Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Colinda - 17582 keer gelezen
Colinda stapt via de achterdeur haar huis binnen en gooit haar tas met schoolboeken in een hoek. Vermoeid ploft ze op de bank neer. Weer een lange dag op school voorbij. Ze kijkt even wat tv en gaat dan naar boven toe om een douche te nemen. De koude waterstralen zorgen ervoor dat het duffe gevoel, dat ze aan deze schooldag heeft overgehouden, langzaam verdwijnt. Ze bekijkt zichzelf even in de spiegel en kan niet ontevreden zijn met wat ze ziet. Ze is nu 16 jaar en heeft lang, krullend donkerblond haar. Ze is 1.65m, en in het bezit van een paar tieten die niet al te groot zijn, maar qua vorm er zeker mogen zijn. Haar kutje is licht begroeid met een toefje schaamhaar. Ze trekt snel een badjas aan en staat op het punt naar beneden te gaan, als ze uit de kamer van haar vader lawaai hoort. Nieuwsgierig loopt ze naar de slaapkamer van haar vader toe. De deur staat op een kiertje en Colinda werpt een blik naar binnen. Verschrikt slaat ze een hand voor haar mond. Vol ongeloof kijkt ze naar haar vader, die daar helemaal naakt staat en gepijpt wordt door een haar onbekende, blonde vrouw.
" Ga zo door, Nance, pijp mijn ballen leeg " kreunt haar vader.
Colinda kan haar oren nauwelijks geloven, als ze haar vader dit hoort zeggen. Zo kent ze haar vader niet. Haar vader's hele leven draait om een vrouw en dat is haar moeder Janet. En ook al is haar moeder nu twee jaar geleden overleden aan de gevolgen van kanker, nooit heeft hij omgekeken naar een andere vrouw. En dan nu dit.
Ze kan het naakte lichaam van haar vader goed zien en ze moet toegeven, dat hij er zeker mag zijn, ondanks dat hij inmiddels al 45 jaar is. Zijn lichaam is goed getraind en er is geen onsje vet teveel aan zijn lichaam. Zijn haren heeft hij in een militair kapsel laten knippen, waardoor zijn aantrekkelijke gelaatstrekken goed uitkomen. Zijn gezicht is nu vertrokken van genot, terwijl Nance zijn pik diep in haar keel laat doordringen.
Nance zal een jaar of 35 zijn. Ze heeft lang, blond haar en een heerlijk lichaam. Haar tieten zijn niet overdreven groot, maar mogen er zeker zijn. Haar kontje is perfect gevormd en ze heeft een stel lange benen, waar geen einde aan lijkt te komen.
Colinda voelt hoe haar lichaam reageert op het geile schouwspel voor haar ogen. Ze probeert het te negeren, maar haar lichaam is sterker dan haar wil. Ze steekt haar hand onder de badjas en begint haar kutje te strelen. Haar andere hand pakt een tiet beet en ze merkt dat haar tepel keihard is.
" Rustig aan, Nance, anders spuit ik je keel nog vol. En ik wil je toch echt eerst eens lekker neuken " zegt Wim, haar vader.
Colinda ziet hoe haar vader zich uit de keel van Nance terug trekt en haar mee trekt naar het bed. Ze kan een kreun nauwelijks onderdrukken, want nu ziet ze pas hoe weergaloos haar vader's pik is. Hij moet wel minimaal 21 cm meten en ook qua dikte is hij enorm. Nog nooit heeft ze zo'n vette lul gezien. Hierbij vervallen de lullen van de vriendjes die ze heeft gehad echt in het niet.
Colinda ziet hoe Wim de benen van de blonde Nance spreidt en zijn lul in stelling brengt. Met een stoot dreunt zijn lul bij de blondine naar binnen, die luidt begint te hijgen. Haar vader begint diep in Nance haar kut door te stoten. Nance slaat de benen om hem heen, om die 21 cm maar zo diep mogelijk in haar te voelen.
Colinda vingert zichzelf nu inmiddels met de nodige passie. Twee vingers verdwijnen diep in haar gleuf en ze is al kleddernat. De badjas is opengevallen en haar tieten deinen open en bloot op en neer. Ze heeft alle moeite om zichzelf door gekreun niet te verraden. Gelukkig maar dat Nance haar gehijg en gekreun niet onderdrukt. Wild kreunend vangt ze de lul van Colinda's vader op, die inmiddels tot aan zijn wortel in Nance doordringt.
" Je maakt me gek, kreunt Nance, ik kom klaar, baby ".
Colinda ziet hoe het lichaam van Nance begint te schokken en wild klaar komt op de pik van Wim. Het hoofd van de blondine valt opzij en ze lijkt even van de wereld te zijn. Colinda kijkt toe hoe haar vader zich uit het pulserende kutje van Nance terugtrekt en zijn lul een paar centimeter van het gezicht van de blondine houdt. Hij trekt nog een paar keer aan zijn lul en onder een luide kreun ontlaadt zijn lul zich. Stralen wit zaad spatten in het gezicht van de blonde Nance, die probeert om zoveel mogelijk op te vangen in haar opengesperde mond. Iets wat niet echt lukt, maar dat kan de pret niet drukken. De laatste stralen zaad schiet haar vader over de mooie tieten van Nance heen en hij zakt dan naast haar op het bed neer.
Colinda merkt hoe haar eigen kutje nu ontploft. Twee vingers raggen langs haar klitje heen en ze voelt hoe ze fel klaarkomt. Kutvocht spettert op de grond en ze steekt gauw haar andere hand in haar mond, om een gilletje te onderdrukken. Nog nooit is ze zo wild klaargekomen als nu. Ze leunt met haar rug tegen de muur aan, totdat haar lijf eindelijk tot rust komt.
Ze schrikt op, als ze merkt dat de twee in de slaapkamer van het bed opstaan. Snel rent ze naar haar kamer toe. Ze laat de deur op een kiertje staan. Als Wim en Nance nu naar de douche lopen zullen ze zien, dat ze net onder de douche is geweest. Maar gelukkig voor Colinda is dit niet het geval. Een paar minuten later komen ze gekleed uit de slaapkamer lopen en nemen de trap naar beneden. Even is ze bang dat ze haar schooltas in de woonkamer zullen zien, maar ze gaan via de voordeur naar buiten toe en stappen in de auto van haar vader en rijden weg.
Colinda trekt haar kleren aan en loopt naar beneden. Ze kan nog nauwelijks geloven wat ze net allemaal heeft gezien en hoe ze hier zelf op gereageerd heeft.
De daarop volgende dagen denkt Colinda nog vaak terug aan het gebeuren. Ze neukt een paar keer met haar vriendje Piet, maar het is niet meer zoals het geweest is tussen haar en Piet. Steeds weer vergelijkt ze zijn lul met die van haar vader. En dan is 15 cm toch wel wat minder dan de 21 cm van haar vader. Colinda moet langzamerhand toegeven dat de lul van haar vader een obsessie begint te worden. 's Nachts droomt ze hoe de lul van haar vader haar kutje binnen dringt en geil en kleddernat wordt ze wakker, waarnaar ze zich naar een spetterend hoogtepunt vingert.
Ze praat er uiteindelijk over met haar beste vriendin Caitlin. Caitlin is een klein, geil ding van 16 jaar, die het met zo'n beetje iedereen doet in haar klas, of het nou een jongen of een meisje is. Ook Colinda deelt regelmatig het bed met Caitlin. Caitlin is een echte nymphomane, ze kan maar geen genoeg krijgen van sex. Caitlin heeft al lang geen idee meer met hoeveel personen ze het bed heeft gedeeld. En van Caitlin krijgt ze dat te horen wat ze eigenlijk ook wil horen.
" Als ik een lul van 21 cm kan neuken, doe ik het meteen. Ook als het de lul van mijn vader zou zijn, zegt Caitlin.
De dagen daarop volgend loopt Colinda de hele dag zo geil als wat rond. Meerdere keren per dag vingert ze zich klaar, steeds weer aan haar vader denkend. Ze heeft inmiddels het besluit genomen om haar vader te verleiden, maar ze weet niet hoe ze dit aan moet pakken. Maar onverwacht doet zich een mogelijkheid voor, die ze met beide handen aanpakt.
Laat die avond wordt ze weer eens kleddernat wakker, na weer een droom over haar vader. Ze verfrist zich even met een nat washandje en loopt dan naar beneden om een glas melk te pakken. Tot haar verrassing merkt ze dat haar vader nog een dvd aan het kijken is. Wim drukt snel op de stopknop van de afstandsbediening en het beeld wordt zwart. Colinda kan nog net zien hoe twee mannen vol een blonde vrouw aan het sandwichen zijn.
" Wat kijk je nog laat tv " zegt Colinda die net doet of ze niets door heeft.
" Ehh, ik kon niet slapen " stottert Wim die zijn ogen nauwelijks van zijn dochter kan afhouden.
Colinda heeft alleen een klein hemdje aan, waar al haar vormen in benadrukt worden.
Colinda loopt de woonkamer in en buigt zich naar haar vader toe en plant een kus op zijn voorhoofd. Haar tietjes buitelen bijna uit het hemdje en ze voelt haar kutje nat worden als ze merkt dat haar vader gebiologeerd naar haar bollen staart.
" Nou, welterusten dan maar " zegt ze.
Colinda loopt terug naar de trap en waggelt flink met haar billen. Ze voelt dat de stof van haar hemd nog iets omhoog kruipt, waardoor een groot deel van haar billen zichtbaar zijn. Boven kijkt ze nog even achterom en merkt dat haar vader haar de hele tijd in het oog heeft gehouden.
Ze stapt haar slaapkamer in en blijft eenmaal binnen verrukt staan. Haar vader kon zijn ogen niet van haar afhouden en dit windt haar ontzettend op. Ze trekt haar hemd uit en gaat naakt op het bed liggen en ze legt een hand op haar kutje. Ze begint haar kutje te strelen en enige minuten lang vingert ze er rustig op los, tot dat ze haar slaapkamer deur hoort opengaan. Snel trekt ze haar hand uit haar kut en doet haar ogen dicht. Ze merkt dat er iemand haar kamer binnen komt en ze weet dat het alleen maar haar vader kan zijn. Ze doet net of ze aan het slapen is, terwijl ze merkt dat haar vader naast het bed staat. Dan voelt ze een paar vingers op haar been. Haar kutje begint zo mogelijk nog meer te tintelen, als ze merkt dat de vingers naar boven dartelen. Haar vader aarzelt als hij het heilige kutje van Colinda bereikt.
Ze hoort hoe haar vader zachtjes mompelt en dan begint hij haar kutje te strelen. Hij streelt haar donkerblonde schaamharen. Met zijn vingers veegt hij een paar druppeltjes kutvocht op en steekt zijn vingers in zijn mond. Colinda doet haar ogen op een spleetje en ziet hoe haar vader geniet van de smaak van haar kutje.
" Nee, ik kan het niet " mompelt hij dan.
Tot haar schrik maakt hij dan aanstalten om haar slaapkamer te verlaten.
" Ik moet wat doen " denkt ze.
Colinda moet en zal met haar vader het bed delen vannacht. Ze slaakt een lichte zucht en draait zich half om, zodat ze met haar billen naar haar vader ligt. Ze merkt dat Wim blijft staan en op dat moment legt ze haar hand op haar kutje en begint zich te strelen.
" Mmmmm " kreunt de donkerblonde Colinda.
En dan doet ze er nog een schepje bij.
" Ohhh, papa, oohhh " kreunt Colinda met gesloten ogen.
En zoals ze heeft gehoopt reageert haar vader hierop. Hij loopt terug naar het bed en laat al zijn eerdere tegenwerpingen vallen. Hij trekt zijn kleren uit en gaat achter zijn dochter op het bed liggen. Met zijn wijsvinger volgt hij haar ruggengraat tot aan haar parmantige billen. Hij doet haar lange, donkerblonde haren wat opzij en kust haar in de nek. Colinda voelt zijn lul groeien, wat haar ontzettend opwindt. Nog opwindender is het als hij haar kleine tieten in zijn handen neemt en deze zachtjes begint te masseren.
Colinda kan een diepe zucht niet onderdrukken. Wat is het heerlijk zoals haar vader haar streelt en lief heeft. Wim haalt haar hand nu van haar kut af en vervangt deze door de zijne. Bijna komt ze al meteen tot een orgasme, maar ze kan deze nog net onderdrukken. Wel spert ze haar ogen wijd open, meer een onbewuste reactie op het onderdrukken van het orgasme, dan dat ze dit bewust doet.
Wim merkt dat Colinda haar ogen nu open heeft. Hij wil zich meteen van Colinda los maken, maar zijn dochter drukt haar dijen samen en laat zijn hand niet ontsnappen.
" Ga door, papa, het is zo heerlijk " zegt Colinda dan.
Wim kan nauwelijks geloven wat zijn dochter zegt. Hij begrijpt nu dat ze hem bewust heeft verleidt, maar het kan hem eigenlijk niets schelen. Hij wil zijn dochter nu net zo graag, als zij hem wil. Oke, ze is zijn dochter, maar ze wil zelf zo graag, dus dan is het wel goed redeneert hij.
Wim draait zijn dochter om en perst zijn lippen op de hare. Gretig beantwoordt Colinda zijn kus. Haar handen dwalen over zijn gespierde lijf heen en ze pakt zijn grote lul in haar handen.
" Mijn God, wat is hij enorm " denkt ze.
Ze merkt dat een 21 cm lange lul ook enorm aanvoelt in haar vrij kleine handen. Ze begint de voorhuid van haar vader naar achteren te trekken, met kalme bewegingen.
Wim kreunt als hij de handen van zijn dochter op zijn lul voelt. Hij kijkt Colinda diep in de ogen, die hem geil en verrukt aankijkt. Hij pakt haar rechter tiet beet en kijkt naar de trotse tepel, die hem wel lijkt toe te lachen. Hij neemt de tepel in zijn mond en begint lekker te zuigen. Speels zet hij zijn tanden in haar tepel en gaat dan naar haar andere tiet toe.
Colinda begint steeds harder aan haar vaders lul te trekken. Maar alleen trekken is natuurlijk niet genoeg. Ze wil meer. Ze verbreekt de omhelzing met haar vader en gaat met haar gezicht naar beneden toe, naar zijn vette lul. Ze geeft een likje aan de stoere eikel en gaat dan de schacht, met die dikke, kloppende ader likken. De eieren in zijn balzak zijn echt enorm constateert de donkerblonde Colinda, als ze deze in haar handen neemt.
" Wat zal deze lul een sperma produceren " denkt Colinda.
Ze hapt de lul nu zo diep mogelijk op. Niet echt een makkelijk karweitje, maar toch lukt het haar een behoorlijk deel in haar keel te wurmen. Haar vader helpt door zijn lul een beetje in haar keel door te stoten. Ze heeft even moeite om haar ademhaling te regelen, maar uiteindelijk heeft ze het juiste ritme te pakken. Ze begint met een jeugdig enthousiasme met het pijpen van de lul van haar vader. Wat ze mist aan ervaring, wordt meer dan goed gemaakt door haar geestdriftige en vurige inzet.
Wim geniet met volle teugen. Dit is echt fantastisch. Gepijpt worden door zijn eigen dochter, wie had dat ooit gedacht. En wat is ze goed. Niet vaak is hij zo lekker oraal bevredigd, als nu met Colinda.
" Ga doorrr, pijp je vader klaar " hijgt Wim tegen zijn dochter.

En dat doet Colinda. Ze pijpt, streelt, kneed en trekt alsof haar eigen leven er van af hangt. Heerlijk vindt ze het, die lul die diep in haar keel doordringt. Nog nooit is haar keel zo gevuld geweest bij het pijpen van een man. Een hand gebruikt ze om de balzak van haar vader te kneden, bijna te mishandelen eigenlijk. Ze heeft nauwelijks door hoe hard ze met de noten van haar vader omgaat. Niet dat hij er last van lijkt ze hebben trouwens, want Wim's gezicht is van genot vertrokken.
" Ik ga komen meisje, Jesus, ik voel het komen " hijgt Wim.
Colinda voelt hoe zijn lul in haar keel begint te pulseren. Zijn lichaam lijkt te verkrampen.
" Mijn God, mijn vader gaat mijn keel vol schieten met zijn zaad " denkt Colinda.
En dat is precies wat Wim doet . Colinda voelt de eerste straal diep in haar keel spatten en dat is nog maar het begin. De ene naar de andere straal heet zaad spat in haar keel uiteen en ze heeft grote moeite om al het zaad door te slikken. Maar Colinda slikt alles gulzig op en laat geen een straal aan haar mond ontsnappen. Nog een paar druppels en dan is haar vader uitgespoten. Wim valt achterover en zijn lul ontsnapt nu uit Colinda's mond. Wim ziet hoe zijn dochter het laatste zaad doorslikt en hem lachend aankijkt.
" Dat smaakte heerlijk, papa " zegt ze dan.
Ze slaat haar handen om haar vader heen en drukt haar lippen op die van hem. Gelijktijdig duwt ze zijn hand naar haar smachtende kutje toe.
" Streel me, lik me, papa, maak me klaar " hijgt ze en ze kijkt haar vader verwachtingsvol aan.
Wim's lul is verschrompeld tot normale posities en het zal wel even duren tot hij weer in staat is om tot aktie over te gaan. Wim neemt dan ook uitgebreid de tijd om zijn dochter al het genot van de wereld te schenken. Zijn handen strelen haar hele lichaam en zijn lippen zoeken alle gevoelige plekken van haar lijf op. Hij merkt op hoe smetteloos haar huid is, er is bijna geen moedervlekje te bekennen. Hij likt en kneedt haar kleine tieten en besteedt de nodige aandacht aan haar harde tepels. Ook haar navel wordt helemaal door zijn tong schoongelikt en hij bewondert de piercing die ze daar nu een paar maanden heeft zitten. Hij daalt met zijn tong naar beneden af en slaat haar kutje plagend over. Hij gaat helemaal naar beneden en neemt een voor een haar tenen in zijn mond. Uiteindelijk gaat hij dan naar boven toe en via de binnenkant van haar dijen belandt hij bij het al kleddernatte kutje van zijn dochter.
Colinda kreunt vol verwachting als haar vader haar benen spreidt en slaat een klein gilletje als zijn tong haar kutje begint te likken. Ze merkt hoe ervaren haar vader is, want het lijkt wel alsof hij al haar g-spots weet te vinden. Steeds weer plaagt de tong haar meest gevoelige plekjes en ze wordt dan ook steeds natter en natter. Wim zuigt al het stromende kutvocht op en geniet van de smaak van haar sappen. Hij steekt twee vingers in haar kutje en begint haar nu enthousiast te vingeren. Hij merkt hoe Colinda reageert op zijn vingers, het lijkt wel alsof ze haar kutje op zijn vingers wil schroeven. Wim duwt Colinda's benen zover mogelijk naar achteren totdat de donkerblonde meid haar benen in de nek heeft liggen. Haar kutje en aarsje liggen nu open en bloot voor hem. Het is voor Colinda niet de meest makkelijke houding, maar Wim zorgt ervoor dat ze dat al snel helemaal vergeet. Zijn tong dringt haar kutje weer binnen en likt deze helemaal uit. Hij zoekt bewust de clitoris op en begint deze nu hard te stimuleren.
" Ga door, ohhhhhhh, heerlijk " hijgt Colinda het uit.
De sappen van Colinda stromen nu volop en ze zit tegen haar orgasme aan. De tong van haar vader kent geen enkele genade meer. Hij heeft nu nog maar een doel en dat is zijn dochter naar een hoogtepunt te likken. Colinda slaakt een luide gil als ze een vinger in haar aarsje voelt dringen. Dit is voor het eerst dat haar meest intieme plekje wordt gepenetreerd. Het voelt een beetje raar aan, zo'n vinger die haar bruine sterretje binnendringt, maar het is toch wel opwindend. Wim vervangt zijn tong nu door drie vingers die hij in zijn dochters kutje begint te raggen. Voeg daar de vinger in haar kontje bij en de jonge Colinda wordt getroffen door een fel orgasme, dat haar hele lijf lijkt te overvallen.
" Ohhhhhh, Papa, ik kommmmm " gilt Colinda het uit.
Wim voelt het lichaam van Colinda onder zijn vingers verkrampen en snel brengt hij zijn tong weer naar haar kutje toe. Een straaltje kutvocht spat in zijn mond uiteen en de rest van haar sappen likt hij ook gulzig op. Hij geniet er van dat hij zijn dochter zo'n immens orgasme heeft bezorgd.
Colinda's orgasme is nu uitgeraast en ze gaat op het bed zitten, nog na hijgend van al het genot. Ze ziet dat haar vaders lul alweer helemaal stijf is geworden en tegen zijn buik aanslaat van verwachting. Ze neemt het grote apparaat van haar vader in de handen en begint hem hard af te trekken.
" Ik wil dat je me neukt, papa, en wel nu " hijgt ze.
Wim wil niets liever dan zijn dochter te neuken. Maar niet hier op haar bed. Hij vindt niets lekkerder dan een vrouw te neuken onder de douche, als de stralen water op hun lijven neer slaan. Hij trekt Colinda dan ook van het bed af en neemt haar mee naar de badkamer. Ze stappen de douchecel binnen en Wim draait de kraan open. Bewonderend bekijkt hij zijn dochter nog eens goed.
" Wat is ze toch mooi " denkt hij, terwijl de waterstralen over haar lijf naar beneden lopen.
Vrouwen met nat haar vindt hij toch wel het meest opwindende dat er is. Colinda doet haar hoofd achterover en laat het water over haar gezicht en haar stromen.
" Mijn God, ik moet haar nu neuken " denkt Wim nu.
Wim neemt Colinda in zijn armen die hem lachend aankijkt. Ze drukt haar lippen op de zijne en haar hand dwaalt af naar zijn enorme lul. Ze begint hem lichtjes af te trekken en kijkt bewonderend naar het kloppende orgaan in haar hand. Ze pakt de lul nu in beide handen en begint de voorhuid hard naar achteren te trekken.
" Ho, meisje, je wilt me toch niet klaar trekken " mompelt hij in haar oor.
Met moeite laat Colinda de lul van haar vader los. Ze gaat met haar rug tegen de wand van de douchecel staan en spreidt haar benen lichtjes.
" Neuk me dan " zegt ze tegen haar vader, hem diep in de ogen aankijkend.
Wim drukt zich tegen zijn dochter aan. Een vinger dringt haar kutje binnen. Kleddernat is ze al, dat is in ieder geval geen enkel probleem. Hij zet zijn lul tegen de opening van haar kutje aan. Colinda kan niet langer wachten. Ze pakt de enorme lul van haar vader beet en brengt hem in haar kutje naar binnen. Wim hoeft alleen nog maar toe te stoten en zijn lul zit voor zo'n 10 cm in het smachtende kutje van zijn dochter.
" Ohhhhhhhhhh " hijgt Colinda.
Heerlijk vindt ze het, die dikke lul die haar kutje binnendringt. En het wordt steeds beter want haar vader begint nu diep door te stoten in haar kutje.
Al snel bemerkt Wim dat Colinda geen enkele moeite heeft om zijn lul te verwerken. Haar kutje past zich aan aan de dikke paal die bij haar naar binnendringt. Zowel Wim als Colinda genieten met volle teugen.
" Dieper, papa, stoot zo diep mogelijk in mij door " hijgt Colinda.
De stralen water spatten op hun lijven uiteen terwijl de twee in elkaar verdiept zijn. Wim heeft het juiste tempo nu te pakken en steeds weer stoot hij tot aan de wortel in het kutje door.
Colinda kan nauwelijks geloven dat de 22 cm helemaal in haar verdwijnt. En dan het gevoel dat haar kutje helemaal gevuld is met dat kloppende vlees. En dat het de lul van haar vader is maakt haar echt helemaal niet uit. Ze geniet alleen maar. Haar kut staat in vuur en vlam en ze voelt dat het eerste orgasme zich al aandient.
" Ik ga komen, papa, ohhhhhhhh " gilt Colinda dan.
Wim voelt hoe zijn dochter op zijn stotende lul klaarkomt. Hij houdt haar stevig beet om te zorgen dat ze op de been blijft, terwijl het orgasme haar overvalt. Hij mist geen enkele stoot en blijft haar hard neuken.
Als Colinda is uitgeraast kijkt ze haar vader weer aan.
" Harder, neuk me harder " zegt ze.
Wim trekt zich terug uit zijn dochter en draait haar om. Colinda zet haar handen tegen de douchecel wand aan en duwt haar kontje naar achteren. Wim trekt de billen van elkaar en brengt zijn lul weer met een stoot in haar kutje. Zijn handen op haar heupen leggend begint hij zijn jonge dochter nu diep in haar kutje te nemen. Wim voert het tempo op en zijn ballen kletsen al snel tegen haar billen aan. Hij pakt haar kleine tieten beet en rukt aan de tepels van de jonge meid. De twee verkeren in een echte sex roes, waarbij alleen zij nog op de wereld zijn.
Wim legt het haar van Colinda over haar schouders heen, zodat haar rug helemaal bloot is. Hij kust haar schouderbladen en drukt een zoen in haar nek.
Colinda kan haar tranen nauwelijks onderdrukken. Niet van pijn, maar van puur geluk. Nog nooit heeft ze zich zo goed gevoeld als nu. De lul diep binnen in haar en de liefdevolle kussen van haar vader brengen haar alweer op het randje. Ze voelt haar lijf verkrampen en dan ontploft ze. Sterretjes verschijnen voor haar ogen en met een diepe zucht komt ze tot een ontlading. Haar benen lijken wel van rubber te worden, maar ze wordt door haar vader goed overeind gehouden.
Wim merkt hoe zijn dochter weer door een orgasme wordt overvallen. Ook hij voelt hoe het zaad zich een weg naar buiten wil banen. Hij wil het klaar komen nog even uitstellen, maar zijn lijf beslist anders. Hij trekt zich met enige spijt uit het kutje van Colinda terug.
Colinda draait zich om en ziet de kloppende lul voor zich. Met twee handen pakt ze het monster beet en trekt de voorhuid naar achteren. Ze voelt hoe haar vader verkrampt en merkt dan dat haar vader klaarkomt. Wim draait de douchekraan dicht, want hij wil niet dat zijn zaad meteen wegspoelt.
Nog een ruk aan de lul en dan spuit Wim vol in het gezicht van zijn dochter. Ze doet geen enkele moeite om al dat heerlijke zaad in haar mond op te vangen, maar laat zich gewoon onderspuiten. Een straal spat in haar oog uiteen en een andere komt in haar natte haar te zitten. De volgende straal komt op haar kin terecht en dan richt ze de lul op haar tietjes, die ook het nodige te verwerken krijgen. En dan is Wim uitgeraast. Er komt nog een druppeltje uit zijn pisgat dat door Colinda wordt opgelikt. De lul van haar vader verschrompelt dan, niet meer in staat om ook nog maar iets te doen. Hij kan zijn ogen nauwelijks van zijn dochter af houden, die onder zijn zaad zit.
" Wat een geil gezicht " zegt hij tegen Colinda.
Colinda haalt het zaad van haar vader uit haar oog en likt het heerlijke spul op. Met haar vinger veegt ze een kwakje op en steekt deze in de mond van haar vader. Hij proeft zijn eigen zaad en geniet van de ietwat ziltige smaak.
Colinda smeert de rest uit over haar tietjes en brengt een handje naar haar kutje toe om ook daar wat zaad te smeren.
" Dit was fantastisch, papa. Wat een ongelofelijke lul heb je toch " hijgt Colinda nog wat na.
Wim neemt zijn dochter in zijn armen en plant zijn lippen op de hare. Hij laat de douche weer lopen om al het zaad, zweet en kutvocht te verwijderen.
Colinda wil het liefst van al haar vader meteen weer neuken, maar ze weet dat hij een dagje nodig heeft om weer op krachten te komen. Ze kijkt haar vader aan en ziet dat hij ongeveer de zelfde gedachten heeft.
" Morgen, schatje " mompelt hij.
Colinda kan niet wachten. En ze denkt al wat verder. Want misschien dat ze Caitlin ook nog wel uitnodigt. Ze weet zeker dat haar geile vriendin zich maar wat graag door haar vader zal laten neuken.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners