Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Billenkoek van schoonmoeder - 22517 keer gelezen
Ik ben een jonge man ben getrouwd nmet een hele lieve vrouw.
We hebben een goed sexleven,ik heb dus eigenlijk niets te klagen,alleen ik houd erg van experimenteren en mn vrouw dus niet.
Op een dag stelde ik mn vrouw voor dat ze me eens dmv een rollenspel billenkoek zou geven,nou daar stond ze dus erg negatief tegenover,ik moest dus iets anders verzinnen.
Nu heeft mijn vrouw hele onregelmatige werktijden ,dus ik zou kon van alles achter haar rug uithalen,nu houdt ik daar niet van dus het bleef een tijdje doorsudderen,tot ik dacht ik zet op internet een advertentie ,waar ik op zoek ben naar een wat oudere vrouw,die me zo nu endan eens billenkoek wou geven.
Er komt dus helemaal geen sex bij te bekijken.
4dagen na dat ik mijn advertentie op het internet had gezet kreeg ik reactie ,van een leuke vrouw midden 50 en die bij ons in de buurt woonde.(het kon niet mooier)
We hebben eerst een weekje met elkaar gechat en besproken hoe zij mij wel niet straffen zou en hoe ,en waarmee en hoelang en ga zo maar door.
We hadden voor een maandag middag afgesproken,want dan waren de kids naar school en mijn vrouw was net aan t werk dus alles in kannen en kruiken zal ik maar zeggen.
Het duurde me eigenlijk te lang voordat t maandag was ,maar eindelijk was t dan zover, na lekker gedoucht te zijn en een ouderwets schooluniform aan gedaan te hebben,dat hadden we namelijk afgesproken wachtte ik met spanning Violet,zo heette de vrouw zou om kwart over een bij me zijn en dan zagen we wel hoe het spel zich ontwikkelde.
Trrrrrrrrrrrrrinnnggggggggg de bel ik schrok maar was al erg blij want nu zou me droom eindelijk uit komen.
Naar de deur toegelopen zag ik dat t niet Violet was ,maar mijn schoonmoeder,ik deed de deur open en ik zei ik moet zo weg dus heb geen tijd voor visite,ik had t nog niet gezegd of ze greep me bij mijn oor en trok me naar binnen en sloot de deur achter haar.
Dus zei ze je hebt geen tijd voor mij ,waar wacht je dan op ,ik kreeg een kleur en wou t niet zeggen,maar mijn schoonmoeder stond er op ,ik zei niets maar zij zei,je wacht op Violet is niet ,ik vroeg me af hoe ze dat wist nou zei ze ik weet wel meer dingen ,ik o neeee he ,bleek dat Violet en mijn schoonmoeder dezelfde zijn .
Dus zei mijn schoonmoeder dat doe je dus als mijn dochter werkt ,met andere vrouwen de koffer in duiken ,nee zei ik dat doe ik niet ,kom maar hier zei ze en doe je broek uit dan zul je er van lusten ,ik wou snel weg lopen maar ze had me al te pakken,dus ook nog weg lopen nou daar weet ik wel wat op wie niet horen wil die moet maar voelen,ik kreeg een tik tegen mijn hoofd en mijn schoonmoeder zei,nu voor de laatste keer of jij doet je broek uit of ik doe t maar dan ben je nog niet jarig,ik dacht dat t wel met een sisser af zou lopen dus maakte er maar een grapje van ,nog geen minuut later voelde ik dat t voor mijn schoonmoeder bittere ernst was.
Ze trok mijn broek los en scheurde mijn slip naar beneden en zo legde ze me over haar knie,naar een paar tikken had ik t gevoel dat een bootwerker op mijn kont zat te slaan ,ik schreeuwde het uit ,man wat sloeg mijn schoonmoeder hard ,dat had ik nooit verwacht .
Ik smeekte haar om te stoppen ,maar ze lachte en zei,ik ben nog maar net begonnen vriend en wie niet horen wil zal maar heel erg goed moeten voelen .
En dat deed ik mijn kont stond zowat in de fik zo on pijn deed het,mijn schoonmoeder zei ,ik zal jou een baviaan laten imiteren,nou dat lukte haar wel ,ik moest met haar mee naar de gang waar een spiegel hangt en zag mijn arme kont ,er zat niet een wit plekje meer op .
Daarna moest ik in de hoek staan terwijl mijn schoonmoeder haar werk eens goed bekeek,ik had berouw en vroeg of t hier bij blijven mocht en dat we er verder niet over zouden praten met mijn vrouw en m,n schoonvader,mijn schoonmoeder daarentegen had andere plannen.
Ze zei dat ik de eerst komende weken in ieder geval eens per week bij haar moest komen voor een pak billenkoek.
We maakten de afspraak ,maar zei ze als jij ze niet nakomt of je komt zonder goed reden te laat ,dan zul je er goed van lusten.
De eerste 2 weken heb ik me keurig aan de afspraken gehouden ,maar de 3e week dacht ik ik kom wel een week later ,wat wou ze nog meer doen???
Ik ben van een zeer koude kermis thuis gekomen ,maar hierover later meer.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners