Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Broer En Zus - 2 - 19612 keer gelezen
Ik liet mijn handen over haar borsten glijden die lekker zacht en teder aanvoelden. Alleen de tepels stonden hard vooruitgeproemd, en wanneer ik er in kneep voelde mijn zus het niet eens. Terwijl ik met haar borsten bezig was, en we elkaar ondertussen nog steeds aan het tongen waren, kroop haar hand in mijn broek, en ik voelde haar vingers mijn nu keiharde paal strelen. Maar als snel trok ze haar hand terug, en begon de broek naar beneden te trekken, wat in onze houding moeilik lukte, en daarom liet ik haar maar even los.
Ze ging direkt door haar knieen, en langzaam trok ze mijn broek en onderbroek naar beneden, en liet op die manier mijn harde pik vrij, die er dan ook met een ferme sprong uitschoot. Omdat mijn zus geknield voor mij zat, met haar gezicht een beetje op de hoogte van mijn kruis, kreeg ze de harde lul met een ferme tik tegen haar gelaat, en ze lachte. Ze knoopte ondertussen mijn schoenveters los, en daarna trok ze die ook uit, samen met mijn sokken. Terwijl ze tot slot mijn broek en slip ook nog van mijn benen haalde stond ik naakt tegenover haar, en ze keek vanaf mijn kruis omhoog in mijn gezicht.
Ze zag een man van bijna 180 centimeter groot, met een mooi lichaam die dankzij wat sportattributen redelijk in balans was. Ze zag ook een harde paal van ongeveer 18 centimeter met een redelijke bos schaamhaar, en wanneer ze me om zou draaien, zag ze een paar lekkere billen. Verder omhoog keek ze in een sportieve buik, en met een redelijk borstkast waarom twee ferme tepels stonden.
Ze stond nu weer op uit haar positie, en keek mij in mijn ogen. Daarna kwam ze tegen mijn nu naakte lichaam aanleunen en kuste mijn gezicht, daarbij met haar handen alle delen van mijn lichaam betastend. Ik voelde aan haar tedere bewegingen dat ze nog nooit een man had gehad, en net als ik moest ze alles nog leren en ontdekken. Toen haar handen naar mijn pik schoven, en mijn ballen masseerden ontsnapte me een kreun van verlangen. Even kneep ze hard in mijn ballen, wat mij een schreeuw van pijn uitbracht, maar haastig kuste ze mijn mond, en bracht opnieuw haar tong bij me naar binnen. Toen liet ze haar handen zachtjes rond mijn harde lul zwerfen, en bracht me al snel in een soort extase.
Ik bracht mijn handen naar haar broeksluiting en opende deze. Omdat ze nogal een strakke broek aan had, moest ik ook door de knieen om deze van haar lijf te trekken. Onder die jeans zag ik een slipje, en ik aarzelde om ook deze uit te doen. Maar die aarzeling was snel weer voorbij, en ik raakte haar lichaam vlak boven haar onderlichaam aan, en legde mijn vingers om de zoom van het stukje textiel. Langzaam trok ik het naar beneden, en voor mijn ogen opende zich het mooie onderlijf van mijn zusje.
Ik moest even slikken, want het was voor het eerst dat ik een vrouwelijke lichaam naakt zag, en dan was het nog wel het lichaam van mijn dierbare zus. Vroeger had ik het ook wel naakt gezien, maar toen waren we een of twee jaar, en gingen nog samen in bad. Nu waren we beiden bijna volwassen, en had het zien van beider lichaam een heel ander gevoel bij ons beiden gekregen.
Ik stond op, en keek mijn zus in haar ogen, waarin alleen maar verlangens lagen opgesloten. En nu we eenmaal naakt waren had ik ook die verlangen gekregen, een verlangen naar het lichaam van mijn jongere zusje. Ik trok nu haar hoofd naar me toe, en kuste het opnieuw, een kus die spontaan maar met geweld beantwoord werd. Ik trok haar lichaam tegen de mijne, en ik voelde hoe onze lichamen zich aan elkaar kleefden alsof ze bij elkaar hoorden. Mijn handen gleden via haar rug naar beneden, en raakten haar kleine maar volle billen aan. Ze voelden zo zacht, alsof het nog kinderbilletjes waren. Zacht en vooral nog geheel onaangeraakt tot nu. Ze voelden ook warm aan, en een prettige warmte ging door ons lichaam, want ik voelde nu ook haar handen op mijn billen.Ik zag een jonge meid, in de bloei van haar leven, nog geheel maagd. Ze was net zeventien geworden, en wist net zoveel van het mannenlichaam als ik van de vrouwelijke. Voor beiden waren ieder aanraking weer een verrassing, en dat was te merken aan onze zoektocht over beide lijven. Ik liet mijn hand langzaam naar voren glijden, en kwam terecht bij haar nog geheel maagdelijke kutje. Ik voelde een wat donzig dot haar boven en om haar kut, en eerlijk gezegd vond ik dat al direct een minpuntje. Maar toen mijn vingers de schaamlipjes aanraakten, en de tederheid daarvan ontdekte, was die minpunt al snel uit mijn gedachten. Mijn vingers gleden tussen haar dijen door en omcircelden haar totale kruis, en alles voelde even zacht aan.
Ondertussen was Karin mij aan het onderzoeken, en ook zij zat wat langer bij mijn schaamhaar te strelen, en ik had er een wat grotere bos dan zij om haar kutje.
'Dit is niet erg prettig broer', liet ze me weten, en daarbij doelend op de bos schaamhaar die ze vasthad. Zelf vond ik het nog wel meevallen, maar ik had geen enkel besef hoe het bij een vrouw over zou komen.
'Wil je dat ik het eraf haal?',vroeg ik haar aankijkend.
'Ach, het lijkt me gewoon prettiger om jou lul aan te raken wanneer ik niet door het woelige haardos hoef te wroeten. En wanneer jij beloofd om jou lul kaal te scheren zal ik mijn kutje ook helemaal kaal maken. Sterker nog, dan mag jij me meteen ook scheren, lijkt je dat niet wat?'
Ik dacht aan mijn werk om haar kut te scheren, hoewel ik het nog niet zo erg vond dat ze het kleine bosje schaamhaar had. Maar het idee dat ze haar kutje ook graag kaal wilde hebben, en ik er dan een heel glad en strak kutje voor terug kreeg deed me wel wat.
'Goed zus, ik stel voor dat we meteen maar naar de badkamer gaan, en ons even lekker gaan opfrissen. Ik begin eerst met mezelf te scheren, en daarbij kun jij me misschien wel helpen, en daarna zal ik jou kutje ook scheren. Ik ben benieuw hoe we dan zullen reageren op het resultaat'
'Ik ook Karel, maar ik weet bijna zeker dat wanneer ik jou lul en ballen in mijn hand heb, en er alleen maar een lekker gladde huid over voel, ik dat zeer lekker zal vinden'
We gingen naar de badkamer, en ik pakte de spullen die ik nodig had. Eerst ging ik met mezelf bezig, en ondanks dat ik mijn gezicht al regelmatig moest scheren, had ik toch iets van angst om mijn lul en ballen onder de mes te nemen. Bij de minst verkeerde beweging zou ik me bezeren, en ik weet niet of het op die gevoelige plaats lekker zou zijn. Daarbij was een pleister op die plek ook niet direkt het aanzien de moeite waard. Maar goed, ik ging voorzichtig te werk, en terwijl Karin toekeek en me mondeling aanwijzingen gaf, schoor ik voorzichtig mijn haren weg, en na een kwartier was mijn voorheen harig lul een toonbeeld van gladheid geworden. En ik moest toegeven toen ik hem aanraakte om het schuim er af te spoelen, dat het veel prettiger voelde dan ervoor. Ook had ik het idee dat het wat frisser over moest komen, maar wist ik veel op dat gebied. Wanneer mijn zus me niet had aangesproken op mijn bos haar, dan had ik het misschien nu nog gehad. Mijn zus voelde nu ook het resultaat, en ze straalde van plezier.
'Oh Karel!, wat voelt dat lekker joh', liet ze me met een vreugdekreet weten. 'En nu mag je mij ook even glad scheren, maar wees wel voorzichtig met me. Ik wil niet dat ik straks onder de snijwonden zit'.'Goed lieve zus, ik zal voorzichtig zijn'. Ik ging door mijn knieen, en maakte haar kut nat en zeepte het met scheerschuim in. Daarna ging ik ook bij haar uiterst voorzichtig te werk, maar omdat zij niet zoveel te scheren had, was ik snel klaar met het werk, en ook bij haar spoelde ik het schuim weg, en nu zag ik haar kutje in volle glorie, zonder maar een enkel haartje. Mijn vinger gleed over haar lipjes, en nu wist ik wat ze bedoelde met het lekker voelen van mijn lul. Het was nog zachter dan ik eerder had gevoeld, en mijn vinger drukte onbewust tegen de opening van haar kut. door de nattigheid en achtergebleven restje schuim schoof mijn vinger iets in haar spleetje, en dit was voor ons beiden opnieuw een openbaring. Ik hoorde haar zachtjes kreunen, en ik verlangde na deze eerste ervaring naar meer.
Ik haalde mijn vinger terug, en boog mijn hoofd tussen haar benen, en bracht mijn mond nu naar haar kutlipjes, en kuste deze teder. Ik proefde nog de smaak van het zeep, maar ook proefde ik een andere smaak. Opnieuw kuste ik haar lipjes, en nu liet ik mijn tong tegen haar kleine schaamlipjes duwen, en ook deze openden zich net als eerder die avond haar mond zich had geopend. Ik kon mijn tong iets naar binnen duwen, en begon er kringetjes te draaien, wat bij mijn zus een kreunende geluid deed opwekken.
Omdat het allemaal nieuw voor me was, moest ik steeds aan iedere reactie die mijn zus gaf wennen, maar ik dacht dat het kreunen een kwestie van toestemming was, en me liet weten door te gaan. En ik ging door, en op een gegeven moment voelde ik de handen van mijn zus op mijn hoofd drukken, zodat mijn mond tegen haar kut werd aangedrukt. Mijn tong gleed nog dieper in haar spleet, en ik begon nu wat rustiger haar holletje te verkennen. Daar ik op dat moment niets wist van beffen, was het allemaal spel, maar het wond ons wel enorm op, en op een gegeven moment zo erg bij mijn zus, dat ze haar benen tegen mijn hoofd drukte, en gilde van genot. Het was de eerste keer dat ze klaar was gekomen.
Ik kreeg kramp in mijn benen van mijn onvoordelige positie en stond op.
Ik keek mijn zus in haar ogen, en zag een blik die ik nooit eerder bij haar had gezien. Een beetje verbaast, of eerder verdoofde blik, waarin wel de glinstering van het genot dat ze zojuist had beleeft weerspiegelde.
Ik trok haar overeind, en ze viel in mijn armen. Onze monden raakten elkaar weer, en opnieuw begonnen we met elkaar te tongen, maar nu minder wild, maar met veel meer passie. Ik duwde haar lichaam iets terug en vroeg haar wat ze had beleeft.
'Oh lieve broer, het was het mooiste wat ik ooit heb mee gemaakt. Wanneer dit al bij het seks hooort, dan ben ik zeer nieuwsgierig naar alle andere dingen die we nog moeten uitzoeken'
'Maar realiseer je wel dat we nu aan incest doen?', vroeg ik haar.
'Ach incest, wie moet het nu weten dat ik met mijn broer lekker speels bezig ben. We hoeven het toch niemand te vertellen?'
'Nee Karin, maar ik wil alleen maar dat jij weet wat we met elkaar doen, en niet dat jij er ooit spijt van krijgt, en mij er door gaat haten of zo'
'Wees maar gerust Karel, ik weet nu al dat ik dit in mijn herinnering zal opslaan als een van de prettigste dingen die ik met mijn broer heb mogen beleven. Ook al zou jij nu tegen mij zeggen dat het voorbij is.Trouwens Karel, jij wil er toch niet opeens zelf mee stoppen toch?'
'Nee lieve zus, maar ik wil alleen maar zekerheid dat we beiden dit willen, en we er elkaar niet om gaan haten op langere duur. Ik wil jou, maar ook mij beschermen voor alle narigheid die het met zich mee zou kunnen brengen wanneer er tussen ons iets mis zou gaan'
Maar Karin liet nogmaals weten dat ze zoveel had genoten van onze eerste echte sekservaring, dat ze nooit op welk manier dan ook er misbruik van zou maken. Maar ze vroeg ook of ik nu niet achter stond, want zij was nu klaargekomen en ik nog niet.
'Wees maar niet bang lieve meid, ik weet zeker dat voor we vanavond naar bed gaan jij mij ook nog wel klaar zal maken en dat we met elkaar nog heel veel dingen gaan leren'Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners