Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Billenkoek 2 - 13119 keer gelezen
In de weken, volgende op de laatste billenkoek volgde Chris de mailwisseling tussen zijn dochter en haar vriendin. Zoë schreef dat ze express haar slipje uit had gelaten en hoe haar vader had gereageerd. Ook las hij dat haar gekreun niet de bedoeling was geweest. Ze had het niet willen laten merken aan haar vader, maar had haar genot niet kunnen onderdrukken. Ze bekende aan Fleur dat ze opgewonden was geraakt door de slagen op haar blote billen en dat de strelingen die daarop volgden hemels waren geweest. En haar vader was ook opgewonden geweest. Dit keer wist ze het zeker, ze had hem voelen groeien. Fleur vond het allemaal wel een beetje vreemd, maar ook wel grappig. Op vrijdag mailde Zoë dat ze van plan was om zich dat weekend express niet aan de regels te houden, zodat ze weer straf zou krijgen.

Chris bedacht zich hoe hij zijn dochter zou straffen, nu hij wist dat ze doelbewust ongehoorzaam aan hem zou zijn. Als ze hem zo openlijk wilde uitdagen, dan zou haar eens goed de les lezen. Toen hij die zaterdagmiddag in de tuin aan het werk was, kreeg hij een idee. Met een lach om zijn mond bereidde hij de straf van zijn dochter voor.

Die zondagavond liep Chris naar de kamer van zijn dochter. Ze verwachtte hem, aangezien ze zich slecht had gedragen. Tot haar verbazing kreeg ze echter geen straf. Niet direct tenminste. Haar vader gaf haar te horen dat haar gedrag ontoelaatbaar was en zei dat ze de volgende avond, maandagavond, om acht uur haar straf zou krijgen. Ze vroeg zich af wat hij van plan was, maar er zat weinig anders op dan afwachten.En zo kwam het dat Zoë maandagavond zenuwachtig zat te wachten in haar kamer. Haar moeder was bridgen en haar zusje had volleybaltraining. Ze was alleen thuis met haar vader en ze vermoedde dat dit geen toeval was. Stipt om acht uur kwam haar vader haar kamer binnen. Hij keek streng en had een tas bij zich.
“Opstaan,” zei hij kortaf.
Ze schrok van zijn toon en gehoorzaamde direct.
“Deze keer gaan we het wat anders aanpakken. Mijn huidige aanpak schijnt niet genoeg te helpen, want je blijft ongehoorzaam. Blijkbaar is billenkoek geen goede straf. Dus kom maar eens hier.”
Zoë liep naar haar vader, die een stuk touw uit zijn tas pakte. Hij ging achter haar staan en bond haar polsen vast achter haar rug. Chris zag de borst van haar dochter hevig op en neer gaan. Ze was duidelijk overrompeld door deze onverwachte wending en nu was ze zenuwachtig. Toen hij de handen van zijn dochter achter haar rug gekneveld had, pakte hij haar vast en nam haar mee naar beneden. In de woonkamer, waar de gordijnen dicht waren, bracht hij haar naar de eettafel. Daar boog hij haar voorover, zodat ze met haar bovenlijf op de tafel lag. Hij ging achter haar staan, tilde haar rokje op en zag dat ze dit keer wel een slipje droeg. Hij trok het met een ruk naar beneden en zei: “Deze keer kom je er niet zo makkelijk af, jonge dame. Ik heb je gezegd dat ik je ongehoorzaamheid meer dan zat ben en vanavond zul je merken wat er gebeurt als je je niet aan de regels houdt.”
“Alsjeblieft, pap. Ik zal het niet weer doen,” begon Zoë te smeken. Ze was bang voor wat hij met haar zou doen.
“Dat is ook precies de bedoeling. Maar dat betekent niet dat je je straf zult ontlopen.”

Eerder die avond had Chris iets klaargelegd, boven op de boekenkast en nu haalde hij het tevoorschijn. Het was een dunne stok van bamboe. Eentje die hij normaal gebruikte in de tuin om planten aan op te binden. Hij was ongeveer een meter lang. Hiermee liep hij naar Zoë, die nog steeds voorovergebogen over de tafel stond.

Met een zwiep liet hij de bamboe stengel neerkomen op de billen van zijn vijftienjarige dochter. Het meisje gaf een schreeuw van pijn, alhoewel hij relatief zacht had geslagen. Hij gaf haar nog een slag en bekeek goedkeurend haar billen, waar nu twee rode strepen onder elkaar verschenen. Terwijl hij haar nog een paar slagen gaf, vertelde hij zijn dochter opnieuw dat de zachte maatregelen over waren. Ongehoorzaamheid zou vanaf nu met lijfstraffen worden afgestraft en hij verlangde van haar dat ze gehoorzaam was aan haar ouders.

Tussen de slagen door aaide hij zachtjes over de heerlijke billen van zijn dochter. Net als vorige keer kon ze een kleine kerm van genot niet onderdrukken. Door de positie waarin ze stond kon hij nu niet alleen haar billen zien, maar keek hij ook recht tegen haar kutje aan tussen haar benen. Op deze manier had hij zijn tienerdochter nog nooit bekeken. Maar het wond hem behoorlijk op en hij liep dan ook met een keiharde lul in zijn broek rond. Na verloop van tijd zag hij dat hij niet de enige was die opgewonden was. De schaamlippen van zijn dochter werden rood en zwollen op, waardoor ze uit elkaar gingen staan. Er begonnen zich hele stoute gedachten te vormen in het hoofd van Chris.Toen hij dacht dat ze genoeg slaag had gehad, wreef hij uitgebreid over haar getergde billen. Terwijl hij dit deed zakte zijn hand steeds wat lager af en al snel beroerden zijn vingertoppen over de buitenkant van haar warme lippen. Zoë kreunde harder dan daarvoor. Zijn vingers gleden nog wat lager en gleden over het zachte vlees van haar poesje. Chris kon nauwelijks geloven dat hij met het kutje van zijn bloedeigen dochter stond te spelen. Maar ze scheen er geen bezwaar tegen te hebben en hij vond het supergeil, dus waarom zou hij stoppen? Hij confronteerde haar met zijn vingers, die besmeurd waren met haar geil.
“Vind je het zo opwindend, schat? Je bent drijfnat.”
“Gaat je niks aan,” bitste ze terug.
“Oh, dus je wilt het niet toegeven. Dat is je goed recht. Maar je lichaam spreek boekdelen.”
Chris stak zijn hand weer tussen haar benen en wreef met zijn middelvinger over haar klitje. Daarna liet hij zijn vinger bij haar naar binnen glijden en gleed een paar keer heen en weer. Zoë genoot hoorbaar.
“Vervelend, hè, als je je gevoelens niet kunt onderdrukken? Wil je nu nog steeds beweren dat je hier niet opgewonden van raakt?”
“Ik zei helemaal niet dat ik niet opgewonden raak. Ik zei dat het je niks aan gaat. En aan die bobbel in je broek te zien, vind jij het ook wel geil om zo met je dochter te spelen, ouwe pervert.”
“Pas op je woorden, jonge dame,” zei Chris streng en gaf haar een harde klap op haar getergde billen. “Ik ben wel je vader.”

Vervolgens begon hij weer over haar klitje te wrijven. Het duurde niet lang voor Zoë luidkeels begon te kermen. Chris had niet verwacht dat dit de uitkomst zou zijn van zijn nieuwe strafmethode, maar hij vond het te leuk om te stoppen. Zijn ervaren vingers bleven haar kutje bevredigen en binnen vijf minuten bereikte zijn dochter luidkermend haar hoogtepunt.

Hijgend stond ze over de tafel gebogen. Hij liet haar wat bijkomen en toen dit het geval was trok Chris haar overeind en maakte haar polsen los.
“En ga nu je huiswerk maar doen,” zei hij en keek haar na, terwijl ze de trap opliep.

‘Hij heeft me gewoon met een stok geslagen!’ schreef Zoë haar beste vriendin in de email die Chris later die week zat te lezen. Chris schrok, hij was toch niet te ver gegaan? Maar gelukkig vertelde zijn dochter ook wat er aan het eind was gebeurd. Ze was nog nooit zo snel klaargekomen, zei ze. Het was allemaal behoorlijk verwarrend. Ze had zich klaar laten vingeren door haar vader, was ze wel normaal? Wie wordt er nou geil van zo’n afstraffing? Fleur toonde zich begripvol en verzekerde haar vriendin dat er heel veel vrouwen zijn die daar op kicken. Niet eens zozeer op de pijn, maar op de machtsspelletje, de dominantie. Zelf bekende ze dat ze zich ook wel eens vast liet binden door haar vriendje. Toen ze gemerkt had dat ze daar opgewonden van raakte, had ze er wat over gelezen op internet, vandaar dat ze er nu wel wat van af wist. Het feit dat het haar vader was die dit met haar deed was natuurlijk wel ongebruikelijk, maar als Zoë er zelf in toestemde, wat was dan het probleem? Ze was tenslotte zelf begonnen haar vader uit te dagen, door de keer ervoor haar slipje uit te laten.

De meiden schreven pagina’s vol aan elkaar over dit onderwerp, niet wetende dat Chris alles kon lezen. Hij was blij dat de meiden het vooral als iets spannends zagen. Want zelf vond hij het ook erg spannend allemaal. Hij besloot weer een stapje verder te gaan en schreef zijn dochter de volgende email.

Lieve Zoë,

Ik hoop dat afgelopen maandag een duidelijke les voor je is geweest. Je ongehoorzaamheid zal ik niet langer van je tolereren. Je weet prima dat hoe je je hoort te gedragen, dus ik verwacht dat je dat vanaf nu ook doet. Je bent geen klein kind meer.

Hopelijk begrijp je dat de verwennerij aan het eind niet al goedkeuring voor je slechte gedrag was bedoeld. Dat was een beloning, omdat je je straf goed hebt ondergaan. Het maakt je natuurlijk wel een enorme slet. Je hebt je klaar laten vingeren door je eigen vader! Maar goed, je vond het duidelijk lekker, dus blijkbaar ben je gewoon een slet. Dat is op zich niet erg, maar ik zal je vanaf nu wel als zodanig behandelen.

Het viel me trouwens op dat je niet geheel geschoren was tussen je benen. Als je zo graag geile spelletjes met me wilt spelen, heb dan in elk geval het fatsoen me een kale doos aan te bieden. Dus scheer voor komende maandavond je kut kaal.

Antwoord deze mail ten teken dat je het gelezen en begrepen hebt.

Je vader

Chris twijfelde even of hij de email zou versturen, maar besloot de gok te wagen. Het gaf wel duidelijk aan in welke richting hij de strafsessies wilde sturen, dus als ze dat niet wilde kon ze dat nu mooi laten weten.

Een dag later had hij bericht terug van zijn dochter. Ze schreef.

Lieve pap,

Ik heb het gelezen en begrepen.

Kus,

ZoëCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners