Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Broederliefde 1 - 14921 keer gelezen
Broederliefde Deel 1: Op vakantie

"Schiet eens op!" riep Martijn naar zijn broer. "Anders vertrekken we straks zonder jou hoor!" "Ja, ja, ik kom al. Rustig aan joh!" Tim was altijd al wat meer ontspannen geweest dan Martijn. Als ze 's ochtends naar school gingen stond Martijn altijd meteen op als de wekker ging, terwijl Tim altijd tot het laatste moment van zijn bed bleef genieten. Ook dit keer had hij het opstaan uitgesteld tot het laatste moment. Ook al gingen ze op vakantie, zijn slaap bleef toch het belangrijkste. Met een verward hoofd baande Tim zich naar de badkamer om zich op te frissen. Hij keek even in de spiegel om zijn lichaam eens goed te bekijken. "Hmm, de sportschool werpt toch zijn vruchten af." Al sinds zijn 15e ging hij naar de sportschool, 2 straten verderop. Hij ging minstens 2 keer in de week, wat na 3 jaar heeft gezorgd voor een mooi gespierd lichaam van 18 jaar. Hij ging met zijn hand even door zijn blonde krullen. Het aanzicht van zijn blauwe ogen en een spits gezicht, plus een lichte sixpack zorgde voor een zekere tevredenheid over zijn lichaam. Ook zijn redelijk gevulde gele boxer stak fel af bij zijn alreeds gebruinde huid. Snel stapte hij onder de douche om het nachtzweet van zich af te spoelen. Het mocht dan wel 25 graden zijn hier in Nederland, vandaag gingen ze op vakantie naar het nog warmere TunesiŽ!

Martijn zuchtte nog een keer. Die broer van hem moest ook altijd tot het laatste moment op zijn bed blijven liggen. Martijn was meteen na het afgaan van de wekker uit zijn bed gegaan, had zich gedoucht en hapte net zijn laatste boterham met pindakaas naar binnen. Martijn is dus altijd stipt op tijd. Niet alleen in dat opzicht verschillen ze van elkaar. Martijn heeft kort, bruin haar wat door een beetje gel vormt tot een kuif. Vrolijke bruine ogen en een kuiltje in de wangen zorgen voor een leuk gezicht. Tegenovergesteld als zijn broer, ging hij niet naar de sportschool. Zijn liefde voor wielrennen zorgde ervoor dat hij in de buitenlucht zijn conditie verbeterde. Om toch nog een beetje armspieren te kunnen tonen had hij een paar kleine halters op zijn kamer staan, die hij zo nu en dan gebruikte voor en na het fietsen. Toch had de 17-jarige ook een lichte sixpack, waarmee hij dan weer wel een beetje op zijn broer leek. Ook al zien ze er anders uit, als je ze naast elkaar zou zetten zag je toch de gelijkheid in hun gezichten. Martijn keek nog eens op zijn horloge.

Het was bijna half 10, en de taxi zou er over een half uur al zijn om Martijn en Tim, samen met hun ouders, op te halen. Ze zouden dan naar Schiphol gaan, wat toch ook weer anderhalf uur reizen was. Toen de taxi voor de deur stond, kwam Tim nog met een boterham tussen zijn tanden geklemd naar buiten gehold, met in zijn handen 2 koffers, die hij toch de avond van te voren had ingepakt. Dit natuurlijk op advies van Martijn, die dat al lang van te voren had gepland.Om half 12 stonden ze dan toch eindelijk op Schiphol. Waar Tim vanochtend nog niet veel last van had, begon het nu toch wel te knijpen in zijn blaas. Zijn ouders en broer gingen een plaatsje zoeken in de wachtruimte voor het inchecken. Hij liet zijn koffers bij zijn familie achter, en ging op zoek naar de dichtstbijzijnde toiletten. In zijn haast struikelde hij bijna over een zwarte koffer, wat ervoor zorgde dat een aantal paar ogen zijn kant op keken. Haastig verontschuldigde hij zich aan de eigenaar van de koffer, en vervolgde zijn weg naar de toiletten. Daar aan gekomen leegde hij zo snel als hij kon zijn blaas in 1 van de urinoirs. Bij het wassen van zijn handen viel zijn oog op de automaat in de ruimte. Hij lachte in zichzelf toen hij zag dat die o.a. condooms verkocht. Hij dacht even na, en haalde toen wat kleingeld uit zijn broekzak om een pakje condooms te kopen. "Je weet maar nooit" dacht hij. Veel ervaring op het gebied van de liefde had hij nog niet. Hij heeft 4 maanden verkering gehad met een meisje uit zijn klas, maar toen zij moest verhuizen naar de andere kant van het land had ze het uitgemaakt. "Een langeafstandsrelatie zou toch niks geworden zijn." had ze tegen hem gezegd. In die vier maanden hadden ze veel met elkaar gezoend, maar daarbij is het ook gebleven. Tot nu toe was er nog geen ander meisje in zijn leven voorbij gekomen. Snel ging hij weer terug naar zijn ouders en zijn broer.

Martijn zat samen met zijn ouders te wachten op het tijdstip dat ze konden gaan inchecken. Met zijn zonnebril op zijn kuif, keek hij de hal rond. Met deze temperaturen liepen veel vrouwen en meisjes met blote armen en benen. Hij keek nonchalant rond, en kreeg zo een paar glimpen van de toch wel leuke vrouwen die hier rondliepen. Een vriendin heeft hij nog nooit gehad, en hij was blij toen de relatie van Tim over was, omdat hij toch stiekem jaloers was op zijn oudere broer. Bij hem in de klas zaten er niet zoveel leuke meiden, en die hij we; leuk vond waren al bezet. "Het zal er ooit wel van komen." Dacht hij bij zichzelf.

Nadat ze ingecheckt waren konden ze dan eindelijk richting de gate, waar ze weer moesten wachten totdat ze vliegtuig in mochten. Met het gezin gingen ze even naar de McDonald's waar ze een burger en frietjes naar binnen werkten. Het was tenslotte vakantie! "Hebben jullie er een beetje zin in jongens?" vroeg pa aan zijn jongens. "Hmm Hmm" was het enige geluid wat door beiden kon worden uitgebracht, omdat ze bezig waren hun burgers mans te maken. Martijn was de eerste die een fatsoenlijk antwoord kon geven. "Zeker pa, het is echt tof om eens met een vliegtuig op vakantie te gaan!" "Ja, het lijkt me echt fantastisch om straks aan het strand van TunesiŽ te liggen" vulde Tim zijn broer aan. Het was de eerste keer dat ze met het vliegtuig naar een ver land gingen. Andere jaren gingen ze altijd naar een camping, maar na aandringen van de jongens om eens naar een ver zonnig land toe te gaan hadden ze in overleg deze vakantie geboekt. "Als jullie je maar gedragen in het vliegtuig en het hotel, ik moet me niet gaan schamen voor jullie" waarschuwde hun moeder. "Ja, ma!" zeiden de jongens in koor. Waarna ze samen in de lach schoten, omdat hun moeder nooit een serieus gezicht kan maken als ze enthousiast is.Toen ze eindelijk in het vliegtuig zaten begon het echte vakantiegevoel pas. Bij het opstijgen keken de jongens hun ogen uit. Met een sierlijke zwaai vloog het vliegtuig boven Amsterdam, om vervolgens met flinke snelheid naar de plaats van bestemming te vliegen.

Eenmaal geland in TunesiŽ viel er een soort van deken over hun heen. De warmte was goed te voelen toen ze uit het, door de airco gekoelde, vliegtuig stapten. Ondanks dat het pas half 7 was, was de zon al bijna onder. Het was hier altijd vroeg licht, maar dus ook vroeg donker. Nadat ze hun bagage hadden gepakt liepen ze naar de bus die hen naar het hotel zou brengen.

Eenmaal bij het hotel aangekomen was het dus al donker. Bij het naar binnenlopen moesten ze bij de receptie inchecken. Maar daar was een probleem opgetreden. Toen het gezin aangaf wie ze waren, en welke kamer ze hadden geboekt, werd door een man in gebrekkig Engels/Nederlands uitgelegd dat er iets mis was gegaan met de reservering. In plaats van 2 kamers voor 2 personen naast elkaar, waren er 2 kamers gereserveerd die totaal niet bij elkaar in de buurt lagen. Snel werd er even overlegd, maar na een korte discussie werd besloten dat de jongens wel oud en wijs genoeg waren om zelfstandig hun kamer op te zoeken en daar ook te slapen. Dus splitste het gezin op en ze spraken af dat ze om half 9 elkaar zouden ontmoeten in de centrale hal.

De jongens vlogen naar hun kamer. Enthousiast omdat ze het gevoel hadden dat ze eindelijk eens wat verantwoordelijkheid kregen, en niet een hele tijd hun ouders in de buurt hadden. Alleen op de kamer aangekomen kwam hun nog een verrassing te staan. Er bleek een 2-persoonsbed in hun kamer te staan. Even stonden ze op hun neus te kijken, maar besloten toen dat het geen probleem zou zijn. Ze kenden elkaar immers goed genoeg, want ook al was er soms ruzie, ze zouden toch altijd voor elkaar op komen en voor elkaar door het vuur gaan.

Zo gezegd, zo gedaan. Tim claimde het rechtergedeelte van het bed, waardoor het linkergedeelte overbleef voor Martijn. Natuurlijk werden de veren van het bed even getest doordat ze beiden op het bed op en neer aan het springen waren. Toen besloot Tim om zich nog even te douchen voordat ze hun ouders gingen opzoeken. T-shirt, broek en sokken vlogen al snel door de kamer, maar bij de boxer aangekomen twijfelde hij even en keek naar zijn jongere broertje. "Ach wat, we zijn toch allemaal hetzelfde daar beneden." en met die woorden vloog ook zijn boxer uit. Hij zag hoe zijn broertje even verstarde en hij lachte even. Toen pakte hij een handdoek uit zijn tas en stapte de badkamer in. 10 seconden later stond een zingende Tim onder de douche.Dat gaf Martijn even de tijd om op adem te komen. Toen hij hoorde dat de slaapkamer ver van zijn ouders vandaan was, kreeg hij al een raar gevoel in zijn buik. Dat werd erger toen hij doorkreeg dat hij samen met zijn broer in een 2-persoonsbed moest slapen. Maar zijn hoofd ontplofte bijna toen zijn broer recht voor zijn neus zich ging uitkleden. Ondanks dat hij wel geÔnteresseerd was in de meiden in zijn klas, was het hem de laatste tijd toch wel opgevallen dat hij soms ook probeerde te gluren naar het lichaam van de jongens. Vooral tijdens gym probeerde hij nonchalant een glimp op te vangen van gevulde boxers en sixpacks. Daar bleef het dan ook bij, en dacht hij er voor de rest van de dag niet meer aan. Maar toen hij zijn broer zich zag uitkleden recht voor zijn neus, en de onderbroek ook, had hij het niet breed in zijn eigen onderbroek. Natuurlijk had hij zijn broer wel eens vaker in onderbroek of zwembroek gezien, maar hier, in de warmte, en in een nieuwe omgeving was hij toch best wel opgewonden geraakt. Want wat hij tussen de benen van zijn broer zag hangen beviel hem wel. Geen schaamhaar te bekennen. Alles netjes weggeschoren. Net als bij hemzelf eigenlijk. Als wielrenner scheerde hij ook altijd zijn benen en armen, en nam dan zijn schaamhaar ook maar gelijk mee. Ook zijn eigen penis was niet verkeerd. Slap was hij 14 cm, en stijf toch wel een goede 18cm. Nog nadenkend over wat er net was gebeurd, ging hij even op bed liggen.

Tim stond zich onder de douche te wassen. Hij had er wel gein in. "Wat zou mijn broertje nu denken" vroeg hij zich af. Hij had er nooit zoveel moeite mee om zich uit te kleden in bijzijn van anderen. In de sportschool stond hij zichzelf ook altijd te douchen in de openbare doucheruimte. Hij wist nog niet hoe zijn broertje zou reageren op zijn spontane actie. Nu hij er over nadacht vond hij zijn broer er toch ook wel leuk uitzien. Niet dat hij op jongens viel, of naar andere jongens gluurde, maar iedere man weet wel voor zichzelf of een jongen of man er goed uitziet, of niet.

Nadat hij klaar was met douchen, probeerde hij zijn broer nog wat verder te plagen. Een reactie uit te lokken. Toen hij zichzelf had afgedroogd liep hij alleen met een handdoek om zijn middel geslagen de kamer weer op. Daar zag hij zijn broertje, die inmiddels ook al tot zijn onderbroek was uitgekleed.

Vertwijfeld stond Martijn met zijn handen op zijn zij. Toen hij de douche uit hoorde gaan, begon hij zich uit te kleden zodat hij ook nog even snel kon douchen. Maar toen hij in zijn onderbroek stond, kwam net Tim binnengelopen, met alleen een handdoek om zijn gespierde lijf geslagen. Nu twijfelde hij of hij zijn onderbroek zou uittrekken, of dat hij snel een handdoek moest pakken en pas in de badkamer zich van zijn boxer zou ontdoen. "Je hoeft je niet te schamen hoor. Kijk, ik ben toch ook naakt?" Hij laat zijn handdoek vallen en staat nu naakt tegenover zijn vertwijfelde broer. Meteen ziet Tim dat Martijn zijn blik laat vallen op zijn kruis, om vervolgens hem weer snel in de ogen te kijken. "Nu jij nog, broertje". Na nog een korte pauze, stapte ook Martijn uit zijn boxer en schopte hem ergens in de hoek. Nu stonden de twee broers naak tegenover elkaar. "Zo, jij hoeft je ook niet te schamen daar beneden. Is gewoon een goede lengte hoor." zeiTim. "B-b-bedankt" hakkelde Martijn. "Jij mag er ook wel zijn, als ik het zo zie". "Denk dat we wel dezelfde lengte hebben, zo ongeveer. Lijken we toch meer op elkaar dan we dachten" lachte Tim. Martijn, die niet gewend was aan het naakt zijn bij andere mensen, was nerveus, maar vond het tegelijkertijd ook spannend. "Nou, ga maar snel douchen, anders staan pa en ma op ons te wachten" En met een klap op zijn schouder, stuurde Tim zijn broertje de douche binnen.

Twintig minuten later stonden ze samen op hun ouders te wachten in de centrale hal van het hotel. Ze gingen met z'n allen nog wat drinken op het terras, waar het nu een aangename temperatuur was. Zowel de ouders, als Tim en Martijn vertelden enthousiast over hun kamer en wat er allemaal aanwezig was. Het feit dat het een 2-persoonsbed was en de situatie tijdens het douchen lieten ze maar even achterwege. Ze waren eindelijk in een ver vakantieland, en ze zouden hier nog flink van de zon gaan genieten.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners