Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bewijs - 19888 keer gelezen

‘Ha mam, daar ben ik weer.’
‘Was het leuk bij Gerard?’
‘Ja super, we hebben de hele avond gegamed, vandaar dat het ook al zo laat geworden is.’
Paula keek met genoegen naar Freddy. Wat was die jongen altijd heerlijk opgeruimd, op slag was haar enigszins neerslachtige stemming van de avond opgelost.
‘Hé knul, zal ik je nog wat te drinken inschenken?’
‘Nee laat maar, ik ben van binnen al helemaal opgelost van alle cola…’
‘Zeg, ik ga zo naar bed, ik ben moe. Ga jij nu ook zo, want je moet er morgen op tijd uit.’
‘Ja, maar ik wil nog even een dvd’tje bekijken dat Gerard gedownload heeft. Duurt ongeveer een half uur.’
‘Zou je dat dan beneden op de computer willen doen? Dan hoor ik er tenminste niks van.’
‘Okay,’ zei Freddy, en hij dacht: dat komt uitstekend uit…
Zijn moeder maakte aanstalten hem een nachtzoen te geven. Ze omhelsden elkaar, Paula moest haar gezicht al echt naar hem op steken, en ze zoenden elkaar met wederzijdse genegenheid.
‘Welterusten!’

Terwijl zijn moeder naar boven ging, startte Freddy de computer op. Hij hoorde de badkamerdeur, de slaapkamerdeur, … Zo, het rijk alleen.
Gerard had hem aan het eind van de avond stilletjes een dvd toegestopt: ‘Moet je echt even kijken, maar wel als je voldoende privacy hebt. Het is een ongelofelijk geinige seksfilm, Nederlands. Een wetenschappelijk experiment, haha!’
Hij deed de dvd in het laatje en even later kwam de titel in beeld: Q.E.D. in vette witte letters op een zwarte achtergrond. Vervolgens draaiden de letters naar boven en kwam er tekst op het beeld:
Q.E.D.
Quod erat demonstrandum, Wat bewezen moest worden.
Ook: Quite Easily Done, Behoorlijk eenvoudig gedaan.
De eerste betekenis kende Freddy wel van zijn wiskundeleraar in atheneum-5. De tweede was nieuw voor hem.
Op de achtergrond klonk heel rustige gitaarmuziek. Er kwam een vrouw van een jaar of veertig in beeld, in een dun ochtendgewaad, in een keuken. Het gewaad hing open en eronder zag je haar blote borsten, ze had een minuscuul slipje aan. Ze zag er beslist appetijtelijk uit. Ze had haar hand in het slipje gestoken en stond tegen het aanrecht zichzelf waarschijnlijk te vingeren. Een jongen van een jaar of zeventien kwam de keuken inlopen, op zijn shorts na bloot. De moeder (?) haalde volkomen rustig haar hand uit het slipje. Ze vroeg in het Nederlands:
‘Lekker geslapen?’
‘Heerlijk, lekker zo’n lange nacht. Ik heb trek trouwens.’
‘Ik heb een eitje voor jullie gekookt. Wil je dat?’
‘Graag,’ antwoordde de jongen.
‘Ja, jij wilt altijd wel een eitje. Pas maar op, eieren zijn potentiestimulerend… Haha.’
‘Ach, ze zeggen zoveel. Hoe weten ze dat? Kunnen ze dat bewijzen?’
‘Ik wel.’ Ze keek de jongen met een beslist gezicht aan. ‘Geef dat ei eens terug…’
De jongen gaf het ei aan haar. Ze legde het even op tafel, deed haar slipje uit, bewoog even met het ei door haar kaalgeschoren kut, die duidelijk in beeld was, en drukte het ei toen naar binnen. Op een volkomen gewone toon zei ze vervolgens: ‘Nu jij…’
‘Tjezus, mam, wat ben jij toch altijd apart. Dat ei wil ik toch echt hebben, hoor…’
‘Dat was ook de bedoeling.’
De jongen legde zijn hand voorzichtig op haar venusheuvel en wreef zachtjes rond.
‘Je bent hartstikke nat!’
‘Hm-m, da’s nog van papa, denk ik, voor we uit bed gingen hebben we nog uh …’
De jongen stak zijn vingers in haar kut en probeerde het ei te voelen.
‘Hoe krijg ik dat er in vredesnaam uit?’
‘Tja, verzin een list.’
De jongen knielde voor zijn moeder neer en zette zijn mond op haar kut. Zoende, likte, zoog, zeg het maar.
Freddy keek zijn ogen uit. Allemachtig, wat een vertoning! In het gezin kenden ze kennelijk geen schaamte voor elkaar. Een moeder die waar haar zoon bij is een ei in haar kut stopt, een zoon die het zaad van zijn vader uit haar kut likt. Hij werd er hartstikke geil van en deed zijn broek open. Hij bevrijdde zijn inmiddels stijve lul uit zijn knellingen en begon hem te masseren.
De jongen in de film had inmiddels zijn mond rond op de kut van zijn moeder gezet en begon heftig te zuigen. De moeder zei een paar keer ‘oh lekker’ maar gelukkig werd er niet de hele tijd gesteund en gekreund. De moeder stond tegen de leuning van een stoel geleund, je hoorde een enkele keer dat de stoel wat verschoof. Je hoorde verder alleen de gitaarmuziek en wat ze tegen elkaar zeiden op rustige toon. Dat kwam Freddy goed uit, dan hoefde hij niet bang te zijn dat zíjn moeder al te opvallende geluiden hoorde.
Terwijl de jongen zoog, bracht zijn moeder haar hand naar de enorme bobbel in zijn shorts. Ze begon zijn lul te masseren door de stof heen. Na een seconde of twintig werkte ze hem zijn shorts uit en trok ze zijn behoorlijk forse lul af. Tjee, je zult zó’n lul hebben, dacht Freddy, én zo’n moeder…
Ja hoor, op een gegeven ogenblik kwam het ei naar buiten. De jongen hield het triomfantelijk omhoog, legde het daarna op de tafel. Vervolgens draaide hij zich weer naar zijn moeder.
‘Draai je eens om,’ zei hij rustig, ‘dan neem ik je van achteraf. Dat heb je wel verdiend.’
Zij ging inderdaad met haar kont naar hem toe, voorover gebogen staan. De jongen haalde zijn lul een paar keer door haar natte snee en drong toen in een paar stoten diep naar binnen. Zo bleven ze een heel tijdje in beeld, neukend.
Freddy bewoog zijn hand in hun tempo langs zijn stijve lul.
De jongen hield zijn onderlijf opeens stil, zijn lul voor een derde deel nog in de kut. Je zag zijn lul pulseren. Hij spoot zijn zaad in haar kut! Niet te geloven dacht Freddy, een zoon die zijn moeder volspuit…

‘Prachtig, dat heb je knap gedaan, joh. Daar ben ik ook hartstikke geil van geworden. Ik pak haar ook nog een keer. Hier, neem jij de camera over?’
Verrek! Freddy bedacht ineens dat er dus iemand was die het filmde. Natuurlijk, dat kon je weten, maar hij had zich die derde nooit gerealiseerd. Je zag de jongen op de camera aflopen, hem aannemen, en daar kwam een man in beeld, bezig zijn shorts naar beneden te stropen. Hij had een knaap van een lul voor zich uit steken, nog heel wat forser dan die van zijn zoon (?). Hij liep naar de vrouw, streelde haar lichaam. Zijn handen kwamen bij haar billen uit. Hij trok die naar opzij, zodat je haar kut goed zag. Er droop romig sap uit. De man dipte zijn blote eikel in de room en duwde die voorzichtig naar binnen, steeds een dot totdat de room op was. Hij drong met zijn lul bij de vrouw naar binnen, heel beheerst en rustig. Als hij hem terugtrok, zag je een film van zaad om zijn bruinige staaf.
‘We nemen nog een beurt, meid,’ zei de man, inderdaad de vader dus.
Alsof de gitaarmuziek al klonk bij de opname, zo rustig op de maat neukte de man de vrouw. Freddy was inmiddels bloedgeil, hij kon zijn kwakkie bijna niet meer inhouden. Een paar seconden later spoot hij over de computertafel naast het toetsenbord. Grappig genoeg kwam de man ook direct klaar. Je zag dat hij een keer of vier spoot. Steeds trok hij zijn lul ietsje meer naar buiten, zodat de vierde straal tegen de kut aan spoot. Hij stapte achteruit en verdween uit beeld. Je zag alleen nog de kut van de vrouw, druipend van glanzend sperma. Er gulpte ook nog een hele kwak sperma naar buiten, en nog een. En vervolgens kwamen heel langzaam die drie grote letters door het beeld opzetten: Q.E.D. Tja, de stelling was zo inderdaad wel bewezen, tenminste voor dít ei! Maar eenvoudig?
Freddy veegde zijn lul en de computertafel schoon met keukenpapier, sloot de computer af, en ging naar boven. Het tintelde helemaal in zijn hoofd en in zijn lijf van de weggevloeide geile spanning. Allemachtig wat een geile film, en wat was hij intens klaargekomen. Je zult zo’n moeder hebben… Hij sms’te nog even aan Gerard ‘werkelijk te gek, ben fully empty ?’.
Geil fantaserend viel hij een kwartiertje later in slaap.

Pas toen Freddy tegen de avond naar huis fietste van zijn zaterdagse bijbaan, schoot hem opeens te binnen: ojee, ik heb die dvd niet meer uit het laatje gehaald! De schrik sloeg hem om het hart. Toen hij de keuken en vervolgens de kamer binnenkwam, was zijn moeder er gelukkig niet. Met een koortsachtig gevoel liep hij onmiddellijk naar de computer en startte die op. Zo snel het kon, opende hij het dvd-laatje. Leeg! Hij voelde hoe zijn kop in brand vloog.
‘Zocht je deze?’ vroeg zijn moeder, die de kamer binnenliep. Ze stak de dvd in het hoesje omhoog. Freddy bleef sprakeloos. Hij was het liefst door de grond gezakt.
‘Was jij van plan om vanavond nog uit te gaan?’
Hij schudde zijn hoofd. ‘Nee, Gerard gaat ook niet,’ fluisterde hij.
‘Dat komt dan mooi uit, want ik denk dat wij vanavond eens een goed gesprek moeten hebben, Freddy. Volgens mij zijn er dingen in de werkelijkheid die jou helemaal ontgaan. Jouw lijf en fantasie zijn verder dan jouw begrip en jouw inlevingsvermogen in andere mensen, met name vrouwen. Denk ik. Voor het goede begrip: ik ben absoluut niet boos, maar ik ben wel verdrietig. Hoe dat zit, zal ik je vanavond vertellen.’
‘Ik wou nu maar even onder de douche gaan.’
‘Ik heb een ander voorstel. Haal even een grote pizza bij de Italiaan om de hoek, dan gaan we eerst eten. Daar ben ik aan toe. En dan kun je vanavond wel douchen.’
Hij was liever éérst gaan douchen, maar Freddy had niet het lef om tegen te sputteren. Hij liep naar buiten.

Hij was volkomen verrast toen hij een klein half uurtje later thuis kwam. Zijn moeder had de tafel feestelijk gedekt, echte servetten, twee brandende kaarsen op tafel, er stonden wijnglazen en ze had een fles rode wijn geopend. Hij stuntelde wat met de doos in zijn handen. Zijn moeder nam de doos over, sneed de pizza in tweeën en legde de helften op hun borden. Ze pakte Freddy bij zijn schouders, keek hem met een intense blik aan, gaf hem een zoen en zei: ‘Ga zitten, mijnheer…, ik schenk ons een glas wijn in.’
Ze zaten aan tafel, zwijgend, sneden hun pizza aan en namen de eerste happen. Zijn moeder hief het glas: ‘Ik hoop dat we een heel goed gesprek hebben, en ik hoop dat jouw ogen opengaan voor zaken waarvan ik al een hele tijd hoopte dat ik ze eens met je aan kon snijden. Proost!’ Ze klonken hun glazen tegen elkaar, namen een slok, en hieven het glas nog even naar elkaar. Freddy begreep er niets van, het was alsof hij in een surrealistische film zat. Het duurde even voor hij weer hoorde dat zijn moeder het weer tegen hem had.
‘… dus ik zet de computer aan, start er opeens automatisch een film op. Ik zal eerlijk zijn, ik heb hem helemaal uitgekeken. Ik wist niet wat ik zag… Ik neem aan dat jij hem gisteravond ook helemaal hebt bekeken?’
Hij knikte, maar was niet in staat met woorden te antwoorden.
‘Freddy, luister goed, ik stel je een vraag waar ik absoluut antwoord op wil hebben.’ Stilte.
‘Wat voor gevoelens riep die film bij jou op?’ Stilte, hele lange stilte.
‘Freddy, alsjeblieft, vertel het mij.’
Hij hield het niet meer uit en begon te huilen. Snotterend zei hij: ‘Mam, ik kan het niet. Ik voel me zo rot.’
‘Maar niet van die film dan toch…’ Stilte.
‘Nou goed, ik stel je een aantal ja-nee-vragen, en jij knikt of schudt. Maar één ding: ik wil de waarheid en niets dan de waarheid. Okay?’
Freddy veegde met zijn servet zijn ogen droog, snoot zijn neus, en knikte.
‘Ja maar hier wil ik gewoon ja of nee. Jij antwoordt naar waarheid, afgesproken?’
‘Ja mam.’
‘Zit je goed in je vel?’ Knik.
‘Heb je al eens seks gehad met een meisje, en dan bedoel ik echt neuken?’ Schud.
‘Trek je je wel eens af?’ Knik.
‘Vaak?’ Schouderophalen. ‘Dagelijks?’ Knik.
‘Weet je dat ik dat nog nooit gemerkt heb? Je houdt dat goed uit het zicht voor mij. Denk je dat ik er boos om zou worden?’ Schud.
‘Heb je je gisteravond bij die film ook afgetrokken?’ Geen reactie. ‘Nou, ik vond anders een hele prop verfrommeld keukenpapier, dus zullen we maar ja zeggen?’ Knik.
‘Freddy, eerlijk antwoord hè? Jij dacht gisteravond: zo’n moeder wou ik ook wel…’
Geen reactie, hij keek naar de pizza, naar de grond, naar niks.
‘Nee, deze vraag gaat te ver. Je hoeft niet te antwoorden. Laten we eerst onze pizza opeten.’
Freddy at, maar proefde niets.
‘Drink nog wat wijn.’
Hij werd warm van de wijn.
‘Freddy, echt, ik hou van je. Hou op je te schamen, belangstelling voor zo’n filmpje is volkomen normaal. Ik eh, Freddy, ik wil eh, ik wil een heel andere kant op dan je denkt. Ik bén niet boos.’De pizza was op, ze dronken de fles helemaal leeg.
‘We gaan zo ijs eten. Ik heb een viënnetta gekocht, omdat je daar zo gek op bent. Met vragen stellen blijk ik niet zo ver te komen. Ik ga je wat vertéllen, Fred.’
‘Mam, ik had de dvd er natuurlijk uit moeten halen, dan had ik je niet in verelegenheid gebracht. Sorry. En ik zal ook nog eerlijk antwoord geven op die moeilijke vraag: ja, ik dacht inderdaad: zo’n moeder wou ik ook wel. Idiote gedachte, maar ik heb het wel gedacht, en ik heb er in bed ook nog over gefantaseerd.’
‘En, was het lekker?’’
Hij schoot in de lach. ‘Ja, best wel.’
‘Fred, toen ik naar het filmpje keek, heb ik er gewoon van genoten. Het is een idioot filmpje, natuurlijk, maar hij is wel leuk, toch?’ Knik. ‘En ik dacht: ik wou wel dat mijn zoon dat bij mij deed. Idiote gedachte, maar ik heb het wel gedacht en ik heb er de hele dag ook nog over gefantaseerd?’
‘En, was het lekker?’ Ze schoten samen in de lach.
‘Fred, je neukt als de beste. Maar nu serieus, ik ben vaak verdrietig. Papa is zo vaak van huis en vaak zo lang. Heel lang heb ik het verdrongen, maar ik verlang soms zó naar seks. Dat, ik heb wel eens gedacht: ik zoek er iemand bij. Ik denk zelfs dat je vader dat helemaal niet zo erg zou vinden. Misschien neukt hij ook wel eens met anderen daar in Amerika. het zou me niet verbazen, en ik zou het ook niet erg vinden. Alleen je haalt er zo’n boel gedoe mee in huis, met een minnaar. Maar sinds ongeveer een jaar word ik me steeds bewuster dat jij intussen bent uitgegroeid tot een mán. Je lijkt veel op je vader zoals hij was in de tijd dat we elkaar leerden kennen. En je bent altijd zo opgeruimd en levenslustig. Ik heb al wel honderd keer ’s morgens in bed gelegen en gedacht: nu wou ik dat Freddy bij me kwam en bij me in bed ging liggen en me streelde. En me misschien befte en me neukte en dat ik hém zou strelen en pijpen. Ik realiseer me donders goed dat niemand het zou begrijpen, dat iedereen het zou afwijzen. Het hoort niet. Maar ik dénk het wel, Fred, en ik verlang er ook zo vaak naar…’
Het duizelde Fred. Er viel een lange stilte. Paula zei niets, haalde het ijs. Ze aten het in stilte op. Ze keken elkaar aan.
‘Wat denk je nu Fred? Mijn moeder is gek? Of denk je nog steeds dat je ook wel zo’n moeder wou hebben?’
‘Mam, bedoel je echt dat je wilt dat ik met je naar bed ga, dat ik eh, dat ik jou eh…’
‘… zou neuken? Ja Fred, maar niet alleen neuken. Gewoon alles: strelen, lijfelijke aandacht geven, van me genieten, zoenen, diep in me spuiten, me liefhebben, bewijzen dat ik een vróuw ben…’
‘… en ik een man.’
‘Precies. Daarom wou ik dat je je nog niet douchte. Ik wil samen met jou douchen. Daarom wou ik dat je vanavond niet uitging. Ik wil een date met jou.’
Hij stond op, omhelsde zijn moeder. Ze zoenden elkaar heftig.
‘Kom op, ik wil met je douchen…’

Ze waren beiden zenuwachtig, maar ook zo geil dat ze als uit drift handelden. Ze kleedden elkaar en zichzelf uit, keken naar elkaars lichaam, zoenden, streelden. Paula’s kutje was glad geschoren. Fred legde zijn hand op haar venusheuvel zoals de jongen in de film deed. Hij wreef, voelde met zijn vinger in haar spleet. Nat, kletsnat, maar deze keer niet van een vader die haar al volgespoten had… Paula gaf hem fluisterend aanwijzingen: ‘Ja zo, lekker, zet je duim maar hier, oh Fred, ja ietsje zachter, zo ja, lekker, ietsje langzamer…’ Ze liet de lul van Fred, die ze zachtjes aan het aftrekken was, los en gaf zich over aan de intieme massage. Ze kwam klaar en wilde tegelijkertijd méér. De jongen deed zijn uiterste best, het was zo aandoenlijk. Ze ging door de knieën en omvatte zijn forse adolescentenknots, ze nam de eikel in de mond en zoog, bewoog al zuigend haar mond op en neer om de lul. De jongen kreunde en spoot en spoot en spoot. Ze ging weer rechtop staan en zoende hem met haar plakkerige mond. ‘Oh jongen, bewijs me dat je mán bent.’
Ze liep naar de douchecabine en zette het water aan, regelde de temperatuur. Ze douchten, wasten elkaar, zoenden. Ze waste zijn lul, de staaf, de eikel en voorhuid, waste zijn zak en zijn bilnaad, drong met haar zepige middelvinger in zijn aars. Hij waste haar rug, haar borsten, haarbuik, haar benen, haar voeten, weer haar benen, haar billen, bilnaad, aars, de binnenzijden van haar dijen en tenslotte haar kut. Toen nam hij de douchekop uit de houder en spoelde haar helemaal af. Zij deed de douche uit, en ze zoenden elkaar weer heftig. Ze nam hem bij de hand en trok hem mee naar haar slaapkamer. De dekbedden waren helemaal achterover geslagen, ze vlijden zich nat en wel op het verschoonde bed, het rook heerlijk fris.
Paula rook fris, Fred…
Telkens weer streek Fred met zijn handen langs de borsten van zijn moeder, genoot van de warme massa in zijn handen, hij sabbelde op haar tepels, hij zoende haar buik, haar kut. Als een dolzinnige dar peurde hij sappen uit de bloem van haar kut.
‘Kom in me, Fred, steek me diep, spuit me vol.’
Hij positioneerde zich tussen haar benen, keek zijn moeder aan en zei bijna plechtig: ‘Ik ben je zoon Fred, jij bent mijn moeder Paula, ik draag mijn maagdelijkheid aan jou op, bewijs me dat je vróuw bent’
Paula leidde zijn lul naar haar kut, en hij drong bij haar binnen, neukte haar alsof hij dit talloze malen eerder had gedaan zo vanzelfsprekend. Hij verwonderde zich dat het zo lang duurde voor hij klaar kwam. Het was een heerlijk gevoel, maar de climax bleef uit. Heerlijk, zo wou hij wel uren doorgaan, het voelde ook alsof hij uren op en neer gleed in die wonderzachte vagina…
Paula genoot, genoot van de onstuimigheid die in hen beiden losgekomen was, van het geile glijden van Freds harde staaf in haar natte kut. Er kwam een warme gloed in haar op en zomaar vanuit het schijnbare niets overweldigde een tsunami van gevoelens haar lichaam, haar geest. Haar kut gloeide binnenin helemaal op. Dat voelde Fred en hij bereikte zijn maximum, trillend spoot zijn lul drie keer een krachtige straal. En ineens verzachtten ze beiden, lagen innig bevredigd en tevreden, roerloos tegen elkaar. Hun hijgen stierf langzaam weg. Fred was zo gelukkig, dat hij niet voelde hoe zijn tranen langs de hals van zijn moeder lekten. Paula was zo gelukkig, dat ze dat lieve lichaam op haar wel in zich had willen opnemen.
Ze gleden van elkaar af. Paula trok de dekbedden over hen heen. Ze sloegen de armen om elkaar heen en keken elkaar aan, gaven elkaar zachte kusjes.
Zoon-man, moeder-vrouw, Q.E.D.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners