Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Chatten met Mamma - 16979 keer gelezen
Jasper was 16 jaar oud en woonde alleen met zijn moeder op een appartement. Zijn ouders waren een 3 tal jaar geleden gescheiden en sindsdien waren ze verhuisd naar de 4 kamer appartement in de stad. Ook al ging ie nog steeds goed met zijn vader om, toch had Jasper besloten bij zijn moeder te blijven wonen. Zijn vader woonde met zijn nieuwe vriendin in hun oude woning en Jasper voelde zich daar niet op zijn gemak met zijn vaders nieuwe vriendin.
Ondanks dat hij 16 was en zich vanaf zijn 12e regelmatig aftrok was het hem nog niet gelukt een vriendinnetje te krijgen. Hij had niet zoveel vrienden en de vrienden die hij had hielden meer van gamen dan van uitgaan. Zodoende was het er nog niet van gekomen seks te hebben met een meisje.
En eigenlijk wilde hij niets liever dan dat. Elke dag trok hij zich wel 1 of 2 keer af en fantaseerde er dan bij. Zijn favoriete fantasie was het buurmeisje waarbij hij droomde dat ze hem betrapte bij het aftrekken en dan mee ging doen. Of van een klasgenootje die hij toevallig tegenkwam in de duinen en waarmee hij dan naakt ging zonnen en vrijen. Ook klom hij regelmatig achter de PC en bezocht dan pornosites. Vooral lesbische scenes vond hij prachtig maar ook oudere vrouwen fascineerde hem erg.
Zijn moeder was elke dag tot 5 uur aan het werk dus als hij uit school kwam had Jasper tijd genoeg om zich even achter de computer uit te leven. Toen hij op een middag dat weer deed en de computer opstartte zag hij dat deze nog aan stond en dat deze stond op een chat gesprek op de chatsite Badoo. Hij zag dat er was ingelogd onder de naam Venus63 en deze in gesprek was geweest met ene Tim 1996. Toen hij het gesprek begon terug te lezen kon hij zijn ogen niet geloven. Zijn moeder had onder Venus63 een gesprek gevoerd met de veel jongere Tim en de gesprek onderwerpen logen er niet om. Zijn moeder had Tim gevraagd sexuele handelingen met zichzelf te verrichten en had op de chat gezegd wat zijn met zichzelf aan het doen was. Uiteindelijk had zij ingetypt dat ze zich heerlijk had klaar gevingerd. Jasper kon zien dat ze zich uiteindelijk had moeten haasten om vanmorgen niet te laat op haar werk te komen. Toen hij verder keek zag hij dat zijn moeder wel een aantal jonge vrienden als contact had op Badoo. Hij moest er om lachen toen hij zich ineens bedacht dat zijn moeder altijd nog even s avonds achter de PC kroop als hij naar bed ging en in hij werd geil bij de gedachten dat zijn moeder zich dan opgeilde met een chat met jongens van zijn leeftijd.
Hij bedacht zich dat hij zijn moeder eigenlijk al in geen jaren meer bloot had gezien. Als zijn moeder ging douchen deed ze de badkamer op slot. Ze kwam er altijd gekleed en opgemaakt weer uit. Toch was zijn moeder nog een mooie vrouw van in de 50. Ze had niet al te grote borsten en iets te dikke billen maar een lief gezicht waarin je kon zien dat het vroeger een knappe meid moest zijn geweest. Alleen niets in haar gedrag op dit moment deed vermoeden dat ze nog sexuele verlangens had laat staan zulke gesprekken met jonge jongens. Ze was zorgzaam voor Jasper, deed boodschappen zat hem achter zijn broek voor zijn huiswerk en deed alle boodschappen. Daarnaast ging ze kijken bij zijn voetbalwedstrijden maar ging voor de rest niet uit behalve naar verjaardagen van de familie. Lekker TV kijken op de bank s avonds vond ze heerlijk.
Savonds toen hij al in bed lag hoorde hij zijn moeder weer naar de kamer gaan waar de computer stond. Ineens zag hij voor zich hoe zijn moeder zich vingerde en kreeg hij een stijve. Hij spande zich in of hij soms een hijg geluidje hoorde uit de kamer van zijn moeder maar hoe hij ook zijn best deed om te luisteren. Hij hoorde niets behalve af en toe het klikken van het toetsenbord. Met de gedachten aan zijn moeder voor het scherm begon hij zich ineens af te trekken en niet veel later schoten de klodders sperma uit zijn pik. Hij spoot zijn uitgetrokken onderbroek vol en viel toen heerlijk in slaap.De volgende morgen liep hij nog steeds met de gedachten van zijn moeder en het chatten op de Badoo site rond. Hij kreeg ineens het idee om zelf ook een account aan te maken. Hij noemde zichzelf ontdekker1999. Toen hij inlogde ging hij kijken of hij venus1963 in zijn woonomgeving vond en niet lang daarna had hij haar gevonden. Hij deed haar een vriendschap verzoek waarbij hij schreef dat hij haar profiel en lichaam prachtig vond. Ze had een foto erop staan waar ze haar gezicht verborg achter haar haren maar waar haar lichaam duidelijk zichtbaar was in een strak t-shirtje. Toen hij s middags uit school kwam ging hij kijken of zijn moeder al gereageerd had maar helaas was dat niet het geval. Ze had in ieder geval niet op haar werk gereageerd. S’avonds bij het eten kletsten ze over de voetbal en over de aanstaande werkweek. Niets dat ook maar in de richting wees van de activiteiten van zijn moeder op de chat. Hij besloot toen hij naar bed ging om de i-pad mee te nemen. En hij hoopte dat zijn moeder zou gaan reageren. Daarom besloot hij ook extra vroeg naar bed te gaan.
Nadat ie een uurtje op zijn kamer was hoorde hij zijn moeder naar de studeerkamer gaan. Hij was zelf al een tijdje op Badoo ingelogd en staarde ongeduldig naar zijn scherm. Net toen hij na een tijdje de moed begon op te geven zag hij ineens dat het vriendschapverzoek door Venus 63 aan ontdekker1999 was geaccepteerd. En ineens kwam daar een chatverzoek.
Opgewonden ging hij wat rechter op in zijn bed zitten. Hey ontdekker hoe gaat het met je, is 1999 je geboorte jaar. Hij besloot met ja te antwoorden en vroeg of zij van 1963 was. Ze antwoordde daar op met ja en vroeg hem of hij het niet vervelend vond te chatten met een veel oudere vrouw. Jasper antwoordde van niet en dat hij altijd stilletjes fantaseerde van oudere vrouwen. Toen vroeg zijn moeder hoe hij echt heette. Ik heet Hans loog hij op de chat. Tot zijn verrassing antwoordde zijn moeder met haar echte naam Yvonne. Toen vroeg zijn moeder wat de reden was dat hij op Badoo zat. Hierop antwoordde Jasper eerlijk dat hij hoopte op een erotisch gesprek met een oudere dame en voegde er meteen aan toe dat hij Yvonne niet meteen voor haar hoofd wilde stoten als zij daar niet van gediend was, en dat hij met haar kletsen ook wel leuk zou vinden. Tot zijn opluchting vond zijn moeder het helemaal niet erg wat hij had gezegd en ging ze door met vragen over hemzelf. Af en toe loog hij en af en sprak hij de waarheid waarop ze op een gegeven ogenblik zei dat hij best wel een beetje op haar zoon leek haha. Ze moest eens weten. Jasper vond het opvallend dat zijn moeder overal naar waarheid op antwoordde. Op een gegeven ogenblik trok hij de stoute schoenen aan en vroeg hij zijn moeder of ze wel eens seks met iemand van zijn leeftijd had gehad. Ze antwoordde hierop dat dat het geval was maar alleen toen ze zelf zo jong was geweest. Na haar ex man had ze nooit meer echt seks gehad en vreemd was ze ook nog nooit gegaan. Prachtig vond Jasper dat om te horen. Hij merkte dat hij behoorlijk opgewonden was geworden van zijn moeder die een kamer verder zo zat te chatten met hem. Ze moest eens weten.
Na een tijdje chatten zei zijn moeder dat ze een eind aan het gesprek moest maken. Omdat het laat begon te worden. Toen trok Jasper de stoute schoen aan en vroeg zijn moeder of ze soms zin had om samen met hem te masturberen en aan elkaar te denken. Ze antwoordde bevestigend en vertelde hem dat ze het hele gesprek door al aan haar kutje gewreven had. Ze besloten om tegelijk klaar te komen en het elkaar te laten als ze gekomen waren. Jasper luisterde ingespannen of hij geluid hoorde komen aan de overkant van de gang en ineens hoorde hij een ingehouden kreet van zijn moeder. Niet lang daarna kreeg hij op de chat dat ze was klaargekomen en de vraag of hij dat ook was. Hij loog van ja. Toen wenste ze hem met een kusje op zijn piemel welterusten en vroeg hem of hij morgen weer wilde chatten en dat beantwoorde hij met een volmondig ja.
Toen hij daarna zijn moeder uit de kamer naar haar slaapkamer hoorde lopen was zijn pik zo hard als staal geworden en met het beeld van zijn moeder die zich vingerde tijdens het chatgesprek met hem op zijn netvlies spoot hij de klodders in zijn onderbroek. Met de overpeinzing wat hij morgen verder zou doen tijdens de chat viel hij in een diepe slaap.

De volgende morgen werd Jasper wakker en allerlei gedachten spookten hem door het hoofd. Het chatgesprek met zijn moeder de vorige avond had hem onwijs opgewonden. Maar aan de andere kant vond hij het wel raar dat zijn moeder zichzelf had gevingerd op een chatgesprek met haar eigen zoon, zonder dat ze wist dat hij het was. Hij was benieuwd hoe dit vanavond verder zou gaan.
S middag was hij vroeg uit school en logde weer is op Badoo. Daar zag hij dat zijn moeder al een berichtje had achter gelaten voordat ze naar haar werk was gegaan. Jasper las: Beste Hans , bedankt voor het chatten gisterenavond, je had me behoorlijk opgewonden. Ik hoop je vanavond weer op de chat te ontmoeten, Kusjes Yvonne.
Jasper glimlachte toen hij het las.S’avonds onder het eten babbelde hij met zijn moeder over de voetbalwedstrijd van aankomende zaterdag. Uit niets bleek weer de interesse die zijn moeder seksueel voor jonge jongens had. Hij besloot zijn moeder eens uit te proberen. Hij zei, ik heb vandaag toch zo’n bizar verhaal gehoord van een klasgenoot. En hij verzon een verhaal van een klasgenoot die had verteld dat hij een klusje voor een oudere dame moest doen en toen hij binnen was bij haar dat die dame hem probeerde te versieren. Wat vind je daar nou van Mam, dat is toch niet te geloven. Zijn moeder moest lachen om het verhaal en zei toen dat ik zulke verhalen van mn klasgenoot maar niet moest geloven. Het zullen wel praatjes zijn om indruk te maken. Haha ik moest lachen om de reactie van mijn moeder. Ze moest eens weten wat ik wist. Na het eten ging ik naar de voetbaltraining en ik plofte om 10 uur weer uitgeblust op de bank neer. Na een half uurtje zei mijn moeder. Jasper je ziet er moe uit kerel zou je niet lekker naar je bed gaan. Je moet morgen ook weer vroeg op naar school. Ik had meteen door dat mijn moeder zat te wachten op dat ik naar bed zou gaan. Haha ze had haast om achter de chat te kruipen. Ik besloot haar nog even te plagen en zei. Volgens mij is er een onderwerp over Israël op Pauw en dat wil ik zien voor mijn werkstuk over het midden oosten. Onmiddellijk zag ik de teleurgestelde blik van mijn moeder. Haha. Na 10 minuten besloot ik haar uit haar lijden te verlossen. Ik ben toch te moe om te kijken zei ik. Ik ga naar bed. Ik gaf haar een dikke knuffel en ging naar bed.
Op mijn kamer log de ik in op de i-pad en ging naar de Badoo site. En wachtte geduldig tot Venus63 op de chat zou verschijnen. Het duurde niet lang of ik hoorde mijn moeder op de gang naar de studeerkamer lopen en 10 minuten later verscheen ze op de chat. Hoi Hans , fijn dat je er bent zei ze. Hoi Yvonne , ik zat al te wachten zei ik. Zij vertelde waarom ze zo laat was en dat ze even bang was geweest dat ik al weg zou zijn. Haha ze moest eens weten. We keuvelde nog even verder en hadden het over onze interesses. Ik moest oppassen dat ik mezelf niet zou verraden door teveel over mezelf te vertellen maar daarnaast moest ik ook een beetje bij de waarheid blijven om niet verstrikt te raken in leugens. En opnieuw zei dat ik sprekend haar zoon was en dat alle leeftijdsgenoten van ons dat wel zouden hebben haha. Toen ineens vroeg ik haar of ik haar wat spannende vragen mocht stellen. Ze antwoordde met “ik dacht dat je nooit zou beginnen” Mijn eerste vraag aan haar was of ze allang op Badoo zat en met jongere jongens chatte. Ze antwoordde dat dit sinds 2 maanden was. Ze had toevallig contact gekregen met een jonge knul van 19 maar ze werd hem een beetje zat. Hij wilde haar alleen maar in het echt zien en spreken en zeurde daar de hele tijd over. Ze had sinds gisteren definitief met hem gebroken., maar was sindsdien wel erg geil geworden van het contact met een jonge knul. De 2 vraag was of ze vaak masturbeerde. Ze antwoordde eerlijk dat ze dit elke dag wel een keer deed. Ik vroeg haar of ze het vandaag al een keer had gedaan. Nee zei ze vandaag moet ik het nog doen hihi. Heb je een vibrator vroeg ik haar. Ik had stiekem wel eens door het huis gezocht maar nooit iets van dien aard gevonden van mijn moeder. Ze antwoordde van wel en zei. Ik heb eens een heel pret pakket gekocht bij een postorder bedrijf met 2 vibrators, een budplug, Balletjes aan een touwtje om in mn billen en kutje te stoppen, glijmiddel en nog wat kleine speeltjes. Goh wat werd ik geil toen mijn moeder dit allemaal aan mij zat te vertellen. Ik vroeg of ze dit allemaal in haar nachtkastje had liggen, haha ik wist wel van niet maar waar lag het dan. En ze antwoordde ik heb het in mijn kleerkast verstopt achter de stapeltjes kleren. Haha Bingo ik kon morgen op onderzoek uit.Toen trok ik de stoute schoenen aan en vroeg haar of ze mij een foto van haarzelf zou willen sturen, ze antwoordde toen wat voor foto zou je dan willen. Voordat ik geantwoord kreeg ik een foto van haar middel en waarbij ik een blik kreeg op haar t shirt en spijkerbroek en uitdagend haar hand boven haar kutje. Ik zei dat ik die erg mooi vond en dat ik heel nieuwsgierig was wat er onder die spijkerbroek zat. Even daarna kreeg ik de volgende foto. Haar hoofd was niet zichtbaar maar ze had haar t shirt iets omhoog getrokken waardoor ik deels haar BH zag en ook haar spijkerbroek was nu open geritst waardoor ik haar witte onderbroekje ook te zien kreeg. Poeh mijn pik spatte bijna uit elkaar. Ik was tijdens het chatten al gaan aftrekken maar moest met het zien van de foto’s van mij moeder oppassen nu al niet te gaan klaarkomen. Jezus wat was dat geil.
Ik bedelde om meer meer meer maar ze zei toen. Nu wil ik eerst wat van jou zien. Ik wist dat ik nu moest oppassen want ze mocht niet aan de foto kunnen zien dat die van mij was en in mn slaapkamer genomen was. Ik besloot me geheel uit te kleden en een foto van mezelf te maken met mijn hand en arm voor mijn stijve lul. Ik zei dat ze even moest wachten en toen ik zeker wist dat ik en mijn kamer onherkenbaar was besloot ik hem te sturen. De reactie was geweldig. Ohh lieve Jasper wat een heerlijke foto, wat maak je me geil zeg. Nu mag ik mijn foto zei ik. En even later kreeg ik een foto waarop haar BH boven haar borsten zat en en haar onderbroekje en spijkerbroek rond haar knieën. Ik zag het kutje van mijn moeder en trilde van genot toen ik de foto bekeek. Haar schaamhaar was heel kort geschoren en door de haartjes heen kon ik haar spleetje zien zitten. Ahhhhh wat was dit geil. Zullen we weer samen masturberen zei ze en elkaar weer vertellen wanneer we klaarkomen. Ik zei heel graag , maar in plaats daarvan ging ik heel zacht mn bed uit en met mn oor tegen de deur van de studeerkamer aan staan. Ik hoorde mijn moeder nu zwaar hijgen en kon precies horen hoe zij haarzelf klaar vingerde op mijn foto. De kreetjes waren heftiger dan gisteren met veel gehijg kwam ze tot haar hoogtepunt. Ik besloot snel weer in mn bed te kruipen waar ik me voornam als we afscheid hadden genomen op te chat om me heerlijk op haar foto te gaan aftrekken.
Toen zei ze. Ik ben heerlijk gekomen lieverd. Bedankt voor de foto. Zullen we morgen weer chatten. Ik beaamde dat ik ook heerlijk was klaargekomen en dat ik niets liever wilde dan morgen weer met haar te chatten. Bedankt lieve Hans. Slaap lekker en tot morgen eindigde ze.
Toen Yvonne de computer had afgesloten voelde ze zich heerlijk. Ook al wist ze dat fout was om met zo’n jonge knul als Hans te chatten. Toch was ze er nu al aan verslaafd geraakt en voelde ze zich zielsgelukkig. Ze deed raapte haar broek op van de grond en ging de gang op. Toen zag ze dat het licht nog brandde bij Jasper op de kamer. Hij was zeker in slaap gevallen en vergeten het licht uit te doen. Ze besloot zijn kamer even binnen te gaan om het licht uit te doen. Toen ze zijn deur open deed wist ze niet wat ze zag. Jasper lag bloot op bed als een bezetene aan zijn grote stijve pik te trekken en schrok zich rot toen ze zijn deur open deed. Yvonne schrok zich ook te pletter want hoewel ze wel wist dat Jasper zichzelf regelmatig aftrok, ze kon dat zien aan waar hij zn zaad in spoot en af en toe hoorde ze het bed wel wiebelen had ze dit op dit moment niet verwacht. Met een sorry sorry deed ze snel de deur weer dicht en ging naar haar slaapkamer. Terwijl ze in bed stapte dacht ze nog een keer aan het schouwspel wat ze had gezien. Hoe moest ze nu morgen tegen hem doen als ze samen gingen eten. Ze voelde zich knap opgelaten maar zag ook nog steeds zijn grote pik op haar netvlies staan.
In de slaapkamer was Jasper zich ook een hoedje geschrokken. Hij was seconden later klaargekomen maar ook hij voelde zich flink opgelaten dat zijn moeder hem had betrapt. Met zn gedachten alle kanten op schietend viel hij in slaap.
Wordt vervolgd

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners