Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dagje weg - 14487 keer gelezen
Regelmatig ga ik met mijn siefdochter Tessa winkelen, Tessa is een sportieve meid van 17 jaar, 1,65 meter lang volle C-cup en lekkere billen en mooie lange blonde haren.
Een meid waar menig man wel 2 keer omdraait als ze langsloopt.

Op een vrijdagavond zei Tessa, pap zullen we morgen een dagje naar Amsterdam gaan, alleen wij met z'n tweetjes hoor laat ma maar thuis.
Is goed schat, antwoordde ik.

Zaterdag ochtend vertrokken we samen naar Amsterdam en zoals een ieder wel bekend is het winkel in winkel uit.
Bij de H&M besloot ze nog wat lingerie te passen en riep mij af en toe de paskamer in om mijn mening te geven over het setje wat ze aan had. Natuurlijk had ik haar wel eens thuis in een setje gezien maar dit was toch anders, ik voelde het bloed naar mijn pik gaan, maar dacht nee dit kan niet.

Na enige tijd door het centrum te hebben gelopen vroeg Tessa mij om naar de Wallen te gaan, ze wou weleens zien hoe het daar was.
Na een aantal kilometers te hebben gelopen liepen we de Wallen op.
Na wat te hebben rondgewandeld vroeg Tessa mij een beetje verlegen of ik zin had om met haar een sexsshop in te gaan, maar natuurlijk antwoorde ik hierop.

De eerste de beste winkel die we zagen liepen we samen binnen, hier paste ze weer wat setjes lingerie en vroeg me weer naar mijn mening en alweer voelde ik mijn pik harder worden. Pap gaat het vroeg ze opeens, ik zie wat groots in je broek lachte ze een beetje, al was je mijn stiefdochter niet dan, dan wat pap antwoorde ze.
Laat maar zei ik, na passen van wat setjes keek je nog wat rond bij de dildo's en vibrators.
Pap vind je dit wat ze had een roze vibrator in haar handen, tuurlijk antwoorde ik, als ik het voor je koop laat je me dan een keer zien hoe je dat ding gebruikt zei ik plagerig. Koop het dan dan krijg wel meer dan alleen een demo zei ze plagerig terug. Zo gezegd zo gedaan.Al rijdend naar huis zei Tessa, pap kreeg je daarnet nou echt een stijve pik van mij, eerlijk antwoord geven.
Ja zei ik met een rode kop, ja meisje dat had je goed gezien. Mag ik hem zien vroeg ze daarna, als jij dat echt wilt dan mag je mijn pik wel uit m'n broek halen.
Voordat ik het wist had Tessa mijn pik al uit mijn broek gehaald zozo dus dit krijgt mama dus in haar mond.
Tessa weet je ik zie dat we langs een hotel rijden zullen we daar naartoe gaan want ik hou het niet meer.
Durf je dat wel plaagde ze.
Dat ga je zo wel merken.

In de hotelkamer aangekomen, kon ik ik niet meer van mijn stiefdochter afblijven, ik pakte haar vast en gooide haar op bed trok haar kleding van haar lichaam en begon haar heerlijke borsten te likken, haar tepels werden stijf en haar kutje nat.
Pap ik wil je hoorde ik, ik wil je voelen, neuk me zoals je ma neukt.
Ik zakte naar haar tienerkutje en likte deze zodanig dat ze al schokkend klaar kwam. Pap niet stoppen ga alsjeblieft door. Nee zei ik pijp me maar, maar papa je pik is zo groot past ie wel in mijn mond, probeer het maar schatje.
Tessa pakte mijn pik beet en stopte deze in haar warme mondje. Ik keek toe en lachte naar haar zie je het past met gemak, Tessa begon te zuigen als een ervaren hoer, ik neukte haar mondje tot ik spuitend klaar kwam in haar mond.
Tessa slikte alles door en likte mijn pik en ballen schoon.

Na enige minuten zei Tessa, papa in mijn mond paste die lekkere pik van je wel, maar in mijn kutje gaat ie echt niet passen hoor, o nee zei ik, maak je kutje maar eens lekker nat met die nieuwe vibo van je.

Al kijken naar mijn stiefdochter die bezig was met haar vibo werd mijn pik weer hard. Lieverd het word tijd dat je mijn geile pik in je krijgt.
Tessa ging ervoor liggen en leide mijn grote pik naar haar kutje toe, beetje bij beetje stopte ik mijn pik in haar.
Tessa begon steeds harder te kreunen, toen mijn pik er helemaal in zat zei ik tegen Tessa hier ga je echt spijt van krijgen.
Ik neukte Tessa met grote halen, haar kutje was nog zo nauw en zo heerlijk, bij elke stoot kreunde ze zo hard dat ik zeker weet dat de kamer naast ons lekker mee kon genieten.
Ik neukte mijn stiefdochter in allerlei standjes, pap ik ben pas een keer geneukt maar dit wil ik vaker gilde ze.
Neuk me, neuk me herhaalde ze, harder neuk me zoals je ma nog nooit heb geneukt, ik wil je hoertje zijn pap.

Die avond kwam ik meerdere malen klaar in haar kutje, op haar borsten of in haar mond.

Na wat uurtjes te hebben geneukt zijn we samen gaan douchen en richting huis gegaan.

Thuis aangekomen zat mijn vrouw op de bank tv te kijken en vroeg ons of het geslaagde dag was, jazeker zeiden wij glimlachend.

Onze gezamenlijke dagjes eindigt tegenwoordig in een hotel sterker nog soms begint en eindigt het zelfs in een hotel.
Want thuis kan het niet altijd tenzij moeders opstap is met haar vriendinnen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners