Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Broer En Zus - 5 - 16785 keer gelezen
Nadat ik alles in de woonkamer had opgeruimd en de kleren bij elkaar had gezocht, liep ik de trap op naar boven, waar Karin inmiddels het bed waarop ooit onze ouders hadden gelegen, en ons ook hadden geschapen opgemaakt. Zij lag er al in, en keek me nieuwsgierig aan toen ik binnen kwam, en de kleren op een stoel liet vallen. Ook ik kroop onder de lakens, en kroop tegen het naakte lichaam van mijn zus aan, en voelde hoe haar lichaam weer direkt reageerde, en ook haar handen werden meteen weer aktief.
Ik voelde hoe zij haar hand weer naar mijn gloeiende en groeiende pik legde, en er langzaam haar vingers over heen liet strijken en glijden, waardoor ik opnieuw die avond zeer opgewonden werd. Ik liet mijn mond weer op de hare zakken, en mijn tong zocht zich een weg tussen haar lippen, die zich snel vaneen lieten glijden, zodat ik snel met mijn tong haar mond binnen kon dringen en er weer het hemelse spel met haar tong kon voortzetten.
Gek, maar alleen al de aanrakingen van onze smaakorganen gaven me een enorm geil gevoel, die zo erg werd, dat ik daar al bijna klaar van kon komen, ware het niet dat ik bewust met alle moeite mijn lusten kon beheersen. Ook de aanraking van haar vingers aan mijn ballen en haar vingertoppen aan mijn eikel werden voor mij een enorme gevecht tegen voortijdig klaarkomen.
Maar we waren nu eerder die avond al een beetje verwend en gewend aan elkaar, en deden het nu een beetje rustig aan.
Maar tegen de tijd dat we moe en voldaan waren, had ik haar lichaam en vooral haar baarmoeder volgespoten met mijn warme zaad. Ook mijn zus was weer diverse keren klaar gekomen, en we hebben nog diverse keren met elkaar in allerlei posities gespeeld. Maar aan alles kwam die avond een eind, en we waren allebei totaal uitgeput, toen we om een uur of twee in slaap vielen, dit in een lepeltjesvorm.

De volgende ochtend werd ik gewekt door een kus op mijn mond, en mijn naakte zus stond met een dienblad met brood koffie en andere hapjes en drankjes. Ik nam het blad van haar aan, en ze kroop weer naast me in bed, en we nuttigden op een vredige wijze ons uitgebreide ontbijt. We kletsen wat over de afgelopen avond, en vonden beiden dat we volledig aan onze trekken waren gekomen. We besloten ook vanaf die dag om bij elkaar te gaan slapen, en onze eigen slaapkamers op te ruimen en in te richten als eventuele logeerkamers. Het huis was wel erg groot voor ons beiden, want het bezat al zeven grote slaapkamers, en eigenlijk was het beter om wat kleiner te gaan wonen. Dit was overigens mijn mening, maar ik wilde dit nog niet aan mijn zus voorstellen omdat ik niet wist hoe ze daarop zou reageren.
De eerste weken waren een steeds weer terugkerende spel van seks en liefde, iets wat ik me nauwelijks kon voorstellen dat het tussen een broer en zus mogelijk zou kunnen zijn. Maar het kon dus wel, en we genoten van ieder intiem moment die we met elkaar beleefden. Wel zorgden we ervoor dat ons normale leven er niet onder zou sneuvelen, en we hielden gewoon ons werk en andere vrienden relaties die we hadden aan. Gelukkig had geen van ons beiden ooit een partner gehad, en nu zou dat met een beetje wil van beide kanten ook nooit meer gebeuren. Wel leerden we in die weken meer over seks dan een gemiddeld volwassene dat in zijn gehele tiener en twenty tijd deed, maar dat was natuurlijk ons idee.Na twee maand kwam er echter iets in ons leven waar we beiden niet bij stil hadden gestaan. We hadden nooit eerder seks gehad, en de eerste keer dat we met elkaar hadden gevreeen was al meteen raak geweest, en had mijn zus ladingen sperma van mij in haar lichaam gekregen, en de gevolgen bleven dan ook niet uit.
Toen ik thuis kwam van mijn werk vond ik Karin in een wat verwarde stemming, en op de vraag wat haar scheelde vertelde ze me dat ze al tijden niet meer ongesteld was geweest. Ik had geen flauw idee waar ze het over had, maar ze vertelde me dat ze op internet had gekeken en dat ze volgens hetgeen ze had gevonden zwanger zou zijn. Ook vertelde ze me dat je bij een apotheek een test kon halen, maar dat ze dat nog niet had gedaan.
Ik vertelde dat we dat dan direkt zouden doen, en gingen samen naar de dichtsbijzijnde apotheek toe, en kochten er een zwangerschapstest. Thuis gekomen ging Karin direkt met de teswt bezig, en de uitslag was dat ze zwanger was. We hadden al twee maanden bijna dagelijks met elkaar geneukt, maar aan het zwanger geraken van mijn zus was door beiden niet aan gedacht. En nu was het zover. We besloten er over te praten, en die zelfde avond gingen we eens een keer niet met elkaar's lichaam bezig, maar namen koffie en gingen op de bank zitten.
'Ik vind dat je in ieder geval naar de dokter moet gaan Karin, om er echt zeker van te zijn dat jij zwanger bent. Ik geloof echt wel in die test, maar het kan geen kwaad dat je een tweede en ervaren persoon laat kijken of het zo is', liet ik mijn zus weten.
'Goed broer, ik zal morgen meteen gaan, maar nu gaan we er voor het gemak maar vanuit dat ik zwanger ben. Een kind van jou en mij, een kind van een broer en zus. Een incestkind. Zou dat wel kunnen?. Ik heb op het internet gekeken, maar er niets over kunnen vinden dat er op wees dat het voor het kind kwaad zou kunnen'
'Stel zus dat je echt zwanger bent, wat denk je met het kind te gaan doen?'
'Wat bedoel je Karel, dat ik het misschien niet zou willen hebben, en het weg zou laten halen?. Nou dat kun je bij voorbaat al vergeten. Wanneer ik een verder gezond kind krijg, dan zal ik het over zeven maand met plezier ontvangen. Of denk jij er anders over, het is immers ook jou kind?'
'Lieverd, wanneer jij het kind wil houden, dan zullen we het samen opvoeden, en er voor zorgen. Het zal hem of haar aan niets ontbreken. we moeten alleen afspreken wat we antwoorden bij allerlei vragen. Bijvoorbeeld wie de vader is'
'Ik weet zeker dat we dat wel met elkaar regelen lieve broer van me. Kom, laten we nog lekker met elkaar genieten van de tijd die we hebben. Wanneer mijn lichaam wat boller word zal onze seks op een lager pitje moeten komen'
Ze begon me uit te kleden, en ook ik wilde haar zo snel mogelijk weer naakt voor me zien, en trok haar kleding bijna van haar lijf, met de wetenschap dat erin een baby zat die ook van mij was. Ik taste naar haar buik, alleen al om te voelen hoe het nu nog lekker strak was, maar met de wetenschap dat het straks lekker bol zou staan. Ik werd er enorm geil van, en voelde ook de vingers van mijn zus over mijn lul en ballen glijden. Ik stond op, en liet mijn broek en slip door mijn zus van mijn lichaam trekken, en ze moest daarvoor eerst voorover buigen om mijn schienen en sokken uit te trekken. Ik kon nu haar borsten beetpakken, de zelfde die straks ons kind zou moeten voeden.De mond van mijn zus ging na het uittrekken van mijn kledng meteen naar mijn lul en begon hem lekker te pijpen, terwijl haar vingers mijn ballen begonnen te strelen. Ik had haar nu ook helemaal naakt voor me op haar knieen zitten, en keek naar haar lekkere lichaam. Ik boog me iets voorover om met mijn handen bij haar mooie kleine maar stevige borsten te komen, en besefte dat daar straks over ongeveer zeven maand een kind aan zou zuigen. Ik beslkoot dan ook om deze tedere bolletjes met aller liefde te behandelen, zodat ons kind het aan niets zou ontbreken.
Mijn zus beet zachtjes in mijn harde lid, en ik moest even een kreet van pijn inhouden, maar ik besefte wel dat het van haar alleen maar plagerij was. Ik liet mij overeind komen, en ze ging met haar mond aan mijn pik mee omhoog, en ik liet me op een ongemakkelijke manier naast me op de vloer zakken, zodat we even later naast elkaar op het wat koude parket lagen, en mijn zus nog steeds haar mond om mijn lid had. Maar nu kon ik me wat beter bezig houden met haar lichaam, en streelde haar buik en rug, ondertussen steeds met mijn vingers haar harde tepels aantippend. Steeds verder gingen mijn vingers over haar lichaam, en kwamen op een gegeven moment uit bij haar mooie billen, en ik drukte mijn wijsvinger tussen haar bilnaad, en bewoog hem op en neer, er voor zorgen dat zogauw ik over haar poepgaatje kwam de druk iets verhoogde, en dat gaf bij Karin een extra kreun ten gehore. Maar het resulteerde ook in hetgeen ik had gehoopt, namelijk dat zij ook met haar vingers naar mijn billen ging, en de zelfde actie uit ging voeren. Haar vingers gleden door mijn bilnaad, en dat wond mij zo verschrikkelijk op, dat ik me erg moest inhouden om niet te gaan spuiten.
Ik liet me een beetje ontspannen, en genoot van de aanraking, en kreunde in haar oren dat ik het lekker vond, wat haar nog meer deed aanmoedigen om met mijn kont te gaan spelen. Ze liet mijn lul uit haar mond glijden, en draaide me om, ozdat ik op mijn buik op de vloer lag, en ze begon me van mijn nek uit te bewerken met haar tong, en liet deze langzaam naar beneden glijden. Vlak boven mijn bilnaad bleef ze een poosje plagen, maar ik wist dat ze zelf ook al moeite had om te stoppen. Inmiddels kende ik mijn zus op het gebied van seks al aardig goed, en het duurde dan ook maar even voor haar tong tussen mijn billen doorgleed, en langzaam over mijn poepgat naar beneden gleed en mijn gevoelige plek tussen de balzak en poepgat kwam. Hier bleef ze een tijdje kringetjes draaien met haar tong, en ondertussen had haar hand mijn lul weer gevonden en begon me langzaam af te trekken, zonder met het likken van mijn bilspleet op te houden. Omdat we nu in een soort 69 standje lagen kon ik ook mijn hand weer op haar poepgaatje leggen, en ik begon haar weer met mijn vinger te strelen. Ik probeerde hem langzaam in het sterretje te drukken, maar deze was nog iets te droog om meteen mijn vinger toe te laten. Ik moest eerst even mijn vinger nat maken, en stopte hem in mijn mond, om hem daarna weer terug te brengen naar haar kont. Nu lukte het me wel om in ieder geval de vingertop naar binnen te krijgen, en langzaam drukte ik hem nu door, ondertussen voelend hoe ook haar tong zich in mijn gat probeerde te dringen, wat wat makkelijker lukte. Maar door haar getrek stond ik inmiddels al weer op het punt te spuiten, en ook zj kwam aan haar houding te merken bijna weer klaar.
'Oh.. lieve broer van me, druk je vinger dieper in mijn kontje', kreunde ze.
'Maar geil meisje, ik kom bijna klaar, en dan gaat alle zaad verloren. Ik kan het toch beter in jou lichaam spuiten', vroeg ik haar.
'Mmmmm Karel, ga nu maar gewoon door, jij hebt nog zoveel zaad in jou lekkere lijf, dat ik echt niet kijk op een beetje verloren zaad. Laten we elkaar gewoon lekker klaar vingeren en likken. Ik met mijn tong in jou kont, en jij met jou vinger in mijn kont'.
Ik wilde nog antwoordden, maar het gebeurde gewoon tegelijk. Terwijl ik mijn vinger nog verder in haar kontgat duwde, voelde ik haar tong in mijn spleet drukken, en dat was voor allebei voldoende, want we kwamen weer gelijktijdig klaar, en mijn sperma spoot over het parket, en beiden kreunden we van genot. Ik ging op mijn rug liggen en trok haar lichaam op mijn buik, en omhelsde haar, om haar mond te vullen met mijn tong, en die begeerte werd door mijn zus met alle liefde beantwoord.
Na deze lekkere aparte moment kwamen we weer tot rust, en begonnen weer over onze toekomst te praten. Een toekomst die ik in mijn volgende deel van dit verhaal zal vertellen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners