Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Darkroom - 12304 keer gelezen
Eva was wel eens in voor wat afwisseling en nam het initiatief. Ze stelde aan haar man Peter voor dat ze het wel spannend zou vinden om eens een club te bezoeken die een darkroom had. Peter wilde het haar altijd wel naar de zin doen en stemde hierin toe, het moest volgens hem wel een club zijn die niet in de buurt lag: stel je voor je ontmoet kennissen of collegae...

Zo gezegd, zo gedaan. Na wat surfen op internet hadden ze iets gevonden waar ze beiden mee instemden en planden dit uitje voor het weekend.Na een rit van anderhalf uur op hun motor kwamen ze aan, een prachtig gelegen ambiance, ver van de bewoonde wereld, met een hoog omhegde parkeerplaats. Waarschijnlijk bedoeld om privacy-redenen. Er stonden auto’s met kentekens uit diverse landen.

Een mooie vrouw ontving hen en wees ze de weg naar de bar. Wat een luxe! Mooie marmeren wanden, gedempt licht en zachte muziek zodat je ook nog iets kunt verstaan van een gesprek. Het was er best druk. Ze namen plaats op een barkruk en moesten even alles goed in zich opnemen. De barkeeper nam hun bestelling op. Geen spoor van een darkroom, waren ze wel goed? Ze vroegen de barkeeper om raad en deze gaf hun tekst en uitleg: achter de bar hing een sleutelbord met vijf sleutels, alle vijf met een andere kleur gelabeld. (Twee daarvan waren reeds “in gebruik”.)

Als u gebruik wenst te maken van de darkroom, krijgt u een sleutel en dan kunt u de gang aan de zijkant van de bar door gaan. Op de vloer staan lijnen van dezelfde vijf kleuren als op de labels. U volgt gewoon de lijn van uw sleutellabel-kleur, de kans op een ontmoeting met een andere gast is klein, en u komt terecht in een uw persoonlijke omkleed cabine en douche, die weer een tweede deur heeft naar de darkroom.

Aan de binnenkant van de darkroom zit boven deze deur een ledlampje, ook in de kleur van uw sleutellabel, zodat u altijd de goede deur terug vindt in het donker.

Ze vonden het allemaal spannend en besloten ook een sleutel te nemen, deze was straks gewoon af te rekenen bij de barkeeper, een simpel systeem.

Ze kregen de rode sleutel en volgden de rode lijn op de vloer tot aan een rode deur waarop deze sleutel paste. Het bleek een klein maar sfeervol vertrek met een opbergkast voor kleding met een ruime douche. Tevens lag er de handleiding over het gedrag in de darkroom:

1) Bij gemeenschap condoom verplicht.

2)Bij het openen van de tweede deur dooft het licht in uw omkleedcabine automatisch zodat het ook donker blijft. (Als u weer terug komt, gaat het licht automatisch aan nadat de deur weer gesloten is.) Boven deze deur brandt een ledje van dezelfde kleur als uw label aan de sleutel. Het ledje boven deze deur geeft onvoldoende licht om iets zichtbaar te maken in de darkroom, is wel zeer geschikt als oriëntatie straks als u weer terug wil.

3)Tevens verzoeken wij u niet te praten zodat anonimiteit gewaarborgd blijft.

Nou, dat was kort maar krachtig en heel duidelijk.Nadat Eva en Peter uitgekleed waren namen ze elkaar bij de hand en trokken de stoute schoenen maar aan, daar waren ze immers voor gekomen, op naar het avontuur. Inderdaad ging het licht uit toen ze de klink naar beneden deden. Ze betraden de darkroom: aardedonker, muisstil. Ze zagen over enkele meters verdeeld inderdaad vijf kleuren ledlampjes, waarschijnlijk dus boven elke deur één. Het duurde even voordat ze gewend waren aan het donker.

Langzaam strompelden ze voort, geen idee hebbend wat er zoal zou kunnen gebeuren. Het lopen was niet gemakkelijk, er lagen heel veel matrassen. Ze hoorden nu wel op een afstand soppende geluiden, overduidelijk wat daar gebeurde.

Nog steeds hand in hand voelde Eva plotseling een arm langs haar andere kant, een rilling van spanning maakte zich los van haar. Ze stopte met lopen en Peter bleef nu ook maar staan. Ze voelde met haar hand naar de persoon die haar aanraakte en merkte al snel dat het een man was. Deze bleef staan en betastte haar borsten. Eva zei niets en liet haar hand nu ook over de borst van de man naar beneden glijden. Ze voelde een flinke grote penis, goed geschapen, met een stevige erectie. En wat was dát? Ze voelde ook een “King Charles piercing” door zijn dikke eikel. Iets waarover ze haar broer wel eens had horen opscheppen dat hij dat ook had. Peter had geen idee wat er gebeurde. Eva liet zich langzaam zakken en ging op haar rug liggen, Peter aan de ene kant, de andere man aan de andere kant. Pas toen begreep Peter dat Eva “beet” had. De man liet zijn handen glijden van borst naar haar kale, natte kut en bewerkte haar heerlijk, Peter kon het soppen goed horen. Eva begreep dat de man geen condoom om kon doen omdat deze door de piercing direct zou scheuren, en begreep dus ook dat de man geen aanstalten maakte haar te neuken. Dat vond ze niet erg want ze kon niet van die piercing en zijn eikel afblijven en blijkbaar was de man al een tijdje goed stijf en opgewonden, lekker nat van het voorvocht. Ze voelde opeens dat zijn penis begon te kloppen en direct daarna spoot hij zijn lading op haar borsten zonder een enkele kreet. Ze trok nu tot de laatste druppel alles er uit.Peter zat ondertussen zichzelf te masturberen, immers de man aan de overkant zat aan haar kut, en zij aan zijn penis. Omdat er geen geluid gemaakt mocht worden, wist Peter ook niet dat de man al een orgasme had gehad. Deze vertrok omdat hij super geledigd was. Eva draaide haar hoofd nu richting Peter en nam het aftrekken van hem over. Peter vingerde haar druipnatte kut.

Toen kwam ook hij klaar op haar borsten en Eva was helemaal beduusd dat ze twee volle ladingen zaad op haar borsten gekregen had.

Peter en Eva stonden nu op en oriënteerden zich richting rode led, richting douche en uitgang. Ze waren inmiddels wel gewend aan het donker en de deur was gemakkelijk te vinden.

Ze gingen beurtelings even douchen en Peter vroeg nog naar haar ervaring. “Het was een belevenis” zei Eva, verder niet verwijzend naar de piercing.

Toen ze weer aangekleed waren, verlieten ze de cabine, Eva voorop, weer de rode lijn terug vervolgend, richting bar.

In de bar aangekomen verstijfde ze en kreeg een brok in haar keel. Ze zag nog net dat haar broer de beurs wegstopte na het betalen van zijn rekening en vertrok. Hij zag haar niet, daarvoor was het te druk. Even aarzelde ze om hem te roepen... Toen Peter binnenkwam was hij net de andere deur uit, en liepen ze elkaar mis.

Nu kreeg Eva pas echt kriebels in haar buik. Een ding wist ze nu heel zeker: haar broer kwam dus ook in kinky gelegenheden met een darkroom!

Peter nam plaats op een barkruk voor een laatste drankje en zei tegen Eva: “dit was voor herhaling vatbaar”. Eva antwoordde heel diplomatisch: “ja, vond ik ook, maar ik ben ook wel benieuwd naar andere gelegenheden”. Als dit de favoriete gelegenheid van haar broer was, dan zouden ze hem zeker niet meer tegen het lijf lopen.

Eigenlijk had ze nu wel een beetje schuldgevoelens en wist ze er niet zo goed raad mee.

Ze rekenden af en vertrokken weer op hun motor, Eva achterop. Ze had haar armen rond het middel van Peter en liet de hele avond nog eens de revue passeren. Al mijmerend zakten onbewust haar armen tot op de schoot van Peter en ze voelde dat hij hiervan weer een erectie kreeg. Ze wreef nu over de stijve plek en merkte dat hij even later een zaadlozing had, haha, lekker zo’n geklieder in zijn slip. Ze moesten toen nog een uur…..

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners