Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Dierenarts 1 - 21322 keer gelezen
De dieren Arts.
Verzoek van Japel.
In een klein stadje is een genootschap van ongeveer tien leden opgericht ze kennen elkaar al jaren waaronder een huisarts en een dierenarts die regelmatig bijeen komen in een zaaltje gelegen bij een beauty-welness en sportcentrum.
Alleen de leden zijn op de hoogte van wat er daar gebeurt.
Regelmatig wordt er een vrouw daar door alle leden misbruikt/gebruikt.
Omdat het steeds moeilijker wordt daar een vrouw voor te vinden wordt de huisarts min of meer opgedragen voor vers geil vlees te zorgen.

Phoe, dacht dokter Dekker leuk dat ze mij met zo een moeilijke opdracht opzadelen!
De huisarts zou graag een arrogante klant van hem Maria v.d. Tempel willen vernederen het mens was 42 jaar maar zag er nog goed uit voor haar leeftijd, een geblondeerde kop met lang haar een stevige C-cup, ze was nogal uit de hoogte omdat haar man de burgemeester van het stadje was.
Huisarts Dekker had pas een nieuwe hond een grote reu die hij Bruno noemde en hij was bij zijn vriend de dierenarts Jaco Swift en die bood hem voor zijn hond een gratis chip aan zodat hij indien zijn hond is een keer de benen nam gauw was op te sporen.
Dekker keek met grote interesse hoe de chip werd in gebracht, eureka, dacht hij als hij zoiets kon krijgen om vrouwen mee te chippen?
‘’Jaco? Zou dit niet iets zijn om bij vrouwen in te brengen?’’ ‘’Ik bedoel voor ons doel!’’
‘’Is niet eens zo een gek idee!’’, zei Swift ‘’Dan hebben we ze behoorlijk onder controle, hoe wil je dat dan gaan doen? Je moet ze toch om een of andere reden bij jou in de praktijk krijgen!’’
‘’Ik kijk eerst wel is op internet wat de mogelijkheden zijn,wat betreft de chip, ik kan ze gewoon tijdens de jaarlijkse controle voor een uitstrijkje wel chippen dan daar verzin ik nog wel een smoes voor, dat is het probleem niet, een geschikte chip vinden? Dat is wat anders!’’
‘’Die chip en zo wordt toch wel uit het leden geld betaald, He?’’
‘’Ja natuurlijk daar gaan we over vergaderen,denk niet dat de leden veel problemen hebben met een contributie verhoging!’’
Huisarts Dekker ging aan de slag op internet en vond wat hij zocht de chip was bijna een cm lang en ca 2 mm dik, voor de technische lezer, microfluidische chip van glas of kunststof waarin kleine structuurtjes zijn aangebracht(kanaaltjes of’welletjes’) die hebben een zeer korte reactie tijd.
Komt het even goed uit Japel dat ik net in Utrecht ben begonnen met de basis opleiding Dierenarts van 3 jaar! Maar goed niet afdwalen.
Op de eerste beste vergadering van de leden vouwde hij zijn plan uit, de leden waren razend benieuwd en vonden een forse verhoging van de contributie geen probleem, het was altijd nog vele malen goedkoper dan het inhuren van een dure escort, daar mocht je dan meestal niet meedoen wat je in je geile kop had.
‘’Ik ga het eerst allemaal uittesten op mijn assistente Marion Klit, dat is best wel een lekker geil mokkel van 25 jaar en als dat allemaal goed gaat dan is het een kwestie van tijd!!’’, zei hij.
‘’Ik heb tijdens mijn zoek tocht op internet ook nog wat anders gevonden wat wij wel kunnen gebruiken een groeistof als ik die in het klitje injecteer groeien die tot een a anderhalve centimeter uit en zijn ze een stuk gevoeliger door middel van aanraking en trillingen!’’, een luid applaus was zijn deel.
De leden kwamen gelijk met voorstellen wie ze graag als eerste aan deze manier van controle en bezit wilde onderwerpen, want ze begrepen dondersgoed dat je met zo een chip, de vrouw of het meisje onder totale controle kreeg.
De heren konden dan met een moderne GSM de vrouwen de vrouwen gek maken.
Elke chip zou dan zijn eigen nummer hebben die zichtbaar werd als je met je GSM de vrouw aanwees en door middel van het bellen van dat nummer werd de chip geaktiveerd.
Daarna konden ze een code invullen.
Code een, de chip geeft een trilling af waarbij de vrouwen een geil gevoel krijgen.
Code twee, een hardere trilling waarbij de zelfdenkende chip het zo regelt dat ze net niet klaar komen.
Code drie, een genadeloze trilling waarbij de vrouwen na korte tijd klaarkomen, de door een injectie vergrootte klit geeft een extra geil gevoel.
Het zou erg schokkend zijn voor de des betreffende vrouw of meisje dat ze bijvoorbeeld midden op straat opeens kreunend klaar komen en zo geil zijn dat ze geneukt willen worden.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners