Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bioscoop - 15158 keer gelezen
Mijn god, dit is echt de allersaaiste film die ik ooit heb gezien. Maar goed, het zal wel aan mij liggen, de rest van de zaal lijkt zich uitstekend te vermaken. Ik kijk opzij en fluister "Vindt jij het ook zo saai?" in zijn oor. Hij kijkt me aan. "Weggegooid geld; ik verveel me suf". Ik schuif wat dichter tegen hem aan en leg mijn hand op zijn bovenbeen. "Dan moeten we ons maar anders vermaken". Mijn hand schuift omhoog op zijn bovenbeen. Ik voel de arm die om mijn schouder ligt mijn bloes inglippen en mijn BH opzij duwen. Hij pakt mijn tepel tussen twee vingers en rolt hem teder tussen twee vingertoppen. Hij verstijft onder de druk van zijn vingers. Ik leg mijn hand op zijn rits en knijp in de bobbel die eronder zit. De zwelling wordt langzaam groter als ik er zachtjes in knijp. De vingers die mijn tepel zachtjes maar dwingend masseren maken mijn wangen rood en mijn kutje vochtig. Ik laat de bobbel los en schuif zijn rits naar beneden. Mijn hand glijdt zijn broek in en ik masseer zijn lul door de stof heen. Hij knijpt even stevig in mijn tepel terwijl hij zijn adem even inhoudt en diep zucht. Ik schuif de stof naar beneden en pak zijn harde met mijn hand vast. Ik probeer hem af te trekken maar heb te weinig ruimte in de broek. Ik kijk opzij, maar de man naast ons zit braaf naar het scherm te staren. Voorzichtig trek ik de lul uit zijn broek. Mijn hand sluit zich om de schacht heen en zachtjes begin ik te trekken. Zijn hand laat mijn tepel los en ik voel hem op mijn bovenbeen. Het publiek lacht, en hij fluistert in mijn oor dat hij me wil vingeren. Helaas kan ik niet ver genoeg draaien om mijn kutje tegen zijn hand aan te leggen. "Dat gaat niet; geniet er maar van", fluister ik terug. Ondertussen maak ik met mijn hand lange halen om zijn lul en hij leunt achterover.

Zachtjes trek ik hem een paar minuten, goed oplettend dat niemand het merkt. Zijn ademhaling is onregelmatig en ik plaag hem door afwisselend hard en zacht te trekken. Dan voel ik zijn hand in mijn nek. Hij probeert mijn hoofd naar beneden te duwen. Ik kijk hem aan. "Nou en?" zegt zijn blik, en ik zie hoe geil ik hem heb gemaakt door het trekken. "Inderdaad, nou en?", denk ik, en buig mijn hoofd naar beneden. Het idee dat ik hem ga pijpen in een volle bioscoop waar iedereen het kan zien is razend opwindend en ik voel de tintelingen door mijn onderbuik gaan. Ik zuig de knop in mijn mond en proef de zilte smaak. Zachtjes bijt ik in zijn eikel en proef die geile zilte smaak. Zijn hand wrijft over mijn rug. Ik laat de lul uit mijn mond glijden, met mijn tong over de hele lengte likkend. Mijn hoofd ligt tegen zijn buik aan en ik voel zijn hart snel kloppen. Ik zak met mijn mond zo diep mogelijk over zijn lul heen, en zuig zo hard ik kan op de weg omhoog. Ik sluit mijn ogen en herhaal dit een paar keer. Ondertussen glijdt zijn hand aan de achterkant in mijn blouse. Ik voel hem even frunnikken aan mijn bh, tot hij los schiet. ik bijt even stevig in zijn lul en voel zijn adem stokken. Hij krabt zachtjes tussen mijn schouderbladen met zijn lange nagels en wrijft over mijn bh-loze rug. Ik probeer de bh af te doen maar dat lukt me niet met de lul in mijn mond. Mijn borsten hangen los in mijn blouse en mijn tepels schuren de zachte stof van de bh en ik lik zijn lul van onder naar boven met mijn tong.

Zijn adem gaat sneller en sneller. Ik houd zijn knop in mijn mond en draai cirkeltjes met mijn tong terwijl er stevig doorzuig. Hij houdt zijn adem in terwijl zijn orgasme op begint te borrelen. Ik pak zijn lul bij de schacht vast en zuig hard op de knop. Ik voel zijn lul verdikken in mijn mond en voel de eerste golf zaad in mijn mond. Ik proef de geile smaak van zijn hete sperma. Mijn hand gaat op en neer om zijn lul, terwijl ik blijf zuigen op de knop. Vier, vijf golven zaad spuit hij over mijn tong en ik hoor hoe hij zich inhoudt om niet te hard te kreunen. Als zijn orgasme is weggeebd laat ik zijn nog steeds harde lul uit mijn mond glijden. Voor dat ik rechtop ga zitten schuif ik hem terug in zijn broek en doe de rits dicht. ik ga overeind zitten en kijk hem aan. Met een overdreven beweging slik ik het zaad weg en lik mijn lippen af. Hij schudt zijn hoofd met een lachje. Ik ga in mijn stoel zitten en schuif de bh door mijn mouw naar buiten. Ik knoop het bovenste knoopje van zijn overhemd los en schuif de bh naar binnen. "Ga je mee?". We schuifelen de rij uit op weg naar de trein. Zijn hand glijdt onder mijn rok over mijn billen en voel zijn mond bij mijn oor. "Voor we thuis zijn ben jij ook al een keer klaargekomen". "Ik kan niet wachten papa".....


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners