Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Broer en zus ontmaagd - 42785 keer gelezen
Die middag evalueerden we onze ‘eerste keer’. Het was niet geworden wat we er ons van hadden voorgesteld. Mijn piemel had amper in haar kutje gezeten toen we allebei al klaar waren gekomen. Misschien was het de spanning, misschien was het voorspel te lang, misschien kwam het omdat we broer en zus zijn, we wisten het niet. Het besluit was snel genomen om het die avond nog een keer te proberen.

Na het avondeten gingen we weer naar Shanna’s kamer. Ze sloot haar gordijnen en kleedde zich meteen uit. Ik volgde haar voorbeeld en al gauw stonden we naakt tegenover elkaar. Mijn piemel was nog slap en haar kutje droog. Zonder aarzelen pakte ze mijn piemel vast en begon er aan te trekken. Ik wreef met mijn hand over en tussen haar schaamlippen, die al snel vochtiger en vochtiger werden. Shanna had mijn piemel ondertussen stijf getrokken. “Gaan we het nog een keer proberen?”, zo vroeg ze mij. “Ja, ik denk dat we er allebei weer klaar voor zijn. Hopelijk gaat het beter dan vanochtend.”

Shanna ging op haar bed liggen en ik ging op haar liggen. Ik duwde mijn stijve piemel zachtjes tegen haar natte lippen. Prompt schoof ik mijn eikel haar kutje in. Ze slaakte een gilletje. Haar gezicht vertrok van de pijn. Ik haalde mijn eikel snel naar buiten en verontschuldigde me. “Nee, ga door”, moedigde ze mij aan, “ik moet er toch een keer doorheen.” Ik duwde mijn piemel weer tegen haar lippen en daar ging mijn eikel opnieuw naar binnen. Ik begon langzaam te stoten en mijn piemel schoof steeds verder naar binnen. Hij is stijf nog geen 15 centimeter lang en 4 centimeter dik en dus zat ik al gauw tot mijn ballen in het kutje van mijn zusje. Ze verbeet de pijn en greep zich vast aan de lakens. Ik voelde wel wat weerstand, maar stootte stug door en begon te kreunen. Mijn zusje gilde het uit, maar ik wist niet of het van de opwinding of van de pijn was. Ik voelde mijn orgasme naderen en stootte nog even door. Voor het zingen ging ik de kerk uit en voor de tweede keer die dag kwam mijn sperma op de buik van mijn zusje terecht. Ze lag met tranen in haar ogen op haar bed.

“Ik heb je toch geen pijn gedaan?”, vroeg ik haar verschrikt. “Jawel”, zei ze snikkend, “maar dat schijnt normaal te zijn bij de eerste keer. Heb ik op internet gelezen.” “Sorry, dat was echt niet mijn bedoeling. Aan het einde verloor ik mezelf in mijn geilheid en dacht ik alleen aan klaarkomen. Ik ben jouw pijn daarbij uit het oog verloren.” “Dat geeft niet broer. Het moest toch een keer gebeuren.” “Hoe kan ik het goedmaken?”, vroeg ik haar. “Laat me voorlopig maar even met rust.” Met een flink schuldgevoel verliet ik haar kamer, mijn zusje verdrietig achterlatend op haar bed. Ik douchte mezelf en sloot me op in mijn slaapkamer. Na een poosje hoorde ik dat Shanna de douche aanzette. Ze bleef lang onder de waterstralen staan. Hoe moest ik dit goedmaken? Wat een fijne ervaring voor ons beiden had moeten worden, was voor haar in tranen geëindigd. Ik voelde me rot en kon de slaap moeilijk vatten.De volgende morgen ontmoette ik Shanna aan de ontbijttafel. In haar slaapshirt zat ze stilletjes een boterham te eten. “Hoe is het?”, vroeg ik bezorgd. “Gaat wel”, was haar korte antwoord. Ik besloot haar verder met rust te laten en smeerde een boterham. Een paar minuten later begon ze te praten. Het hele verhaal van de avond ervoor kwam er uit. Ze eindigde met de vraag of ik haar wilde vingeren om zo haar slechte ervaring van de vorige avond te kunnen vergeten. Natuurlijk wilde ik aan dat verzoek voldoen. Ik had er alles voor over om het weer goed te maken met mijn zusje.

We gingen weer naar haar kamer. De gordijnen waren nog dicht. Shanna wilde zich uitkleden, maar ik hield haar tegen. “Laat mij maar”, zei ik zachtjes in haar oor. Ik gaf haar een kusje op haar mond en zakte al kussend af naar haar nek. Met mijn handen kneedde ik haar strakke billen. Ik stopte even om haar slaapshirt uit te trekken. Daar stond ze in haar slipje, een rode deze keer, voor mij. Ik kneep in haar borsten en speelde met haar harder wordende tepeltjes. Teder legde ik haar op haar bed. In haar rode slipje tekende zich een vochtig plekje af. Ze was ondertussen nat genoeg om mijn vingers te ontvangen.

Ik zat op m’n knieën naast het bed en likte beurtelings aan haar tepels. Met haar ogen dicht lag ze zachtjes te kreunen. Ik concludeerde dat ik goed bezig was. Met mijn hand streelde ik over haar slipje. Het stukje stof werd alsmaar natter onder mijn strelingen. Het werd nu echt tijd dat mijn vingers in haar kutje zouden glijden. Ik trok haar slipje uit en zag haar natte lippen verschijnen. Voorzichtig gleed ik met mijn vingers over haar heuveltje en al snel waren ze nat genoeg om naar binnen te dringen. Shanna lag nog steeds met haar ogen dicht te genieten. Haar kreunen werden al wat luider.

Voor de zekerheid vroeg ik of ik mijn vingers in haar kutje mocht stoppen. “Ja, schiet maar op, anders kom ik weer te vroeg klaar”, antwoordde ze gehaast. Ik schoof twee vingers naar binnen en mijn zusje slaakte een kreetje. Verschrikt stopte ik, bang om haar weer pijn te doen. “Ga door, ga door”, riep ze. Ik schoof mijn wijs- en middelvinger in en uit haar natte kutje, waarbij mijn duim op haar klitje rustte. Het gekreun van Shanna nam toe. Dit kon ze beter hebben dan mijn piemel gisteren, terwijl mijn twee vingers samen toch een stukje dikker zijn dan mijn stijve piemel. Mijn vingers zijn wel iets korter, dus dat zal het verschil wel zijn. Ik begon haar sneller te vingeren en voelde mijn twee vingers alsmaar natter worden. Mijn zusje hijgde en kreunde dat het een lieve lust was. Met een langgerekt geschreeuwde JAAA! kwam ze klaar. De sappen gutsten uit haar kutje. Ze pakte mijn hand vast en stak mijn natte vingers in haar mond. Ze proefde haar eigen geile sappen en keek mij dankbaar aan. Er verscheen een glimlach om haar mond. “Dankjewel, Jorn”, bracht ze uit, “dit was erg lekker.” “Ik ben blij dat ik het weer goed heb kunnen maken, zusje”, sprak ik en verliet haar kamer.

Door het vingeren van mijn zusje was ik best geil geworden. Mijn piemel stond stijf in mijn boxer. Ik ging de badkamer in, kleedde me uit en stapte onder de douche. Ik deed wat doucheschuim in mijn hand en begon langzaam aan mijn harde piemel te trekken. Ik sloot mijn ogen en zag in gedachten mijn genietende zusje voor me. Wat was ik blij dat ik het weer goed had kunnen maken met haar. Ik hoorde de badkamerdeur open gaan en zag mijn naakte zusje binnenkomen. Shit, ik was vergeten de deur op slot te doen. Shanna zag mijn hand om mijn harde piemel. Zonder aarzelen deed ze de douchedeur open en stapte naast mij onder de douche. “Zal ik het even voor je afmaken?”, vroeg ze op lieve toon. Zonder mijn antwoord af te wachten haalde ze mijn hand van mijn piemel en nam ze ‘m in haar handjes.

Ze was al even aan het trekken toen ze vroeg of ze haar mond ook mocht gebruiken. Hoorde ik het nu goed? Vroeg mijn zusje of ze mij mocht pijpen? Dat had nog nooit iemand bij mij gedaan. Aarzelend stemde ik toe. Ze ging op haar knietjes zitten en nam mijn harde piemel in haar mond. Eerst alleen de eikel, maar langzaamaan verdween hij steeds verder. Wat een lekker gevoel was dit, zeker toen ze met haar hand zachtjes in mijn zak begon te knijpen. “Shanna, ik ga komen”, riep ik, maar ze pijpte stug door. “Shanna, ik kom”, riep ik nog een keer, maar ze deinsde niet terug. Ik kon niet anders dan mijn zaad in haar mond te spuiten. Ze ving het spul op en liet mijn piemel uit haar mond glijden. Ze stond op en gaf me een tongzoen. Mijn zaad zat nog in haar mond en zo proefde ik mijn eigen geile ontlading. Ik sloeg mijn armen om haar heen en zij deed hetzelfde bij mij. Zo stonden we een poosje te knuffelen onder de warme douchestralen.

De dagen gingen voorbij en we pijpten, vingerden, beften en trokken iedere dag. “Zullen we nog een keer proberen te neuken?”, vroeg Shanna op een avond. “Wil je dat dan?” “Ja, het moet nu toch wel beter gaan. Ik geniet enorm van jouw vingers in mijn kutje, dus moet het met jouw piemel ook lukken, denk ik.” Wie liepen de trap op en Shanna trok mij mijn slaapkamer in. Ik schoof de gordijnen dicht en zag dat mijn zusje zich al aan het uitkleden was. Ze hield haar witte, kanten beha en stringetje aan en ging op mijn bed zitten. Door het kant zag ik haar tepels al stijf worden. Ik trok mijn kleren uit en kroop naakt naast haar op het bed. Onze tongen vonden elkaar en onze handen verkenden elkaars lichaam.

Ik probeerde haar beha los te krijgen en warempel, het lukte. Ik schoof het witte stukje stof van haar armen en bevrijdde zo haar lekkere borsten, die ik meteen begon te verwennen met mijn handen en later ook mijn mond. Shanna had mijn piemel al voldoende stijf getrokken en haar eigen kutje in haar stringetje nat genoeg gewreven. “Ik ben er klaar voor, Jorn.” “Weet je het zeker?” “Ja, maar wil je het wel zachtjes doen?” “Tuurlijk, liefje.” Ze tilde haar bekken op en ik rolde haar string af. Haar lippen glommen, klaar om mijn stijve piemel te ontvangen. Ik kroop over haar heen en positioneerde ‘m voor haar kutje. Ik keek haar aan. “Toe maar”, zei ze zachtjes en langzaam liet ik mijn piemel in haar kutje verdwijnen. Gelukkig, ze begon nu alleen te kreunen en niet te gillen. Ik voerde het tempo op en bleef mijn zusje aankijken. Die lag met haar ogen gesloten te kreunen. Ons ademen en kreunen werd sneller en luider. We brachten elkaar naar een gezamenlijk orgasme. Ik wilde mijn piemel uit haar kutje halen voor mijn lozing, maar Shanna trok zich aan mijn billen stevig tegen haar aan. Zo kwam ik in haar kutje klaar. Ik schrok me rot. Stel dat ik haar zwanger zou maken. Ze zag de schrik in mijn ogen. “Rustig maar, Jorn. Ik slik de pil”, stelde ze mij gerust. Vermoeid viel ik naast haar op het bed. In elkaars armen vielen we in slaap.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners