Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Chatten met Mama - 16694 keer gelezen
Chatten met Mama
Jasper was 16 jaar oud en woonde alleen met zijn moeder op een appartement. Zijn ouders waren een 3 tal jaar geleden gescheiden en sindsdien waren ze verhuisd naar de 4 kamer appartement in de stad. Ook al ging ie nog steeds goed met zijn vader om, toch had Jasper besloten bij zijn moeder te blijven wonen. Zijn vader woonde met zijn nieuwe vriendin in hun oude woning en Jasper voelde zich daar niet op zijn gemak met zijn vaders nieuwe vriendin.
Ondanks dat hij 16 was en zich vanaf zijn 12e regelmatig aftrok was het hem nog niet gelukt een vriendinnetje te krijgen. Hij had niet zoveel vrienden en de vrienden die hij had hielden meer van gamen dan van uitgaan. Zodoende was het er nog niet van gekomen seks te hebben met een meisje.
En eigenlijk wilde hij niets liever dan dat. Elke dag trok hij zich wel 1 of 2 keer af en fantaseerde er dan bij. Zijn favoriete fantasie was het buurmeisje waarbij hij droomde dat ze hem betrapte bij het aftrekken en dan mee ging doen. Of van een klasgenootje die hij toevallig tegenkwam in de duinen en waarmee hij dan naakt ging zonnen en vrijen. Ook klom hij regelmatig achter de PC en bezocht dan pornosites. Vooral lesbische scenes vond hij prachtig maar ook oudere vrouwen fascineerde hem erg.
Zijn moeder was elke dag tot 5 uur aan het werk dus als hij uit school kwam had Jasper tijd genoeg om zich even achter de computer uit te leven. Toen hij op een middag dat weer deed en de computer opstartte zag hij dat deze nog aan stond en dat deze stond op een chat gesprek op de chatsite Badoo. Hij zag dat er was ingelogd onder de naam Venus63 en deze in gesprek was geweest met ene Tim 1996. Toen hij het gesprek begon terug te lezen kon hij zijn ogen niet geloven. Zijn moeder had onder Venus63 een gesprek gevoerd met de veel jongere Tim en de gesprek onderwerpen logen er niet om. Zijn moeder had Tim gevraagd seksuele handelingen met zichzelf te verrichten en had op de chat gezegd wat zijn met zichzelf aan het doen was. Uiteindelijk had zij ingetypt dat ze zich heerlijk had klaar gevingerd. Jasper kon zien dat ze zich uiteindelijk had moeten haasten om vanmorgen niet te laat op haar werk te komen. Toen hij verder keek zag hij dat zijn moeder wel een aantal jonge vrienden als contact had op Badoo. Hij moest er om lachen toen hij zich ineens bedacht dat zijn moeder altijd nog even s avonds achter de PC kroop als hij naar bed ging en in hem werd geil bij de gedachten dat zijn moeder zich dan opgeilde met een chat met jongens van zijn leeftijd.
Hij bedacht zich dat hij zijn moeder eigenlijk al in geen jaren meer bloot had gezien. Als zijn moeder ging douchen deed ze de badkamer op slot. Ze kwam er altijd gekleed en opgemaakt weer uit. Toch was zijn moeder nog een mooie vrouw van in de 50. Ze had niet al te grote borsten en iets te dikke billen maar een lief gezicht waarin je kon zien dat het vroeger een knappe meid moest zijn geweest. Alleen niets in haar gedrag op dit moment deed vermoeden dat ze nog seksuele verlangens had laat staan zulke gesprekken met jonge jongens. Ze was zorgzaam voor Jasper, deed boodschappen zat hem achter zijn broek voor zijn huiswerk en deed alle boodschappen. Daarnaast ging ze kijken bij zijn voetbalwedstrijden maar ging voor de rest niet uit behalve naar verjaardagen van de familie. Lekker TV kijken op de bank s avonds vond ze heerlijk.
Savonds toen hij al in bed lag hoorde hij zijn moeder weer naar de kamer gaan waar de computer stond. Ineens zag hij voor zich hoe zijn moeder zich vingerde en kreeg hij een stijve. Hij spande zich in of hij soms een hijg geluidje hoorde uit de kamer van zijn moeder maar hoe hij ook zijn best deed om te luisteren. Hij hoorde niets behalve af en toe het klikken van het toetsenbord. Met de gedachten aan zijn moeder voor het scherm begon hij zich ineens af te trekken en niet veel later schoten de klodders sperma uit zijn pik. Hij spoot zijn uitgetrokken onderbroek vol en viel toen heerlijk in slaap.

De volgende morgen liep hij nog steeds met de gedachten van zijn moeder en het chatten op de Badoo site rond. Hij kreeg ineens het idee om zelf ook een account aan te maken. Hij noemde zichzelf ontdekker1999. Toen hij inlogde ging hij kijken of hij venus1963 in zijn woonomgeving vond en niet lang daarna had hij haar gevonden. Hij deed haar een vriendschap verzoek waarbij hij schreef dat hij haar profiel en lichaam prachtig vond. Ze had een foto erop staan waar ze haar gezicht verborg achter haar haren maar waar haar lichaam duidelijk zichtbaar was in een strak T-shirtje. Toen hij s middags uit school kwam ging hij kijken of zijn moeder al gereageerd had maar helaas was dat niet het geval. Ze had in ieder geval niet op haar werk gereageerd. Sí avonds bij het eten kletsten ze over de voetbal en over de aanstaande werkweek. Niets dat ook maar in de richting wees van de activiteiten van zijn moeder op de chat. Hij besloot toen hij naar bed ging om de iPad mee te nemen. En hij hoopte dat zijn moeder zou gaan reageren. Daarom besloot hij ook extra vroeg naar bed te gaan.
Nadat ie een uurtje op zijn kamer was hoorde hij zijn moeder naar de studeerkamer gaan. Hij was zelf al een tijdje op Badoo ingelogd en staarde ongeduldig naar zijn scherm. Net toen hij na een tijdje de moed begon op te geven zag hij ineens dat het vriendschap verzoek door Venus 63 aan ontdekker1999 was geaccepteerd. En ineens kwam daar een chatverzoek.
Opgewonden ging hij wat rechter op in zijn bed zitten. Hey ontdekker hoe gaat het met je, is 1999 je geboorte jaar. Hij besloot met ja te antwoorden en vroeg of zij van 1963 was. Ze antwoordde daar op met ja en vroeg hem of hij het niet vervelend vond te chatten met een veel oudere vrouw. Jasper antwoordde van niet en dat hij altijd stilletjes fantaseerde van oudere vrouwen. Toen vroeg zijn moeder hoe hij echt heette. Ik heet Hans loog hij op de chat. Tot zijn verrassing antwoordde zijn moeder met haar echte naam Yvonne. Toen vroeg zijn moeder wat de reden was dat hij op Badoo zat. Hierop antwoordde Jasper eerlijk dat hij hoopte op een erotisch gesprek met een oudere dame en voegde er meteen aan toe dat hij Yvonne niet meteen voor haar hoofd wilde stoten als zij daar niet van gediend was, en dat hij met haar kletsen ook wel leuk zou vinden. Tot zijn opluchting vond zijn moeder het helemaal niet erg wat hij had gezegd en ging ze door met vragen over hemzelf. Af en toe loog hij en af en sprak hij de waarheid waarop ze op een gegeven ogenblik zei dat hij best wel een beetje op haar zoon leek haha. Ze moest eens weten. Jasper vond het opvallend dat zijn moeder overal naar waarheid op antwoordde. Op een gegeven ogenblik trok hij de stoute schoenen aan en vroeg hij zijn moeder of ze wel eens seks met iemand van zijn leeftijd had gehad. Ze antwoordde hierop dat dat het geval was maar alleen toen ze zelf zo jong was geweest. Na haar ex man had ze nooit meer echt seks gehad en vreemd was ze ook nog nooit gegaan. Prachtig vond Jasper dat om te horen. Hij merkte dat hij behoorlijk opgewonden was geworden van zijn moeder die een kamer verder zo zat te chatten met hem. Ze moest eens weten.
Na een tijdje chatten zei zijn moeder dat ze een eind aan het gesprek moest maken. Omdat het laat begon te worden. Toen trok Jasper de stoute schoen aan en vroeg zijn moeder of ze soms zin had om samen met hem te masturberen en aan elkaar te denken. Ze antwoordde bevestigend en vertelde hem dat ze het hele gesprek door al aan haar kutje gewreven had. Ze besloten om tegelijk klaar te komen en het elkaar te laten als ze gekomen waren. Jasper luisterde ingespannen of hij geluid hoorde komen aan de overkant van de gang en ineens hoorde hij een ingehouden kreet van zijn moeder. Niet lang daarna kreeg hij op de chat dat ze was klaargekomen en de vraag of hij dat ook was. Hij loog van ja. Toen wenste ze hem met een kusje op zijn piemel welterusten en vroeg hem of hij morgen weer wilde chatten en dat beantwoorde hij met een volmondig ja.
Toen hij daarna zijn moeder uit de kamer naar haar slaapkamer hoorde lopen was zijn pik zo hard als staal geworden en met het beeld van zijn moeder die zich vingerde tijdens het chatgesprek met hem op zijn netvlies spoot hij de klodders in zijn onderbroek. Met de overpeinzing wat hij morgen verder zou doen tijdens de chat viel hij in een diepe slaap.
De volgende morgen werd Jasper wakker en allerlei gedachten spookten hem door het hoofd. Het chatgesprek met zijn moeder de vorige avond had hem onwijs opgewonden. Maar aan de andere kant vond hij het wel raar dat zijn moeder zichzelf had gevingerd op een chatgesprek met haar eigen zoon, zonder dat ze wist dat hij het was. Hij was benieuwd hoe dit vanavond verder zou gaan.
S middag was hij vroeg uit school en logde weer is op Badoo. Daar zag hij dat zijn moeder al een berichtje had achter gelaten voordat ze naar haar werk was gegaan. Jasper las: Beste Hans, bedankt voor het chatten gisterenavond, je had me behoorlijk opgewonden. Ik hoop je vanavond weer op de chat te ontmoeten, Kusjes Yvonne.
Jasper glimlachte toen hij het las.
S íavonds onder het eten babbelde hij met zijn moeder over de voetbalwedstrijd van aankomende zaterdag. Uit niets bleek weer de interesse die zijn moeder seksueel voor jonge jongens had. Hij besloot zijn moeder eens uit te proberen. Hij zei, ik heb vandaag toch zoín bizar verhaal gehoord van een klasgenoot. En hij verzon een verhaal van een klasgenoot die had verteld dat hij een klusje voor een oudere dame moest doen en toen hij binnen was bij haar dat die dame hem probeerde te versieren. Wat vind je daar nou van Mam, dat is toch niet te geloven. Zijn moeder moest lachen om het verhaal en zei toen dat ik zulke verhalen van mín klasgenoot maar niet moest geloven. Het zullen wel praatjes zijn om indruk te maken. Haha, ik moest lachen om de reactie van mijn moeder. Ze moest eens weten wat ik wist. Na het eten ging ik naar de voetbaltraining en ik plofte om 10 uur weer uitgeblust op de bank neer. Na een half uurtje zei mijn moeder. Jasper je ziet er moe uit kerel zou je niet lekker naar je bed gaan. Je moet morgen ook weer vroeg op naar school. Ik had meteen door dat mín moeder zat te wachten op dat ik naar bed zou gaan. Haha, ze had haast om achter de chat te kruipen. Ik besloot haar nog even te plagen en zei. Volgens mij is er een onderwerp over IsraŽl op Pauw en dat wil ik zien voor mín werkstuk over het midden oosten. Onmiddellijk zag ik de teleurgestelde blik van mijn moeder. Haha. Na 10 minuten besloot ik haar uit haar lijden te verlossen. Ik ben toch te moe om te kijken zei ik. Ik ga naar bed. Ik gaf haar een dikke knuffel en ging naar bed.
Op mín kamer log de ik in op de iPad en ging naar de Badoo site. En wachtte geduldig tot Venus63 op de chat zou verschijnen. Het duurde niet lang of ik hoorde mijn moeder op de gang naar de studeerkamer lopen en 10 minuten later verscheen ze op de chat. Hoi Hans, fijn dat je er bent zei ze. Hoi Yvonne, ik zat al te wachten zei ik. Zij vertelde waarom ze zo laat was en dat ze even bang was geweest dat ik al weg zou zijn. Haha, ze moest eens weten. We keuvelde nog even verder en hadden het over onze interesses. Ik moest oppassen dat ik mezelf niet zou verraden door teveel over mezelf te vertellen maar daarnaast moest ik ook een beetje bij de waarheid blijven om niet verstrikt te raken in leugens. En opnieuw zei dat ik sprekend haar zoon was en dat alle leeftijdsgenoten van ons dat wel zouden hebben haha. Toen ineens vroeg ik haar of ik haar wat spannende vragen mocht stellen. Ze antwoordde met ďik dacht dat je nooit zou beginnen:Ē Mijn eerste vraag aan haar was of ze allang op Badoo zat en met jongere jongens chatte. Ze antwoordde dat dit sinds 2 maanden was. Ze had toevallig contact gekregen met een jonge knul van 19 maar ze werd hem een beetje zat. Hij wilde haar alleen maar in het echt zien en spreken en zeurde daar de hele tijd over. Ze had sinds gisteren definitief met hem gebroken., maar was sindsdien wel erg geil geworden van het contact met een jonge knul. De 2 vraag was of ze vaak masturbeerde. Ze antwoordde eerlijk dat ze dit elke dag wel een keer deed. Ik vroeg haar of ze het vandaag al een keer had gedaan. Nee zei ze vandaag moet ik het nog doen hihi. Heb je een vibrator vroeg ik haar. Ik had stiekem wel eens door het huis gezocht maar nooit iets van dien aard gevonden van mijn moeder. Ze antwoordde van wel en zei. Ik heb eens een heel pret pakket gekocht bij een postorder bedrijf met 2 vibrators, een budplug, Balletjes aan een touwtje om in mn billen en kutje te stoppen, glijmiddel en nog wat kleine speeltjes. Goh wat werd ik geil toen mijn moeder dit allemaal aan mij zat te vertellen. Ik vroeg of ze dit allemaal in haar nachtkastje had liggen, haha ik wist wel van niet maar waar lag het dan. En ze antwoordde ik heb het in mijn kleerkast verstopt achter de stapeltjes kleren. Haha Bingo ik kon morgen op onderzoek uit.
Toen trok ik de stoute schoenen aan en vroeg haar of ze mij een foto van haarzelf zou willen sturen, ze antwoordde toen wat voor foto zou je dan willen. Voordat ik geantwoord kreeg ik een foto van haar middel en waarbij ik een blik kreeg op haar t shirt en spijkerbroek en uitdagend haar hand boven haar kutje. Ik zei dat ik die erg mooi vond en dat ik heel nieuwsgierig was wat er onder die spijkerbroek zat. Even daarna kreeg ik de volgende foto. Haar hoofd was niet zichtbaar maar ze had haar t shirt iets omhoog getrokken waardoor ik deels haar BH zag en ook haar spijkerbroek was nu open geritst waardoor ik haar witte onderbroekje ook te zien kreeg. Poeh mijn pik spatte bijna uit elkaar. Ik was tijdens het chatten al gaan aftrekken maar moest met het zien van de fotoís van mij moeder oppassen nu al niet te gaan klaarkomen. Jezus wat was dat geil.
Ik bedelde om meer meer meer maar ze zei toen. Nu wil ik eerst wat van jou zien. Ik wist dat ik nu moest oppassen want ze mocht niet aan de foto kunnen zien dat die van mij was en in mn slaapkamer genomen was. Ik besloot me geheel uit te kleden en een foto van mezelf te maken met mijn hand en arm voor mijn stijve lul. Ik zei dat ze even moest wachten en toen ik zeker wist dat ik en mijn kamer onherkenbaar was besloot ik hem te sturen. De reactie was geweldig. Ohh lieve Jasper wat een heerlijke foto, wat maak je me geil zeg. Nu mag ik mijn foto zei ik. En even later kreeg ik een foto waarop haar BH boven haar borsten zat en en haar onderbroekje en spijkerbroek rond haar knieen. Ik zag het kutje van mijn moeder en trilde van genot toen ik de foto bekeek. Haar schaamhaar was heel kort geschoren en door de haartjes heen kon ik haar spleetje zien zitten. Ahhhhh wat was dit geil. Zullen we weer samen masturberen zei ze en elkaar weer vertellen wanneer we klaarkomen. Ik zei heel graag , maar in plaats daarvan ging ik heel zacht mn bed uit en met mn oor tegen de deur van de studeerkamer aan staan. Ik hoorde mijn moeder nu zwaar hijgen en kon precies horen hoe zij haarzelf klaar vingerde op mijn foto. De kreetjes waren heftiger dan gisteren met veel gehijg kwam ze tot haar hoogtepunt. Ik besloot snel weer in mn bed te kruipen waar ik me voornam als we afscheid hadden genomen op te chat om me heerlijk op haar foto te gaan aftrekken.Toen zei ze. Ik ben heerlijk gekomen lieverd. Bedankt voor de foto. Zullen we morgen weer chatten. Ik beaamde dat ik ook heerlijk was klaargekomen en dat ik niets liever wilde dan morgen weer met haar te chatten. Bedankt lieve Hans. Slaap lekker en tot morgen eindigde ze.
Toen Yvonne de computer had afgesloten voelde ze zich heerlijk. Ook al wist ze dat fout was om met zoín jonge knul als Hans te chatten. Toch was ze er nu al aan verslaafd geraakt en voelde ze zich zielsgelukkig. Ze deed raapte haar broek op van de grond en ging de gang op. Toen zag ze dat het licht nog brandde bij Jasper op de kamer. Hij was zeker in slaap gevallen en vergeten het licht uit te doen. Ze besloot zn kamer even binnen te gaan om het licht uit te doen. Toen ze zijn deur open deed wist ze niet wat ze zag. Jasper lag bloot op bed als een bezetene aan zijn grote stijve pik te trekken en schrok zich rot toen ze zijn deur open deed. Yvonne schrok zich ook te pletter want hoewel ze wel wist dat Jasper zichzelf regelmatig aftrok, ze kon dat zien aan waar hij zn zaad in spoot en af en toe hoorde ze het bed wel wiebelen had ze dit op dit moment niet verwacht. Met een sorry sorry deed ze snel de deur weer dicht en ging naar haar slaapkamer. Terwijl ze in bed stapte dacht ze nog een keer aan het schouwspel wat ze had gezien. Hoe moest ze nu morgen tegen hem doen als ze samen gingen eten. Ze voelde zich knap opgelaten maar zag ook nog steeds zijn grote pik op haar netvlies staan.
In de slaapkamer was Jasper zich ook een hoedje geschrokken. Hij was seconden later klaargekomen maar ook hij voelde zich flink opgelaten dat zijn moeder hem had betrapt. Met zn gedachten alle kanten op schietend viel hij in slaap.
Toen Jasper de volgende morgen wakker werd had hij gemengde gevoelens, hij had de avond ervoor staan luisteren hoe zijn moeder was klaargekomen bij het chatten met hem en het bekijken van zijn fotoís, maar zij had hem voordat zij naar bed ging betrapt terwijl hij zich in zijn bed lag af te trekken en nu moest hij haar onder ogen komen.
Nadat zijn wekker was afgegaan liep hij naar de woonkamer van hun ruime appartement. Zijn moeder was al bezig het ontbijt klaar te zetten en hij merkte dat ze zich ongemakkelijk voelde omdat zij hem had betrapt de vorige avond. Toen zij tegenover hem ging zitten aan tafel keken ze elkaar aan. Toen schoot zijn moeder in de lag. Ze zei dat het niet haar bedoeling was geweest om ongevraagd zijn kamer binnen te komen en het zeker niet had gedaan als ze wist wat hij aan het doen was. Hij zei dat het niet erg was en daarmee was de kous af. Het leek alsof zei nog meer wilde vragen maar dat deed ze niet. Jasper had de eerste 4 uur vrij van school en zijn moeder was een uurtje later vertrokken naar haar werk. Toen ze weg was snelde hij naar haar kast om de speeltjes van haar te zoeken waarvan ze de vorige avond op de chat had verteld waar ze die verborgen hield.
Toen hij de speeltjes vond kon hij zijn ogen niet geloven. Hij ging naar zijn kamer en nam een vibrator mee en de balletjes aan een koordje. De vibrator was niet onwijs groot en roze van kleur. Hij probeerde zich voor te stellen hoe zijn moeder zichzelf ermee verwende. Op zijn kamer zette hij de i-pad aan en haalde de foto tevoorschijn die zijn moeder hem de vorige avond op de chat had gestuurd. Terwijl hij naar haar borsten en kutje keek stopte hij 1 voor 1 de balletjes in zijn kontje en zette de vibrator aan. Hij fantaseerde hoe zijn moeder nu voor hem lag en met haar vingers over haar geschoren kutje ging terwijl zij naar hem keek terwijl hij zichzelf aftrok. Met de balletjes in zijn billen begon hij zichzelf nu te strelen met de vibrator. Met zachte halen bewoog hij de trillende vibrator vanaf zijn anus waar het koordje uitstak tot over zijn ballen naar boven langs zijn piemel tot aan zijn eikel. Blijven kijkend naar de foto van zijn moeders kutje kwam hij kreunend klaar terwijl hij voor de 3e keer de vibrator naar boven bewoog. De balletjes die in zijn kont zaten maakte het genot van het klaarkomen nog groter dan anders en hij miste bij het spuiten zijn onderbroek volledig zodat zijn bed vol zat met het sperma van de eerste golf. Heerlijk vond ie het. Toen ie klaar was trok ie de balletjes uit zijn kont en ging naar de badkamer om het spul schoon te maken. Hij merkte dat het touwtje ietsje gekleurd uit zijn billen was gekomen en moest even goed boenen om dit schoon te maken. Ook de vibrator waste hij met zeep en nadat hij ze droog had gemaakt stopte hij de spullen weer netjes achter de kleren van zijn moeder in de kast. Zodat ze niets zou merken.
Op haar werk kon Yvonne haar gedachten maar niet losmaken van de avond ervoor. Het geile gesprek met de jonge Hans op Badoo en de foto van zijn blote jongenslijf maakte haar bloedgeil. En dan haar zoon die ze had betrapt tijdens het aftrekken voordat ie ging slapen. Ze merkte dat ze eigenlijk nog maar aan 1 ding kon denken en dat was seks. Sinds de scheiding van haar man had ze geen seks meer gehad en de erotische uitspattingen op de chat deed haar hunkeren naar een echte pik. En nu ze de pik van haar zoon had gezien was dat beeld niet meer van haar netvlies af te krijgen. Dit was zo fout fout fout. Tijdens haar pauze klikt ze nog eenmaal Badoo open en ze bekeek de foto die ze van Hans had gekregen. Zijn onder lichaam was prachtig en helaas had ie zijn hand voor zijn piemel gehouden. Vanavond moest en zou ze een foto van hem krijgen waarop zijn pik zichtbaar was.
Toen ze Badoo weer afsloot was ze zo geil geworden dat ze ze naar het toilet liep met maar 1 gedachte. Ik moet vingeren. Ze had dit nog nooit op haar werk gedaan en hoopte dat er niemand op het toilet zou zijn. Gelukkig was dit niet het geval. Ze trok haar spijkerbroek tot op haar hielen en ging op de toiletpot zitten. Ze deed haar benen zo wijd mogelijk en ze begon zich wild te vingeren haar gedachten waren bij Hans maar de piemel die zij voor zich zag was die van haar zoon van gisterenavond. Ze kon het niet helpen. In gedachten liet zij zich nemen door die jonge knul op de chat en wild vingerend haalde ze haar vingers door haar kletsnatte spleet. Zonder nog op te letten wat er voor de rest nog in het toilet gebeurde kwam zij zwaar hijgend en heftig schokkend klaar. Poeh. Het luchtte op maar niet voor lang.
Toen Yvonne s avonds de schone was in haar kleerkast deed. Viel het haar op dat de stapeltjes kleren niet zo netjes lagen als zij ze altijd neerlegde. Ze fronste haar wenkbrauwen en dacht bij haarzelf het zal toch niet zo zijn dat Jasper mn speeltjes gevonden heeft. Ze had haar vibrator gisterenavond nog gebruikt na de chatsessie en het moment dat ze Jasper had betrapt met aftrekken. Ze had hem vanmorgen even snel opgeborgen maar wist zeker dat ze de kleren niet zo had achtergelaten. Ze haalde voorzichtig het stapeltje weg en zag dat de speeltjes niet zo lagen als zij ze altijd opborg. En het viel haar op dat de roze vibrator netjes was schoon gemaakt iets waar ze zelf vanmorgen nog geen tijd voor had gehad. Inwendig moest ze grinniken. Jasper had haar nu dus ook betrapt. Ze vroeg zich af of ze hier iets mee moest en was nieuwsgierig wat hij met haar speeltjes had gedaan, Ze besloot om ze in ieder geval zo neer te leggen dat ze het kon zien of hij er had aangezeten.
Savonds ging Jasper vroeg naar bed. Hij zei dat ie moe was en vroeg ging slapen. Hij gaf zijn moeder een knuffel en merkte dat zijn pik stijf werd terwijl hij dat deed.
Yvonne was blij dat Jasper zei dat ie vroeg ging slapen omdat ie moe was. Ze kreeg van hem een knuffel toen ie naar bed ging. Toen hij zich voorover boog om haar een kus te geven keek ze terloops even naar zijn kruis in zijn joggingbroek waar het apparaat zat wat zijn gisteren had gezien toen ze hem betrapte. Verbeelde ze het zich, of kreeg hij een stijve terwijl hij haar de knuffel gaf. Een siddering ging door haar lichaam maar snel verdrong ze de geile gedachten van zijn piemel. Het was haar zoon waar was ze mee bezig. Toen hij naar bed was ging ze snel naar de studeerkamer. Ze was geil en hoopte dat ze verder zouden gaan waar ze gisteren was gebleven met de jonge Hans op de chat. Ze moest en zou zijn piemel zien.
Jasper logde snel in toen hij op zijn slaapkamer was. Onder ontdekker1999 kwam hij binnen op Badoo en heel snel was Venus63 ook weer online. Hoi Yvonne zei hij fijn dat je er bent. Zonder verder over koetjes en kalfjes te praten zei Yvonne dit keer dat ze zo geil was geworden van zijn foto dat ze niet kon wachten om wat meer van hem te kunnen zien. Hans ik wil zo graag je piemel kunnen bewonderen zei ze mag dat. Jasper moest lachen om de geilheid van zijn moeder, hij had hier al op gerekend en antwoorde dat hij een email adres had waarmee hij fotoís en filmpjes naar haar kon versturen. Of zij haar mailadres ook wilde geven om de fotoís uit te wisselen.
Símiddag had Jasper al met zijn mobiel een aantal veilige en niet te identificeren fotoís en films gemaakt voor zijn moeder. Zowel zijn billen, stijve piemel als ook een film waar hij schokkend op klaarkwam tijdens het aftrekken. Materiaal genoeg om naar haar te sturen. Maar alles zonder gezicht natuurlijk
Toen hij het mailadres van zijn moeder had gekregen stuurde hij als eerste een foto van zijn nog slappe piemel. Netjes hangend tussen zijn benen. Hij wachtte hoe zijn moeder zou reageren. Al snel kwam de reactie . Ohh Hans wat heerlijk mag ik er nog 1. Snel stuurde hij de 2e waarop hij zijn gespierde voetbalbillen toonde. Hopend dat zijn moeder niets zou herkennen. Al snel kwam de reactie van zijn moeder smekend om zijn stijve piemel te mogen zien. Hierop had Jasper gewacht en gehoopt. Hij zei dat hij die natuurlijk wilde sturen maar dat zei nu eerst weer aan de beurt was. Yvonne reageerde met de vraag of ie nog speciale wensen had. Jasper antwoordde met de vraag: heb jij soms een vibrator Yvonne. Zijn moeder antwoordde bevestigend. Jasper schreef hierop. Ik stuur jou een filmpje waarop ik mezelf aftrek tot ik klaarkom als ik van jou een filmpje krijg waarin je jezelf bevredigd met je vibrator. Met een knoertharde pik stuurde Jasper het filmpje naar zijn moeder en wachtte vol spanning of hij het filmpje kon lospeuteren van zijn moeder.
Yvonne zag het mailtje van Hans en opende het bestand. Zij zag Hans liggend terwijl hij met zijn pik aan het spelen was . Wat had ze naar dit moment uitgekeken. Haar broek had ze inmiddels uitgetrokken en met haar benen wijd voor de PC zat ze zichzelf verwoed te vingeren bij het bekijken van de beelden van de jongeling die zichzelf aftrok. Ze voelde haar vingers soppen in haar kletsnatte kut en gaf schokken iedere keer als ze de toppen over haar klitorus liet gaan. Wat was dit een genot om naar dit filmpje te kijken. Heftig vingerend zag ze hoe uiteindelijk Hans de klodders sperma uit zijn pik spoot. Hij filmde hoe zijn buik werd volgespoten. Ohhhh wat zou ze die piemel graag in haar mond willen nemen en wat zou het fijn zijn het zaad van de jonge Hans in haar keel te voelen spuiten. Ze had veel te lang geen seks gehad. Toen de film was afgelopen besefte ze dat ze moest antwoorden en dat Hans nu zat te wachten op haar tegenprestatie.Jasper zat te wachten tot Yvonne weer zou reageren. Zou ze hem het filmpje met de vibrator gaan sturen. Ineens kwam de reactie. Lieve Hans wat heb je me gelukkig gemaakt met dit filmpje. Ik zal deze nog meerdere keren gaan bekijken. Natuurlijk ga ik voor jou een filmpje maken als tegenprestatie maar ik ben daar niet zo handig mee en heb daar even tijd voor nodig. Als je het geduld heb zal ik het filmpje morgen voor je maken en je dan laten genieten terwijl ik met mijn vibrator speel. Om je alvast een beetje tegemoet te komen hier alvast een foto voor het slapen gaan. Kus Yvonne. Jasper klikte snel de foto open en keek toen recht in de heerlijke blote kut van zijn moeder. Ze had 1 vinger tussen haar schaamlippen gestopt en hij kon aan de glinsteringen op de foto zien dat haar kut zeiknat was. Hij moest zich bedwingen om niet direct naar de studeerkamer te lopen om dit tafereel met zijn eigen ogen te aanschouwen. Wat zag het kutje van zijn moeder er heerlijk uit en wat zou ie graag zijn eerste sexuele ervaring hiermee hebben.
Gelukkig kon hij zijn geduld bewaren en bedankt haar voor de prachtige foto. Hij chatte dat hij er naar uitkeek om het filmpje morgen te ontvangen. En zou zich tot die tijd heerlijk aftrekken op haar prachtige kutje. Tot morgen lieve Yvonne besloot hij.
Tot morgen Hans schreef Yvonne. Poeh wat was ze geil geworden. Het verlangen om seks te hebben werd al groter en groter. Ze zat zich af te vragen of ze het kon maken met Hans te gaan daten. Toen ze de studeerkamer uitsloop vroeg ze zich af of ze nog een keer net als gisteren Jasper zijn kamer moest open doen om te kijken of hij sliep. Ze luisterde even aan zijn deur en meende geluid te horen. Ze besloot het maar niet te doen want nu weer zijn blote piemel te zien krijgen kon ze niet aan dacht ze. Haar vibrator zou haar nu moeten redden. Morgen was ze vrij en zou ze filmpje voor Hans gaan maken. Ze verheugde zich er nu al op.
Yvonne had een onrustige nacht achter de rug. Nadat ze zich met haar vibrator had verwend had ze nog lang na liggen denken hoe ze verder zou moeten gaan met het contact met de jonge Hans op de chat. Ze had hem beloofd hem een filmpje te sturen van haarzelf en haar vibrator , maar eigenlijk wilde ze niets liever dan een keertje in het echt met de jongeling afspreken. Ook al wist ze dat ze fout zat met het grote leeftijd verschil. Ze wist zeker dat ze hem zou kunnen verleiden om haar te ontmoeten. Daar was ze van overtuigd. Ook had ze liggen na denken over haar zoon Jasper. Ze voelde zich een beetje ongemakkelijk dat het aangezicht van zijn stijve piemel toen ze hem betrapte bij het aftrekken haar zo opgewonden deed zijn. En het feit dat ze nu wist dat hij haar vibrator had gevonden maakte de opwinding eigenlijk nog erger. Eigenlijk wilde ze ook niets liever dan zijn piemel nog een keer bekijken en ze voelde zich slecht dat zij zulke gedachten over haar zoon had. Waarschijnlijk kwam dat doordat Hans haar op de chat zo had opgewonden dacht ze. Ze was in slaap gevallen met de gedachten om Jasper toch een keer uit te dagen om te kijken hoe hij op haar zou reageren. Ze zou morgen voor de verandering eens per ongeluk de badkamer open laten staan kijken hoe haar zoon daar op zou reageren.
Jasper kwam slaapdronken uit bed. Hij had geen zin om naar school te gaan. 2 proefwerken stonden er die dag op het programma en hij had het niet echt bijster goed geleerd. Hij liep naar de keuken om een kop thee te pakken toen hij in de badkamer de douche hoorde lopen. Doordat hij het geluid van het water goed kon horen wist hij meteen dat de deur van de badkamer open stond. Mn moeder staat de douchen met de deur open flitste het door zijn hoofd en meteen stond de foto die zij hem gisteren op de chat had gestuurd weer op zijn netvlies gebrand. Haar prachtige openstaande natte kutje was niet meer uit zijn gedachten geweest en nu had zij vergeten de deur van de badkamer te sluiten. Hij besloot de badkamer in te gaan in de hoop een blik op haar naakte lichaam te kunnen werpen. Zachtjes sloop hij over de drempel. Hij zag haar naakte silhouet door het douchegordijn heen en voelde meteen zijn pik weer stokstijf worden. Goh wat geilde hij op zijn moeder. Toen hoorde hij dat zij de kraan uitdraaide en direct daarna schoot het douche gordijn open. Oog in oog stond hij met zijn anders zo preutse moeder. Sorry mam, de deur was open en ik wilde even deo pakken zei hij ietwat hees terwijl hij zijn blik onafgewend op haar blote lichaam hield. Zn moeder antwoorde geeft niks lieverd, ik was vergeten de deur te sluiten. Maar ik ben gewoon je moeder toch. Zou je mij nog even een nieuwe handdoek aan willen geven uit de kast. Hij draaide zich om om een handdoek te pakken in het kastje en toen hij zich weer naar haar toe draaide stond zij met haar billen naar hem toe gebukt haar voeten af te drogen. Jasper had nu een heerlijk uitzicht op haar volle billen en toen ze nog verder naar voren boog had hij zelfs even een blik op haar heerlijke kutje. Jasper wist niet wat hem overkwam. Eerst de foto van gisterenavond en nu haar kutje in het echt. Zijn moeder leek niet echt haast te hebben met het afdrogen van haar voeten en Jasper genoot van het schouwspel van haar ronde billen. Toen ze uiteindelijk weer omhoog kwam zei hij hees, hier is je droge handdoek mam. En draaide zich snel om zodat de reusachtige bobbel in zijn broek niet opgemerkt zou worden door zijn moeder.
Yvonne keek haar zoon na toen ie de badkamer uitliep. Ze had stiekem genoten van het feit dat hij achter haar had staan kijken toen ze haar billen naar hem toe had gedraaid om zogenaamd haar voeten af te drogen. Toen ze zich had omgedraaid had ze net kunnen zien dat het hem had opgewonden en dat had haar weer opgewonden. Ze besloot zich niet meer schuldig te voelen over de gevoelens die haar zoon haar gaf. Ze dacht bij zichzelf dat als ze hem een plezier deed dat haar zoon haar naakt kon bewonderen en hem daar dan ook meer de gelegenheid toe zou geven. Wat was daar nu immers mis mee, en misschien gaf het hem wel meer zelfvertrouwen naar meisjes toe.Jasper ging opgewonden naar school toe en kon de hele middag over niets anders meer nadenken dan zijn naakte moeder en het filmpje wat ze hem over de chat had beloofd. Hij zou vanmiddag van hemzelf ook nog een filmpje maken waarin hij zich wederom zou aftrekken. Haha hij kon niet wachten tot hij weer als Hans op de chat zou verschijnen. Het speet hem wel dat hij zich nooit bekend zou kunnen maken. Welke moeder zou het nu met haar zoon willen doen en hij vreesde dat als het ooit uit zou komen dat hij Hans was zijn moeder hem meteen het huis zou uitzetten. Niet teveel risico nemen dus.
Yvonne was klaar met de vaatwasser in ruimen. Jasper was naar school en zij had het rijk alleen om het beloofde filmpje op te nemen voor Hans. Ze pakte uit de studeerkamer de losse spiegel die daar stond en legde die tegen de muur waar het voeteneind van haar bed tegen aan stond. Zo kon ze met haar mobiel alles goed vastleggen, zowel van voor als van achter gezien. Uit haar kast haalde ze toen haar groene vibrator. Deze had ook nog een stimulator voor haar klitorus en de gedachten dat Hans naar dit filmpje zou gaan kijken maakte haar bloedgeil. Na enig aarzelen pakte ook de budplug die in het seks assortiment doosje had gezeten. Ze trok haar kleren uit en ging wijdbeens voor de spiegel liggen. Ze keek aandachtig naar haar kortgetrimde haar rondom haar schaamlippen en zag het geil alweer glinsteren tussen haar spleet. Met 2 vingers wreef ze door haar kutje en voelde het geile kleverige sap op haar vingers. Met haar natte vingers begon ze haar schoon gedouchte kontgaatje in te smeren en al gauw kon ze soepel een vinger in haar kontje steken vanwege het geile sap van haar kutje. Toen zette zij haar mobiel aan en begon te filmen. Met een kussen onder haar billen zodat haar anus goed te zien was pakte ze de rubberen budplug. Deze was niet onwijs groot maar al filmend drukte zij heel langzaam de plug in haar kontgaatje. Ze genoot zelf ook van het schouwspel en was benieuwd hoe het er straks op de film zou uit zien. Haar anus werd steeds verder opgerekt naar mate ze de plug verder in haar kont duwde. Ineens was het einde bereikt en floepte de plug helemaal in haar kontje. Een mooi zwart plaatje op haar anus was het eind resultaat.
Ze stopte even het filmpje om het even terug te kijken. Met de druk van de plug in haar kont bekeek ze het resultaat op haar mobiel. Ze werd bloedgeil van haar eigen aanblik en kon niet wachten om het volgende filmpje op te nemen voor Hans. Na het aanklikken van haar mobiel zette ze de vibrator aan. Voorzichtig begon ze al filmend het puntje van haar vibrator langs haar kutspleet te halen. Voorzichtig wrijvend van boven naar beneden. Ze voelde een druppeltje vocht uit haar spleet ontsnappen en langs haar kontgaatje met de budplug glijden. Zou ze dat zo meteen kunne terug zien op de film. Langzaam ging ze de vibrator sneller bewegen en ook dieper in haar kutje te stoppen. Het viel niet mee om dit goed te blijven filmen maar ze deed haar best. Ze realiseerde zich dat ze het filmpje niet te lang kon maken in verband met het versturen maar ze zou het ook niet al te lang meer houden totdat ze klaarkwam. Toen ze de vibrator een keer helemaal naar binnen duwde in haar zeiknat geworden kut voelde ze ook de trillingen die dat in haar kont gaf waar de budplug nog in zat. Ze haalde de vibrator nog 1x uit haar kutje over haar klitorus en ramde hem toen al gillend weer naar binnen. God wat kwam ze klaar. Ze voelde de sappen langs de vibrator uit haar kutje lopen. Hevig schokkend trilde ze meerdere keren na niet erg meer lettend op wat haar mobiel allemaal nog registreerde. Toen ze weer bij haar positieven kwam zette ze haar mobiel uit. Ze plofte achterover op haar bed en lag heftig na te hijgen. Zo had ze zich met haar 52 jaar in geen tijden meer gevoeld. Wat maakte de jonge Hans wel niet bij haar los om haar een filmpje te sturen waarop hij zich aftrok en om haar een filmpje te vragen die zij nu net had gemaakt. Ze besefte dat de budplug nog steeds in haar kontje zat en zette voor de 3e maal het filmen op haar mobiel aan. Ze gong op haar knieen met haar billen naar de spiegel zitten en filmde van onderen tussen haar benen het aanblik in de spiegel. Met haar nagels pulkte ze het rozetje van de budplug los van haar bilnaad en begon zachtjes het brede gedeelte van de plug uit haar poepgaatje te trekken. Langzaam schoot het brede gedeelte over haar anusspleet naar buiten en makkelijk gleed de rest uit haar kontje. Toen hij er helemaal uit was bleef haar anus nog een klein stukje opgerekt open staan en ze filmde dit geile gezicht totdat haar kontgaatje zich helemaal sloot.
Goh wat zou Hans staan te kijken als hij de 3 filmpjes zou ontvangen. Ze kleedde zich weer aan en ging languit op de bak liggen. Tevreden bekeek ze nog 1x het resultaat. Toen ze goed keek schrok ze wel een beetje. In het heetst van de strijd was ze vergeten dat haar gezicht niet op de foto ís moest komen, maar af en toe was haar gezicht toch in een flard te zien via de spiegel. Ze besloot de filmpjes toch maar te sturen en vertrouwde erop dat de jonge Hans de filmpjes voor hem zelf zou houden. Wetende dat ze daarmee risico liep. Via een kabeltje downloadde ze de bestandjes naar de computer en wist dat ze niet meer terug kon toen ze bestandjes via de mail naar Hans verstuurd. Hoe zou hij vanavond op de chat reageren
Jasper zat in de klas toen hij ineens op zijn nieuwe mailbox de bestandjes van zijn moeder zag binnenkomen. 3 mailtjes floepten achterelkaar in zijn inbox. Meteen voelde hij zn pik stijf staan in zijn broek. Zou ze werkelijk de vibrator die hij in haar kleerkast had gevonden aan haar tonen terwijl die haar kutje binnendrong. Hij hoopte dat de bel gauw zou gaan. Hij kon niet wachten om de filmpjes te bekijken.
Eindelijk ging de schoolbel en was Jasper uit. De filmpjes die zien moeder hem had gestuurd op zijn mobiel branden in zijn broekzak. En zijn piemel was niet meer slap geweest. Goh wat had hij zin om ze te bekijken en was hij nieuwsgierig hoe zijn moeder zichzelf bevredigde met haar vibrator. Hij had in de pauze haar al bedankt via de mail. Hij had onder zijn valse naam even ingelogd op Badoo en had gezegd dat hij op school zat en de filmpjes thuis aan zijn piemel trekkend zou bekijken en haar zou laten weten wat hij er van vond. Niets wees erop dat zijn moeder in de gaten had dat hij achter de schuilnaam hans zat en dat ze sexfilmpjes naar haar eigen zoon zat te sturen.Toen hij thuis was vond hij op de huiskamer een briefje van zijn moeder. Zij was uit eten met een vriendin en zou pas om 21.00 thuis zijn ongeveer. Het zal allemaal mee vandaag vond hij. Hij had het rijk alleen om heerlijk de filmpjes te bekijken. Hij kon niet langer wachten nu. Hij ging naar de studeerkamer en zette de computer aan en startte zijn mail op onder zijn valse naam Hans. Daar stonden de 3 verstuurde filmpjes. Hij trok zijn broek naar beneden, nam zijn piemel in zijn hand en startte het eerste filmpje.
Hij kon zijn ogen niet geloven. Daar lag zijn moeder op haar rug met haar billen iets omhoog. Nauwlettend keek Jasper toe terwijl het geil uit zijn eikel stroomde tijdens het aftrekken hoe zijn moeder de budplug langzaam in haar kontje stopte. Hij zag dat ze zichzelf in de spiegel filmde, dezelfde spiegel die nu weer achter hem stond in de kamer Hij had een heerlijk uitzicht op haar zeiknatte kutje en keek gebiologeerd hij de plug langzaam helemaal in haar kontje verdween. Hier had hij niet op durven hopen. Hij bekeek het filmpje nog eens en kwam al schokkend voor de eerste keer met enorme klodders klaar. Het lukte hem niet om al het zaad netjes op te vangen. Deels spoot het over zijn blote buik maar deels ook over zijn T-Shirt. Mijn hemel wat geilde hij op zijn moeder.
Toen hij zijn zaad enigszins had weg gewreven met zijn uitgetrokken onderbroek opende hij met trillende handen filmpje 2. Hij zag nu hoe zijn moeder met de budplug in haar kont haar vibrator had gepakt. Het was niet de roze waar hij zelf mee had gespeeld maar ze had de groene gepakt. Aaaaach wat een heerlijk gezicht om haar met die vibrator over haar kut te zien strelen. Haar schaamlippen uit elkaar duwend met de punt van de vibrator en hij zag het kutsap langs haar bil naar beneden druppelen. Wat was ze geil. Ze lag te kronkelen van genot en af en toe kon hij zelfs over haar borsten heen haar gezicht zien in een heerlijke grimas. Heerlijk was het om de vibrator steeds dieper en sneller in haar kutje te zien gaan en voor de 2 keer spoot Jasper zijn sperma uit zijn pik vandaan. Weliswaar niet zoveel als de eerste keer maar toch weer een knappe golf van de die middag opgebouwde geilheid. Terwijl hij zijn moeder hoorde klaarkomen. Likte hij zijn sperma van zijn handen. Oh wat was dat heerlijk om te zien. Ook dit filmpje bekeek hij voor de 2e keer en kon zich nog steeds niet voorstellen dat hij de billen en het kutje wat hij vanmorgen nog voor zich in de douche had zien staan nu zo volledig open en bloot aan hem werd getoond.
Even ging Jasper verzitten. Hij moest even bijkomen en was nieuwsgierig wat filmpje 3 hem zou tonen. Ondertussen maakte hij fotoís van zichzelf waarin hij weer oppaste dat ze hem of zijn omgeving niet zouden verraden als haar zoon. Hij stuurde het filmpje wat hij símiddags in de wc van haar had gemaakt naar haar toe. Hierop stond hij zich af te trekken boven de wc pot terwijl elders in de wc geluiden waren te horen van gillende mede scholieren. Haha ze moesten eens weten. Lieve Yvonne schreef hij , bedankt voor je heerlijke filmpjes. Je bent eecht de mooiste vrouw die ik ken en ik geniet met volle teugen van je heerlijke kutje en kontje. Wat ben ik blij dat ik je heb ontmoet op de chat.
Toen kwam filmpje 3 waarop te zien was dat zijn moeder met haar billen omhoog op haar knieen zittend de budplug weer uit haar billen trok. En voor de 3e maal kwam hij kreunend klaar op haar filmpje. Toen hij klaar was moest en zou hij even de vibrator en de budplug in zijn handen hebben waarmee zijn moeder hem zo had laten genieten.
Toen Yvonne klaar was met het maken van de filmpjes en ze verstuurd had. Liep ze weer naar haar slaapkamer om de boel weer een beetje op te ruimen. Ze zag dat de vibrator een dikke laag opgedroogd geil bevatte over de hele omvang. Ze had bij het klaarkomen de vibrator zo diep mogelijk in haar zeiknatte kut gestopt dus dat was ook niet zo gek. De rook eens aan de budplug. Die had een muffe geur van haar kontje en aan de punt zat een klein stukje opgedroogde poep. He dacht ze gauw schoonmaken. Maar toen ze de kraan aandeed bedacht ze zich ineens. Ze besloot om beide spulletjes niet af te wassen maar even zo weg te leggen in de kast. Ze was nieuwsgierig wanneer haar zoon weer op onderzoek zou uitgaan en of hij het zou merken dat haar vibrator gebruik zou zijn. Ook wond het haar op de gedachten dat hij het misschien zou merken dat zijn moeder met de vibrator had gespeeld. Ze was benieuwd hoe hij daar over zou denken. Even flitste weer die schuldige gedachten dat het wel haar zoon was door haar hoofd. Maar dat besluit had ze gisteren genomen. Dus ze schudde de schuldige gedachten snel weer weg uit haar hoofd. Ze zou hem af en toe uitdagen. Ze legde snel de met geil besmeurde vibrator in de kast terug. Ging zich toen douchen en aankleden voor een etentje met haar vriendin.
Jasper ging naar de kamer van zijn moeder. Voorzichtig legde hij de stapeltjes kleren weg die voor haar speeltjes lagen en snel zag hij wat hij zocht. Hij pakte de budplug die hij zo heerlijk in zijn moeders kutje had zien gaan en bekeek hem aandachtig. Hij zag dat de plug na het festijn met zijn moeder nog niet was schoongemaakt. Hij rook eraan en een heerlijk gevoel maakte zich van hem meester. Hij rookte de muffe lucht van rubber vermengd met een vieze onderbroek en zag het beeld weer voor hem van zijn moeder die haar billen spreidde en de plug tergend langzaam uit haar billen haalde. Hij likte er gelukzalig aan en pakte nu de groene vibrator. Hij zag meteen het opgedroogde geil zitten op de vibrator en werd nu nog geiler. Als een lollie likte hij het opgedroogde geil van de vibrator en dacht hoe het moest zijn om het geil eens vers uit zijn moeders heerlijke neukgrotje te mogen likken. Oef wat werd hij opgewonden hiervan en voor de vierde trok hij zich die dag af met zijn gedachten naar zijn blote moeder.

Toen hij weer was klaargekomen legde hij snel alles zo netjes mogelijk terug en ging toen nog even naar de computer om deze ook af te sluiten. Daar kreeg ie toch zijn eerste teleurstelling van die dag. Zijn moeder schreef in een berichtje op Badoo naar hem dat ze die avond laat zou thuiskomen en geen tijd meer had om met Hans te chatten. Hij zou het die avond met de filmpjes moeten doen, maar ze beloofde hem dit in het weekend ruimschoots met hem goed te maken. Kusjes op zijn heerlijke pik. Yvonne. Hij schreef terug dat hij haar zou missen maar dat ze er van uit kon gaan dat hij de filmpjes de hele avond zou blijven bekijken onder het rukken aan zijn pik. Kusjes op je kutje Hans.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners