Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Badkamer - 32188 keer gelezen
Met een bonkend hart zat ik recht overeind in bed. Het was zaterdag ochtend, een zonnige lente ochtend, begin Maart.
Mijn ouders zijn gisteren middag vertrokken naar Engeland, gewoon even een weekend weg. Duidelijk wilden ze daarbij geen pottenkijkers, anders werd ik nu niet in mijn eigen bed wakker.

Ik ben Tim, 16 jaar. Ben redelijk sportief en aan aandacht van meisjes kom ik niets te kort.
Mijn ouders zijn dus het weekend weg en hebben mij gevraagd mijn zusje in de gaten te houden. Eigenlijk alleen maar zorgen dat er ’s morgens en ’s avonds gegeten word.

Tja, ouders een feestje, wij ook een feestje. Gisteren was het friet van de cafetaria, vandaag word het… Pizza! Lekker simpel!

Goed, ik zat dus met een bonkend hart recht overeind in bed. Mijn slaapkamer deur was hard open gezwaaid en door de vaart knalhard tegen de muur geslagen.
In de deuropening stond mijn zusje. Ze keek mij recht in mijn slaperige ogen.
Blijkbaar had ze iets gevraagd, want ze liep de kamer uit terwijl zij mopperde: ‘Jezus, ben je doof of zo? Ik vraag je wat!’

Nog half slapend stond ik op en liep richting de badkamer om mijn blaas te legen. Geen flauw benul waar mijn zusje naar had gevraagd of waar ze naartoe was gelopen liep ik de badkamer binnen en bleef toen als aan de grond genageld staan.

Recht voor me uit stond mijn zusje, naakt, voorover gebukt over het bad. Met de douchekop sproeide ze de rand van het bad schoon en had blijkbaar nog niet gemerkt dat ik de badkamer in was gekomen.

Muisstil en in een geile roes liep ik steeds dichterbij. Omdat ze gebukt was en bewoog kon ik duidelijk haar roze schaamlipjes zien.
Kaal, roze en gesloten. Ze was vast nog maagd.

Ik stond nu vlak achter haar en merkte dat mijn odol nog harder was, dan hij was toen ik wakker schrok.

Nog steeds merkte ze niets, of ze hield zich van de domme. Ze deed de stop in het putje, zette de douchekop uit en de badkraan aan.

Mijn glimmende eikel stond nu steenhard vooruit, vlak achter haar billen.
Ik was de controle compleet verloren en was nu echt geil.
Ik nam wat spuug aan mijn vingers en smeerde mijn eikel in.
Met een soepele beweging hield ik mijn stijve vast terwijl ik met mijn heupen naar voren bewoog.
Mijn steenharde eikel schoof soepel tussen haar schaamlipjes door en voor ik het wist zat ik voor de helft in haar warme maar krappe kutje.Ze schrok, veerde licht omhoog, kreunde en fluisterde toen ‘oh mijn god’ en na een zucht ‘ik ben nog maagd, wat doe je nou!’ en ze keek me geschrokken aan.

Zonder dat het echt tot mij door kon dringen begon ik met rustige halen te stoten tot ik tot aan mijn ballen in haar krappe kutje was binnen gedrongen.
De geschrokken blik in haar ogen was verdwenen, ze keek me nu aan met een geile blik, rode blosjes op haar wangen en een zacht gehijg.

Mijn slaap was volledig verdwenen, sinds ik haar zo had zien staan en met haar warme krappe kutje om mijn stijve kreunde ik dat ze heerlijk was.
Ik hield haar vast bij haar heupen en trok haar naar mij toe, terwijl ik mijn lul steeds harder en dieper bij haar naar binnen pompte.

Kreunend hijgde ze dat ze niet gedacht had dat seks zo zou zijn en dat ik haar harder mocht nemen. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen en voor ik het wist ramde ik mijn lul steeds tot de wortel bij haar naar binnen. Haar licht-gebruinde billen schokten als ik volledig in haar zat.

Intussen voelde ik hoe haar kutje nog strakker begon te voelen en hoe haar buikje begon te schokken. Haar hijgen werd heviger, tot ze in een schok bijna versteende. Terwijl ze nu heftig hijgend, kreunend en schokkend klaar kwam voelde ik hoe haar nu hete maar erg krappe kutje mijn stijve aan het melken was.
Het werd me teveel. Haar pulserende zuigende krappe kutje om mijn stijve zoog mijn ballen leeg. Met een kreun en een laatste stoot pompte ik mijn zaad in haar krappe hete kutje. We bleven zo staan, tot ik voelde dat ik alles in haar had gespoten.

Mijn lul was nog steeds hard en zat nog altijd in haar maar toch trok ik hem rustig terug. Met haar hand kwam ze plots naar achter en hield mij tegen. ‘Wacht even’ kreunde ze.
Toen ze los liet schoof mijn stijve in een rustige beweging uit haar, gevolgd door een sliert sperma.

Ik zakte door mijn knieën en keek naar haar kutje. Haar lipjes stonden nog open en ik zag hoe wat sperma aan een schaamlip hing, maar ook langs haar been liep.

Ik kuste haar been, dicht bij haar kutje en kreunde dat het heerlijk was. Dat ze heerlijk warm en krap was.
Nog licht hijgend bevestigde zij dat het heerlijk was geweest en dat ze nooit verwacht had dat dit zou gebeuren.
We keken elkaar nu weer aan. Ik nog steeds met een stijve en zij met een lekkend heet kutje en beseften ineens wat we hadden gedaan.
Ze wendde haar ogen af en kreeg een rode kop terwijl ze vertelde dat ze nog nooit zo ver was gegaan met een jongen.

Ik vertelde haar dat ik al geen maagd meer was, maar dat dit wel mijn geilste ervaring ooit was. Trots keek ze me aan en giechelde ‘Echt, meen je dat?’

Ik gaf haar een kus en bevestigde haar dat het zo was. Ik keek haar recht in de ogen en fluisterde dat ze best wel een knappe meid is geworden en niet meer zomaar mijn kleine zusje.

Het bad was gevuld, ze had - kort voor ze begon te schokken - de kraan dicht gedraaid.
Ze keek me aan en zei toen ‘kom, nu moeten we allebei in bad, we glimmen van het zweet. Terwijl ze met haar ene been het bad in stapte, pakte ze met haar hand mijn stijve vast en trok me zachtjes mee het bad in.

Ik ging zitten in het bad en mijn zusje kwam dicht tegen me aan zitten. Ze vertelde me dat haar vriendje al wel een paar keer bij haar had gevoeld en dat ze hem had afgetrokken, maar dat ze nooit verwacht had dat neuken zo veel beter zou zijn.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners