Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Broer En Zus - 1 - 41224 keer gelezen
Ik was een jongen van bijna achttien jaar oud, toen ik kennis maakte met de prettige wereld van seks. En dan nog wel met een een speciaal meisje, die veertien maand jonger was dan ik. Maar om het verhaal goed te starten zal ik eerst even de voorgeschiedenis vertellen.
Mijn ouders, Wim en Ellen Jansen kwamen terug van een feestje in een andere stad. Ze hadden een afspraak gemaakt dat ze om en om zouden rijden, zodat de ander rustig een drankje konden drinken. Nooit zat dus een van hen ook maar met een slokje achter het stuur, en ook deze avond was dat niet zo. Mijn vader was die avond de gelukkige, en mijn moeder moest dus rijden.
Onze familie was een gelukkige gezin, en daar bracht ook de riante financiele gesteldheid van mijn ouders een belangrijke bijdrage aan. Een jaar eerder hadden ze een grote prijs gewonnen, en alleen de rente was al voldoende om er rustig van te leven. Maar rustig leven deden mijn ouders niet, en beiden hadden ook nog een goed betaalde baan, zodat ze nooit op een stuiver hoeden te kijken.
Ik en mijn jongere zus hadden dan ook niets te klagen, en genoten een prettige jeugd.
Tot die avond toen mijn moeder naar huis reed. Ze hadden een spetterend feest achter hun rug, en onderweg bleven ze napraten over alles wat er die avond was gebeurd. Maar ondanks het gesprek lette mijn moeder wel op het verkeer, en zag ze bijtijds een tegemoetkomende vrachtwagen die een andere vrachtwagen inhaalde, maar wat ze ook zag was dat de chauffeur nooit meer op tijd hun weghelft zou kunnen verlaten. Mijn moeder keek links en rechts, maar zag ook geen mogelijkheid om uit te wijken, en alleen hard remmen zou een moeglijkheid zijn om iets te doen, maar in de achteruitkijkspiegel zag ze dat het geen echte optie was. Voor ze nog andere opties kon bedenken was het al voorbij, en reed de vrachtwagen in volle vaart tegen hun auto aan, en mijn ouders werden op slag gedood.

Wij kregen die avond laat nog bezoek van de politie die ons het gebeuren vertelden, en mijn zus en ik waren totaal van de kaart. De volgende dag voelde ik me iets beter, en dat was nodig, want er waren veel dingen te regelen. Een hulpverlener kwam ons vragen of we familie hadden waar we tot nader tijdstip konden verblijven, maar ik wilde niet uit ons huis weg, en ook mijn zus weigerde weg te gaan, en de hulpverlener gaf ons enkele dagen rust.
Ondertussen werden er allerlei andere administratieve zaken verricht, en mijn ouders werden begraven.
Na die begravenis kwam opnieuw de hulpverlener om te praten over opvang voor ons, maar ik bracht hun naar voren dat we het zelf wilden proberen. En mijn verhaal over onze finaciele zeer goede situatie, het feit dat het huis al ons eigendom was, en vrij van enige last, en dat we beiden al bijna de volwassen leeftijd hadden bereikt gaf de doorslag. We kregen toestemming om het zelf te proberen, maar de hulpverlener liet ons wel weten af en toe langs te komen om de situatie te bekijken.

Mijn zus Karin en ik leefden eerst nog weken lang in een neerslachtige roes, en konden moeilijk onze dagelijkse beslommering weer oppakken, maar lanzaam verdween de leed die het ongeluk ons had gebracht, en konden we weer een beetje aan ons normale leven wijden. Ik ging al weer naar mijn werk, en Karin ging weer naar haar school. Ik had een goede baan als ITer, en verdiende er ook een goed salaris mee.
Thuis hadden Karin en ik de taken een beetje verdeeld, maar we deden allebei zaken die eigenlijk ook de ander had moete ndoen, en zo verliep alles thuis prima, en na twee bezoeken van de hulpverlener liet de weten er wel vertrouwen in te hebben.
En vijf maand na het ongeluk kwam er dan die avond waarop ik en mijn zus op een nieuwe manier met elkaar kennismaakten. Inmiddels was ik achttien jaar en twee maand, en mijn zus was zeventien geworden.

Het was een regenachtige donderdag, en Karin en ik zaten naar een film te kijken die mijn zus had uitgezocht. We hadden de koffie al gehad, en dronken beiden een glas fris. Echte alcohol drinkers waren we niet, en alleen op een feestje namen we wel eens een wijntje of iets dergelijks. Op een gegeven moment was er op de televisiescherm het beeld van de twee hoofdrolspelers te zien die in een heftige kus waren verwikkeld. Ik keek naar het gezicht van mijn zus, om te zien hoe ze er op reageerde, en in haar ogen zag ik iets van spanning. Ik had mijn zus al die tijd echt alleen als mijn zus gezien, en nooit enige drang gehad om iets met haar te beginnen wat op incest leek. Maar nu, terwijl ik haar naar dat beeld zag kijken met haar mond een beetje open, en haar ogen wijd open, besefte ik dat ze best een mooie meid was. Mijn blik ging van haar hoofd naar beneden, en zagen een prima lichaam, met alles op de juiste plaats. Ondanks haar jeugdige leeftijd had ze toch al redelijke grote borsten, en die staken dan ook goed uit haar lichaam. De shirt die ze droeg liet alles goed zien. Verder droeg ze een spijkerbroek.
Zelf had ik nog nooit met een meisje gevrijdt, en ik wist bijna zeker dat ook mijn zus nog nooit een jongen had gehad. We waren altijd close geweest, en een vriend voor haar had ze zeker niet verzwegen. mijn ogen bleven op de hare gericht, en op een moment voelde ze het, en keek naar mij. Ze bloosde een beetje, en wist zich even geen houding te geven. Ik besloot haar een beetje te gaan plagen, en begon haar te vragen of ze wel eens een jongen had gekust.
'Hoe bedoel je?', was haar antwoord.
'Nou gewoon Karin, heb jij wel eens een jongen gekust, bijvoorbeeld op die manier zoals je nu op de tv ziet?'
Ik zag haar even nadenken over mijn vraag, en vroeg me af wat haar antwoord zou zijn. En dat antwoord kreeg ik dan na enige tellen.
'En jij Karel, heb jij op zo'n manier wel eens een meisje gekust?'
Ik had minder problemen met het antwoord, want ik besefte wanneer ik haar wilde uithoren dat ik gewoon eerlijk moest zijn tegen haar.
'Nee zus, ik heb nog nooit het genoegen gehad om een meisje op die manier te kussen, zelfs niet op een andere manier. Ik heb nog nooit een vriendin gehad. De enigste kussen die ik heb mogen geven waren die op de verjaardagen van jou en mam, en die waren zoals jij weet alleen maar op de wang. Maar nu wil ik ook de antwoord op mijn vraag. Heb jij al eens een jongen gekust anders dan op de wang?'
'Nee broer, net als jij ben ik op het gebied van seks nog helemaal maagd'
'En heb je nooit verlangt naar een ogenblik om te voelen hoe het is om gekust te worden op jou lippen?'
'Ik weet het niet Karel, ik denk dat de juiste tijd er voor moet zijn om het te beleven, en natuurlijk ook de juiste persoon. Iemand die je vertrouwd en waarvan je weet dat hij niet misbruik maakt van het moment'
'Goed Karin, jij bent nog maagd en ik ook. Ik vertrouw jou, mag ik je vragen of je mij ook vertrouwd?'
'Wat wil je dan Karel, wil jij de eerste man zijn die mij het kussen gaat leren?. Overigens vertrouw ik je wel Karel, dat heb ik vooral de laatste maanden moeten ondervinden. We hebben niet de prettigste tijd gehad, en dan leer je de kleine dingetjes waarderen die je voor elkaar doet'
Tijdens het praten met elkaar hadden we geen van beiden meer belangstelling voor de televisie, en keken elkaar steeds in de ogen. Het was voor het eerst sind het ongeuk van onze ouders dat we zo serieus met elkaar spraken, en ik dacht dat we er beiden wel van genoten.
'Zou jij dat een probleem vinden dan?. Ik kus jou een keer anders dan op de wang. Dat kan toch geen kwaad?. En misschien leren we elkaar nog meer te vertrouwen'
Ik zag Karin naar me kijken, en in haar ogen glinsterde iets van verlangen. Ik wist wel niet hoe ik dat herkende, maar toch voelde ik het als zodanig. En toen boog mijn zus zich naar mij toe, en gaf me een lichte kus op mijn lippen. Het duurde maar even, een seconde of zo, maar ik voelde een enorme tinteling door mijn lichaam gaan. Nog nooit had een vrouw me op die manier gekust, en mijn zus deed het op mijn verzoek.
'En!, was het dit wat je bedoelde?', vroeg ze me aankijkend.
'Ja Karin, maar het was iets te kort naar mijn gevoel. Kijk, dit is veel beter', en ik kuste nu op haar lippen, maar hield haar lippen enige tijd vast. Ondertussen keek ik naar haar ogen, en zag dat deze gesloten waren. Ik voelde dat ze genoot van de kus, en ik besloot nog iets verder te gaan. Ik drukte mijn tong tegen haar lippen, en na enige tegenstand lieten haar lippen zich van elkaar los, en kon ik mijn tong in haar mond brengen, en raakte met de punt haar tong aan. Ze reageerde toen direkt, en liet haar tong rond de mijne cirkelen. Ik sloeg mijn arm achter haar rug, en trok haar naar me toe, en onze eerste tongzoen werd meteen een heel heftige. Van beide kanten wilden we het fijne proeven, en we genoten van de prikkelingen die we bij elkaar teweeg brachten. Na een minuut of drie hielden we op en keken elkaar aan. Even hadden we geen woorden voor elkaar, maar toen kuste ik haar opnieuw op de mond, en dit keer bleef het weer bij een gewone kus.
'Dit was lekker broer!', liet mijn zus me weten.
'Weet je Karin wat het lekkerste is van deze tongzoen. Dat het voor allebei een eerste keer is dat we het beleven, en er beiden van hebben genoten'
'Ik weet niet wat ik als reden heb om het lekker te vinden broer, maar misschien is het juist wel het feit dat ik het met jou doe, hetgeen wat juist niet zou mogen. Dat maakt het spannend en vooral lekker geil'En voor ik het wist voelde ik opnieuw haar lippen op de mijne, en dit keer stuurde zij haar tong bij mij naar binnen. Opnieuw volgde er een langdurige tongzoen, maar dit keer ging het iets verder. Ik had nu zin in meer, en liet mijn hand eerst over haar rug glijden en voelde darbij het bandje van haar bh. Nog lager ging mijn hand, zodat deze even later op de zoom van haar spijkerbroek zat, en ik met mijn vingers onder d'r shirt kon komen en har naakte lichaam kon voelen. Ik liet mijn hand eerst rustig onder haar rug even gewennen aan de aanraking, en toen Karin niet reageerde liet ik hem omhoog kruipen over haar naakte rug. Weer voelde ik de band van haar bh, en mijn vingers probeerden deze los te krijgen, wat na enige strubbelingen lukte.
Nu voelde ik ook de hand van mijn zus over mijn buik gaan, en hoe deze een voor een de knoopjes van mijn overhemd opende, en daarna haar hand op mijn naakte buik plaatste. Ze liet hem eerst lichtjes over mijn lichaam glijden, en toen ze mijn tepels raakten pakte ze deze vast en kneep er zachtjes in.
'Wat staan deze hard overeind!', liet ze me aankijkend weten.
'En die van jou dan?', vroeg ik haar.
'Je zou natuurlijk op onderzoek uit kunnen gaan lieve broer van me', antwoorde ze.
Ik liet me dat geen tweede keer zeggen, en bracht mijn hand nu naar haar buik, en voelde de zachte lichaam vlak boven haar spijkerbroek. Langzaam gleed nu mijn hand naar haar borsten, en doordat het bh bandje al los was, kon ik makkelijk onder de cup's komen, en haar volle borsten beetnemen. Ik werd op dat moment helemaal geil, voor het eerst had ik de borsten van een vrouw in mijn hand, en het waren die mooie borsten van mijn zus. Mijn vingers gingen naar haar tepels, en deze stonden ook strak vooruit, en voelden keihard aan.
'Nou, jij mag ook niet klagen zus, want volgens mij zijn die tepels van jou ook een beetje opgewonden van ons spel'
'Nee broer, niet mijn tepels zijn opgewonden maar ik zelf ben helemaal geil geworden. En dat merk je ondermeer aan mijn tepels'
'En waar kan ik dat nog meer aan merken?', vroeg ik haar.
'Daar mag jij zelf achter zien te komen Karel', antwoorde ze me aankijkend. En die blik gaf me toestemming om alles met haar te doen wat ik wilde.
Ik trok haar shirt over de schouders, en de bh viel op haar schoot, en mijn blik viel nu op haar naakte bovenlichaam, waar twee stevige ronde bollen met enorm harde punten erop me aanstaarden. Ik boog me voorover, en kuste eerst de linkertepel, en daarna de rechter. Mijn tong gleed daarbij om de tepelhof heen, en ik hoorde mijn zus zachtjes kreunen. Ik trok mijn overhemd die zij al helemaal los had geknoopt uit, en nu zaten we als broer en zus met onze bovenlichaam ontbloot naast elkaar. Karin trok me weer naar zich toe, ne weer voelde ik haar lippen op de mijne. Maar nu voelde ik buiten haar mond ook haar borsten tegen mijn lichaam, en het was een prettig gebeuren. Ik keek onder het kussen naar onze aanraking van de buiken, en zag haar tepels bijna de mijn raken, en ik werd nu helemaal opgewonden, wat inmiddels ook in mijn broek was te merken. Deze kus duurde weer langer dan de vorige, en toen mijn zus zich even los maakte van de omhelzing, moesten we beiden even op adem komen.'Bezef jij wel wat we aan het doen zijn?',vroeg mijn zus me aankjkend.
'Ja Karin, en jij, hoe beleef jij dit gebeuren?'
'Ik beleef het als iets prachtigs, iets wat ik nog nooit heb meegemaakt, en volgens mij hebben mijn klasgenoten dat altijd door gehad, en lieten ze me daarom een beetje links liggen. Ik had nooit van die naar ik dacht fantasie verhalen. Maar ik ben zeventien jaar Karel, en met die leeftijd zou je toch wel een keer seks mogen hebben?'
'Nou zus, jij bent dan ook nog maar net zeventien, maar je hebt gelijk dat wat ervaring betreft jij en ik allebei ver bij de gemiddelde leeftijdgenoten achter staan'
'Echt Karel, heb jij ook nog nooit een andere vrouw gekust, of andere dingen mee gedaan. Is er nooit een keer een moment geweest dat jij dacht "met die vrouw zou ik wel wat willen doen?'
'Nee Karin, jij bent de eerste en enige meisje die ik heb gekust, laat staan 'andere dingen' te hebben gedaan. Of ik daar spijt van heb?, dat geloof ik niet, ook ik ben nog maar net achttien jaar geworden, en heb nog een heel leven voor me, net als jij. Waar maken we ons dan zorgen over'
'En nu zitten we met ontblote bovenlijven naast elkaar, hebben elkaars tepels aangeraakt en hebben elkaar het tongen geleerd. Houd het daarmee op broer, of gaan we verder met onderzoeken?'
'Wat jij maar wil lieve zus. Ik heb met jou net ontdekt wat ik tot nu toe heb gemist, en wanneer ik dat bihj jou kan inhalen, en jou daardoor ook kan plezieren, dan wil ik alles met je doen wat jij ook wil'
Opnieuw kwam het gezicht van Karin dicht bij de mijne, en weer raakten onze lippen en tongen elkaar aan. Onze handen begonnen weer een verkenning over elkaars lichaam, en dit keer ging het wat verder. Dit keer was het mijn zus die de volgende stap zette, en haar hand naar mijn gulp bracht, waar ze een redelijk stijve lul vond. Zachtjes kneep ze erin, en onder het tongen keek ze me in mijn ogen met de vraag wat daar te vinden was. Maar ze wachtte het antwoord niet af, want ik voelde hoe ze een beetje stuntelig mijn broek probeerde te openen, maar zonder mijn hulp lukte het haar toch. Ze liet de rits van mijn gulp naar beneden glijden, en nu was er ruimte om haar hand vrij naar mijn kruis te schuiven, en op het stof van mijn onderbroek te leggen, zodat ze mijn warme lid nog beter voelde.
We waren tong steeds aan het tongen, en terwijl ik dat voortzette, probeerde ik op te staan, en mijn zus mee te nemen. Dit lukte, en we stonden nu dicht tegen elkaar aan, en waren nog steeds in het tongspel verdiept, en Karin's hand zocht nu naar de rand van mijn slip.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners