte snel een paar van mijn tissues en maakte haar kut schoon. Ik lag nog uit te hijgen op mijn bed en mijn pik lag nu plat op mijn buik. Mijn moeder stapte nu van mijn bed af en ging op haar knien en pakte mijn pik beet. Ze boog nu voorover en begon mijn pik schoon te likken! Haar lippen gleden langs mijn pik en mijn eikel verdween in haar mond. Alle restjes sperma en vocht likte ze gulzig weg, waarna mijn pik weer iets schoner was. Ik was dan net klaargekomen, maar doordat ze me aan het pijpen was, begon hij weer stijf te worden.

Mijn moeder zag dit en lachte zachtjes. Zo, wil je nu alweer? Bewaar dit maar voor volgende week, dan is je zusje een weekje weg. Ze gaf een knipoog en greep haar kleding en liep nu weer mijn kamer uit. Wat had ze zojuist gezegd? Zou dit meer worden dan iets eenmaligs? Mijn zusje was volgende week inderdaad zes dagen weg. Hmm ik keek er al naar uit...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners