Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dagje naar het naaktstrand2 - 15255 keer gelezen
Hier het vervolg op mijn eerste kennismaking met naturisme en gelijk de heerlijke sexuitspatting waarbij ik mijn nieuwe vrienden ontmoette en wij van elkaar gingen genieten.

Daar lagen wij nog heerlijk dicht bijťťn nog na te genieten.
Hans lag languit en speelde vrijuit met zijn pik om van de aanwezige geilheid te genieten.
Hij attendeerde mij erop dat het zo'n heerlijke vrijheid was om zo in de vrije natuur zo lekker te kunnen genieten en zo met je pik in de hand zonder dat iemand daar aanstoot aan geeft .
En ik had het ook, kon ook niet van mijn pik afblijven als ik wist dat ik onbespied buiten verbleef.
Vaak trok ik mij af ergens op een parkeerterrein als ik onderweg was met de auto in de wetenschap dat niemand mij zag maar toch spannend als dat toch wel kon dat iemand mij zag.
Ilona nam het van mij over en speelde verheerlijkt met mijn pik die alras reageerde en weldra weer knoeihard omhoog stond.
Marjan die ook een paar vingers in haar kutje stopte en na een tijdje ook alweer heerlijk sopte.

Dat was leuk, zo lagen wij ontspannend, toen er een stel voorbij kwam.
Zij groeten ons en gelijk bij hun aanblik op ons veerde de pik van de man fier omhoog en maakte hij trekkende bewegingen.
Ze bleven bij ons staan en vroegen ons of ze mochten toekijken terwijl zijn vriendin en hij mochten neuken omdat ze zo geil werden van dit tafreeltje.
Dat mocht natuurlijk wel en terwijl wij naar elkaar keken, zij hoe wij met elkaar speelden en wij hoe hij staande achterlangs zijn vriendin neukte.
Ilona stond op en ging naar hun toe likte aan de omlaag hangende tieten van het meisje en keek van onderen hoe zijn pik in haar kutje stak en snel in en uit ging.
Het kon natuurlijk niet uitblijven en trillend op zijn benen en hard stotend spoot hij zijn zaad in het smachtende kutje.
Zij ging pardoes op de grond liggen en ging snel met haar vingers over haar vuurrode kutje en bracht haar zelf naar een zalig hoogtepunt.

Wij bedankten hun voor deze voorstelling en vroegen of ze nog even wilden blijven omdat wij dan ook een showtje voor hun hadden.
Nou, vlug dan want ze hadden een afspraak met wat vrienden op het strand en helaas was hun eerste zaad al verschoten.
Wij vertelden hun over ons standje dat ze kort geleden met mij hadden besproken.
Dat leek hun wel geil om te zien dan.
Daar wij allen hadden gegeten en onze maag en darmen wel vol zouden zijn, had Hans altijd een flesje bij zich wat ik en Marjan konden drinken waarbij wij zeer spoedig onze darmen konden legen.
Marjan deed dit blijkbaar vaker en samen besloten wij ons even terug te trekken voor het noodzakelijke.
Ik en Marjan gingen omhoog de duinen in en zochten een geschikt plekje.
Ondertussen gingen Hans en Ilona naar hun gasten en speelde Ilona met zijn pik en vingerde Hans het nog natte kutje van het meisje.

Ik groef een gat in het rulle zand waarop wij dan moesten gaan zitten en namen elk een flinke slok van het flesje.
Marjan vertelde dat het een verantwoord soort zoutoplossing was waarop de darmen reageerden en de ontlasting snel volgde.
Nou, en dat deed het.
Marjan ging al zitten terwijl ik haar steunde en daar ging het.
Ik had haar bij de hand vast maar daarvan ontdeed ze zich en greep in plaats daarvan mijn pik vast en voelde ik aan haar knijpen hoe ze zich ontdeed van haar ontlasting.
Ze was klaar en voelde ik dat ik hoog nodig moest.
Maar Marjan wilde dat ik anders ging poepen.
Ze vertelde dat haar kontje superschoon was en moest ik mijn alweer harde pik daarin stoppen en zo zouden wij gezamelijk bukken zodat ik boven het gat mijn behoefte kon doen.
Oh, wat was dat geil poepen, de zaligheid van mijn pik in haar knijpende kut terwijl ik aan het poepen ben.
Het lukt en mijn darmen zijn ook gereed om straks de pik van Hans te ontvangen.
Een beetje onhandig maar wij besluiten dat Marjan zo op mijn pik blijft zitten en zo weer terug gaan naar de anderen en die zien ons dan ook aanlopen terwijl ik nog een beetje in haar kont kan stoten.
Wat was dit tot nu toe een geile middag en denk ik terug hoe het allemaal zo had kunnen gebeuren.

Zo gaat ook Marjan weer op haar benen staan en kijken de anderen toe hoe ik nog lekker in haar kont zit.
Hans zegt dat de eerste connectie al reeds is gelukt en dat nu het volgende kan beginnen en vraagt mij persoonlijk of ik er klaar voor ben.
Hans staat op en ik zie dat zonet het meisje is klaar gekomen van een heerlijke vingersessie van Hans en ook de spermasporen op Ilona's hand zegt ook dat die aktie met de man is gelukt na alle tevredenheid.
Ik moet eerst weer uit de warme kont van Marjan die ook gelijk op haar rug gaat liggen en knielt Ilona bij haar neer en maakt weer een tuitje van haar hand en gaat weer naar binnen in de geile natte kut van haar moeder.
Ik sta te rukken omdat ik paraat moet blijven om weer in die zalige kont te mogen en zo ook staat daar Hans.
Dan moet ik wel even slikkken als ik denk dat die zware pik straks bij mij in mijn kont zit, maar de intense geilheid overwint het van de angst.
Dan komt Ilona naar ons toe met een handvol geil van haar moder en smeert ons beider pikken er royaal mee in.
Penetratievet noemt Ilona het lachend.
Dan vraagt Hans of ik er klaar voor ben en met een hoofdknikken geef ik het aan dat ik er klaar voor ben en loop al naar Marjan toe die op haar knieŽn klaar voor ons ligt.
Ik ga door de knieŽn en Ilona helpt mij om bij haar moeder naar binnen te gaan.
Dat lukt natuurlijk prima dankzij het penetratievet.
Dan voel ik ter waarschuwing de hand van hans en gelijk daar achteraan de top van zijn pik voor mijn anus en de strelende handjes van Ilona.
Ook nu geleidt zij haar vaders pik tot mijn kont en heel voorzichtig langzaam voel ik de weerstand van mijn sluitring toegeven aan de glijdende druk van Hans zijn pik.
Hij gaat er eerst er helemaal totaan de aanzetting erin en ervaar ik een acceptabele druk en opvulling van mijn kont en begint Hans langzamerhand steeds feller te stoten.
Zoals afgesproken blijf ik stil liggen zodat als het ware Hans via mij zijn eigen vrouw neukt en dat gelukt aardig als ik het zo mag zeggen.
Door de stoten en het bepalende ritme van Hans ervaar ik een zalig gevoel en neuk ik toch nog aardig zelfstandig Marjans kont.

Het andere stel zat eerst op de grond in het hete zand toe te kijken maar zien neuken maakt geil en ook zij waren overgegaan op zijn hondjes en neukten in ons ritme mee.
Dat was dus nadien een orgie van klaarkomen.
Mijn klaarkomen kondigde zich aan en gelijk voelde ik onregelmatigere stoten van Hans en terwijl ik mijn zaad in Marjan haar darmen spoot, voelde ik de hete gloed in mijn eigen darmen.
Marjan bleef ook niet onverschoond van het meest verukkelijke van het sexspel en ondanks dat ze bezig was haar lieve kleine meid te beffen kwam ook zij heerlijk schokkend klaar en zo vielen wij gedrieeŽn op elkaar.
Ook het andere stel stortte opelkaar in een heerlijk orgasme.

Een lange tijd bleven wij zo liggen totdat de rust in ons aller lichamen was wedergekeerd.
Toen stonden wij op en besloten wij ter afkoeling het koele water op te zoeken.
Zo liepen wij naar het water en nam ik Ilona op mijn schouders en voelde haar natte kutje in mijn nek, dat kutje dat pas nog klaar was gekomen van het likwerk van haar eigen moeder.
Totaan onze knieeŽn in het water staand namen wij afscheid van het stelletje en kusten elkaar tot besluit.
Marjan stond naast mij en keek omhoog naar haar dochter en knikte naar haar, ten teken van wat, nou dat voelde ik gelijk erna.
Een warme straal liep vanaf mijn nek over mijn rug.
Ik wist niet wat mij bezielde maar ik tilde haar vrij van mijn nek en draaide haar een halve slag om zodat ik haar kutje voor mijn gezicht had.
Ik sloot mijn ogen en deed mijn mond open.
Ilona had nog plas genoeg en plaste dan ook mijn hele gezicht nog nat en liep er wat plas in mijn mond.
Toen ontspande ik mijn gestrekte armen zodat dat heerlijk plasnatte kutje mijn mond raakte en ik een heerlijke zoen op haar kale kutje deed.
Zij hield mijn hoofd goed vast en krioelde kirrend door mijn haar.
Zo gleed zij langs mijn lichaam naar beneden zover dat ik haar op de mond kon kussen en stevig hielden wij elkaar vast.
Hans en Marjan stonden gearmd naast elkaar en keken ons lief toe.
Ook zij ervoeren dat dit niet zomaar een geile kus was maar ťťn waaruit een redelijk hoge verliefdheid uit sprak.
Zo liep ik steeds verder de zee in totdat het tot mijn nek reikte en nog steeds kusten wij elkaar.
Toen lieten wij elkaar los en kwamen ook Hans en Marjan naar ons toe zwemmen en keken wij elkaar tevreden aan.
Hans vroeg of ik verliefd, echt oprecht verliefd op zijn kleine meid was.
Nou, daar kon ik alleen maar bevestigend op antwoorden waarop Hans een hand op mijn schouder legde en zei dat het goed was zo.

Na een tijdje gingen wij weer terug naar ons stekkie en liepen spitsroede langs en opkijkende mensen.
Enkele met verbaasde fronsende gezichten en enkele met een tolerante goedschikse uitstraling.
Waarom, omdat Ilona zonet in het aangezicht van een ieder die het kon zien mijn gezicht natplaste, of omdat ik met de kleine Ilona aan mijn hand met een stijve pik uit het water kwam?
Het kon mij allemaal niet meer deren,ik was gelukkig over mijn hele lichaam.
Aangekomen op het plekje vroegen wij elkaar hoe we ons voelden.
Zalig bevredigd, nog een beetje geil, maar toch ook wel moe.
Daarom vroeg Hans mij of ik ook nog plannen had en zo niet,of ik zin had om met hun naar hun huis te gaan en daar nog even uit te rusten en ik kon desnoods blijven
slapen.
Nou, plannen had ik niet eigenlijk en zo besloten wij dan maar te vertrekken.
Wij drogen ons af en kleden ons aan.
Hans deed alleen zijn korte broek aan en ik wilde mijn slip aandoen maar Ilona zij dat dat niet hoefde, want thuis gingen toch gelijk onze kleren weer uit.
Zij zelf deed haar rokje aan en trok die zo hoog op dat haar blote billetjes zichbaar werden en zo ook haar heerlijke kleine spleetje.
Marjan haar jurk zat gelijk weer sexy en ons boeltje bijťťn vertrokken wij naar onze auto's.
Ilona stapte bij mij in en met beide auto's vertrokken wij naar hun huis.
Onderweg zat Ilona honderduit te vertellen over hun huis, hun huisdiren, haar school en hoeveel ze van haar ouders hield vanaf ze ontdekt had om van elkaar te genieten.
Ondertussen zat ze met haar kutje te spelen en keek ik toe hoe ze daarvan genoot.
Ik vroeg haar sinds waarneer ze samen met haar ouders neukte en gaf ze als antwoord dat er straks tijd genoeg was om dat te vertellen waar haar ouders bij konden zijn.

Daar reden wij de oprit op, mensen nog aan toe, wat een mooi groot huis bezaten zij.
Wij parkeerden onze auto's en Hans ging ons voor naar binnen.
Wat een ruimte en luxe, een grote woonkamer met vele zitgroepen rondom een openhaard.
Marjan besloot dat wij ons eerst weer ontdeden van onze weinige kleding en dat ik dan de rest van hun huis zou zien.
Daar stond ik dan eerst weer een beetje onwennig maar Ilona ontbrak die spanning om zich te bukken ,mijn pik vast te pakken en er een lekkere zuigzoen op te geven.
Eerst naar de bovenverdieping, naar de slaapkamers.
de kamer van Ilona leek in eerst opzicht een nette meisjeskamer, maar hier en daar zag je iets sexy zoals een paar felgekleurde vibrators en sexy kleding die nog op haar bed lagen.
Op de kamer van haar ouders was gelijk ook zichtbaar dat hier niet alleen geslapen werd.
Dan moest ik natuurlijk hun zogenaamde logeerkamer zien.
Op de deur zat al een plaatje met daarop: "Praktijkruimte".

Natuurlijk stond er een ruim bed maar ook midden in de kamer een bevallingstafel.
Marjan geeft gelijk een demonstratie en gaat liggen op de tafel en legt haar benen in de steunen en ligt zo dus wijdbeens voor ons, gelijk met haar kutje al opgewonden openstaand en zien wij het glimmen van het geil.
Hans verteld dat dit hun onderzoektafel is en dat ze geregeld "Doktertje"spelen.
Marjan gaat eruit en Ilona neemt plaats.
Nu voel ik mijn al aanwezige erektie nog harder bij het aangezicht van dat mooie kutje waarvan ik zielsveel van ben gaan houden.
"Nou dokter, u kunt uw patiŽnt onderzoeken als u klaar voor bent"hoor ik Hans zeggen en ook de lieve smachtende oogjes van Ilona ontvangen mij en ervaar ik de ideale hoogte van deze tafel.
Mijn bilspieren werken als ik op het punt sta mijn ontlading vrij te geven en plagerig knijpt dan ook Marjan in mijn ballen tot het aanzetten van mijn orgasme.

Nadien neem ik de kleine Ilona in mijn armen, nu had ik haar dus echt gehad en wat voelde ze heerlijk aan en is er een geweldige voldoening als zij zegt dat ik geweldig was.
Daarna gaan wij weer naar beneden en door het grote woongedeelte en open keuken naar de ruimte wat op een hele grote badkamer lijkt.
Een groot bubblebad en douches en een saunacabine.
Wat geweldig, maar dat was nog niet alles, door nog een deur zag ik een helder verlichte zwembad en kringelden de blauwe golven weerkaatsend tegen de muren.
Wat fantastisch en zo besloten wij te gaan douchen en in het zwembad te gaan.
Daar genoten wij intens van en lieten het behaagelijke warme water op ons inwerken en besluiten wij dit 2de deel.

Mocht dit verhaal u bevallen of juist niet, dan hoor ik dat graag.

joachimstiller1@hotmail.com


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners