Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Borstvoeding - 42803 keer gelezen
Onhandig duwde ik met mijn voet de deur open en ging het huis binnen. Ik had mijn beide handen vol, een grote pak Pampers in mijn éne hand en twee plastic tassen met kruidenierswaren in de andere. Ik zette alles op de keukentafel.

"Mams?" Geen antwoord.

Ik ging naar haar slaapkamer, en daar lag mijn moeder met mijn babyzusje in haar armen. Een halfvolle babyfles lag lag op het bed naast haar. Zowel mijn moeder als de baby waren in slaap. De scène leek vredig in vergelijking met de vorige nacht toen de baby ons allebei met haar eindeloze gehuil wakker hield. Ik probeerde mijn moeder te helpen door een fles te maken en de baby te sussen, maar niets scheen te helpen. Tenslotte had mijn moeder mij gezegd om maar beter te gaan slapen, omdat ik de volgende morgen een scheikunde proefwerk had. Onder protest ging ik naar bed terwijl de baby nog steeds krijste. Ik dacht ik wel een probleem zou hebben om de slaap te vatten, maar ik viel als een blok in slaap zodra mijn hoofd het kussen raakte.

Nu stond ik daar in het gedempte middaglicht in haar slaapkamer. Mijn moeder zou wel uitgeput mijn want zij en de baby waren nog steeds wakker geweest toen ik vanochtend naar school was gegaan. Mams was geen sterke persoonlijkheid, en ze had meer dan haar deel aan problemen in het leven gehad, maar ze klaagde gelukkig nooit. Zij was nog jong en ze hoopte dat het ware geluk nog in haar leven zou komen. Met haar helder blauwe ogen en prachtige blonde haar, vonden alle mannen haar aantrekkelijk. Zij had geen problemen om partners te vinden, maar zij was nogal naïef en slaagde er steeds weer in om precies de verkeerde vent uit te kiezen.

Ik keek naar mijn slapende moeder. Zelfs zonder make-up en met ongekamde haren was zij mooi, ook al droeg ze maar een oude versleten nachtpon van wit katoen. Ik zag dat de knoopjes van haar nachtpon open waren en dat er een grote borst naar buiten stak. Ik voelde een plotselinge schaamte opkomen en keek snel een andere kant op. Zij had kennelijk weer zonder succes geprobeerd om de baby de borst te geven.

In tegenstelling tot wat iedereen denkt is het helemaal niet gemakkelijk om een baby de borst te geven. De vroedvrouw had mijn moeder uitgelegd dat er veel factoren zijn, zoals haar dieet en haar stressniveau, die hierop van invloed zijn. Gelukkig drinken bijna alle babies die problemen hebben met borstvoeding, zonder problemen uit de fles. Maar moeder was hevig teleurgesteld, en ze voelde zich een mislukte moeder. De baby deed het prima op de fles, maar mijn moeder probeerde steeds maar weer opnieuw om haar aan de borst te krijgen.

Heimelijk vond ik het idee van borstvoeding heel opwindend. Al sinds het begin van mijn puberteit had ik die fascinatie gehad, die tienerjongens vaak hebben voor vrouwenborsten, maar mijn seksuele ervaringen waren beperkt tot stiekem voelen in het donker van de bioscoop, en één keer was ik erin geslaagd om mijn hand in mijn vriendin Marga’s bloesje te laten glijden en haar jonge meisjesborsten te betasten. Maar als ik dan probeerde om haar bloesje open te maken, protesteerde zij meteen, en was de goede sfeer meteen verbroken. Marga was een beetje aan de mollige kant, en ze had best al aardige borsten, waarvoor de jongens op school met hun tongen klikten. Maar de borsten van Marga waren niets in vergelijking met die van mijn moeder. Moeder had een slank figuur, maar met heel grote, zware borsten, echte enorme joekels.

In het geniep had ik in de wasmand wel eens één van de BH’s van mijn moeder bekeken. Hopend zou mijn moeder het niet merken, verstopte ik die BH dan onder mijn bed, en s'avonds haalde ik hem te voorschijn om hem te bekijken. Ik had in de Libelle gelezen dat tijdens de zwangerschap de borsten van een vrouw wel twee maten groter worden. En inderdaad, de nieuwe voedings-BH die mijn moeder pas geleden had gekocht, was alweer groter dan degene die ik onder mijn bed had.

Voordat Mams zwanger werd, woonde haar vriend Willem bij ons. Het was zo een man die vaak dronken thuiskwam en dan boos was op de hele wereld. Toen Willem op een avond laat thuis kwam, sloeg hij mijn moeder omdat het eten koud geworden was. Ik probeerde om tussenbeide te komen, en die grote man gaf mij een flinke klap.

"Alsjeblieft Willem, laat mijn Erik erbuiten" gilde mijn moeder. Ik voelde mij duizelig en gekwetst, maar ik slaagde erin om weer op te staan. Ik liep opnieuw op Willem af.

"Erik, hou jij ook op!" beval mijn moeder.

Willem negeerde mij, greep mijn moeder ruw bij haar arm en trok haar mee naar de slaapkamer. Moeder keek naar mij, met een blik van berusting.

"Ik red me wel, maar blijf jij er alsjeblieft buiten", fluisterde zij nog, terwijl Willem haar meetrok.Willem sloeg de slaapkamerdeur achter hun dicht, en ik bleef machteloos en verlaten in de woonkamer achter. Ik hoorde hun stemmen door de slaapkamerdeur, eerst boos en luid. Maar na een paar minuten werden de stemmen zachter, en al snel hoorde ik het vertrouwde ritmische piepen van de bed.

Het zal die avond wel gebeurd zijn, want een paar weken later ontdekte moeder dat zij zwanger was. Willem was er eerst heel blij mee en zei dat hij met mijn moeder wilde gaan trouwen, maar de volgende avond kwam hij niet thuis. Moeder probeerde nog herhaaldelijk om Willem te bellen op zijn werk, maar Willem hing meteen op als hij de stem van mijn moeder hoorde. Moeder was ontroostbaar. Zij had wel eerder meegemaakt dat mannen wegliepen, maar deze keer was zij zwanger. Mijn eigen vader was ook weggelopen, maar die had tenminste gewacht totdat ik geboren was en hij was ook eerst nog met mijn moeder getrouwd.

Moeder stortte helemaal in en snikte in mijn armen. Ik zei dat zij zich niet ongerust hoefde te maken. Wij hadden die Willem helemaal niet nodig. Ik zou wel de rol van de man in huis op me nemen. En ik hielp haar inderdaad. Ik nam het schoonmaken van het huis op mij en ik deed de boodschappen, en nam zelfs een baantje in de Mac-Donalds om haar kleine inkomen aan te vullen. En toen mijn moeder zich ging inschrijven voor de zwangerschaps gymnastiek in het buurtcentrum, bood ik aan om als partner van mijn moeder mee te gaan, maar de jongere zus van moeder, tante Jannie, vond dat dat niet kon en nam mijn plaats in.

Sommige vrouwen lijken log en opgeblazen tijdens hun zwangerschap, en de lichamelijke last van de zwangerschap is hun duidelijk aan te zien. Maar andere vrouwen bloeien op als bloemen, en beginnen te stralen door het nieuwe leven dat binnen in hen groeit. Moeder hoorde tot die laatste categorie. Haar gezicht lichtte op door de belofte van nieuw leven, en haar volslanke figuur kreeg Rubensiaanse poporties en haar toch al flinke borsten werden enorm.

De zwangerschaps gymnastiek van moeder was achteraf nutteloos omdat er zich complicaties voordeden en ze halsoverkop toch naar het ziekenhuis moest. Ik moest in de wachtkamer blijven terwijl Tante Jannie met mijn moeder in de verloskamer was. Ik was blij toen de verpleegster mij kwam vertellen dat ik een nieuw zusje had van 7 pond en 3 ons. De verpleegster nam mij mee naar de kamer waar mijn moeder dromerig op bed lag met een hele kleine baby naast haar. Ik kuste mijn moeder op haar voorhoofd en streelde voorzichtig mijn slapende zusje.

"Dit is je nieuwe zusje, Angelina, wij noemen haar Angie" kondigde mijn moeder trots aan.

Moeder knoopte de bovenste knopen van haar nachtjapon open. Terloops reikte zij naar binnen, en haalde een enorme roomwitte borst tevoorschijn die met een glinsterend roze tepel was bekroond.

"Moeder, zal ik nu maar weggaan?" vroeg ik zenuwachtig.

Ik probeerde de andere kant op te kijken, maar mijn ogen werden naar haar blote borst gezogen zoals ijzer naar een magneet. Ik had de borsten van mijn moeder nog nooit zo goed gezien, behalve dan met een snelle blik als zij soms voorover leunde in een jurk met een decolleté. Ik was geschokt en opgewonden tegelijk, bij deze plotselinge volledige ontbloting van mijn moeders eneorme borst.

"Doe toch niet zo raar, Erik. Ik ga alleen de baby maar de borst geven."

Zij nam de baby aan haar borst. Haar mond lag tegen de tepel aan, maar zij zoog niet. Moeder tilde haar zware borst even op, om haar beter aan te leggen, en een kleine straaltje witte vloeistof lekte uit haar tepel. Ik keek gefascineerd toe.

"Ik hoop zij al honger heeft. Want mijn borsten voelen pijnlijk aan, omdat mijn melkproductie al flink op gang is gekomen." Ik knikte zenuwachtig en probeerde weg te kijken. Zij probeerde om de baby over te halen de tepel aan te nemen, maar de baby draaide haar hoofd steeds weg. Zelfs toen er enkele druppels van de melk van moeder tussen de lippen van de baby kwamen, snapte zij niet wat de bedoeling was.

"Ze is nu waarschijnlijk te moe. Ik probeer het later nog wel eens."

Zij legde de baby terug in de wieg, waar ze onmiddellijk in slaap viel.

"De arts zegt dat ik overmorgen al weer naar huis mag. Dank je wel, Erik, voor alle hulp die je me hebt gegeven. Ik weet best dat het een moeilijke tijd voor je is geweest." Zij kneep zachtjes in mijn hand.

"Voor jouw was het ook geen gemakkelijke tijd, Mams," zei ik teder, "Maar ik ben er altijd om je te helpen."

"Erik," zij glimlachte schalks, "Zit me niet zo aan te staren!" Ik haalde beschaamd mijn blik weg van de borst van mijn moeder. En moeder duwde haar volle borst weer terug tussen de plooien van haar witte nachthemd.

"Schaam je maar niet, Erik", zei ze vriendelijk terwijl zij zonder haast nachtpon dichtknoopte. "Ik weet best hoe nieuwsgierig jongens van jouw leeftijd zijn naar vrouwenborsten". Ik werd er een beetje verlegen van, maar mijn moeder pakte geruststellend mijn hand vast.

"Borstvoeding is de gewoonste zaak van de wereld. Je zult er heel snel aan wennen, als ik thuis de baby voed."

"O.K., moeder." Ik knikte legde mijn benen over elkaar, om een beginnende erectie te verbergen, ik hoopte maar dat zij het niet zag!

-----

Terwijl ik dit allemaal stond te bedenken, ontwaakte ze en ze glimlachte toen zij mij bij haar bed zag staan.

"Een goede nacht gehad, eh, Mams?"

Zij wreef in haar ogen. "Nee, de baby kalmeerde pas nadat je vanochtend naar school was gegaan. Ik probeerde steeds om haar aan de borst te leggen maar het is me nog steeds niet gelukt" zei ze droevig.

Ik nam de baby op en legde haar in de wieg in de babykamer. Ik legde haar onder de gebreide doek die Tante Jannie had gemaakt. Moeder zat in haar stoel toen ik terugkwam, en ze probeerde de slaap uit haar ogen te wijven. Ik zag dat haar nachthemd nog steeds losgeknoopt was en haar ene borst hing nog steeds naar buiten. Ik kon goed zien dat die borst zwaar was van de moedermelk. Nu ik de baby eraf had getild, zag ik dat de voorzijde van haar nachtpon helemaal doorweekt was. Zij scheidde spontaan melk af!

Zij keek naar zichzelf. "Oh God, wat een knoeiboel!" Zij graaide in haar nachtjapon, waardoor het losgeknoopte gedeelte nog verder openging, en trok het flajep van haar voedings BH omhoog. Daarbij spoot er een straaltje warme melk uit, dat op mijn T-shirt belandde.

"Oh sorry," Zij sloot snel het klepje van haar voedings-BH, en borg haar borst op in haar nachtpon.

"Oh, moeder, niets aan de hand!" Ik voelde de vochtigheid van haar melk tegen mijn borst toen het in mijn overhemd trok. Het was een niet onplezierige sensatie.

"Excuseer me, dan verschoon ik me even" zei mijn moeder terwijl zij van haar stoel opstond.

"Goed, Mams!" Ik verliet de kamer, en sloot de deur achter mij.

Ik keek nog even bij de baby die in diepe slaap was. Het kleine meisje moest ook uitgeput mijn. Toen ruimde ik de boodschappen op en stond op het punt te beginnen om het avondeten klaar te maken, toen mijn moeder mij plotseling naar de slaapkamer riep.

Ik opende de deur van mijn moeders slaapkamer. Tot mijn verbazing zat mijn moeder half naakt op haar bed. Haar met moedermelk verzadigde jurk lag verkreukeld op de vloer. Mijn moeder had alleen haar slipje en haar voedings BH nog aan. De flapjes van de BH hingen allebei open, en beide borsten van mijn moeder waren zichtbaar. De tepels waren donkerbruin en opgezwollen, en ze dropen van de moedermelk. Haar figuur was door de zwangerschap gevuld met voluptueuze welvingen, in plaats van het volslanke figuur dat zij eerder had. Ondanks mijzelf voelde ik een erectie opkomen, en mijn piemel begon pijnlijk te kloppen.

"Erik, mijn borstpomp doet het niet!" zei ze wanhopig. Zij scheen zich helemaal niet bewust te zijn van haar naaktheid en van het effect dat dit op mij had.

Het was een elektrische pomp, die zij in het ziekenhuis had gehuurd om de melk uit haar borsten te pompen als ze teveel stuwing zou krijgen. Omdat het moeder nog steeds niet gelukt was om de baby te voeden, moest zij die pomp elke paar uur gebruiken om de druk van de melk te verlichten. Ik had haar eigenlijk nog nooit die pomp zien gebruiken, omdat zij het tot nu toe altijd in haar slaapkamer had gedaan. Aangezien mijn moeder geen problemen had om haar borsten te tonen als ze de baby probeerde te voeden, dacht ik dat de echte reden voor haar wanhoop was, dat het gebruik van die pomp voor haar een mislukking van de borstvoeding betekende.

Ik keek de pomp na. De elektrische verbindingen schenen in orde te zijn. Ik drukte op de mechanische stukken, maar ik zag geen probleem. Ik zette de schakelaar aan. Er gebeurde niets.

Ik betastte de vochtige zuignap van de machine. "Moeder, misschien moet je... eerst je borst erin doen om hem te activeren?" Mijn moeder hief haar linkerborst omhoog en duwde hem tegen de zuignap van de pomp. Omdat ik die zuignap nog vasthield, raakte ik mijn hand de borst van mijn moeder aan. Die voelde warm en vol. Ik was te geschrokken en te opgewonden om mijn hand weg te halen, maar zij zei niets. Ik zette de schakelaar een paar keer om met mijn andere hand. Niets. Het leek een elektrisch probleem en ik wrikte aan het snoer en zette schakelaar een paar keer om. Nog steeds niets.

"Ik krijg hem niet aan de gang, mams. Misschien moeten wij hem omruilen in het ziekenhuis?"

"Zij zijn nu dicht. De verhuurbalie is open van 9 tot 5." Zij trok haar borst uit de pomp, haar borst langs mijn hand strijkend. Zij begon zachtjes te huilen.

"Erik, ben ik een complete mislukking als moeder. Als ik jouw hulp niet had."

"Ik wil je graag helpen, Mams!" onderbrak ik haar.

"Ik kan zelfs mijn eigen baby niet eens voeden. Ik kan helemaal niks, wat ben ik toch stom!" snikte ze.

"Maar de vroedvrouw zei nog..." probeerde ik.

"Ik weet wat de vroedvrouw heeft gezegd, maar ik voel me toch een mislukkeling. Het lukt me niet eens om die stomme pomp te gebruiken, zelfs dát lukt mij niet!"

"Moeder, huil maar niet." Ik probeerde haar te omhelzen maar ik voelde de blote borst van mijn moeder tegen mijn borst. Onmiddellijk trok ik mij terug.

"En mijn borsten doen zo’n pijn!" klaagde ze terwijl ze een borst in haar handen nam.

"Misschien moeten we dan maar de vroedvrouw bellen, moeder?"

Zij keek mij aan met een vragende blik.

"Wat is er, moeder?"

"Erik, Ik heb jou ook de borst gegeven toen je een baby was. Maar jij gaf geen enkel probleem. Ik had je aan de borst totdat je twee en een half jaar was!"

"Moeder, wat wil je daarmee zeggen?"

"Erik, als je het niet wilt, dan begrijp ik het best..." Zij keek mij smekend aan.

"Erik, eh, maar zou je het heel erg vinden als ik je vroeg... om die melk eruit te zuigen?" Haar melk eruit zuigen? Mijn hart bonsde hevig.

"Erik, jij bent evengoed mijn kind als die kleine baby. Alsjeblieft, doe het voor je moeder." Mijn piemel werd helmaal stijf en mijn mond voelde droog van de spanning.

"Alstjeblieft, Erik, wil je dat voor mij doen?"

"Uh, ja, M-M-Moeder. natuurlijk" stotterde ik. "Maar hoe moet ik het doen?"

Zij kroop wat hoger op het bed en ging tegen het hoofdeinde zitten. Het was mijn geheimste fantasie die nu plotseling werkelijkheid zou worden. Blijf kalm, het is je eigen moeder, dacht ik. Zij wil alleen maar dat je voor haar doet wat die pomp verondersteld wordt om te doen. Niets meer en niets minder.

"Kom maar hier, lieverd" zei mijn moeder teder.

Ik keek naar mijn moeder alsof mijn diepste fantasie op mij wachtte. Ik vond die voedings BH eerst niet erg sexy, maar ik realiseerde mij ineens, dat hij best zou passen in een sexfilm. De BH ondersteunde het zware gewicht van de borsten van moeder, zoals een push-up BH. En als het flapje open ging, en de grote tepel en een stuk van een borst bloot wamen, benadrukte die BH haar vrouwelijkheid op een heel sexy manier.

In trance klom ik op het bed naast mijn moeder. Zij trok mijn hoofd op haar schoot. Haar tepel was donkerbruin en glinsterde van de witte melk die eruit lekte. Zij pakte mij vast achter mijn hoofd en trok me zachtjes tegen haar borst aan. De harde tepel wreef tegen mijn lippen en lekte nog meer melk. Ik opende instinctief mijn mond en nam de tepel aan. De melk proefde heel zoet en een beetje nootachtig.

Ik pakte met twee handen de borst vast. Hij was heel zwaar van de melk. Ik zoog zachtjes, en werd verrast door een stroom van melk, die plotseling mijn hele mond vulde. De melk van mijn moeder smaakte heel anders dan de melk van een koe, veel romiger en zoeter was het. Ik proefde haar warme melk. De melk begon uit mijn mond te lopen en langs mijn kin op mijn borst te druipen. Ik slikte de melk van moeder door om die overstroming te voorkomen, en ik ontdekte al snel dat er daardoor nog veel meer melk uit de borst van mijn moeder begon te stromen.

Ik zoog en slikte, gretig drinkend uit de bron van het leven. Terwijl ik meer en meer melk uit de borst van mijn moeder dronk, voelde ik hoe haar stuwing zich langzaam verminderde. Haar lichaam begon zich te ontspannen toen die pijnlijke druk verlichtte. Terwijl ik zoog, raakte de andere tepel tegen mijn wang, waardoor er melk langs mijn wang begon te lekken.

"Zo gaat het goed, je doet het prima!" Zij kuste mijn voorhoofd en streek speels met haar vingers door mijn haar.Ik zoog gretig en slikte de melk door met een hoorbaar geklok. Ik hield met mijn beide handen haar zachte borst vast. Dit was alles wat ik ooit gewild had en alle andere ervaringen in mijn leven begonnen hierbij vergeleken te verbleken. Ik kon voelen dat het lichaam van mijn moeder begon te bewegen van voldoening. Zij drukte stevig mijn hoofd aan haar borst en spreidde haar benen onwillekeurig een beetje open.

"Oh, Erik" fluisterde zij zachtjes. Ik bleef zuigen totdat de stroom melk overging in druppels. Zonder erbij na te denken vond mijn mond als vanzelf de andere tepel van mijn moeder. Een verse stroom melk vulde mijn mond. De benen van mijn moeder klemden zich nu stevig rondom mijn knieën.

"Ga door, Erik" kreunde zij zachtjes. Mijn piemel klopte hevig, onbewust begon ik ermee tegen het dijbeen van mijn moeder te duwen. Ik vond een langzaam ritme, en bleef intussen op de tepel van mijn moeder zuigen. Haar tweede borst was nu ook leeg. Ik zoog de laatste druppels eruit, maar ik ging door haar tepel met mijn tong te plagen.
Ik probeerde die tepel met mijn tong te strelen terwijl ik zoog. Als mijn tong haar tepel raakte, voelde ik de elektriciteit overspringen vanuit het lichaam van mijn moeder. Ik speelde met de tepel terwijl ik zachtjes bleef zuigen, en het lichaam van mijn moeder begon steeds meer te bewegen. Ik kon haar vochtigheid door haar slipje en door mijn broek heen voelen, toen ik met mijn knie even tegen haar kruis wreef.

"Oh, lieverd," kreunde zij nu luider.

"Oh … oh… oh!" Het lichaam van mijn moeder schokte zachtjes terwijl zij kreunde.

Ik viel bijna flauw toen ik in mijn broek ejaculeerde. Daarna lagen wij beiden stil, mijn lippen nog om de tepel van mijn moeder. Ik was met zuigen opgehouden.

"Erik?" Ik was al bijna in slaap. "Erik?"

"Oh." Ik lag daar katatonisch tegen het warme lichaam van mijn moeder.

"Erik, het is tijd om op te staan" zei ze met een zachte stem. Ik dwong mezelf om rechtop te gaan zitten. Ik keek mijn moeder aan en voelde me beschaamd en schuldig. Maar zij glimlachte lief naar mij. Haar borsten waren nog nat van de melk, net zoals de rest van haar voorkant. Ik zat zelf ook onder de melk, op mijn mond en onder mijn kin en op mijn T-shirt, dat doorweekt was met mijn melk van mijn moeder.

"Dank je, lieverd. Ik zou niet weten wat ik zonder jou zou hebben moeten doen!" Ik voelde de borsten van mijn moeder langs mij heen glijden toen zij mij op de wang kuste. Ik was versuft. Mijn hoofd voelde aan alsof het gevuld was met zaagsel. Was het wel echt gebeurd? Het voelde net alsof ik het gedroomd had. Ik was klaargekomen, want ik voelde het sperma nog tussen mijn benen plakken. Had zij er iets van gemerkt? En was mijn moeder ook klaargekomen? Ik had niet genoeg ervaring om dit te kunnen beoordelen.

"Erik, wil je mij wat privacy geven terwijl ik me verschoon?"

"Oh, natuurlijk, moeder" zei ik. Ik stond onhandig op van het bed.

"En verschoon jezelf meteen ook maar". Ik keek naar mijn moeder die nog half naakt op het bed zat. Zij gaf mij een verleidelijke knipoog, wat een tinteling in mijn wervelkolom veroorzaakte.

Ik sloot de deur van mijn moeders slaapkamer achter me en voelde me eenzaam en verward.

Ik keek even bij de baby die nog steeds diep in slaap was. Ik maakte twee hamburgers klaar en probeerde om mezelf af te leiden, zodat ik niet hoefde te denken aan wat er zojuist was gebeurd. Was het wel echt gebeurd? De slaapkamerdeur knarste open. Mijn moeder kwam te voorschijn, gekleed in een witte badstoffen duster.

"Hallo, moeder", zei ik zenuwachtig.

"Au!" Ik brandde mijn hand aan het gasstel.

Mijn moeder liep snel op me toe. "Gaat het, Erik?" Zij hield mijn hand vast en gaf er een kus op.

"Ja, het gaat wel, Mams."

"Erik, vind je het misschien onaangenaam wat wij zojuist gedaan hebben?" vroeg ze op ernstige toon.

"Oh, weet ik het niet, moeder." Ik wist niet wat ik moest zeggen. Zij hield mijn beide handen vast, en keek me lief in de ogen.

"Erik, je hebt me echt heel erg geholpen. Ik had zo’n pijn omdat die pomp niet wilde werken!" Zij pakte me bij de schouders.

"Jij, of ik bedoel eigenlijk wij, wij deden echt niets verkeerds. Jij bent toch evengoed mijn kind als die baby? Dat jij wat ouder bent betekent toch niet dat het verkeerd is voor jou, en dat het alleen goed is voor de baby?" Ik knikte instemmend.

"En, ik denk dat jij het ook lekker vond. Ik vertelde je toch al dat ik alles weet van jonge jongens en hun fantasieën?" Zij glimlachte begrijpend. "En ik moet je bekennen, dat ik het zelf ook heel lekker vond. De psyche van een vrouw is zo ontworpen dat het geven van borstvoeding haar genot geeft, wat de moederbinding bevordert."

"Erik, je hebt me geholpen toen ik het heel erg nodig had. En het feit dat wij er beiden ervan hebben genoten, betekent niet dat we ons ervoor moeten schamen!" Zij gaf van mij een moederlijke kus op het voorhoofd. Ik voelde me meteen veel beter.

"Bovendien, wij zullen het later vanavond weer opnieuw moeten doen, wanneer mijn borsten weer vol zijn." Ondanks mezelf merkte ik dat er weer een erectie begon te groeien.

"Wij hebben dus nog iets om ons op te verheugen!" zei mijn moeder met een schalks lachje

Wij aten samen de hamburgers op en zeiden weinig. Daarna werd de baby wakker. De lange slaap moest haar goed gedaan hebben omdat zij in een betere stemming was, dan normaal als ze wakker werd. Ik moest vanavond bij de MacDonalds werken, dus kuste ik mijn moeder en de baby en ik vertrok. Op het werk kon ik mijn gedachten er niet goed bij houden. Ik bleef steeds op mijn horloge kijken, terwijl ik hamburgers inpakte en afrekende.

Toen het werk klaar was ging ik onmiddellijk naar huis in plaats van eerst nog wat te kletsen met Marga of met mijn andere collegaas. Een paar keer moest ik zelfs flink afremmen, omdat ik veel te hard fietste. Toen ik thuis kwam, was alles al donker, behalve de slaapkamer van mijn moeder. Ik liep mijn moeders slaapkamer binnen. Zij zat op de zijkant van haar bed in haar badstof duster. Het bed was opgemaakt en de lakens waren keurig omgeslagen.

Zij glimlachte naar mij. Ik glimlachte zenuwachtig terug.

"Ik zat al op je te wachten, Erik. Want het doet alweer pijn!" Zij stond op en trok haar duster uit. Zij liet hem op de vloer vallen. Ik was verbaasd. In plaats van de voedings BH en de witte onderbroek van eerder, droeg mijn moeder nu alleen maar een slipje. De blote borsten van mijn moeder waren heel groot en de tepels waren gezwollen en bruin, en glinsterden van de vochtigheid van haar melk. Ik stond vol bewondering te kijken naar de blootheid van mijn moeders bovenlichaam.

"Oh, Mams" hoorde ik mezelf zeggen. En onmiddellijk voelde ik schaamte en opwinding opkomen en moest ik weg kijken.

Toen zij mijn verlegenheid zag, glimlachte mijn moeder.

"Wees maar niet verlegen, Erik, kom maar bij je moeder liggen!" Zij nam mijn hand en leidde me naar haar bed. Zij ging op het bed zitten en spreidde haar benen lichtjes uit elkaar. Zij trok mij bovenop zich met mijn hoofd op haar schoot en ze legde me aan haar borst en ik begon meteen te zuigen. Het ging veel beter deze keer. Ik wist precies wat ik moest doen, terwijl ik mijn moeders borst gelijkmatig leegdronk. Ik voelde het lichaam van mijn moeder zich ontspannen naarmate de stuwing in haar borsten afnam. Ik dronk gretig van haar warme, zoete melk. Met mijn tong streelde ik het uiteinde van haar tepel, en begon net zoals eerder op die avond, tegen het lichaam van mijn moeder te bewegen. Zij wiebelde ook tegen mij aan terwijl ik zoog en mijn tong met de tepel van mijn moeder speelde.

Toen die ene borst leeg was, schakelde ik automatisch over op de andere. Een stroom warme melk spoot in mijn mond zodra ik op die nieuwe tepel zoog. Ik kon de opwinding voelen die zich begon op te bouwen bij mezelf maar ook bij mijn moeder. Wij drukten onze lichamen tegen elkaar. Door ons gekronkel verschoof zij onbewust (of was het soms bewust?) van plaats totdat haar dijbeen tegen mijn kruis aan lag. Mijn erectie lag nu tegen het been van mijn moeder, met alleen mijn broek en haar slipje er tussen. Ik dronk ook de tweede borst leeg maar bleef gretig doorzuigen op de borst van mijn moeder. Zij scheen er niet te letten, terwijl wij langzaam en ritmisch bewogen.

In mijn opwinding tastte ik voorzichtig naar het elastiek van het slipje van mijn moeder. Maar mijn moeder greep mijn hand vast en hield me tegen. Geschrokken dacht ik dat ik te ver was gegaan, en ik probeerde van haar af te rollen, maar zij trok mij meteen weer bovenop haar. Zij gaf kennelijk alleen haar grenzen aan, net zoals Marga dat altijd deed. Ik zoog nog iets harder mijn moeders borst en liet mijn tanden lichtjes in haar tepel bijten.

"Oh, Erik - Erik - Erik!" Mijn moeders heupen schokten nu wilder tegen mij aan. De opwinding van mijn moeder veroorzaakte dat mijn eigen hoogtepunt ook ging doorbreken. Ik schokte ritmisch tegen mijn moeder aan en kwam klaar met een huiverende climax.

"Oh, Mamsie mamsie..." hoorde ik mezelf kreunen. Wij lagen een paar minuten stil zonder een woord te zeggen. Ik voelde de warmte van haar lichaam onder me. In tegenstelling tot de vorige keer kon er nu geen misverstand zijn, over wat wij beiden hadden gevoeld. Ik had nog nooit een vrouwenorgasme meegemaakt, maar ik had geen twijfel dat dit was wat mijn moeder zojuist had gevoeld. En ik wist ook, dat mijn moeder gemerkt moest hebben, dat ik ook was klaargekomen. En nog iets anders: deze keer voelde ik niet meer de schaamte die ik de vorige keer nog wel had gevoeld. Ik voelde me onzeker, maar ik wist dat mijn moeder moest hebben gemerkt wat ik deed en dat ze het dus goedkeurde. Die eerste keer kon het nog een toeval geweest zijn, maar deze keer was er geen vergissing mogelijk over ons beider bedoelingen.

"Alles O.K., Erik?" Ik rolde van mijn moeder af.

"Ja, moeder, ik ben O.K."

"Dat was best lekker, was niet het, Erik?"

"Uh, Ja, moeder,"

Zij keek me aan en glimlachte. "Het is best O.K. om te zeggen dat je het lekker vond, Erik. Want wij hebben niks verkeerds gedaan, hoor!" zei mijn moeder met een opgeruimde stem.

"Ja, moeder, ik vond het erg lekker. Ik vond het heerlijk". Ik voelde me inderdaad veel beter nu.

Ik wilde nog niet weggaan, maar mijn moeder zei dat het tijd was om naar bed te gaan, ieder naar mijn eigen bed, dat wel. Ik kleedde me uit, douchte me en deed mijn pyjama aan. Ik hoorde dat mijn moeder de baby de fles gaf. Ik zei nog even welterusten tegen mijn moeder, en gaf haar een kus op de lippen, die net ietsje langer duurde, dan een kus die een zoon gewoonlijk aan mijn moeder geeft.

Ik lag in het donker in mijn bed. Ik masturbeerde. In plaats van over Marga of een ander meisje, fantaseerde ik nu openlijk over mijn moeder. Maar ik kwam niet klaar, want ik was zonet nog klaargekomen en spoedig viel ik in een diepe slaap.

Ik sliep rusteloos, ik woelde en draaide. Een kus. Een nog kus. Ik deed mijn ogen en zag mijn moeder naar mij turend in de duisternis. Ik realiseerde me, dat mijn piemel uit mijn pyjamabroek stak en stijf was. Ik stopte hem snel weg, hopelijk had mijn moeder niets gezien.

"Erik, het is alweer zover." zei ze op zachte en een beetje droevige toon, terwijl het voor ons beiden toch zo opwindend was. Ik ging zitten en hield mijn hoofd rechtop.

"O.K., moeder" zei ik slaperig. Ik keek op mijn wekkerradio en zag dat het 3:15 was. Zij bleef naast mijn bed staan wachten.

"Kom maar mee naar mijn slaapkamer, Erik!" zei ze eindelijk.

Ik volgde mijn moeder naar haar slaapkamer. Het was er donker. Zij trok haar peignoir uit. Ik kon net onderscheiden dat ze daaronder weer naakt was, zij droeg alleen een slipje. Ik rook de krachtige zuivelgeur van moedermelk. Zij klom in het donker op haar bed en ik volgde haar.

Ik ging aan de borst van mijn moeder liggen en zoog. Efficiënt voerde ik de druk op en voelde het lichaam van mijn moeder naast me ontspannen. Ik speelde met haar tepel, beet er zachtjes in, terwijl ik bleef zuigen. Instinctief spreidde zij haar benen een beetje en begon met haar heupen te kronkelen.Ik drukte me tegen het lichaam van mijn moeder aan. Mijn piemel was uit mijn pyjamabroek gegleden en drukte tegen het dunne slipje van mijn moeder aan. Ik verwachtte gestopt te worden, maar mijn moeder bood geen weerstand. Met twee handen pakte ik mijn moeders andere borst beet en een nieuwe stroom warme melk spoot in mijn mond. Ik werd heel opgewonden en ik begon in sneller tempo tegen mijn moeder aan te bewegen.

"Erik!" kreunde zij, tamelijk luid. Maar kennelijk riep zij mijn naam meer uit opwinding, dan uit bezorgdheid dat ik te ver ging, want zij maakte geen aanstalten om mij tegen te houden. Ik klemde mijn mond om haar tepel en dronk de stromende melk. Mijn piemel, die een eigen wil leek te hebben, drukte tegen de binnenkant van de blote dij van mijn moeder en hij probeerde om de toegang te vinden tot het geheime plekje in haar slipje. Ik duwde en duwde, maar mijn piemel kon niet binnen komen!

Aangemoedigd mijn moeders gekronkel, reikte ik voorzichtig naar het slipje waar mijn piemel tegenaan drukte. Langzaam trok ik het smalle reepje stof opzij. Ik was klaar om mijn hand snel terug te trekken als mijn moeder verzet zou tonen, maar zij zette haar gekronkel gewoon voort alsof zij er niets van merkte. Ik duwde mijn piemel tussen het slipje van mijn moeder. Het elastiek knelde wat, maar dat was geen onplezierige sensatie. De punt van mijn piemel raakte de schaamlippen van mijn moeder. Die waren vochtig, een warme gloed straalde ervan af.

Ik pauzeerde een ogenblik, en vroeg me af of ik werkelijk hiermee wilde doorgaan. Wilde ik dit wel echt doen? Was ik er wel klaar voor? Ik beet op haar tepel terwijl de melk van mijn moeder bleef stromen. Zij lag slap achterover en kreunde zachtjes. Haar benen sloten zich rondom mij. Ik was niet zeker of dit bedoeld was om mij aan te moedigen, en of mijn moeder zich realiseerde wat ik daar tussen haar benen aan het doen was. Maar ik kon op dit punt niet meer stoppen. Ik voelde mijn bloed koortsachtig kloppen en ik voelde de zweetdruppels parelen op mijn voorhoofd.

Het was het toch niet mijn schuld? Ik was wel verward, maar toch wist ik heel goed wat ik wilde. Ik kon niet verder leven zonder te proeven van deze verboden vrucht, nu ik al zover gekomen was.

Ik duwde zachtjes, en ik voelde mijn piemel langzaam in de vagina van mijn moeder glijden. Het ging heel gemakkelijk. Ik pauzeerde een minuutje, mij volledig bewust van hoe slecht en verdorven het was, wat er gebeurde. Toen reikte mijn moeder achter mij en greep mijn billen. Zij trok mij naar zich toe, en ik gleed helemaal bij haar naar binnen. Het gevoel was onbeschrijfelijk, alsof een nauwe, warme fluwelen handschoen mijn piemel liefdevol vastpakte.

"Oh, Erik. Oh, mijn jongen..."

Moeders tweede borst was nu ook leeg. Moeder begon langzaam met haar heupen te bewegen, terwijl ik de laatste druppels van haar melk opzoog. Zij bewoog haar bekken en mijn piemel gleed moeiteloos op en neer in de warme vagina van mijn moeder. Het voelde als de hemel. Ik zou me eigenlijk beschaamd en verdorven hebben moeten voelden, maar het voelde heel natuurlijk, om de liefde te bedrijven met deze rijpe en zachte vrouw.

Ik trok mijn kloppende piemel terug en duwde opnieuw naar binnen. De wrijving zette mijn lendenen in brand. Ik wist dat mijn moeder hetzelfde voelde als ik, omdat zij mijn bewegingen krachtig ondersteunde. Was dit nu dus echt neuken?

"Oh, Erik..." kreunde mijn moeder. Ik voelde haar kutspieren rimpelen.

Ik hief mijn lichaam een beetje op en kuste mijn moeder. Ik kon haar naakte borsten voelen die tegen mij aan drukten. Melk, die eruit was gelekt, doorweekte mijn pyjama. Mijn moeder beantwoordde mijn kussen, en spoedig kronkelden onze tongen om elkaar heen. Wij omhelsden elkaar innig en kusten elkaar diep terwijl onze heupen tegen elkaar in bewogen.

Een hevige spanning bouwde zich in mijn lendenen op, en ik streed om mijn lichaam te beheersen. Mijn moeder kneep in mijn billen terwijl zij me heel krachtig tegen zich aan trok.

"Mams!" ik probeerde haar nog te waarschuwen. Maar het was al te laat. Ik kwam klaar met een hevige uitbarsting, een dikke straal van mijn sperma werd in mijn moeder geëjaculeerd.

"Oh, Erik!" Mijn moeder klemde haar benen rondom mij, en zij perste haar heupen tegen mij aan.

"Erik!" Haar schreeuw ging over in een zacht gekreun.

Ik kon voelen hoe het lichaam van mijn moeder zich ontspande. Ik probeerde van mijn moeder af te klimmen, maar zij hield mij boven op haar. Wij lagen allebei stil. Ik kon de hartslag van mijn moeder voelen, die langzaam weer normaal werd. Uiteindelijk rolde ik van haar af en ging naast haar liggen. Uitgeput vielen wij beiden in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker door de zon. Ik was helemaal gedesorienteerd. Ik keek rond en zag dat ik nog in de slaapkamer van mijn moeder was. Ik keek naast me en zag dat mijn moeder naakt naast mij lag te slapen. Ik raakte in paniek. Wat ik had gedaan? Hoe moest het nu verder?

Ik lag naast mijn moeder en staarde naar het plafond. Ik merkte dat ik ook naakt was - ik had mijn pyjama kennelijk tijdens die nacht uitgedaan. Ik voelde mijn moeder bewegen. Zij opende slaperig haar ogen en leek ook verward. Onze ogen ontmoetten elkaar, en ik keek schuldig.

"Goedemorgen Erik" zei ze met vlakke stem.

"Goedemorgen, moeder" mompelde ik als antwoord.

"Moeder,.. het spijt me... " Maar zij drukte haar vinger op mijn lippen.

"Geen spijt, Erik. Ik had moeten weten dat zoiets kon gebeuren. Maar... het was zo heerlijk. En het was al zo lang geleden voor mij, lieverd!" En zij streek teder over mijn wang.

"Je deed het heel erg goed, Erik. Veel beter dan ik gedacht zou hebben voor zo’n jonge jongen. Maar wij moeten dit niet opnieuw laten gebeuren, want het is verkeerd. Jij hebt al zoveel voor me gedaan, en nu neem ik het mezelf kwalijk, dat ik op deze manier gebruik van je heb gemaakt!"

"M -m-Moeder, je hebt echt niet.." ik begon te stotteren.

Zij sneed mij af. "Erik, we praten er niet meer over, OK?" zei ze heel beslist. Ik knikte instemmend.

"Nu, Erik, wil je me wat privacy geven terwijl ik me aankleed?"

Ik klom uit bed, en greep snel mijn pyjama die op de grond lag. Wanneer had ik die uitgetrokken? Verlegen hield ik mijn pyjama voor mijn kruis, en verliet snel de slaapkamer van mijn moeder. Ik sloot de deur achter me, trok mijn pyjama aan en ging thee zetten.

Even later kwam mijn moeder, gekleed in een ruime witte japon, naar de keuken met de baby op haar arm. Zwijgend aten wij ons ontbijt. Ik probeerde de krant te lezen terwijl mijn moeder de baby de fles gaf en tegelijk haar ontbijt at.

Ik keek naar de klok.

"Moeder, ik moet opschieten anders kom ik te laat op school!". Ik probeerde weg te kijken toen ik mijn moeder vluchtig op de wang kuste. Toen ik al bijna de deur uit was, riep mijn moeder nog snel:

"Erik, je komt toch wel tussen de middag thuis, ja?" Ik keek verbaasd naar mijn moeder.

"Dat moet," en zij wees op haar borsten, "Je weet toch...". Ik wist niet wat ik moest zeggen.

"Oh ja, natuurlijk moeder!"

Mijn moeder kreeg een peinzende blik over zich."... Tenzij je een andere pomp van het ziekenhuis wilt gaan halen?" voegde ze er aan toe.

"Moeder, ik heb nu echt geen tijd om die pomp om te gaan omruilen, want ik ben al heel erg laat!" stamelde ik. Zij keek me aan en glimlachte blij.

"O.K. dan, je kunt hem wel gaan omruilen wanneer je er tijd voor hebt, maar dan zal ik jou wel nodig hebben, tussen de middag."

"Ja, komt in orde, moeder."

Fluisterend voegde zij eraan toe, "Maar dan zoals gistermiddag, Erik, en niet zoals vannacht!"

"Ja, natuurlijk, Mams!"

Ik was zo verward dat ik haastig de deur uit rende. Op school was ik lusteloos, en had problemen om me te concentreren. Ik kreeg mijn scheikundeproefwerk terug en er stond een tien op. Sommige dingen in mijn leven gingen tenminste nog goed. Marga probeerde om oogcontact met mij te maken in de klas, maar ik antwoordde haar met een gekunstelde glimlach en ik keek snel de andere kant op. Ik bleef steeds maar zenuwachtig op mijn horloge kijken.

Ik stormde de deur uit zodra de middagbel ging. Opnieuw was ik aan het racen, en ik moest mezelf dwingen om langzamer te fietsen. Ik was op weg naar huis, voor de "Middag Voeding".

Mijn moeder wachtte al op mij, zittend op het bed in haar slaapkamer. Net zoals de vorige middag had zij weer de voedings BH aan gedaan, maar beide kleppen waren al open, zodat haar gezwollen tepels goed zichtbaar waren. In tegenstelling tot gisteren had mijn moeder nu geen panty of slipje aan. Zij was verder helemaal bloot. Zij keek uitnodigend naar mij. Mijn ogen gleden over haar benen vanaf haar voeten tot aan het krullende dons van haar schaamhaar.

Zij keek me enigszins afwezig en tegelijk verleidelijk aan. "Ben je soms verbaasd, Erik?"

Er viel een stilte en na een tijdje f=ging zij verder: "Erik, ik weet niet of wat wij gedaan hebben juist is, maar ik heb besloten dat ik er niet mee wil stoppen." Mijn moeder schoof omhoog op het bed waarbij haar volle borsten flink begonnen te wiebelen.

"Ik raakte er helemaal overstuur van, vanochtend, toen ik erover zat na te denken. God helpe mij, want ik weet best dat wat wij samen hebben, ooit weer op zal moeten houden". Tranen welden op in haar ogen.

"Mijn leven is zo’n puinhoop, en nu maak ik ook nog een puinhoop van jouw leven!"

"Nee, Mams!" protesteerde ik.

"Ik vroeg me af of ik intieme omgang mag hebben met mijn eigen zoon. Het is wel verkeerd, maar het voelde zo heerlijk en goed, niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk!" Zij keek mij aan met smachtende ogen.

"Erik, als jij het niet wilt, dan zal ik da aanvaarden, maar denk dan niet slecht over je moeder!"

Mijn piemel klopte inmiddels zo hevig dat ik bang was om in mijn broek klaar te komen terwijl ik daar stond. Zonder een woord te zeggen kleedde ik mij helemaal uit voor mijn moeder. Ik was verrast dat ik geen enkele verlegenheid meer voelde. Ik wierp mijn kleren op de vloer en ging bij mijn moeder op het bed liggen.

Ik greep mijn moeders borsten vast met beide handen, stevig en bijna ruw, en haar moedermelk stroomde in mijn mond, en ik dronk gretig.

"Oh, Erik", kreunde zij terwijl ik de druk van haar borsten verlichtte. Ik maakte slurpende geluiden terwijl ik hongerig aan haar borsten zoog. Ik sprong bijna uit mijn vel toen ik haar koele hand om mijn piemel voelde. Zij streelde mij teder en deskundig, beter dan ik het bij mijzelf gedaan kon hebben. Ik voelde al bijna een climax komen, maar mijn moeder trok zich net op tijd terug, en liet mijn piemel trillend van opwinding en frustratie achter. Toen leidde zij hem naar de bron van alle leven, daar tussen haar benen. Mijn piemel gleed moeiteloos in haar natte vagina Zij was heel heet en nauw.

"God, Mamsie." ik kreunde van puur genot.

Terwijl ik haar borst nog zoog, liet ik mijn tanden lichtjes op de tepel bijten. Zij schokte meteen met haar heupen tegen mij aan, en trok mij dieper in haar vagina. Ik reikte achter mijn moeder en greep haar volle ronde billen

"Oh, Erik, ik ben zo geil, neuk mij!" fluisterde mijn moeder hees in mijn oor. Ik was een beetje geschokt maar ik raakte al snel behoorlijk opgewonden door dit taalgebruik van mijn moeder. Ik stootte mijn heupen tegen mijn moeder terwijl ik zachtjes op haar tepel beet. Mijn moeder beantwoordde mijn duwen en spoedig bewogen onze lichamen zich tegen elkaar aan, in een zich langzaam versnellend ritme.

"Je moeder is zo geil, neuk je moeder maar, Erik!" Ik schakelde over op de andere borst en ik voelde een verse straal warme melk in mijn mond komen.

"Moe … moeder… moeder." kreunde ik onwillekeurig. Onze heupen botsten wild tegen elkaar, terwijl wij in een huiverend, en reinigend orgasme tezamen kwamen.

"Oh God, wat was dat goed!" zuchtte mijn moeder. "Het was zo goed en ik voelde me helemaal niet schuldig meer, en jij?"

Ik schudde mijn hoofd en kon alleen maar terug glimlachen. Want het was waar. Ik voelde me niet schuldig of beschaamd meer. Ik voelde eigenlijk zo’n grote liefde voor mijn moeder, als ik nooit had kunnen dromen. Er leek absoluut niets verkeerd aan het bedrijven van liefde met deze wellustige, rijpe en zachte vrouw.

"Ik houd zo van je, Mams!" Ik hoorde mijn stem trillen terwijl ik mijn moeder stevig knuffelde.

"Ik houd ook van jou, Erik!" Wij omhelsden elkaar en ik voelde alweer iets bewegen tussen mijn benen. Mijn piemel kwam alweer rechtop.


"Oh, Erik, ik zou het best nog een keertje met je willen doen, maar je moet nu eerst naar school!"

"Zal ik me ziek melden?"

"Nee, Erik, wij mogen dit niet de andere dingen in ons leven laten verdringen. Bovendien hebben wij nog vanavond, om ons alvast op te verheugen" zei ze terwijl zij speels met haar handen door mijn haar streek.

Ik keek mijn moeder aan met verlangende ogen.

"Vanavond..." herhaalde zij.

Op school was ik afgeleid. Ik heb met mijn moeder geneukt, dacht ik met een mengsel van opwinding en schaamte. Ik realiseerde me dat dit de vervulling was van een seksuele fantasie die ik al heel lang had gehad. Ik wist niet wat het voor mijn moeder en mij ging beteken maar ik wist wel dat ik er niet mee wilde stoppen.

"... Erik Bakker?" ik schrok wakker uit mijn dagdromen. Ik realiseerde zich dat meneer Huiberts, mijn wiskundeleraar, mij aansprak.

"Oh, meneer, kunt U alstublieft de vraag herhalen?" antwoordde ik onhandig.

De klas brulde van het lachen, en ik kon wel onder mijn bank kruipen van schaamte.

"Het spijt me, om je in je slaap te storen, Erik Bakker" zei Huiberts sarcastisch. "Wel, wie van de klas weet het antwoord wel?" Overal rondom mij vlogen handen de lucht in.

Eindelijk ging om half vier de laatste bel en ik rende het lokaal uit. Ik rende naar de uitgang maar werd tegengehouden voordat ik de deur kon bereiken."Waarom vermijd je mij steeds, Erik?" zei Marga, en ze keek me verwijtend aan.

"Ik vermijd je niet!" probeerde ik met een geruststellende stem te antwoorden.

"Wel, het lijkte er anders wel veel op, Erik."

Zij keek me aan. "Is er soms iets aan de hand, Erik?"

"Nee, Marga, echt niet. Ik ben gewoon heel druk voor mijn moeder. Ik probeer om haar te helpen. Zij heeft haar handen meer dan vol met haar nieuwe baby."

"Oh, natuurlijk, Erik, daar dacht ik niet aan, maar nu begrijp ik het. Hoe gaat het met je moeder, eigenlijk?"

"Wel, het gaat al een stuk beter. Ik probeer haar te helpen zoveel als ik kan," zei ik met een stem die naar mijn gevoel een beetje te zenuwachtig klonk.

"Als er iets is dat ik kan doen, laat je het me dan weten, Erik?" zei zij ze vriendelijk.

"Dank je, Marga. Maar ik moet nu opschieten. Wij spreken elkaar nog wel".

Mijn moeder zorgde dat ik het vuur van onze hartstocht leerde beheersen zodat ik een normaal leven zou houden. Ik ging niet alleen naar school maar ik begon ook werkelijk uit te blinken. De wetenschap dat aan het eind van elke schooldag mijn moeder verlangend op mij lag te wachten, deed mij heel erg mijn best doen op school.

Mijn moeder drong erop aan dat ik mijn verhouding met andere meisjes in stand hield. Zij herinnerde me eraan dat ik genoeg van haar zou krijgen als zij oud en grijs was. Ik protesteerde fel, maar zij stond erop dat het gezonder was, om hoe dan ook mijn andere verhoudingen te handhaven. Met tegenzin ging ik ermee accoord en ik belde Marga op. Marga was heel blij om iets van mij te horen, en wij babbelden vriendschappelijk. Wij spraken af om de komende Zaterdagavond samen uit te gaan.

Marga was heel enthousiast om onze verhouding te hervatten. Ik was verrast om te merken dat ik haar eigenlijk ook erg had gemist. Mijn nog onvervulde verhouding met Marga kon niet concurreren met de diepte van mijn emotionele en seksuele verhouding met mijn moeder, maar er was geen reden waarom zij met elkaar moesten concurreren. De verhouding met Marga was eenvoudig in een andere dimensie dan de overweldigende intense verhouding met mijn moeder. Misschien was er genoeg ruimte voor twee verhoudingen in mijn leven? Mijn moeder kreeg weer eens gelijk, zoals gewoonlijk.

Later die avond fietsten Marga en ik naar een stil plekje in de duinen. Wij kusten elkaar een tijd en gingen langzaam over tot serieus gevrij. Ik gleed regelmatig met mijn hand in haar blouse en tussen de bovenkant van haar bustehouder. Haar borsten, hoewel groot vergeleken met de meeste middelbare school meisjes, waren veel kleiner dan die van mijn moeder en hadden niet de zware molligheid waaraan ik nu gewend was. Toch waren ze warm en ze hadden een stevigheid die hun charme sterk verhoogde.

Ik bereikte de sluiting van haar BH, en zoals altijd duwde Marga mijn hand weg, om hem tegen te houden. Maar dit keer, in plaats van mijn hand te laten wegtrekken, kuste ik haar innig terwijl ik haar tepel door haar bustehouder heen bleef strelen. Ik likte zacht aan haar oorlelletje en beet er zacht op terwijl ik haar tepel tussen mijn vingers kneep. Ik voelde hoe de weerstand uit haar lichaam weg gleed. Terwijl ik haar diep in de ogen keek, reikte ik terloops weer achter haar en opende haar bustehouder. Zij leek gehypnotiseerd, terwijl ik langzaam haar blouse losknoopte, en plotseling was zij topless. Ik bestudeerde haar lichaam terwijl Marga verlegen een andere kant op keek. Zij was totaal overweldigd door het plotselinge zelfvertrouwen dat ik toonde. Dit zelfvertrouwen kwam heel gemakkelijk over mij, nu ik al een maand lang dag en nacht met mijn moeder had geneukt. Ik begreep het lichaam van Marga nu bijna even goed als dat van mezelf. Ik wist welke subtiele reacties in een vrouw weerstand betekenden of juist overgave. Het verzet van Marga was geen partij meer voor mij.

Marga's borsten, hoewel ze de zware volheid van die van mijn moeder misten, waren heel sexy op hun eigen manier. Net als haar gezicht, waren de borsten van Marga overdekt met lichtbruine sproeten. Haar tepels waren veel lichter roze dan die van mijn moeder, en haar areolas waren veel ronder. Te oordelend naar mijn moeder en mijn eigen Playboy tijdschriften, was ik aan de conclusie gekomen dat areolas van zeer grote borsten altijd enigszins vervormd mijn, misschien door het strekken van de huid. Marga die naakt vóór mij zat, was sexy op een manier die heel verschillend was van de manier waarop mijn moeder sexy was. Ik kuste haar zachtjes en hielp haar met het verwijderen van de rest van haar kleren. Wij bedreven heel teder de liefde in dat duinpannetje. Ik genoot ervan haar te leiden en haar nieuwe dingen te leren, terwijl ik haar heel langzaam en voorzichtig neukte. Bij mijn moeder was ik de leerling - en waarschijnlijk zou dat altijd zo blijven - maar bij Marga was ik de leermeester.

Nadat wij beiden tegelijk waren klaargekomen hielden wij elkaar een paar ogenblikken vast.

"Erik, ik heb je nog nooit zo zelfbewust meegemaakt. Je bent zo anders, zo volwassen" fluisterde ze. Zij dacht een ogenblik na en toen zei ze met een trillende stem "Er is toch geen ander meisje in het spel, Erik?"

"Nee hoor, ik ben echt de hele tijd alleen voor mijn moeder bezig geweest" grijnsde ik. Ik moest lachten om mijn eigen grap.

"Ik was even bang dat er iemand anders was, dan ik," zei ze met een gerustgestelde stem.

"Nee, liefje" Ik kuste haar op het voorhoofd.

Ik kwam thuis nadat ik Marga had thuisgebracht. Mijn moeder wachtte op me in een korte babydoll. Haar borsten puilden boven het rode transparante materiaal uit. Ik kon zien dat zij er geen slipje onder aanhad.

"En, hoe ging het?" vroeg zij.

"Het was best leuk, moeder" zei ik met een behoedzame stem.

"En, heb je haar lekker geneukt?" Ik slikte even bij deze grofheid van mijn moeder. Mijn moeder en ik waren intussen wel gewend aan het gebruiken van geile taal in de hitte van onze hartstocht. Maar het klonk grof en ruw, om die term als verwijzing naar Marga te gebruiken. Ik realiseerde me dat deze gedachte toch wel een beetje raar was, omdat ik Marga inderdaad wel degelijk lekker geneukt had.

"Ja, moeder, maar ik wil er verder niet over praten" Ik begon mijn kleren uit te trekken.

"Was ze net zo goed als ik?" plaagde mijn moeder. Zij ging op haar knieën liggen en keerde haar grote billen naar me toe. Haar blote kont stak obsceen onder haar korte rode nachtpon uit.

"Geen vrouw is zo goed als jij, moeder!" zei ik terwijl ik op het bed klom en mijn moeder besteeg. Mijn penis gleed in de vagina van mijn moeder. Ik reikte onder haar en greep haar volle borsten vast. Melk lekte onmiddellijk in mijn handpalmen. Mijn avontuurtje met Marga had ons beiden hitsig gemaakt en wij neukten op zijn hondjes. Mijn moeder was een net loopse teef terwijl ze mij met een reeks obsceniteiten aanmoedigde om haar te flink stevig te neuken. Wij krijsten eenstemmig bij elke slag, totdat wij samen een hevige climax bereikten.

Wij hielden elkaar vast en kusten elkaar met echte affectie.

"Niemand kan jou vervangen, moeder" zei ik terwijl ik gedachteloos speelde met de enorme borsten van mijn moeder.

Twee maanden later moest ik mijn moeder iets belangrijks vertellen. Marga was een maand over tijd, en ik moest snel met haar gaan trouwen.

"Ach jongen, dat geeft niet, want als jullie getrouwd zijn, dan kan ze bij ons in huis komen wonen."

"Maar vind je dat dan helemaal niet erg, moeder?"

"Nee hoor, helemaal niet, het is juist handig want dan kunnen Marga en ik samen voor twee babies zorgen!"
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners