Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Betrapt door mijn stiefzus - 32135 keer gelezen
Het was weer een dag waarop ik 'over-geil' was, ik stond om 6 uur op, maar jah, geen tijd om me af te trekken. Gelukkig was ik die middag vroeg uit en was ik om 1 uur al weer thuis, ik was alleen thuis met mijn stiefzus: een knappe meid van 19 met lang blond haar en een lekkere cup-D, haar naam is Kimmy, gek genoeg had ik nog nooit over haar gefantaseerd.
Ik ben zelf een redelijk knappe, al zeg ik het zelf, redelijk gespierde jongen van 16, mijn naam is Jonathan.
Ik zei haar gedag en ging naar mijn kamer, waar ik gelijk mijn deur achter mij sloot, ik pakte de wc-rol uit mijn kastje en trok mijn broek en boxer-short uit. Ik logde in op mijn computer en ging naar oops.nl voor wat geile tienerverhalen. Ik klikte een willekeurig verhaal aan en begon met mijn penis te spelen.Net toen ik daadwerkelijk begon met mijzelf af te trekken stormde mijn zus binnen. Van schrik verstijfd keek ik naar haar, terwijl ik haar mij met gapende mond aan zag kijken. Toen ze van de schrik was bekomen kwam plots de vraag: "Mag ik je pijpen?". Omdat ik eigenlijk geen reden zag waarom niet en ik nog steeds erg geil was stemde ik toe.
Ik draaide mijn bureaustoel richting haar en zij ging op haar knieŽn zitten. Ze pakte mijn penis vast en begon er zachtjes aan te trekken, toen hij weer helemaal stijf was begon ze met kleine likjes te geven. Ik was nog nooit gepijpt, had zelfs nog nooit met iemand gezoend, en dit was heerlijk. Al snel ging ze over naar het pijpen, ze sloot haar lippen om mijn eikel en schoof mijn penis langzaam naar binnen, en weer naar buiten. Ik was dan nog nooit gepijpt, maar ze leek toch wel een van de beste pijpers. "Heb je dit vaker gedaan toevallig?" vroeg ik, ze antwoordde met: "Nee, ik ben nooit verder gegaan dan zoenen." Ze pijpte steeds sneller, totdat ik zei dat ik klaar ging komen, ze haalde mijn penis uit haar mond en richtte deze op haar gezicht. Vier grote stralen sperma drupten over haar gezicht, langzaam verder druppend naar haar witte shirt.
Ze stond op, blijkbaar was zij ook heel geil geworden want ik zag haar stijve tepels door het, door mijn sperma doorschijnende, shirt heen, wat betekende dat ze ook geen bh aan had. Ze stelde me nog een vraag, alhoewel het meer als een eis klonk: "Wil je me beffen?". Nadenkend over hoe haar poes eruit zag, want die had ik vaak gezien als ik de badkamer in liep, had ik eigenlijk geen tijd om te antwoorden. Toen ik "Ja" zei lag ze al op mijn bed, haar slipje omlaag getrokken en haar rokje omhoog gevouwen. Ik knielde aan het uiteinde van mijn bed terwijl ze haar benen spreidde. Haar poes zag er nog mooier uit dan ik mij herinnerde, misschien kwam dat ook wel omdat ze nu heel erg nat was. Langzaam begon ik likjes te geven aan haar clitoris, al snel daarna ging ik over tot het likken van haar hele poes. Ze begon te kreunen, wat mij nog geiler maakte dan ik al was. Ik besloot om met mijn vinger over haar clitoris te wrijven en probeerde mijn tong haar poes binnen te wringen. Net toen mijn tong helemaal binnen was schreeuwde ze "Ik kom!", ik voelde haar spieren om mijn tong klemmen en haar heerlijk sappen liepen mijn mond binnen. Toen ik op wilde staan zei ze "Daar zit nog wat," wijzend naar haar bovenbenen. Ik snapte waar ze op doelde en likte al haar sappen op. Ze deed haar slipje weer omhoog en gaf me een tongzoen, ik had gelezen hoe je moest tongen, ook dat was heerlijk. "Was dat nou niet veel lekkerder dan die website?" besloot ze en ze liep mijn kamer uit.

Heel de tijd fantaserend over het prachtige lichaam van mijn stief zus en wat we die middag gedaan hadden was het al weer tijd om te eten. Mijn moeder riep ons voor het eten en ik en mijn stief zus troffen elkaar bovenaan de trap. Ik zag dat ze een ander shirtje aangetrokken had en ik zag bandjes van een bh lopen, ze zal nog wel stijve tepels hebben, dacht ik. Ze gaf me een kus op de mond, knipoogde naar me en liep de trap af. Tijdens het eten werd er, natuurlijk, niks over gezegd. Wel zat ze de hele tijd met mijn voeten te spelen, wat mij, gek genoeg, extreem opwond. Mijn stief zus vertrok wat eerder van tafel met het excuus dat ze nog wat voor school moest doen. Toen ik klaar was met eten ging ik ook naar boven, ik liep de trap op en deed mijn kamerdeur open.Daar lag ze, op mijn bed, met een prachtig roze lingerie-setje, mij aankijkend met een geile blik. Ik sloot de deur achter mij en ze kroop naar mij toe. Ze tilde mijn shirt op en trok deze uit, ze begon met een kus op mijn mond en ging steeds verder naar beneden. Toen kwam ze bij mijn broek aan, ook deze moest er aan geloven en al snel had ze deze losgeknoopt en haalde ze mijn, inmiddels al stijf geworden, penis uit mijn boxer-shot. Precies als die middag ervoor begon ze me te pijpen. Dit maal besloot ik niet te zeggen dat ik klaarkwam, omdat ik wilde weten wat ze zou doen als ik in haar mond klaar kwam. Ze bleek het kennelijk toch te merken want toen ik voelde dat ik klaar ging komen stopte ze met pijpen, maar ze hield mijn penis wel in haar mond. Ik spoot, deze keer, 3 stralen in haar mond, net iets te veel voor haar, want er druppelde een klein beetje uit. Ze haalde mijn penis uit haar mond en begon mijn sperma door te slikken, 2 slikken later trok ze me op het bed, ze draaide me om en ging bovenop me liggen.

Ze deed haar bh uit, gooide deze op de grond, en duwde haar borsten zonder waarschuwing ik mijn gezicht. Ik pakte ze met mijn handen vast terwijl ik haar tepels begon te likken. Ze pakte mijn handen vast en stuurde ze zo dat ik haar borsten begon te kneden. Wat ze niet non-verbaal duidelijk kon maken was het "Zuigen" van haar tepels, vandaar dat ze dit zei. Ik volgde haar instructies braaf en ze begon zachtjes te kreunen.
Ineens hoorden we een stem onderaan de trap schreeuwen "Wij gaan weg, we zijn er rond 3 uur weer, tot morgen!" om niet te veel vragen op te wekken schreeuwde alleen ik "Tot morgen" terug.
We besloten verder te gaan met waar we mee bezig waren, toen we de auto weg hoorden rijden begon ze met haar poes, eigenlijk haar slipje, langs mijn penis heen te schuiven. Kimmy kroop van me af en ging naast mijn bed staan, ze trok haar slipje uit. Ze kroop nu andersom terug, zo dat haar poes boven mijn mond uitkwam, en haar mond boven mijn penis. Ik begon haar weer te likken, het was nog lekkerder dan die middag. Al snel volgde ze mij en begon ze mij weer heerlijk te pijpen, ineens stopte ze. Ze draaide zich om en hing haar borsten boven mij terwijl ze me recht in mijn ogen aan keek. "Ben je nog maagd?" vroeg ze, ik zag geen reden om te liegen en gaf toe dat ik nog maagd was. "Zullen we elkaar ontmaagden?" was de vraag die er op volgde. Hier had ik de hele middag al over gefantaseerd, misschien iets te enthousiast, stemde ik toe. Ze hield mijn penis rechtop en mikte deze in haar poes, langzaam liet ze zich naar beneden zakken.
Totdat we allebei een soort knap voelden. Ze stond op en pakte mijn wc-rol, die nog op mijn tafel stond. Ik had nog niet door wat er gebeurd was, totdat ik een klein ringetje bloed op mijn penis zag: haar maagdenvlies. Ze veegde haar poes af en likte de rest van het bloed van mijn penis. Ze besloot, alsof er niks gebeurd was, weer bovenop mij te kruipen en schoof mijn penis naar binnen, nu liet ze zich wat sneller zakken. Toen mijn penis helemaal binnen was zei ze "Hij is zo lekker groot" wat volgde met een heerlijke tongzoen.
Toen ze stopte met tongen begon ze weer op en neer te bewegen, steeds sneller. Hiermee kwam ook het geile kreunen weer. Ik volgde haar borsten die heerlijk boven mij bungelden. Voordat ik het wist kwam ze klaar, ze stopte met bewegen en liet haar spieren mijn penis helemaal omklemmen, ik voelde haar sappen uit haar poes op mijn buik druppelen. Toen haar spieren ontspannen waren schoof ze mijn handen op haar heupen. Ik greep deze vast en begon haar op en neer te bewegen, dit steeds sneller. Het duurde niet lang voordat ook ik klaarkwam.Ze gaf me een heerlijke tongzoen en zei dat ze ging douchen, ik wachtte met geduld tot ze terugkwam. Toen ze terugkwam vroeg ze of ik naar haar kamer kwam, zij had tenslotte een tweepersoonsbed. Het leek me heerlijk om met haar te slapen, ja slapen, en ik besloot mijn boxer-short aan te doen en naar haar kamer te lopen. Op haar kamer aangekomen was zij al uitgekleed "Niet nu, maar later, maar dan zijn we er al klaar voor" zei ze, hierop besloot ik mijn boxer-short uit te trekken. Ik kroop in haar bed en zij volgde, ze drukte haar borsten tegen mij aan, zo vielen we in slaap.

Rond een uur of een werd ik wakker door een heerlijk, herkenbaar, gevoel. "Hij was al stijf, dus ik dacht: ik maak er maar gebruik van" was haar reactie op mijn wakker worden. "Vind ik niet erg hoor, draai je je richting mij?" was mijn vraag, eigenlijk meer een eis. Ze deed wat ik vroeg en haar poes verscheen boven mijn mond. Toen we allebei klaargekomen waren besloot ze op haar rug te gaan liggen, "Neuk me," smeekte ze. Ik ging achter haar zitten en ze klemde haar benen om mij heen. Ik pakte mijn penis vast en mikte deze in haar poes. Ik stootte een goed aantal keer naar binnen tot het moment dat ze klaarkwam, "Voordat ook jij klaarkomt, wil ik weer bovenop," natuurlijk had ik geen bezwaar hiertegen. Toen ook ik klaargekomen was ging ze plat op me liggen terwijl ze me extra lang tongde. Ze schoof van me af en we vielen in slaap, precies zoals de keer ervoor.

's Ochtends werd ik als eerste wakker, 'nu is het mijn beurt,' dacht ik. Ik besloot in haar borsten te kneden en begon er aan te zuigen. Ze werd bijna meteen wakker en begon al gelijk geil te kreunen. Ik besloot haar te tongen terwijl ik met een hand over haar poes wreef, haar reactie hierop was mijn penis vastpakken, en ze begon hier aan te trekken. Toen haar poes nat was besloot ik voor hetzelfde standje te gaan als de nacht ervoor. Ik liet haar haar benen om mij heen klemmen waarop ik mijn penis naar binnen stootte. Deze keer kwamen we allebei tegelijk klaar.

Nu wilden we douchen, puur om schoon te worden, alhoewel de geile gedachten er ook zeker achter zaten. We wisten dat Kimmy's vader altijd vroeg weg was, 2 uur daarvoor zou hij al vertrokken zijn. We gokten erop dat mijn moeder zoals altijd uitsliep en we liepen samen naar de badkamer. Ons uitkleden hoefden we niet meer, dus de douche ging gelijk aan. Kimmy ging onder de douche staan terwijl ik op mijn knieŽn ging. "Lik jij hem even helemaal schoon?" vroeg ze met een geile stem. Toen ik haar, zo hadden we besloten, goed had schoongelikt ging ik tegen aan staan, ik voelde mijn stijve penis langs haar poes gaan. Ik begon haar te zoenen, weer een heerlijk lange tongzoen werd dit. Ineens stopte ze, ze ging op de rand van het bad zitten en spreidde haar benen terwijl ze naar mijn penis knikte. Ik snapte precies wat ze bedoelde en pakte haar bij haar rug, ik mikte, deze keer met hulp van haar hand, mijn penis naar binnen en begon haar te neuken. We moesten er aan denken dat mijn moeder nog thuis was dus besloten we niet te hard te neuken. Als gevolg had dit dat we erg lang neukten, maar dit vonden we allebei niet erg. Toen we allebei klaargekomen waren moest ik Kimmy weer schoon likken, met plezier. Toen ze schoon was ging de douche uit en droogden we elkaar af. Voordat we de badkamer verlieten gaven we elkaar nog snel een tongzoen.

Tot onze schrik stond daar mijn moeder "Dachten jullie dat ik jullie niet had gehoord? Of dat ik jullie niet had zien liggen vannacht?" lachte ze. "Mij maakt het niet uit hoor, maar laat het papa maar niet weten." Opgelucht dat mijn moeder zo gemakkelijk was, maar toch nog geschrokken gingen we bovenaan de trap uit elkaar met een simpele kus op de mond.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners