Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Boerderij - 27887 keer gelezen
Dit is een verhaal over een meisje van vijftien jaar. Het gezin waar ze uit komt is in de buurt bekend als een normaal gezin niet rijk, niet arm. Gewoon een doorsnee gezin in een doorsnee rijtjeshuis, het gezin bestaat uit vader moeder en twee kinderen, een meisje en een jongen. Het verhaal speelt zich af in een tijd dat we nog niet zo modern waren, geen verre reizen maakten geen mobiel hadden, je mocht blij zijn als een auto had. Geen sprake van een crisis, maar het was in die tijd niet zo moeilijk om ontslagen te worden. En dat overkwam de vader en kostwinner van het gezin. Een echte arbeider, die zelf altijd het motto had gehad, wie niet werkt kan niet eten, dus met andere woorden, als je niet werkte was je nutteloos voor de maatschappij, en zeker als je, je hand op moest houden bij de sociale dienst! De harde werker veranderde in een norse man, die de hoop op gaf, en achtervolgd werd door schulden en keer op keer, nee te horen kreeg of, we hebben al iemand als hij ergens op gesolliciteerd had. Kortom de vroeger zo trotse man met een uitgesproken mening, veranderde in een hopeloos geval. Verveling sloeg toe, en wat doe je dan? Precies, helaas zoals vaak gebeurt pakte ook deze vader van twee kinderen naar de fles. En bleef het daar maar bij, af en toe leek het wel of hij zijn verstand verloor met al die alcohol in zijn lijf.

Wij kwamen samen op een vrijdagavond thuis van school, we hadden schoolavond gehad, we moesten een toneelstukje op gevoerd voor de ouders, het was gelijk de laatste schooldag van het schooljaar, de grootte vakantie brak aan. Onze ouders waren zoals gewoonlijk niet aanwezig, sinds mijn vader zonder werk zat, vermeed hij dit soort bijeenkomsten, hij voelde zich toch al een mislukkeling, nee zei hij mijn soort willen ze daar niet zien, en jij, en hij bedoelde daar mijn moeder mee, jij gaat ook niet!We hoorden het al toen we thuis kwamen en we onze fietsen in de schuur zette. Het was weer feest! Jij doet wat ik wil! schreeuwde mijn vader tegen onze moeder. Door het keukenraam zagen we dat hij de overgordijnen met een ruk dicht trok. O nee zei Theo mijn broer, hij is weer bezopen. Laten we maar even niet naar binnen gaan. Hij stond midden in de kamer, en nu, riep hij, met een rood hoofd nu wil ik neuken. We hoorde mijn moeder zeggen, nee je bent dronken! Jij hebt alleen maar te luisteren en te doen wat ik zeg, ik ben geil riep pa hij werd steeds kwaader, en hij liet zijn broek zakken. Ik keek mijn ogen uit, dat had ik nog nooit gezien, zijn ding stond keihard overeind. Zullen maar even weg gaan, vroeg Theo aan mij. Nee wacht, zei ik, ik was toch wel benieuwd wat er ging gebeuren. Wat is hij groot h. Mijn moeder weigerde nog steeds, maar om zijn wil door te drijven, gaf pa moeder een flinke tik, schiet gvd op, schreeuwde hij kwaad, trek je rok ophoog en doe die onderbroek uit. Anders pak ik vandaag of morgen je dochter, als jij me niet meer wil. Ons moeder kon na deze bedreiging niks anders doen dan toegeven aan onze dronken pa. Ze stond op en trok haar slip uit, we zagen een donkere bos met schaamhaar zitten. Omdraaien schreeuwde mijn pa en ga op je knien in de stoel zitten, met je kont naar achteren. Hij ging achter haar staan en drukte in een keer zijn lange dikke lul tussen de billen van mijn moeder. Hij begon wild in haar te duwen, zo te zien vond hij het lekker, want de kwijl liep uit z'n mond. Mijn moeder begon te huilen en riep, hou op je doet me pijn. Kop dicht brulde mijn pa en hij sloeg haar met zijn vlakke hand op haar billen tot ze rood werden. Verdooft door de drank duurde het best wel lang voor hij klaar was, mijn moeder trok al die tijd een pijnlijk gezicht, waarom hij het deed wisten we niet maar, hij trok ook nog haar trui omhoog en maakte haar bh los. Door de harde bewegingen die hij maakte zagen we haar flinke borsten heen en weer bengelen. Toen zagen we mijn pa opeens langzamer stoten, en hij gaf een luide schreeuw, jaaaaah ik kom, ik kom in je dikke kut klaar, riep hij. Daarna deed hij zijn broek omhoog en liet zich in zijn stoel zakken, en viel in slaap. We wachtte even tot moeder zich had aan gekleed en we liepen naar binnen. Hallo moe, riepen wij, slaapt vader al? Wij deden net alsof we niks gezien hadden. Ja zei ze, het dronken varken is buitenwesten. Gaan jullie maar naar bed.

Ik wist best, dat wat mijn pa had gedaan bij mama, dat, dat niet goed was, maar ik was best wel onder de indruk van zijn stijve plasser. Ik moest er niet aan denken dat hij dat bij mij zou willen doen. Ik had het niet goed kunnen zien maar in welk gaatje had hij hem nou gestopt? Het was wel zo dat ik tot mijn verbazing een nat poesje had gekregen. Toen ik in bed lag had ik een vreemd gevoel in mijn kutje en toen ik er aan zat gleden mijn vingers vanzelf door mijn spleetje! Er speelde verschillende gedachten door mijn hoofd, ik hoop niet dat ik net zoveel haar krijg hier als mijn moeder, ik heb nu nog maar een beetje, en hoe groot zou die van mijn broer zijn? Ik had nu dat stijve knobbeltje weer gevonden met mijn vingers, ooo wat lekker is dat zeg als ik daar met een vinger over heen ga. Ik drukte met mijn voeten op het bed en kwam wat met mijn billen omhoog, aaaaah wat een heerlijk gevoel, ik stopte het laken in mijn mond zodat niemand me kon horen schreeuwen, mijn kutje stond in brand, een warm gevoel stroomde door mijn buikje, de eerste keer dat ik klaarkwam in mijn leven. Uitgeput met handje op mijn kutje viel ik in slaap.'s morgens vroeg werd ik wakker geschud door mijn moeder. Wees stil en pak wat kleren zei ze zacht, en kom naar beneden. Toen ik beneden kwam stond Theo al klaar. Wat is er aan de hand? We gaan een paar dagen naar tante Alie logeren. En papa dan vroeg ik. Die mag een paar dagen bijkomen zonder ons, ik zag dat ze een brief op tafel legde. Zo zei moeder, ik ben dat gedonder meer dan zat! Stilletjes verlieten we het huis. Het was nog een hele reis, twee uur met de trein, en daarna nog een heel stuk met de bus, wij genoten, Theo en ik. Het gebeurde niet vaak dat we zo'n lange reis maakte, het was bijna een dagje uit! Tante Alie woonde op een boerderij midden in een polder. Mijn oom en mijn neef en nichten waren blij verrast om ons te zien. Ik kreeg een dikke kus van oom. Zo zei hij, jij word ook al een grootte meid, zei hij tegen mij. Nadat we wat waren uitgerust van de reis, gingen mijn broer en ik, samen met de andere kinderen naar de beesten kijken, mama moest even wat bespreken met oom en tante, en daar had ze ons niet bij nodig. Wat heb je in die brief gezet vroeg haar zus, nou dat ik bij hem weg zou gaan als hij niet stopt met zuipen. Ze vertelde wat er gisteravond was gebeurt en dat hij had gedreigd om mij, zijn dochter te pakken te nemen. Jemig zei oom, dan is hij al ver heen, ik moet er niet aan denken, mijn eigen dochters! Gelukkig hebben wij dat niet nodig h Henk, zei mijn tante, en ze gaf hem een veelbetekenende knipoog. En hoelang wil je hier blijven? Kn ik hier wel blijven vroeg mijn moeder, we willen jullie niet storen. Blijf zo lang je wilt zei tante, trouwens we kunnen best wel wat hulp gebruiken hier, en de kinderen hebben nu toch vakantie.

Het was wel even wennen, mijn oom had een groot bedrijf, heel veel verschillende dieren, en omdat hij er ook nog er wat landbouw bij had, was er behalve het woonhuis, wat best groot was, ook nog drie schuren bij gebouwd, met stallen en ruimte voor zijn machines, genoeg plaats om je te verbergen als je even alleen wilde zijn. Ik sliep bij mijn twee nichtjes op de kamer. Antje en Femke waren een blonde tweeling, aardige meiden, ze waren net zo oud als ik. Ik had ze al heel lang niet meer gezien. We woonde ook zover uit elkaar, en de meisjes waren ook nog nooit bij ons geweest, ze hadden eigenlijk nog nooit vakantie gehad, er was altijd wel wat te doen op de boerderij, en de meisjes hielpen hun vader en moeder altijd met de beesten, net als Hielke mijn twee jaar oudere neef. En de onvermijdelijke vraag kwam natuurlijk, waarom zijn jullie nu plotseling hier? Ik vertelde van mijn pa, dat hij aan de drank was, en dat hij mijn moeder sloeg, en toen de jongens weg waren, vertelde ik wat ik gisteravond had gezien, toen we terug waren gekomen van de schoolavond. De tweeling keek me met open mond aan. Jouw pa neukte je moe zo in de kamer? Als dat zo heet, ja dat klopt, en lang dat hij was, en ik deed mijn handen wat overdreven uit elkaar, zo lang kan niet zei Antje, nou ja ietsje korter dan, maar het was lang, en hij ging helemaal naar binnen in mijn moeder. Ha zei Femke dan is die van mijn broer net zo lang. Hoe weet jij dat vroeg Antje verbaasd, ik heb hem er een keer aan zien trekken, in de stal, toen hij klaarkwam spoot er een hele straal wit zaad uit. Heeft hij jouw dan gezien? Nee gelukkig niet. En die van je broer, vroeg ze, is die groot? Weet ik niet, geen idee. Waar zijn ze eigenlijk, aan het vissen, ik zag ze daarnet nog lopen met een hengel. Kom dan gaan we naar ze toe. Met z'n drien liepen we naar de sloot, en zagen de jongens zitten, ieder met een hengel. Willen ze bijten vroeg ik? Nee zei Hielke, maar kom gezellig bij ons zitten. Ik ging naast mijn neef zitten, hij was best wel knap vond ik, en hij zag er ook wel sterk uit, dat kwam vast wel van het werk op de boerderij. Hij keek me aan, ik vind het best wel leuk dat je er bent zei hij. Ik ook zei ik, ik zag hem stiekem naar mijn borstjes kijken. S'avonds bijten ze beter zei hij, wil jij mij dat ook leren, vroeg ik. Wat? Nou hengelen, o jij wilt mijn hengel een keer vasthouden? Hij lachte, ik begreep niet waarom, zo'n rare vraag was het toch niet, maar ik knikte van ja. Ok vanavond na het eten mag jij mijn hengel vasthouden. Na een voedzame maaltijd ging ik samen met mijn neef op stap, Hielke wist een goed plekje maar we moesten wel een eindje lopen zei hij. Na een kwartier lopen kwamen we bij de visplek aan, hij gaf me een hengel en deed een worm aan de haak, z zei hij, nu maar wachten.Het was een heerlijke zomeravond, er stond geen zuchtje wind. Het water leek wel een spiegel, af en toe kwam er een kringetje op, veroorzaakt door een vis die naar boven kwam om een muggetje te vangen. De lucht kleurde al een beetje, we krijgen een mooie zonsondergang zei Hielke. Ik ging languit om mijn rug liggen op de deken die Hielke had meegebracht en staarde naar de lucht. Ik sloot mijn ogen en luisterde naar geluiden die ik nog nooit in de stad had gehoord, een kikker die kwaakte, een vogel die tjilpend over ons heen vloog, af en toe een plons tussen het riet en de stilte, je zou gewoon bang zijn om die te verbreken door wat te zeggen. Er spookten allerlei vragen door mijn hoofd, hoe zou het zijn met mijn vader? En wat zou hij gedaan hebben toen hij het briefje las van mijn moeder toen hij beneden kwam, zou hij nu al weer hartstikke dronken zijn? Zou hij ons missen? Ik opende mijn ogen en zag het blonde hoofd van mijn neef vlak boven me, mag ik je kussen vroeg hij? Hij wachtte het antwoord niet af, heel onverwacht drukte hij zijn lippen op de mijne en stak zijn tong in mijn mond, ik voelde ook gelijk zijn hand aan de binnenkant van mijn blootte been naar boven gaan onder mijn zomerjurkje, richting mijn kutje. Ik schrok eigenlijk van zijn actie en wist niet wat ik moest doen, zijn tong speelde met die van mij en nu rustte zijn hand op het kruisje van mijn slipje. Hij stak een vinger in mijn broekje en betastte mijn schaamlipjes, ik kreeg weer dat lekkere kriebelende gevoel in mijn poesje. Hielke stopte met kussen. Vind je het lekker vroeg hij, ja hijgde ik, kom doe je billen eens omhoog, hij trok mijn onderbroekje uit en bekeek mijn spleetje. Het begon als een beetje nat te worden. Ik wil je wat laten zien zei Hielke. Hij stond op en deed zijn tuinbroek los, hij liet hem langzaam zakken en trok gelijk ook zijn onderbroek omlaag. Hij was er volgens mij zeker van dat we alleen waren, want hij keek niet eens om zich heen toen hij dat deed, hij bleef mij al die tijd strak aan kijken. Zijn stijve stond keihard voorruit, Femke had niet overdreven, hij was echt bijna net zo groot als die van mijn vader. Hielke knielde naast me neer, wil je hem even vast pakken vroeg hij. Ik keek met diep respect naar zijn kloppende harde pik, ik zag de adertjes op zijn gezwollen pik zitten, wat is dit mooi dacht ik, en dan die volle zak eronder, ik zag er twee flinke ballen inzitten. Voorzichtig nam ik hem in mijn hand en kneep er een beetje in. Zou hij hier in passen, en ik wees op mijn kutje. Heb je het wel eens gedaan, vroeg Hielke. Nee maar wel een keer gezien. Moet ik me omdraaien? Hoeft niet zei Hielke ik kan ook op je komen liggen, kom trek je jurkje uit. Nu lag ik helemaal naakt op de deken. Hielke kwam op me liggen en kuste mijn kleine tietjes, hij likte mijn tepeltjes stijf, toen voelde ik zijn stijve tegen mijn poesje aan. Zijn voorvocht en het vocht van mijn gleufje maakte me zo nat dat de kop van zijn lul, makkelijk tussen mijn schaamlipjes door in mijn natte kutje gleed. Ik voelde een pijnscheut door mijn kutje heen trekken. Ooo wacht even zei ik, ik heb pijn, hij is veel te dik voor mijn gaatje. Hielke trok zijn lul er niet uit maar liet me even wennen, hij zit er al voor de helft in zei hij, zeg jij maar wanneer de rest erin mag. Ik voelde zijn stijve penis nog dikker worden in mijn kutje, ik begon een beetje ongerust te worden dat hij niet helemaal in zou passen. Na een paar minuten, was de pijn verdwenen, en ik zei probeer maar een beetje verder, heel langzaam duwde Hielke zijn pik tot hij niet verder kon in mijn kutje. Jaaah hijgde hij, mijn lul zit nu helemaal in je, gelukkig dacht ik nog er is niks engs gebeurt. Mijn neef begon me langzaam te neuken, dat langzaam, werd steeds sneller, ik voelde bij elke diepe stoot zijn ballen tegen mijn kutje aanslaan. Ooooo hijgde hij, ik ga spuiten, kijk maar, hij trok snel zijn lul uit mijn kutje en richtte zich op, hij begon aan zijn lul te trekken en spoot al zijn witte zaad op mijn buikje. Toen hij klaar was liet hij zich op me vallen en kuste me. Zo bleven we een tijdje liggen tot we weer een beetje gekalmeerd waren. Kom zei hij nadat hij me gekust had, laten we naar huis gaan voor het donker is.Toen we op bed lagen, vroeg Femke hebben jullie nog wat gevangen. Ja een dikke paling lachte ik. Alleen die beet niet! Aah je hebt kennisgemaakt met die van Hielke, ja dat klopt. Wat een geweldige lul heeft die jongen. Pas maar op dat je niet in verwachting raakt zei Antje, ja hij was voorzichtig, hij spoot alles op mijn buik. Ooo zuchtte Femke ik zou ook wel eens wat met een jongen willen doen, ik ook zei Antje. Nou dan proberen jullie Theo toch uit? Ik denk dat hij daar best wel aan mee wil werken.. de tweeling keek me aan, aan hun gezichten was te zien dat ze er serieus over aan het nadenken waren. Maar dan mag jij er niet bij zijn! Waarom niet? We zijn toch familie van elkaar!

De volgende dag waren oom en Hieke een hele dag op het land bezig. Theo en ik hielpen de tweeling op de boerderij. Mama en tante gingen naar de stad, tante moest wat boodschappen doen en mama wilde daar ook nog wat rondkijken. Wij zorgden voor de dieren. Er was van alles te doen, voeren stallen uitmesten. Het was best vermoeiend werk als je het niet gewend was en zeker op een warme dag als vandaag. We rustte even wat uit op de hooizolder. Warm h zei Femke, ja zei Theo ik ga even naar beneden om wat te drinken. Toen we met z'n drien waren vroeg Antje hoe kunnen we hem nu een beetje opwinden? Ik stelde voor om onze t shirts en bh's uit te doen, we droegen alle drie een tuinbroek, en hij zou vast proberen om naar onze tietjes te kijken. Ok zei de tweeling, snel trokken we onze bovenkleding uit en deden de tuinbroek weer dicht. Mijn nichtjes droegen helemaal geen bh, hun borstjes waren zo stevig dat ze dat niet nodig vonden. Mmm zei Antje die spijkerstof van die broek schuurt tegen mijn tepels, ze worden er helemaal stijf van, ja bij mij ook zei Femke. Theo kwam terug en hij had een fles water bij zich, en gaf ons ook wat te drinken. Hij zag dat we half naakt waren onder de tuinbroek, eerst wist hij niet waar hij kijken moest. Zijn erectie zagen we zo zitten in zijn kruis. Kom eens bij ons zitten zei Antje, ze vond het wel wat lang duren volgens mij. Heb jij wel eens een bloot meisje gezien vroeg ze aan Theo. Die kreeg een rood hoofd en stotterde van nee. Wil jij onze borstjes eens zien zei ze uitdagend. Meen je dat?, vroeg Theo. Mag ik ze dan ook aanraken?
Alleen als jij je broek laat zakken zei Femke. Nel doet ook mee, Theo keek mij ongelovig aan, zijn eigen zus, zou die ook haar tieten aan me laten zien? Ik weet het niet, aarzelde Theo. Hij vond het nogal wat om zijn broek te laten zakken voor drie meiden. Femke liet zien dat ze het meende, ze maakte de haakjes van haar broek los en deed de flap van de tuinbroek naar beneden. Trots stak ze haar jonge borsten naar voren, haar tepels stonden stijf, nou zei ze, vind je ze niet mooi? Kom op trek je broek naar beneden, laat ons eens zien wat voor mooi's je daar hebt, volgens mij is hij al behoorlijk stijf! Antje en ik opende nu ook onze broek, nou tegen zoveel moois kon Theo geen weerstand bieden. Nu liet hij ook zijn broeken zakken en hij trok zijn t schirt uit. Daar stond hij dan, nog wat onwennig, wij keken nieuwsgierig naar zijn stijve lul die daar opgewonden tussen zijn benen bengelde. Trek er eens aan, zei Femke. Theo trok zijn velletje naar achter en zijn eikel kwam bloot. Hij had voor een jongen van bijna zestien best wel een flinke, ik schatte hem zeker zeventien centimeter. De tweeling ging naast hem staan, nu mag jij wel even aan onze borsten zitten zeiden ze, Theo had zijn handen vol aan de tieten van de meiden, hij kneep er zachtjes in. Femke was de eerste die zijn stijve vast pakte. Onderzoekend kneep ze in zijn pik, mmm lekker stevig, moet je voelen joh, en Antje nam hem over, h ja, die is lekker hard, wat moet ik nu doen om dat zaad er uit te halen? Dan moet je er aan trekken, kom ik zal het even voor doen. Ik ging op mijn knien voor hem zitten en liet zien hoe je een jongen af trekt. Theo begon te hijgen toen ik zijn pik verwende, ik liet mijn broer los en zei tegen mijn nichtjes, probeer maar, ik denk dat hij zo gaat spuiten. Femke nam hem in haar hand en ze begon stevig aan zijn lul te trekken. Wat een geil gezicht, ik stond weer op en stopte mijn hand in m'n slipje, mijn kutje was helemaal nat, zo geil was ik geworden. Femke en Antje wisselde nu af, om de beurt trokken ze aan de lul van mijn broer, ze wilde hem zo graag zien spuiten! Als jullie je nu helemaal uitkleden, gaat het nog sneller zei ik tegen de meiden, waarop ze direkt, de rest van hun kleren ook uit deden. Theo keek zijn ogen uit, twee blonde vachtjes verborgen hun spleetjes, kom zei Femke, voel maar even aan mijn kutje, voel maar hoe nat ik van je geworden ben. Theo legde zijn hand op haar kutje, en bewoog zijn vingers, mmm lekker kirde ze, Antje had een ander spelletje in gedachten, Theo was even lang als haar, ze ging tegen hem aan staan en klemde zijn pik tussen haar benen, nu voelde ze zijn stijve lul tussen haar natte schaamlipjes heen en weer glijden. Oooh kreunde ze, ze drukte haar tietjes tegen zijn naakte borst, Theo liet Femke los en nam Anke's stevige kleine billen in zijn handen. Oooooh kreunde hij hij zat dan wel niet in haar poesje, maar dit was ook heerlijk, jaaah kreunde hij, hij stootte zijn pik langs het warme poesje van zijn nichtje, die voelde de hele lengte van zijn pik over haar klitje wrijven. Samen kwamen ze klaar, ik zag het sperma van mijn broer langs de benen van Anke naar beneden gutsen, zoveel zaad kwam er uit zijn pik. Anke stond met haar ogen dicht genietend van haar orgasme nog een beetje op zijn pik te rijden, volgende keer mag je hem erin stoppen beloofde ze. Femke was wijdbeens op een strobaal gaan zitten, en ze zat zich uitgebreid te vingeren, met n hand kneedde ze haar tietjes en met de andere wreef ze snel over haar kutje, kom help haar zei Antje tegen Theo. Wat moet ik doen? Kus haar of zo iets, doe wat! Of Theo het niet goed had begrepen of hij verzon het op dat moment zelf, maar hij knielde tussen Femke's benen, en hij begon zowaar aan zijn nichtje haar kutje te likken! Femke wist niet wat haar overkwam, dit had ze nog nooit gevoeld! Theo likte aan haar klitje, en dan zoog hij aan haar natte schaamlipjes, hij dronk de sappen uit haar blonde poesje. O wat smaakte dat meisje heerlijk! Femke wist niet meer hoe ze het had, ze voelde haar orgasme aankomen, de tong tegen haar gleufje maakte haar gek. Schreeuwend kwam ze klaar, het vocht liep in een straaltje uit haar gaatje, we zagen dat Theo alles op likte. Ik kon het zelf ook niet laten om mijn broek te laten zakken ik was zo geil geworden, met mijn benen wijd vingerde ik mezelf in het bijzijn van mijn broer en mijn nichtjes kreunend klaar. In de verte hoorden we de tractor van mijn oom aankomen, snel kleedde we ons aan en gingen we naar beneden, nadat we elkaar belooft hadden om dit spelletje nog eens uitgebreid te herhalen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners