Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Broer Neukt Met Liefde - 23339 keer gelezen
Hallo mijn naam is Eva en ik ben 42 jaar en al 20 jaar gelukkig getrouwd met Goof en die is 49 jaar. Mijn man Goof is internationaal vrachtwagenchauffeur,dus die is regelmatig een weekje of soms nog langer van huis.Ik woon in het zuiden van het land en mijn broer in het oosten van het land, dus als wij naar elkaar toegaan, blijven wij altijd minimaal 1 nachtje slapen, maar ook vaak een heel weekend.Ik heb maar 1 broer en ik kan het erg goed vinden met hem, mijn broer heet Wim en is 39 jaar. Mijn man Goof was weer eens een weekje weg toen mijn broer mij belde of het goed was dat hij dit weekend weer eens gezellig langs kwam, ik vertelde dat Goof er helaas niet was, maar dat was geen probleem zei Wim, dan maken wij het toch lekker gezellig met elkaar! Als mijn broer er is dan gaan wij meestal overdag lekker de stad in en kijken we`s avonds gezellig een dvd met elkaar.Nou het duurde niet lang of Wim stond op de stoep en hij had wat lekkers meegenomen voor de koffie, het was direct alweer ouderwets gezellig en knus met elkaar, we zijn na het koffie drinken inderdaad weer de stad ingegaan en hebben lekker lopen shoppen samen. Op een gegeven moment liepen wij langs een lingerie winkel en ik zei tegen Wim, wacht even, want ik moet even iets nieuws kopen en dan mag jij mij even advies geven oké, natuurlijk zei Wim en zo liepen wij de winkel in, waar heel veel moois te vinden was.Wim gaf mij advies, van wat hij spannend en mooi vond, dan zal mijn Goof dat ook wel mooi vinden dacht ik en ik kocht verschillende mooie en vooral spannende dingen. Door dit passen en showen aan mijn broer was ik wel wat opgewonden geraakt, want ik merkte dat Wim mijn broer toch ineens anders naar mij keek, als dat ik in mijn gewone kleren was, logisch natuurlijk, maar het gaf mij ook een erg warm gevoel zal ik maar zeggen! Eenmaal tegen de avond weer thuis aangekomen en lekker gegeten te hebben, dook Wim even de douche in en zonder dat ik het wist, liep ik langs de douche en zag ik mijn broer helemaal naakt staan, vanuit de hal in de spiegel, hij zag mij dus niet staan.Ik bleef even vol bewondering naar hem kijken, hij heeft een prachtig lichaam en een enorme grote penis met een mooie dikke eikel en alweer kreeg ik de kriebels en begon het behoorlijk te jeuken in mijn slipje.Ik zag hoe Wim ze eigen lekker in stond te zepen en hij vergat daarbij zen penis niet, hij pakte zijn penis vast en masseerde hem even, hij werd direct hard, ik werd nu helmaal zo geil als boter en ik wreef nu even heerlijk over mijn satijnen slipje, die inmiddels al een behoorlijk nat plekje had.

Wat was dit een prachtig gezicht, Wim is dan wel mijn broer, maar als je even zonder seks zit dan maakt dat ineens niets meer uit. Toen Wim uit gedoucht was, ben ik even gaan douchen en ik heb na het douchen zo`n spannend lingeriesetje aangedaan, die ik diezelfde dag met mijn broer had gekocht, maar ik had het onder mijn ochtendjas zitten, dus dat zag hij niet direct. We hebben een lekker glas wijn ingeschonken en zijn lekker op het bankstel bij de openhaard onderuit gaan zitten, om eens lekker naar de gehuurde dvd te gaan kijken. Wij hebben een heerlijk hoekbankstel en mijn broer zat helemaal in de hoek en hij zei kom lekker gezellig en knus tegen mij aanzitten in het hoekje, dan zitten we allebei lekker toch. Zo gezegd zo gedaan, in de film zaten aardig wat erotische momenten en ik voelde in mijn rug dat die momenten mijn broer niet onberoerd lieten, ik voelde namelijk dat Wim een enorme erectie kreeg en hij sloeg zijn arm om mij heen, ook ik werd nu steeds geiler en ik besloot mijn ochtendjas even open te slaan en daar zat ik dan in mijn mooie lingeriesetje.Wim keek nu meer naar mij dan naar de film, ik deed net of ik niets door had, maar o wat was ik geil nu. Wim begon nu langzaam zijn arm te bewegen en kwam zo ineens bij mijn borsten uit, hij wreef voorzichtig over mijn borsten en mijn tepels werden snel hard, ik draaide mij om en keek hem even aan. Onze lippen vonden elkaar als magneten en wij begonnen elkaar heftig te zoenen, Jezus wat kon mijn broer lekker zoenen zeg, ik keek even naar zijn kruis en zag daar een enorme penis in zijn trainingsbroek zitten en terwijl Wim tijdens het zoenen mijn borsten masseerde, besloot ik eens over zijn broek te wrijven. Wim stopte nu met zoenen en hij begon mijn borsten te kussen op een geweldige manier, Jezus wat was dit spannend en heerlijk te gelijk, seks met je eigen broer. Ook Wim kon zen handen niet meer in bedwang houden en hij zakte af naar mijn satijnen slipje en hij wreef heerlijk over mijn kutje en al snel ging hij met een vinger in mijn slipje en in mijn inmiddels zeiknat geworden kutje. Ik besloot nu ook om Wim zen penis te bevrijden uit zen trainingsbroek en na er wat aan getrokken te hebben deed ik zijn enorme dikke penis in mijn mond en begon ik hem lekker te pijpen.Wim genoot volop want hij begon steeds zwaarder te ademen en al snel moest ik stoppen anders kwam hij al klaar en dat wilde hij nog niet zei hij. Wim zakte nu af naar mijn kruisje en begon eerst op mijn slipje kusjes en likjes te geven en daarna deed hij mijn slipje uit en hij begon mij waanzinnig lekker te beffen, zo goed kan mijn eigen man het echt niet. Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn eerste geweldige orgasme kreeg er leek werkelijk geen einde aan te komen echt heerlijk.

Na wat bijgekomen te zijn begonnen we elkaar weer heerlijk te zoenen en Wim vroeg nu of hij mij misschien ook mocht neuken en daar hoefde ik niet lang over na te denken, ik was zo geil en ik zou en ik moest die enorme penis in mij kutje voelen. Wim plaatste zijn enorme penis tegen mijn kutje aan en hij schoof hem langzaam naar binnen, o wat heeft hij een enorm lekkere penis zeg ik werd werkelijk helemaal opgevuld, hij raakte werkelijk alles en hij neukte mij in een heerlijk tempo naar mijn tweede superorgasme en hij spoot zijn sperma met grote golven in mijn heerlijke natte kut. We bleven minuten lang liggen en we genoten allebei volop van elkaar. Wim wilde zich verontschuldigen dat ineens aan mijn borsten was gaan zitten en dat wij daarom met elkaar zijn gaan seksen, ik zei doe niet zo raar ik war er toch ook bij en ik heb er enorm van genoten en als het aan mij ligt zijn we nog niet klaar met elkaar want we hebben nog een hele nacht samen toch. Toen ik dat vertelde zag ik zijn penis al weer groeien en ik nam hem snel weer in mijn mond en begon hem opnieuw lekker te pijpen, ik proefde nu zijn sperma en mijn eigen kutsap en ik werd daar weer enorm geil van. We gingen nu in standje 69 liggen en wij verwende elkaar heerlijk, Wim befte mijn volgespoten kutje en ik pijpte zijn enorme dikke penis. Ik besloot om Wim klaar te pijpen, iets wat ik nog nooit bij mijn eigen man had gedaan, maar ik was nu zo supergeil en het voelde allemaal zo lekker aan, dat ik waarschijnlijk alles gedaan zou hebben, zo geil was ik. Het duurde niet lang voordat Wim al zijn sperma in mijn geile mond spoot, ik probeerde alles in te slikken, maar dat lukte niet helemaal er liep een klein beetje langs mijn mond en dat likte Wim op en hij likte mij daarna naar mijn inmiddels derde heftige orgasme. We zijn toen even lekker samen de douche ingegaan en we hebben nog een bizar heerlijke nacht gehad, maar daar over een volgende keer meer. Kusjes van EvaCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners